• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

N
Neden merak edip buradaki arkadaşların görüşlerine başvuruyorsunuz ki!! Herkesin durumu kendisine yapılan operasyonla değişiklik gösterir. Ben sizin yerinizde olsam ameliyatı yapan doktora ulaşamıyorsanız sizi takip eden doktora sorar ona göre hareket ederdim. Geçen tam adetimin başında laparaskopi oldum. İki tüpüm bağlanmış. Bir sonraki yani o ay adetimi olduktan 3 hafta sonra adetimin başlangıcı ile tüp bebek tedavime başladım. Ve şimdilik ( çünkü gelecek günler ne gösterir bilemiyorum) hamileyim.
Nazik cevabınız için teşekkürler...Doktorumla görüştüm burada benzer durumları yaşayan arkadaşlar birbirine destek oluyor diye sorma gereği duydum siteden aldığım cevaplar içimi rahatlatıyor

Transfer hep ogleden sonra mı oluyor burda?? Beklemek çok zor zormuş...

canım ben baskılamadan sonra 3 folikül yumurta ile tedaviye başladım, hepsi toplendi ve hepsi döllenmişti..
öncekilerde hepsi toplanmıyor yada yarısı dölleniyordu..
hande hn bu sefer uygulamayacağız sonuçta bebeğini kaybettin bu tedavide yapılmayanı yapacağız dedi ama zaten benim eskidende baskılamasız çok parlak olmayan 7 tane tedavim vardı ne değişecek onu anlamadım.. bunun bebeği kaybetme ile ilgisi neden olsunki yumurta gelişimi ve döllenmeye katkısı yada zararı olur ancak..
sağol canım...yapılmayan derken ne yapacaklar...bunun bebeğe zararı mı var kiiii

sağol canım...yapılmayan derken ne yapacaklar...bunun bebeğe zararı mı var kiiii

bende onu anlamadım neden olsunki..
hande hn sanırım kendisinde ilk tedavim olduğu için daha önceki tedavide yapılanı yapmıyor.. başkada bir şey düşündüğünü sanmıyorum..

Arkadaşlar ben 17 sinde memorial de laparoskopi oldum sol tüpte sıvı birikmesi olduğu için bağlandı sol yumurtalığımda çikolata kisti alındı endometriozis odakları yakıldı şuan 4 gündür kanamam var sizce normalmi ya bide amh fs düşer diye çok korkuyorum erken menepoz yaşamış nette bi arkadas laparoskopi sonrası 3 ay bekleyip tüpe geçicem inş

bende memorialda laparaskopi oldum kanamam 3-4 gün olmuştu, bir şey olmaz cnm bende aramıştım bir haftaya kanama geçer demişlerdi.

canımm transferinmi var bugün.. hayırlı olsun.

Yarın öğleden sonra cnm valla korku panik heyecan herşey birarada yasıyorum. Cnm senin 4. Transferi olmuştu değil mi en son tedavide? Kalitesi için nedemişlerdi?? Herşeyi olduğu gibi soyluyorlar anladığım kadarıyla, bugün 4. Gün benimde inşallah yarına yaşarlar

N

Nazik cevabınız için teşekkürler...Doktorumla görüştüm burada benzer durumları yaşayan arkadaşlar birbirine destek oluyor diye sorma gereği duydum siteden aldığım cevaplar içimi rahatlatıyor

Buradaki arkadaşlar iyi niyetli olarak birbirine yardımcı oluyormuş gibi görünmekle beraber bir yandan da bildiğimizi zannettiğimiz ama doğruluğunu net olarak bilmediğimiz konularda yanlış yönlendirdiklerimiz de olabiliyordur. Bu yüzden birbirimize destek olalım derken köstek olmayalım da .. Bu yüzden sizi uyarma ihtiyacında bulundum. İnşallah ifade şeklimle sizi kırmamışımdır

Cnm gecmisler olsun ben kararsizim heryeri arastiriyorum iste . Simdilik tupler alunmadan deniycem peki cok olacak ama gebelikmi olusmadi hic tupler aljndik sonra.
tüplerim alınmadı canım sadece yumuratalıkla tüp geçişi engellendi
hiç gebelik oluşmadı canım bencede tüpler alınması en son çare bende sıvı birikmesi çoktu
araştır bencede canım zor bir süreç Allah kucaklarımızı boş bırakmasın

Sizin değerler mükemmel . Bu değerlerle es kazara normal bile (bayan kusuru yoksa) olabilir. Tüp bebek için hiç mi hiç problem yok. İnşallah sizde de problem yoktur da tez zamanda bebek sahibi olursunuz.. :anneadayı::KK9:[/QU

canım çok tşekkür ederim yazdığına göre anladığın aşikar doktor da tüp bebek için yeterli sayı var demiş.bende de rezervi azalmış yumurta kalitesi de düşmüş olabilir asıl sorun nedir anlayamadık
normal yolla 1 kızım oldu.5 yıldır istiyoruz ama hamile kalamıyorum.konya da başarız bir tüp denemem var.2. yi şili memorialda yapacağız inşallah.daha önce tüp denememde 3 yumurta toplandı ve hiçbiri döllenmedi nedenini bilmiyoruz bilinmeyen infilite dedi merkez kendilerinde hata olmadığını söylüyorlar. 1 yerde hata var ama ilaç dozunda mı, çatlatma iğnesinin gününde mi ,mikroenjeksiyonda acaba yeni teknolojiyi kullanmadılar mı ? morfoljisi bozuk olan sperm çok işe yarayan da çok, acaba işe yarayan spermi seçecek ımsı tekniği kullanılmadı mı ?bence konya da bu yöntem kullanılmıyor bir önceki ICSI nin kullanıldığını düşünüyorum.kısaca konya bu konuda bana güven vermediaklımda cevabını bulamadığım bir yığın soru kaldı ama belki de memorial da bu iş çok kolay olacak merkeze güveniyorum .

Eger bu anlattıgınız verilerde eksiklik yoksa Şişli Memorial da Allah bilir ama nasipte de varsa kesin bebeğiniz olur. Semra hoca işini şansa bırakmaz. Bir hastayı bir kere tedaviye alayım ve çocuk sahibi yapayım derdinde. Başka yerleri buradaki arkadaşlar da söylüyor işe ticari olarak bakıyorlar. Semra hoca ise başarı odaklı bakıyor

Eger bu anlattıgınız verilerde eksiklik yoksa Şişli Memorial da Allah bilir ama nasipte de varsa kesin bebeğiniz olur. Semra hoca işini şansa bırakmaz. Bir hastayı bir kere tedaviye alayım ve çocuk sahibi yapayım derdinde. Başka yerleri buradaki arkadaşlar da söylüyor işe ticari olarak bakıyorlar. Semra hoca ise başarı odaklı bakıyor

semra hocayla ilk görüşmemizi yaptık benim için %40 başarı oranından bahsetti
yazdıklarınız çok çok moral oldu teşekkür ederim allah isteyen herkese nasip etsin.

Yarın öğleden sonra cnm valla korku panik heyecan herşey birarada yasıyorum. Cnm senin 4. Transferi olmuştu değil mi en son tedavide? Kalitesi için nedemişlerdi?? Herşeyi olduğu gibi soyluyorlar anladığım kadarıyla, bugün 4. Gün benimde inşallah yarına yaşarlar
evet cnm 4. gundu..kalitesi icin biri 1. kalite digeri 2. kalite demislerdi tutunma sansi yuzde 20 demisti Semra hn, tutunmustu..
cnm iyi derece ilerleyen embriyo sayisi 2 tane olanda 5. gune bekletmiyoruz zaten bu embriyolar artik her durumda 5. gune ilerliyor o yuzden 4.gun yapmamiz daha iyi demislerdi... sayisi cok olanlarda icinden en iyileri secmek icin 5. gune bekliyoruz demislerdi.. kim yapacak transferini cnm kac tane embiyon kaldi..

Buradaki arkadaşlar iyi niyetli olarak birbirine yardımcı oluyormuş gibi görünmekle beraber bir yandan da bildiğimizi zannettiğimiz ama doğruluğunu net olarak bilmediğimiz konularda yanlış yönlendirdiklerimiz de olabiliyordur. Bu yüzden birbirimize destek olalım derken köstek olmayalım da .. Bu yüzden sizi uyarma ihtiyacında bulundum. İnşallah ifade şeklimle sizi kırmamışımdır
selin test gunun cuma gunumu..

selin test gunun cuma gunumu..

Ensu hanım testlerde sorun yok. Memorial 9. gün yazmıştı ben 8. gün dışarıda yaptırdım 80 çıktı. Ertesi gün Memroialde 158 çıktı. İki gün sonra 9+2 bu seferde 356 çıktı. Şimdi 3. hafta dolup Allah da kısmet ederse kalp atışı dinlemeyi arzu ediyorum. Dış gebelik yaşadığımdaki şoku İnşallah yaşamam. Embriyo tüplerde tutunmuştu. O zaman hakikaten sıkıntılı dönem geçirmiştim. Bakalım ne olacak.

semra hocayla ilk görüşmemizi yaptık benim için %40 başarı oranından bahsetti
yazdıklarınız çok çok moral oldu teşekkür ederim allah isteyen herkese nasip etsin.

Zaten Tüp bebekde başarı oranı en fazla %40 oluyor. Semra hoca en üst limiti size söylemiş. Zaten %100 rakamını kimse size veremez.

Canım ilaçların son kullanım tarihleri uzun oluyor bence bir sure daha beklet öyle birine ver.. İnşallah gerek kalmaz ama her ihtimali düşünmek gerek.en azından sonuç alana kadar bekle
Benim 4. Gün bugün artık uyuyamıyorum 6 da uyanıyorum iyi ve orta kalite olarrak devam ediyorlar.. Bana dua edin lütfen...
Canım yarın şans senden yana olsun ben inanıyorumki dondurulucak epey bi embriyon kalıcak nasipse seninle bir gün arayla transferlerimiz var benimde bugün çözüldüler 5.güne bekleticez dediler artık hayırlısı kendim için çünkü epey karışık bi tedaviydi bu süreç benim için doktorum tedavimin 5. Günü istifa etti sonra diğer doktorla devam işler karışıktı epey öyle işte ben Rabbime sığındım ve teslim ettim herşey gönlünce olsun verdiğin bilgiler için ayrıca teşekkür ederim

Canım yarın şans senden yana olsun ben inanıyorumki dondurulucak epey bi embriyon kalıcak nasipse seninle bir gün arayla transferlerimiz var benimde bugün çözüldüler 5.güne bekleticez dediler artık hayırlısı kendim için çünkü epey karışık bi tedaviydi bu süreç benim için doktorum tedavimin 5. Günü istifa etti sonra diğer doktorla devam işler karışıktı epey öyle işte ben Rabbime sığındım ve teslim ettim herşey gönlünce olsun verdiğin bilgiler için ayrıca teşekkür ederim

Dondurulmuştan ziyade bir tane olsun benim olsun diyorum artık bakalım kalıcaklar mı hayırlısı olsun hepimiz çok emek verdik, seninde umarım olur doktorun ulun bey anlaşılan, benimde umutta olan 3 tedaviden birini o yapmıştı sadece opu ve transferi o tedavimde çok kalite embriyolarım olmuştu 5. Güne giden hayırlısı inşallah saglıkla çozunurler

Back