Tabi canim asıl is kalite bizde sperm sayisida dusuk olunca her tedaviyi karsilastiriyo insan ben ilk tedavimde gonalf 12gun kullandim 13.gun catlatma ignemi oldum 2.tedavimde 8gun puregon ve menapur kullandim sonra iki tane decapeptyl ile catlatildi bunda cunku ben ohss oluyorum bu arada ben 30yasindayim sen tdavilerinde kac gun kullandin bu ilaclardan hakkimizda hayirlisi olsun ama benim 3.gune bu sefer 4kalinca fazla bi beklentim yok 5.gune gelmeleri nasil olur bilemedim benim ilk tedavimde 14dollenen yumurtadan 4embriyom 5.gune gelmisti
Canım benim ilk denemem umuttaydı orda 225 dozla başladım sonlara doğru menegon eklendi gonalf dustu toplam 225 doza dek geldi 17'toplandı 15 olgun 12 embriyom oldu ama 5. Güne gidemediler sadece 1 tanesi geldi oda compakt morulaydı acılma başlamış dediler. 11 gün kullandım igneleri
2. Tedavi Ankara gurgan klinik burası biz yumurta istemiyoruz dediler 150 doz gonal başladım 9 gün kullandım, 5 yumurta toplandı 5 i olgun, dollendi hepsi, 3. Gün kondu kimyasal gebelik oldu
3. Tedavi umuta geri gittim 300 le başladım,sonra puroogon 150 ye dustu menegon eklendi 2 toz, yani toplamda 300 dozla 12 gun igne yedim, 9 yumurta toplandi 8 dollendi, ilk deneme kotu olunca 4. Gun Aa kalite 2 embriyo kondu, 5. Günde 3 tane iyi kalite blast dondu. Tazeyle negatif, donmuşla kimyasal gebelik oldu..
Burası memorial 237 doz purogonla başladım son gün 225 duştu, menegon gerek yok de dediler kesinlikle rezerv sorunu olmayanlara vermiyoz dediler, 9 gün iğne kullandım 10. Gün çatlatma, 17 toplandı 14 olgun, 12 dollendi.. 3. Gün 2 tanesi durdu, 1 tane yavaş gerisi ıyı dediler tabi ben çok sordum, 4 orta,5 tanesi iyi dediler
Korkuyla tel bekliyorum ilk tedavime benziyo sanki çok yumurta bana yaramamıştı inşallah sorun olmaz
Seninde umarım saglıkla çozulurler iyi kalitede sana tutunan embriyoların olur