- 10 Ocak 2010
- 4.484
- 2.130
- 398
hayırlı olsun canımm benim.. Allah emeklerinin karşılığını versin.
Sağol canım inşallah rabbim hepimizin emeklerinin karşılığını verir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsun canımm benim.. Allah emeklerinin karşılığını versin.
arkadaslar bizde sorun morfoloji. ben de rahim filmi temiz hormonlarda da sikinti yok . simdi kalacak yer ayarliyicaz da ortalama kac gun surebilir sizce tedavi? yasim 30 ve amh 2.4
kac gun ortalama igne kullanirim sizce. biliyorum bunlari doktor kesin soyler de biz rizeden gidecegimiz icin kalacak yeri ayarlamaya calisiyoruz ve kac gun surecek tedavi bilmedigimiz icin sorun oluyo. fikri olan veya yardimci olabilecek olan var mi??
ortalama 15 gün tedavin 5 günde transfer için beklesen 20 gün eder canım.. transferin ilk günüde yola çıkmaz ertesi günü yola çıkarsan daha iyi olur..
17 gundur burdayız,cuma sabah donucez cnm. Eğer bulundugun il yakınsa ilkgun muayeneye gelip dönersin 3-4 güne randevu veriyolar tekrar dönersin tabi yakınsan
Hayır canım herkese kullanılmıyor belli bir kapasitesi var bahcecide öyle demişlerdi. Burdada ekstra 100 tl alınıyor ozellikle belirtmek gerekiyor biz ilk gün kaç kişiye dedik tam net bilgi alamadık 3. Gün girdi embriyolar.. Başka yer nasıl yapıyor bilmiyorum
Hatta ımsı de herkese yapılmıyormuş, sorun olanlara yapılıyor yada istenilince anladığım kadarıyla..
canımm bankodaki kızlardan direk doktorla görüşmek istediğini bu ikinci arayışın olduğunu doktorunun dönmediğini falan söyle biraz sitem et aratırlar mutlaka.. belkide kızlar doktorlara demeyi bile atlıyorlar orasıda ayrı bi sorun..
imsi tekniği uygulacak dimi onu konuştunmu tekrardan cnm..
kendine dikkat et okadar cnm, ani hareketler yapma eğilme uzanma gibi.. duşlarını ayakta çok ılık al oturmamaya özen gösterirsen iyi olur.. bunun dışındada kimisi 7/24 çalışıyor koşturuyor tutuyor, kimiside çok dikkat ediyor tutmuyor sanırım embriyo kalitesi ve rahmin tutunmaya hazır olması çok önemli..
ay canim ya keske yakjn olsaydik ama Rize'den gelicez .o yuzden kalma yeri derdine dustuk. 10ocaga randevumu aldim.bekledigim hastalik gunumden 1 2 gun once. hasta olur olmaz da baslarim diye dusundum.tabi doktor ne diyecek bakicaz artik. sagolasin cevabin icin
canım merhaba ayşe hanımla tanıştım.sana yazacaktım sözüm vardı.
ben çok memnun kaldım.semra hanımda geldi muayeneme. her ikisi de çok nazik,çok bilgili ve çok tatlıydı .
inşallah senin de görüşmen güzel geçer.nerede kalacaksınız ayarlayabildiniz mi yerinizi??
evet canım 20 günü bulur bence de.ben adet değildim gittiğimde.konuşup tanıştık.eşim sperm testi verdi bende amh verdim.haftaya adet olunca başlayacağız inşallah...evet bizde erkek infertilitesi vardı ama benim de amh değerim 0,86 çıkmış.bu durumda hem erkek infertilitesi hem de rezerv azlığı oluyor sanırım.henüz doktorla konuşamadım tahlil sonuçlarımı.inşallah yarın ulaşabilirsem sorucam son durumumuzu?canim ogretmenevi ve misafirhanelere bakiyoruz .iste kac gun kalacagimiz kestiremiyorduk ama sanirim arkadaslarin da yazdığı gibi 20 gunu bulacak. bu arada ayse hanimla ilgili boyle guzel seyler okumaktan cok memnun oluyorum.ne dedi sana .basladiniz mi ignelere? sorun erkek inf.di degil mi sizde de yanlis hatirlamiyosam?
inciri tedaviye baslayinca cok yeme cnm yumurtalarini zamanindan once catlatabilir..bizim sperm raporunda ımsı önerilir yazıyor.herhalde imsı uygulanır bizim spermlere.ımsi için extra ücret var mı?
o zaman tedaviye başlamadan embriyoskop istediğimiz de doktora belirtelim değil mi? siz söylediğniz halde mi embriyoskop kullanılmadı en başta???neden öyle bir kopkluk oldu acaba???
ensu canım zaten telefondaki kız salladı beni yani çok belliydi.doktorun aradığımdan haberi olmamıştır eminim.teşekkür ederim tavsiyelerin için.tedavi sırasında arı sütü ve incir yerim belki faydası olur.hakkımızda hayırlısı.allah hepimizi hayırlısyla evlatlarımıza kavuştursun inşallah...
cok gecmis olsun canim.Merhaba arkadaşlar ... uzun zamandır giremiyorum ... hep aklimdasiniz... tedavisi başlayanlar için hâyirli olsun ... Bu ay hep hastalıklarla uğraşıyorum ... sıtma derken migren ,migren derken şiddetli grip,grip derken tekrar başlayan kanama... elhamdulillh bu aksam hastaneden çıkabildik.
tamam canım o zaman şimdi yiyeyim.tedavi sırasında da günde 1-2 tane yesem fazla olur mu?inciri tedaviye baslayinca cok yeme cnm yumurtalarini zamanindan once catlatabilir..
yok cnm okadarin asla yan etkisi olmaz..tamam canım o zaman şimdi yiyeyim.tedavi sırasında da günde 1-2 tane yesem fazla olur mu?
soğan kürü nasıl olur?yok cnm okadarin asla yan etkisi olmaz..
simdide sen daha iyisini bilirsin tabiki ama bana kalirsa gunde 1-2 taneden fazla yeme fazla tuketim prolaktin hormonunu bazi bunyelerde yukseltiyor cnm, prolaktin yuksekligide bebegin tutunmasini engelleyebiliyor.. cokda faydali 1-2 tane yeter gibi..
ben onu hic yapmadim cnm, mutlaka faydasi vardir ama bence hangi kur kime faydali bunu hicbirimiz bilmiyoruz.. duyduklarimizi uyguluyoruz.. bende eskiden farkli kurler denedim pek fayda gormedim.. esime aylarca keci boynuzu kuru yaptim tam tersi etki yapti degerleri dahada kotu olmustu:))) ama fayda edende oluyordur..soğan kürü nasıl olur?
canım beni şimdi hastaneden aramışlar 2 defa ama telefonum diğer odaydı duymamışım.bütün gün telefon yanımda bekledim.akşam aramazlar nasıl olsa diye pek önemsemedim.bu saatte doktor arar mı acaba???neyse yarın tekrar ararlar inşallah...yok cnm okadarin asla yan etkisi olmaz..
simdide sen daha iyisini bilirsin tabiki ama bana kalirsa gunde 1-2 taneden fazla yeme fazla tuketim prolaktin hormonunu bazi bunyelerde yukseltiyor cnm, prolaktin yuksekligide bebegin tutunmasini engelleyebiliyor.. cokda faydali 1-2 tane yeter gibi..
bizim sperm raporunda ımsı önerilir yazıyor.herhalde imsı uygulanır bizim spermlere.ımsi için extra ücret var mı?
o zaman tedaviye başlamadan embriyoskop istediğimiz de doktora belirtelim değil mi? siz söylediğniz halde mi embriyoskop kullanılmadı en başta???neden öyle bir kopkluk oldu acaba???
ensu canım zaten telefondaki kız salladı beni yani çok belliydi.doktorun aradığımdan haberi olmamıştır eminim.teşekkür ederim tavsiyelerin için.tedavi sırasında arı sütü ve incir yerim belki faydası olur.hakkımızda hayırlısı.allah hepimizi hayırlısyla evlatlarımıza kavuştursun inşallah...
teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için.ben de semra hanım girsin istiyorum transfere inşallah denk gellir.ben henüz tedaviye başlamadım.haftaya adet olunca inşallah başlayacağız.merkez çok yoğun sanırım o nedenle bu tarz aksilikler yaşanıyor.tabi bunlar bahane rabbim nasip ettiyse inşallah evladımıza kavuşuruz ama yine de insan yapılması gereken ne varsa yapıp öyle beklemek istiyor.maddi manevi tüm bu çabalarımız inşallah sonuçsuz kalmaz...Imsı için ek ücret yok, orada test yaptırınca varsa sorun yazarlar dosyana genede doktoruna hatırlatırsın başlayınca. Embriyoskop içinde opu gunu mutlaka bilgi ver embriyoloji labaratuarana, sekreterlere falan.. Bizim 3. Günden itibaren izlendi. Dedigim gibi sanırım herkesin embriyosunu izleyecek kapasatide değil yani 2 sene önce bahceci embriyologu bana öyle demişti belki şimdi farklılaşmıştır, opu gunu üstünde dur istiyorsan... Ben transfer için semra hocayı istedim not aldırdım kaç kere soyledim ama ameliyat varmış hande hanım yaptı umarım ugurlu gelir
arar canimmm:)) bizde gunahlariniii aldikkcanım beni şimdi hastaneden aramışlar 2 defa ama telefonum diğer odaydı duymamışım.bütün gün telefon yanımda bekledim.akşam aramazlar nasıl olsa diye pek önemsemedim.bu saatte doktor arar mı acaba???neyse yarın tekrar ararlar inşallah...
evet canım hatta aklıma geldi acaba buradan okuyup mu apar topar aradılar:)))arar canimmm:)) bizde gunahlariniii aldikk