evet cnm 4. gundu..kalitesi icin biri 1. kalite digeri 2. kalite demislerdi tutunma sansi yuzde 20 demisti Semra hn, tutunmustu..
cnm iyi derece ilerleyen embriyo sayisi 2 tane olanda 5. gune bekletmiyoruz zaten bu embriyolar artik her durumda 5. gune ilerliyor o yuzden 4.gun yapmamiz daha iyi demislerdi... sayisi cok olanlarda icinden en iyileri secmek icin 5. gune bekliyoruz demislerdi.. kim yapacak transferini cnm kac tane embiyon kaldi..
Ensu hanım testlerde sorun yok. Memorial 9. gün yazmıştı ben 8. gün dışarıda yaptırdım 80 çıktı. Ertesi gün Memroialde 158 çıktı. İki gün sonra 9+2 bu seferde 356 çıktı. Şimdi 3. hafta dolup Allah da kısmet ederse kalp atışı dinlemeyi arzu ediyorum. Dış gebelik yaşadığımdaki şoku İnşallah yaşamam. Embriyo tüplerde tutunmuştu. O zaman hakikaten sıkıntılı dönem geçirmiştim. Bakalım ne olacak.
hoppala77 nin test günü pazartesiydi.inşallh müjdeli bir haber verir ses seda çıkmadı...
Sevgili arkadaşlar, pazartesi test günümdü biz pazartesi günü 117 gibi bir değer aldık çok şükür. Bugünü bekledim size haber vermek için bugün ise 241 çıktı. Allahtan hayırlısı ile kısmet olursa bebek bana tutunmuş. Ne hissedeceğimi bilmiyorum Allah herkese göstersin ama çok da temkinli olduğum için herşeyin hayırlısı diyorum. 3 hafta sonra bakılacak bir daha
Sevgili arkadaşlar, pazartesi test günümdü biz pazartesi günü 117 gibi bir değer aldık çok şükür. Bugünü bekledim size haber vermek için bugün ise 241 çıktı. Allahtan hayırlısı ile kısmet olursa bebek bana tutunmuş. Ne hissedeceğimi bilmiyorum Allah herkese göstersin ama çok da temkinli olduğum için herşeyin hayırlısı diyorum. 3 hafta sonra bakılacak bir daha
Ensu hanım testlerde sorun yok. Memorial 9. gün yazmıştı ben 8. gün dışarıda yaptırdım 80 çıktı. Ertesi gün Memroialde 158 çıktı. İki gün sonra 9+2 bu seferde 356 çıktı. Şimdi 3. hafta dolup Allah da kısmet ederse kalp atışı dinlemeyi arzu ediyorum. Dış gebelik yaşadığımdaki şoku İnşallah yaşamam. Embriyo tüplerde tutunmuştu. O zaman hakikaten sıkıntılı dönem geçirmiştim. Bakalım ne olacak.
En son konuşmada 3 tsnenin grade1-2 oldugunu digerlerin arkadan geldigini soyledi cnm umarim hala devam ediyorlardir..aslinda uzuldugum seylerden biride embriyolar dinamik sistemle izlenmesini istemistim ilk kac kisiye dedik hatta doktorda dedi ama muallakta kaldi, en son 3. Gun koydular, oda cok ustunde durunca, son tedavimde dinamik embriyo sistemiyle izlenmişti embriyolarda iyiydi ondan çok istemiştim. Bu tedavinden sonra eşim devam etmek istemiyor her yönüyle zorladı bizi umarım rabbim nasip eder
dinamik izleme sistemini ilkkez duydum.. ne farkı var acaba... gidince bende sorarım..
canımm gönlünü ferah tut herşey güzel olacak transfer aşamasına gelmişsin artık herşeyi olumlu düşün..
çocuk fikrinden uzaklaşmak öyle kolay bir duygu değil cnm, senin bu ilk bebeğin olacaktı dimi.. olumsuz birşey olursada mutlaka ilerleyen dönemlerde tekrardan tedavi olursunuz..
merhaba ensu nasılsın?dinamik izleme sistemini bende ilk defa duydum.galiba embriyoskop dan bahsetmiş arkadaş yani en azından ben öyle yorumladım. bugün amh sonucum çıkmış.tahmin ediyordum zaten ama yine de çok üzüldüm.0,86 çıkmış amh. 1 in altı kötü biliyorum.doktorla da konuşamadım.cebinden arayıp rahatsız etmek istemedim.dahilisini aradım.sekreter kız geri dönüş yaparız dedi çat diye suratıma kapattı telefonu.hala da arayan soran yok.zaten moralim bozuktu iyice canım sıkıldı.keşke şu hastanelere eleman alırken biraz daha insan ilişklerinden anlayan kişileri seçmeye özen gösterseler.zaten derdin var bir de onlar senin canını iyice sıkıyor.neyse dertleşmek istedim galiba biraz kusuruma bakma.bildiğim kadarıyla sen de sınava hazırlanıyordun.kolay gelsin.başarılar diliyorum...
dinamik izleme sistemini ilkkez duydum.. ne farkı var acaba... gidince bende sorarım..
canımm gönlünü ferah tut herşey güzel olacak transfer aşamasına gelmişsin artık herşeyi olumlu düşün..
çocuk fikrinden uzaklaşmak öyle kolay bir duygu değil cnm, senin bu ilk bebeğin olacaktı dimi.. olumsuz birşey olursada mutlaka ilerleyen dönemlerde tekrardan tedavi olursunuz..
canım çok saol.yaşım 29.bu zamana kadar hep bir sorun yok dedi doktorlar.şimdi düşünüyorum onlar fark mı edemedi yoksa birden mi azaldı rezervim acaba?senin söylediklerin içime biraz su serpti inşallah doktorla da konuşabilirsem rahatlarım.canım memorial iyi bir tedavi protoklü uygular herhaldeçonlara güveniyrum.haftaya inşallah başlayacağız tedaviye sence ben öncesinde ve tedavi sırasında nelere dikkat edeyim?bizde erkek infertilitesi de var.saı ve hız düşük morfoloji 0.allah yardımcımız olsun çünkü o isterse olur.yarın tekrar arayacağım ama kimi arasam bilemedim.o bankodaki kızlarımı arayom yoksa hemşirelerin numarası yazan bir kağıt var direk onları mı arayım sence?canım benide amh için kaç gün aramamışlardı ben doktorun peşine düşmüştüm, arkadaşımı anında aramışlardı..:))
yaşın kaçtı unuttum kusura bakma ama 0.86 bence hiçmi hiç kötü bir sonuç değil hayatım.. 1 altı kötü diyorlar ama neye göre kötü bunda yaş ve diğer faktörlerde çok önemli.. 25 yaşındaki birine tabiki 0.86 kötü ama 30 yaş civarı ve üstü için bence bu rakam çok iyii..
iyi bii tedavi protokolü yapılırsa ve sende tedavi öncesinde bazı şeylere dikkat edersen en az 6-7 tane yumurtan toplanır canım.. hastane iletişimleri konusunda hiç canını sıkma, bence hiçbirşeyden çekinme, ısrarla ara, mailler at ve doktorun peşine gerekli gördüğünde düş.. onlara günde 20 tane hasta geliyor kafaları bi dünya olmuş çoğu konuyu atlayabilirler..
canım embriyoskop tüm hastalarda kullanılmıyor mu?yani senin istediğini belirtmen mi gerk özellikle.ben başka bir yerle görüşmüştüm orada bana tüm hataların embriyolarını embriyoskop ile takip ediyoruz ve extra ücret yok pakete dahil demişlerdi.D
Dinamik embriyo izlemi sistemi embriyoskobe cnm. Benim bu 5. Denemem.. 2 tane transferim oldu şukur kalite iyi dendi, 2 tanede dondu ama birtanesi iyi.. Bekleyiş başladı umarım olur
canım embriyoskop tüm hastalarda kullanılmıyor mu?yani senin istediğini belirtmen mi gerk özellikle.ben başka bir yerle görüşmüştüm orada bana tüm hataların embriyolarını embriyoskop ile takip ediyoruz ve extra ücret yok pakete dahil demişlerdi.
Sizinde hayırlı olsun rabbim saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin.. Sizin nasildı transfer embriyo kalitesi??
canım çok saol.yaşım 29.bu zamana kadar hep bir sorun yok dedi doktorlar.şimdi düşünüyorum onlar fark mı edemedi yoksa birden mi azaldı rezervim acaba?senin söylediklerin içime biraz su serpti inşallah doktorla da konuşabilirsem rahatlarım.canım memorial iyi bir tedavi protoklü uygular herhaldeçonlara güveniyrum.haftaya inşallah başlayacağız tedaviye sence ben öncesinde ve tedavi sırasında nelere dikkat edeyim?bizde erkek infertilitesi de var.saı ve hız düşük morfoloji 0.allah yardımcımız olsun çünkü o isterse olur.yarın tekrar arayacağım ama kimi arasam bilemedim.o bankodaki kızlarımı arayom yoksa hemşirelerin numarası yazan bir kağıt var direk onları mı arayım sence?
D
Dinamik embriyo izlemi sistemi embriyoskobe cnm. Benim bu 5. Denemem.. 2 tane transferim oldu şukur kalite iyi dendi, 2 tanede dondu ama birtanesi iyi.. Bekleyiş başladı umarım olur
arkadaslar bizde sorun morfoloji. ben de rahim filmi temiz hormonlarda da sikinti yok . simdi kalacak yer ayarliyicaz da ortalama kac gun surebilir sizce tedavi? yasim 30 ve amh 2.4
kac gun ortalama igne kullanirim sizce. biliyorum bunlari doktor kesin soyler de biz rizeden gidecegimiz icin kalacak yeri ayarlamaya calisiyoruz ve kac gun surecek tedavi bilmedigimiz icin sorun oluyo. fikri olan veya yardimci olabilecek olan var mi??
Benim 11 toplanan 7döllenen 4 devam eden şeklinde idi. 4. güne 1bir kalite 2 ikinci kalite 1tanede 3 kalite gelmişti. 5.güne sadece 2. Kalite ile kalitesini söylemedikleri bir embriyom kalmıştı. kalitesiz olandan umutları hic yoktu ama Semra hoca gene de belli olmaz şansın yükselsin diyerek ikisini de transfer etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?