• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Umuttada vuruldum baska klinikteki tedavimdede iyi hatirliyorum burasi tercih etmiyor vardir bi bildikleri mutlaka gene gidince sorarim daha once asilamada erken catladida benim yumurtalar ondan hep korkarim catlarmi diye insallah olmaz canim sagol
vurulmamisim cnm.. ama umut iki gun ancak vurduruyordu burasi dort gun kullandirmis bende..

aa ilk defa duyuyorum o kadar denemem oldu kimse bahsetmedi.. İlk 3 tedavimde femara uygulandı 4. De düşük doz gonal f. 5. Deneme için bunu sorucam bakalım öğrendiğim iyi oldu çok teşekkürler :)
cnm bu tedaviden bir onceki adetle gunlerine gore sayilip kullaniliyor.. ona gore sor..

arkadaslar rahim filmi adetin gecikmesine sebebiyet verir mi?

An
vurulmamisim cnm.. ama umut iki gun ancak vurduruyordu burasi dort gun kullandirmis bende..

Anladim cnm sagol. Benimde umutta cetrodite daha fazlaydi duruma gore degisiyor demekki tek catlamasinnlarda erken az yada cok farketmez

Yapmaz bildigim kadariyla, 2 kez cektirdim olmadi AMA filmden sonra cok hamile kalan var insallah oyledir seninde

ben adetlerim hep not aliyorum.25_28 gun araliginda oluyorum.gecen ay 19unda oldum.bugun 28 gun.beklemedeyim ama son 5 ay boyunca hic 28.gun olmadim.bakalim artik hayirlisi.beklentim yok aslinda cunku regl olacak gibi gunlerdir karin agrilari yasiyorum.duygu durumum degisti.aklimdaki tek sey hasta olmakti cunku ocagin 6sina memorialden randevu aldim .hastaligimin 2.gunu o gune denk gelir diye.simdi isler degisti.ucak bileti de almadim hasta olmayinca. oyyy kafam allak bullak oldu :(

ben adetlerim hep not aliyorum.25_28 gun araliginda oluyorum.gecen ay 19unda oldum.bugun 28 gun.beklemedeyim ama son 5 ay boyunca hic 28.gun olmadim.bakalim artik hayirlisi.beklentim yok aslinda cunku regl olacak gibi gunlerdir karin agrilari yasiyorum.duygu durumum degisti.aklimdaki tek sey hasta olmakti cunku ocagin 6sina memorialden randevu aldim .hastaligimin 2.gunu o gune denk gelir diye.simdi isler degisti.ucak bileti de almadim hasta olmayinca. oyyy kafam allak bullak oldu :(

Yarin test yap genede, randevu gunu degisir hic takma kafana

kızlar benim gibi fsh sorunu yaşayanlar vardı aranızda. ne yaptınız tedaviye başladınız mı? bizim gibi hastalarda ilaç dozu çok düşük tutuluyor değil mi kalite açısından? ensu senin de rezerv azdı cnm ama fsh iyiydi senin di mi?
ben fsh düşmesinin bekliyorum.ama bir arkadaşla konuştum o bahçecide yaptırmış fsh 24ken başlamışlar. şimdi şkşzlerş var havuz yöntemi uygulamışlar....ne bilim ya ben 2 ay önce memoriala geldim görüştüm ama fsh nedeniyle beni bekletiyorlar... nur hanım da gitti. şimdi ben de her ay gidip fsh ölçtürüyorum düştüğünde nasipse gidicem bakalım? ilaç dozu düşük olacak sende demişti NUR hanım ama şimdi hangi doktoru seçmeliyim onu da bilmiyorum?

Olabileceğini biliyorum. Kişiden kişiye değiştiğinden belli olmuyormuş. Filmden sonra bende bir kaç gün kısa kanamam olmuştu.

filmden sonra bi kac saat icinde azicik axicik kanamam oldu. ertesi gunu bisey olmadi veya sonraki gunler. zaten adet bitimi gidip cektirmistim. simdi bu geceyi geciremem ben. oldum mu olacam mi diyee ... gerildim bak simdi:KK17:

kızlar benim gibi fsh sorunu yaşayanlar vardı aranızda. ne yaptınız tedaviye başladınız mı? bizim gibi hastalarda ilaç dozu çok düşük tutuluyor değil mi kalite açısından? ensu senin de rezerv azdı cnm ama fsh iyiydi senin di mi?
ben fsh düşmesinin bekliyorum.ama bir arkadaşla konuştum o bahçecide yaptırmış fsh 24ken başlamışlar. şimdi şkşzlerş var havuz yöntemi uygulamışlar....ne bilim ya ben 2 ay önce memoriala geldim görüştüm ama fsh nedeniyle beni bekletiyorlar... nur hanım da gitti. şimdi ben de her ay gidip fsh ölçtürüyorum düştüğünde nasipse gidicem bakalım? ilaç dozu düşük olacak sende demişti NUR hanım ama şimdi hangi doktoru seçmeliyim onu da bilmiyorum?
Sen durum dayim arkadaşım fsh 22 sonra ki ay 23,8 nur hanim prognova verdi.bu ayda ictim 5gune adet olurum tekrar kan vereceğim
Istanbul'a geldim dun gorustum hande hanimla.bekle acele etmeyelim dedi
Konusmak bile iyi geldi.birkac ay takipte olacağım .gelmişken bahceci erbillede görüştüm .havuz yontemino onerdi iki ay
Bizim icin vücut yumurta uretsin yeter fsh filana bakmam dedi

I
İl olarak nerdesin?

Benimde fshım yüksekti şöyleki 19-17-20 iken brükselde deneme yaptım yani sorun etmediler folikül olduğu için 2 düşük 1 dış gebelik oldu. Merkez değiştirdik memorial a geldim 23 tü kabul etmediler bi sonraki ay hayıt suyu ve çayı ile 12 oldu denedik ama hiç tutmadı direkt negatif oldu...yani bazı merkezler fsı çok önemsemiyor ama memorial 15 altı olmadan başlamıyor. Şu havuz yöntemini çok istedim ama Semra hanım kararımdan vazgeçirdi beni. Bu arada ben Kahraman bey de tedavi gördüm Semra hanım da takip etti ve Kahraman bey den memnun kaldım doçent kendisi ve ne sorsan anlatıyor sana göre hareket ediyor sen ne anlarsın ki muamelesi yapmıyor kısacası.. Ama niyeyse aklımda brüksele geri dönmek var kararsızım :(

Benimde fshım yüksekti şöyleki 19-17-20 iken brükselde deneme yaptım yani sorun etmediler folikül olduğu için 2 düşük 1 dış gebelik oldu. Merkez değiştirdik memorial a geldim 23 tü kabul etmediler bi sonraki ay hayıt suyu ve çayı ile 12 oldu denedik ama hiç tutmadı direkt negatif oldu...yani bazı merkezler fsı çok önemsemiyor ama memorial 15 altı olmadan başlamıyor. Şu havuz yöntemini çok istedim ama Semra hanım kararımdan vazgeçirdi beni. Bu arada ben Kahraman bey de tedavi gördüm Semra hanım da takip etti ve Kahraman bey den memnun kaldım doçent kendisi ve ne sorsan anlatıyor sana göre hareket ediyor sen ne anlarsın ki muamelesi yapmıyor kısacası.. Ama niyeyse aklımda brüksele geri dönmek var kararsızım :KK43:

Bakın öncelikle şunu belirteyim. Kimseyi kötülemek veya iyi diyecek bir bilgi seviyesinde değilim ancak sadece Semra hoca bazında konuşursam hayatta ticari kaygıyı bırakmış sadece başarı odaklı işini yapan bir hoca olduğunu söyleyebilirim.. Eğer Semra hoca başlanmamasını söylüyorsa başka bir merkez arayıp umut bağlamak hayalcilik olur. FSH olayını ben de araştırdım. Araştırmalarımdan çıkardığım FSh yüksek ise bunun bir nevi menepoz başlangıcı olduğu kadının yumurtlama kalitesinin düşmeye başladığı hatta yumurta oluşsa dahi bunun embriyo oluşumunu sağlamadığı şeklinde bir bilgi edindim ( bu bilgi daha çok doktor bilgisidir ancak ben yanlış anlamış olma ihtimaline karşılık doktor ismi telaffuz etmek istemiyorum).

Bakın öncelikle şunu belirteyim. Kimseyi kötülemek veya iyi diyecek bir bilgi seviyesinde değilim ancak sadece Semra hoca bazında konuşursam hayatta ticari kaygıyı bırakmış sadece başarı odaklı işini yapan bir hoca olduğunu söyleyebilirim.. Eğer Semra hoca başlanmamasını söylüyorsa başka bir merkez arayıp umut bağlamak hayalcilik olur. FSH olayını ben de araştırdım. Araştırmalarımdan çıkardığım FSh yüksek ise bunun bir nevi menepoz başlangıcı olduğu kadının yumurtlama kalitesinin düşmeye başladığı hatta yumurta oluşsa dahi bunun embriyo oluşumunu sağlamadığı şeklinde bir bilgi edindim ( bu bilgi daha çok doktor bilgisidir ancak ben yanlış anlamış olma ihtimaline karşılık doktor ismi telaffuz etmek istemiyorum).
Yok ben o kötü bu iyi demedim muhtemelendr memorial da devam edicem. Ama 19 ve 17 fsh ta oluşan embriyo 5. Gün ve 1. Kaliteydi bunu belirteyim.. Embriyo oluşmaz diye bişey yok yani.. 12 fshta ki de 2. Kalite 4. Gün dü... Belkide hayıtla sağlanan düşüş yalancı bir düşüştür belki ilacın faydası olmadı bilemiyorum...ama şunu unutmayalım ne yüksek fsh larlar hamile kalanlar oldu.. Benim etrafımda çok fazla dr var ve soruyorum hatta en son 38 yaşında bir hanımın 80 fshla doğal yoldan hamile kaldığını öğrendim kadını merkezler içeri bile almaz!! Şunu da belirteyim yücel karaman da bana 17 fsh la 14 arasında bir fark yok dedi... Gel de çık işin içinden.. He fsh 30 40 olsa gercekten düşmesini beklerim o ayrı. Parama da canıma da yazık çünkü ama dediğim gibi bende 14 ve 16-17 aradında bir fark göremiyorum açıkçası

Kızlarrrr Ben Geldimmmm...
Bu sabah Yumurtalarım toplandı çok şükür...
16 adet yumurta toplandı (maaşallah)
Şimdi heyecanlar yarın gelecek telefonu bekliyorum :rolleyes: kaç tanesi olgun çıkacak? kaçı döllenecek?
Tranfer 3.gün mü 5.gün mü olacak?

transferin hayırlı olsun cnm.. büyük ihtimal 5. gün olur..

Back