Dün toplanan 16 yumurtanın 14'ü olgun çıkmış veeeeee 11'i döllenmiş...
Nasıl mutlu ve umutluyum anlatamam... Yarın embriyolara bakılmayacakmış Cuma günü arayacaklar tekrar... İnşallah gelişimleri de sayısı kadar güzel olurda kaliteli embriyolar olurlar... Dualarınızı bekliyorum... Cuma-Cumartesi-Pazar günleri arasında trasfer için çağıracaklar... Allahım sen hayırlısını nasip et...
Cnm nasılsın uzun zaman oldu gorusmeyeli. Tekrar tedaviye baslamisin Allah yardimci olsun. Ben sürpriz bir şekilde 2. Ye habersiz hamile kaldım şokktayim.Arkadaslar en son kontrolde ovitrellenin vuruldugu gun 15 ml den sonraki yumurtalar mi olgun cikiyordu opuda??? Ne stresli is bu sozde tecrubeliyim diyordum ignelerde bile hatam oldu daha oncekilerde hic bu kadar karismamistim yok ignem takildi falan bir suru aksilik yasadim
Cnm nasılsın uzun zaman oldu gorusmeyeli. Tekrar tedaviye baslamisin Allah yardimci olsun. Ben sürpriz bir şekilde 2. Ye habersiz hamile kaldım şokktayim.
merhaba,daha öncede konuşmuştık sizinle.çok yardımınız dokunmuştu bana.takip ettiğim kadarıyla kan pıhtılaşması için iğne kullanıyorsunuz.ben de ilk denememi ocakta yapacağım inşallah.bu pıhtılaşma konusunda tedirgin oldum.test yaptırmak istiyorum.ama daha önce hiç tüp denemem olmadığı için sanırım devlette yaptıramam.özel bir laboratuvarda yaptırıcam.onlara sorucam ama pek güvenemiyorum o yüzden size sorayım dedim önce.ben bir aydır kan sulandırıcı coraspin kullanıyorum.bu durumda iken test yaptırabiir miyim???yani kan sulandırıcı kullanmam sonuçları etkiler mi?kızlar var mı güzel haberler :)
Allah yardimci olsun canım evliligim de 2 sene boyunca hamile kalamadim ne taktik ne yöntem kaldı denemedigim ne zaman 1. Dünyaya geldi rahatladım dediğin gibi rahatlik çok önemli cnm hiç yorulma ve kesinlikle sakin ol olamıyorum akupunktur illa ki yaptirCanim ne guzel bir haber Bu cok sevindim rabbimin mucizesi iste demek stres isi geecekten dogru, 3. Denemede olmustu kizin degil mi??? Cok AMA cok sevimdim ah Su kafalar rahat olsa, belki cok insan hamile kalicak. Hayirli olsun saglikla gelsin insallah bebegin..
Ben hala bebeksiz yari umutlu yari umutsuz basladim tekrar bakalim ne bekliyor beni umarim Bu kez nasip olur, artik cok yoruldum inan tayinde doguya cikti ordan buralarda ugrasmak daha zor izinleri tedavilere ayirmak aileleri gormeden bana dua et.
merhaba,daha öncede konuşmuştık sizinle.çok yardımınız dokunmuştu bana.takip ettiğim kadarıyla kan pıhtılaşması için iğne kullanıyorsunuz.ben de ilk denememi ocakta yapacağım inşallah.bu pıhtılaşma konusunda tedirgin oldum.test yaptırmak istiyorum.ama daha önce hiç tüp denemem olmadığı için sanırım devlette yaptıramam.özel bir laboratuvarda yaptırıcam.onlara sorucam ama pek güvenemiyorum o yüzden size sorayım dedim önce.ben bir aydır kan sulandırıcı coraspin kullanıyorum.bu durumda iken test yaptırabiir miyim???yani kan sulandırıcı kullanmam sonuçları etkiler mi?
Bugün transferimden sonraki 6. gün pazartesi test yapacağız ama dün akşamdan beri başımda her regl öncesi yaşadığım türden bir başağrısı var. Sanırım yine olmadı
Canım tabi şimdi sana kesin bir şey yazmam çok yanlış olur, biraz mantık gideceğim. coraspin kan sulandırıcı etkisi olan bir ilaç mantıken test sonuçlarını etkileye bilir o nedenle 3 gün öncesinden bırakman lazım diye biliyorum.
Evet, devlet karşılamıyor bildiğim kadarıyla öncesinde 3 kere düşük yapman mı gerekiyordu öyle bişey değişmediyse. Ama devlet hastanesinde yaptırabilirsin çok fazla tutmuyor bildiğim kadarıyla. Biz pıhtılaşma testleri ve genetik testleri birlikte yaptırmıştık o nedenle bire bir fiyat bilmiyorum ama telefonla sorup fiyat alabilirsin sanırım.
Canım tabi şimdi sana kesin bir şey yazmam çok yanlış olur, biraz mantık gideceğim. coraspin kan sulandırıcı etkisi olan bir ilaç mantıken test sonuçlarını etkileye bilir o nedenle 3 gün öncesinden bırakman lazım diye biliyorum.
Evet, devlet karşılamıyor bildiğim kadarıyla öncesinde 3 kere düşük yapman mı gerekiyordu öyle bişey değişmediyse. Ama devlet hastanesinde yaptırabilirsin çok fazla tutmuyor bildiğim kadarıyla. Biz pıhtılaşma testleri ve genetik testleri birlikte yaptırmıştık o nedenle bire bir fiyat bilmiyorum ama telefonla sorup fiyat alabilirsin sanırım.
baş ağrısı iyidirr canımm tam tersi sevinmelisin aslında... migren veya sünizit varsa sende, gebe kalınca hormonlar bu ikisini tetikleyip baş ağrısı yapıyormuş...
pazartesi günü ayşe hanımla ön görüşmem var.gidince ona da soracağım inşallah.bir de kastettiğim devlet hastanesiydi benim zaten.hiç düşüğüm yokken devlet hastanesi yapar mı bana o testleri.ben direk özel hastane ya da laboratuvara gideyim diye düşünmüştüm.
bir de yine kafama takılan bir soru var.ben daha önce sanırım bundan bir bir buçuk yıl önce yine bu forumda şişli memoriale aşılama yaptırdığına dair bir belge getirirsen bir miktar indirim yaptıklarını okumuştum.yani rapor değil sadece idirim oluyormuş.hala var mı bu uygulama ?bu konuda bilginiz var mı?
bir de yine kafama takılan bir soru var.ben daha önce sanırım bundan bir bir buçuk yıl önce yine bu forumda şişli memoriale aşılama yaptırdığına dair bir belge getirirsen bir miktar indirim yaptıklarını okumuştum.yani rapor değil sadece idirim oluyormuş.hala var mı bu uygulama ?bu konuda bilginiz var mı?
bu konuda haklısın cnm devlet hastaneleri hiç yanımızda değil.. bende Cerrahpaşa tıp fakültesinde trombofili paneli yaptırmak istemiştim kadın doğumdaki doktora sekiz tane tüp denemem var 8 yıldır çocuk olmuyor dedim tonla evrak gösterdim.. halen testi yaptırmayı kabul etmiyor.. sinir etti beni sonra tam odadan çıkarken vicdan yaptı sanırım geri çağırdı yarısını yapmayı kabul etti ondada 5 taneden 3 tanesini kabul etti... sen yinede şansını dene tedavi gördüğünü belirt..
Onu bilmiyorum canım, bilen arkadaşlar yardımcı olur umarım. Bize raporunuz varsa bin tl indirim yapıyoruz dediler.
geçmiş dönem tüp bebek raporu geçiyor ama aşılama raporu geçiyormu bilmiyorum cnm.. muhasebede menekşe hanım var ara sor istersen o bilgi veriyor..
baş ağrısı iyidirr canımm tam tersi sevinmelisin aslında... migren veya sünizit varsa sende, gebe kalınca hormonlar bu ikisini tetikleyip baş ağrısı yapıyormuş...
cnm şili meorıal mı gonderdı maıl sana bıze hıc oyle seyler gondermedıler bızde yarın gorusmeye gıtcez ıns da oyleyse hastaneye soralım bıde hangı doktoru onerırsınız kıslar??kızlar çok saolun.sizler olmasanız ne yapardım bilmiyorum.bugün hastaneden pazartesi günü için randevu aldık.az önce mail göndermişler.randevuya gelirken getireceğimiz testlerin listesi var mailde.yarın için devlet hastanesinden randevu aldık bakalım inşallah yaparlar.geçenlerde troit tahlili istemişti özeldeki doktor aile hekimine gittim aynı senin dediğin gibi 5 tanesinden 3ünü yaptı.yarın inşallah sorun çıkarmadan yaparlar bütün testleri.
bir de kızlar şimdi bu istedikleri testler varya işte AIds,kızamıkçık falan filan gibi testler.biz bunları yarın sabah yaptırırsak ancak pazartesi çıkar sonuçlar.pazartesi de ayşe hanımla randevumuz var.sonuçlarımız yetişmezse sorun olur mu?çıktıktan sonra mail atsak kabul eder değil mi?ters bir kadın değildir inşallah ayşe hanım.hani size getirin dedik neden getirmediniz diye sorun etmez inşallah.doktorla ilk tanışmamın güzel geçmesini istiyorum.yoksa insanın hiç içine sinmiyor.
kızlar çok saolun.sizler olmasanız ne yapardım bilmiyorum.bugün hastaneden pazartesi günü için randevu aldık.az önce mail göndermişler.randevuya gelirken getireceğimiz testlerin listesi var mailde.yarın için devlet hastanesinden randevu aldık bakalım inşallah yaparlar.geçenlerde troit tahlili istemişti özeldeki doktor aile hekimine gittim aynı senin dediğin gibi 5 tanesinden 3ünü yaptı.yarın inşallah sorun çıkarmadan yaparlar bütün testleri.
bir de kızlar şimdi bu istedikleri testler varya işte AIds,kızamıkçık falan filan gibi testler.biz bunları yarın sabah yaptırırsak ancak pazartesi çıkar sonuçlar.pazartesi de ayşe hanımla randevumuz var.sonuçlarımız yetişmezse sorun olur mu?çıktıktan sonra mail atsak kabul eder değil mi?ters bir kadın değildir inşallah ayşe hanım.hani size getirin dedik neden getirmediniz diye sorun etmez inşallah.doktorla ilk tanışmamın güzel geçmesini istiyorum.yoksa insanın hiç içine sinmiyor.
cnm şili meorıal mı gonderdı maıl sana bıze hıc oyle seyler gondermedıler bızde yarın gorusmeye gıtcez ıns da oyleyse hastaneye soralım bıde hangı doktoru onerırsınız kıslar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?