- 8 Mart 2011
- 960
- 616
- 158
Migren ve sinüzit yok ki tipik regl öncesi ağrısı gibi benim hep olur. Neyse allahtan hayırlısı diyelim
kaçıncı gündesin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Migren ve sinüzit yok ki tipik regl öncesi ağrısı gibi benim hep olur. Neyse allahtan hayırlısı diyelim
ne güzel sizin adınıza çok sevindimm
hangi doktora muayene oldunuz daha çokk
2007 Tedavimde de sizinki gibi idi. 2 transfer 6 dondurtmuştum.2 tanesinin 1 tanesi tutmuştu. Yalnız 2009 da dondurulmuş transferden olanlar dış gebelik yaşamama sebep olduğundan dondurulmuşlara karşı soğuk bakıyorum. Bu tedavimde dondurulacak embriyo kalmadığından böyle bir derdim de olmayacak. Olmazsa sil baştan. inşallah dondurulmuşlara hiç ihtiyacınız olmaz da bebeğinizi tez zaman da kucağınıza alırsınız.
kızlar çok saolun.sizler olmasanız ne yapardım bilmiyorum.bugün hastaneden pazartesi günü için randevu aldık.az önce mail göndermişler.randevuya gelirken getireceğimiz testlerin listesi var mailde.yarın için devlet hastanesinden randevu aldık bakalım inşallah yaparlar.geçenlerde troit tahlili istemişti özeldeki doktor aile hekimine gittim aynı senin dediğin gibi 5 tanesinden 3ünü yaptı.yarın inşallah sorun çıkarmadan yaparlar bütün testleri.
bir de kızlar şimdi bu istedikleri testler varya işte AIds,kızamıkçık falan filan gibi testler.biz bunları yarın sabah yaptırırsak ancak pazartesi çıkar sonuçlar.pazartesi de ayşe hanımla randevumuz var.sonuçlarımız yetişmezse sorun olur mu?çıktıktan sonra mail atsak kabul eder değil mi?ters bir kadın değildir inşallah ayşe hanım.hani size getirin dedik neden getirmediniz diye sorun etmez inşallah.doktorla ilk tanışmamın güzel geçmesini istiyorum.yoksa insanın hiç içine sinmiyor.
Bahsettiğin testler gecikiyorsa bir sonraki muayenede götürebilirsin benimde gecikmişti hiç olumsuz konuşmadılar. Ayşe hanım ı sormuşsun inanılmaz tatlı güleryüzlü hastayı dinleyen bir doktor. Bol şans dilerim inşallah çok güzel gecer görüşmenkızlar çok saolun.sizler olmasanız ne yapardım bilmiyorum.bugün hastaneden pazartesi günü için randevu aldık.az önce mail göndermişler.randevuya gelirken getireceğimiz testlerin listesi var mailde.yarın için devlet hastanesinden randevu aldık bakalım inşallah yaparlar.geçenlerde troit tahlili istemişti özeldeki doktor aile hekimine gittim aynı senin dediğin gibi 5 tanesinden 3ünü yaptı.yarın inşallah sorun çıkarmadan yaparlar bütün testleri.
bir de kızlar şimdi bu istedikleri testler varya işte AIds,kızamıkçık falan filan gibi testler.biz bunları yarın sabah yaptırırsak ancak pazartesi çıkar sonuçlar.pazartesi de ayşe hanımla randevumuz var.sonuçlarımız yetişmezse sorun olur mu?çıktıktan sonra mail atsak kabul eder değil mi?ters bir kadın değildir inşallah ayşe hanım.hani size getirin dedik neden getirmediniz diye sorun etmez inşallah.doktorla ilk tanışmamın güzel geçmesini istiyorum.yoksa insanın hiç içine sinmiyor.
Arkadaşım ilginçtir 1 yum ile başladık gerisen 3 tane geldi ama 2 tane büyüyüp toplanabildi 19-17 fsh lada aynı böleydi... Son kez düşük doz gonal f kullanıldı 2 ve 3. Kalite embriyo oldu apar topar 4. Gün akşam transferi yaptılar negatif oldu... İlk üç denememde yum lar 1. Kalite dediler 2 düşük 1 dış gebelik oldu.ama memorial a göre başka laboratuarların 1. Kalite embriyosu bizim için 2. Kalite dediler bu da ayrı bi konu neyse...havuz yönteminden şöle vazgeçirildik zaten 1 2 yum oluyor 3 denemeyle 5 tane toplandığını dondurulup çözülürken 3 ünün öldüğünü farzet başa dönersin dediler ayrıca en az 6 ayım gidermiş açıkçası cesaret edemedik...tutunmama nedenine gelince onlara göre tüplerde görünmeyen bi sorun olabilirmiş çünkü ilk defa hiç tutmadı kümyasal bile olmadı...şu an ne yapıcan dersen de 2. Adetimle hsg çektirip 1 ay sonra başlıcam ama merkez konusunda kararsızım... İlk 3 denememi gözümü kırpöadan aynı yerde yaptım ama niyeyse memorial konusunda kararsızım.. O da bazı aksilik ve tüüüm ekibin laboratuar dahil herkesin değişmesinden dolayı yani sabit 2 3 kişi varmış..burada anlatılan eski memorial ekibi yok
teşekkür ederim çok saol arkadaşım.yarın yaptırıcaz inşallah pazartesiye kadar çıkmış olur.ayşe hanım hakkında herkes olumlu konuşuyor.inşallah bende aynı memnuniyetle ayrılırım yanından.Sorun olmaz canım siz tahlili yaptırdığınızı ama sonucunun yetişmediğini söyleyin hemşireler size bir mail adresi verir ve sonuçları mail atmanızı ister... Bir sonra ki randevuda dosyanıza takılmış olur merak etmeyin...
Ayşe hanıma bir kez muayene oldum oldukça güler yüzlü ve pozitif bir doktor, endişe edip kendinizi sıkmayın...
Şimdiden hayırlı sonuçlar diliyorum...
haa bir de kan pıhtılaşman var mı ondan da olmuş olabilr düşüklerin?Arkadaşım ilginçtir 1 yum ile başladık gerisen 3 tane geldi ama 2 tane büyüyüp toplanabildi 19-17 fsh lada aynı böleydi... Son kez düşük doz gonal f kullanıldı 2 ve 3. Kalite embriyo oldu apar topar 4. Gün akşam transferi yaptılar negatif oldu... İlk üç denememde yum lar 1. Kalite dediler 2 düşük 1 dış gebelik oldu.ama memorial a göre başka laboratuarların 1. Kalite embriyosu bizim için 2. Kalite dediler bu da ayrı bi konu neyse...havuz yönteminden şöle vazgeçirildik zaten 1 2 yum oluyor 3 denemeyle 5 tane toplandığını dondurulup çözülürken 3 ünün öldüğünü farzet başa dönersin dediler ayrıca en az 6 ayım gidermiş açıkçası cesaret edemedik...tutunmama nedenine gelince onlara göre tüplerde görünmeyen bi sorun olabilirmiş çünkü ilk defa hiç tutmadı kümyasal bile olmadı...şu an ne yapıcan dersen de 2. Adetimle hsg çektirip 1 ay sonra başlıcam ama merkez konusunda kararsızım... İlk 3 denememi gözümü kırpöadan aynı yerde yaptım ama niyeyse memorial konusunda kararsızım.. O da bazı aksilik ve tüüüm ekibin laboratuar dahil herkesin değişmesinden dolayı yani sabit 2 3 kişi varmış..burada anlatılan eski memorial ekibi yok
çok teşekkür ederim.hem heyecan hem tedirginlik var.bir de ben çok pimpirikliyim en ince ayrıntısına kadar herşeyi kafama takıyorum.ama sizlerle konuştuka rahatlıyorum.iyi ki varsınız kızlar...Bahsettiğin testler gecikiyorsa bir sonraki muayenede götürebilirsin benimde gecikmişti hiç olumsuz konuşmadılar. Ayşe hanım ı sormuşsun inanılmaz tatlı güleryüzlü hastayı dinleyen bir doktor. Bol şans dilerim inşallah çok güzel gecer görüşmen
kaçıncı gündesin canım
kızlar çok saolun.sizler olmasanız ne yapardım bilmiyorum.bugün hastaneden pazartesi günü için randevu aldık.az önce mail göndermişler.randevuya gelirken getireceğimiz testlerin listesi var mailde.yarın için devlet hastanesinden randevu aldık bakalım inşallah yaparlar.geçenlerde troit tahlili istemişti özeldeki doktor aile hekimine gittim aynı senin dediğin gibi 5 tanesinden 3ünü yaptı.yarın inşallah sorun çıkarmadan yaparlar bütün testleri.
6. gün transfer sonrası
Bahsettiğin testler gecikiyorsa bir sonraki muayenede götürebilirsin benimde gecikmişti hiç olumsuz konuşmadılar. Ayşe hanım ı sormuşsun inanılmaz tatlı güleryüzlü hastayı dinleyen bir doktor. Bol şans dilerim inşallah çok güzel gecer görüşmen
canım gönderdikleri listede AMH de yazıyor isterseniz bulunduğunuz ilde yaptırabilirsiniz diyor.ben de burada özel bir hastaneyi aradım eğer devlette yapmazlarsa orada yaptırırım diye 150 Tl fiyat söylediler.o zaman ben onu devlette yaptıramazsam özelde yaptırmayayım mı?memorialde yaptırırım o zaman.memorialde ne kadar amh testi biliyormusun?canım çıkınca mail atarsın çokda sorun değil onlar, ama amh ı testini memorialda yaptırmanı isterler sanırım onu gidince orada yaptırırsın..
eşindende semen testi isteyebilirler aynı gün.. randevuya giderken eşin 3-5 gün arası cinsel perhizli gitsinki şehir dışındasınız git gel yapmazsınız.. geçmiş döneme ait elinde ne var ne yok herşeyi götür.. aşılama evraklarında dahil..
Hayırlı olsun canım umarım çok güzel sonuçlanır tedavinbenide biraz önce hande hanım aradı canım.. bu tedaviden önce sana baskılama yapmayacağız dedi.. bebeği kaybettiğimiz için farklı bi protokol uygulanacakmış.
inşallah bu defa mutlu sona ulaşırsın canım hayırlısıyla.. onlar en uygununu ölçüp biçip karar veriyorlar bizler için.bu yeni protokol sana uğur getirsin :)benide biraz önce hande hanım aradı canım.. bu tedaviden önce sana baskılama yapmayacağız dedi.. bebeği kaybettiğimiz için farklı bi protokol uygulanacakmış.
ben 10 aydır cyclo kullanıyorum ama fshın düştüğü ay bol bol hayıt suyu içtim acaba yalancı bi düşüşmü diye düşünmedim değil... Benim hep 1 yum oldu fsh 17-19 kende 1 di... Ama şu var amh değerim çok düşük..yani senin daha yüksekse neden olmasın?ben değişmiş diye duydum ama ne kadar doğru bilemiyorum tabi sonuçta değiştiyse bile yine başarılı insanları almışlardır...ben artık fsh 20 üstü olmadığı sürece denemeyi düşünüyorum yani ne bileyim benim mantığıma göre 14 le 17 arasında çok bi fark yoktur...dondurma olayına gelince de 2 3 tane olsa toplayıp bi 8 10 tane yapmak mantıklı ama birer birer toplamak cidden çok mantıklı değil... Seninde mi hep bir yumurta oluyor?ilk üç denemyi nerde yaptırdın ? demekki fsh çok düşse de yine sonuçlar yakın oluyor.o zaman neden düşssün diye bekletiyorlar ben de bunu anlamıyorum.bakalım hayırlısı artık.sana memorialde düşmesi için cylo falan verdiler mi? dondurma konusunda aslında haklılar gibi ayani çözülürken bozulabilir o da var aaama bizim gibi hastalarda her ay yumiş çıkmayabiliyor ya da bir tane oluyor.bu da beni endişelendiriyor.yani beklemek fsh düşssün kalite iyi olsun tutunma olsun diye falan diyorlar ama fsh düşse de sonuç baksana aynı gibi olmuş......ya ne bilm cnm ne yapsam bilemedim.bana cylo verdiler onu kullanıyorum. sen nereyi düşünüyorsun? memorial laboratuvar da mı değişmiş?
İlki evet ondandı ama 2. De 0.4lük fraxiperine kullandım.. Belkide anomali vardı (genetik testler temiz ama yinede olabilirmiş) diğeri dış oldu zatenhaa bir de kan pıhtılaşman var mı ondan da olmuş olabilr düşüklerin?
Ensu bi daha okuyunca dikkatimi çekti bebeği kaybettik demişsin düşük mü yaptın? Öyleyse çok geçmiş olsunbenide biraz önce hande hanım aradı canım.. bu tedaviden önce sana baskılama yapmayacağız dedi.. bebeği kaybettiğimiz için farklı bi protokol uygulanacakmış.
ne gibi bir duum oldu kii size neden baskılama yapılmıştı..aylin hanım nasıl birisibenide biraz önce hande hanım aradı canım.. bu tedaviden önce sana baskılama yapmayacağız dedi.. bebeği kaybettiğimiz için farklı bi protokol uygulanacakmış.
tesekkur ederım cnmmm :) sen nn tedavı ne aşamada pekiiiBize de göndermemişlerdi ama sorun olmaz canım gittiğinde de dosya olarak veriyorlar. Doktorlara takılma senin bir doktorun olmayacak ekip çalışması yapıyorlar o nedenle gittiğin doktorun önemi yok, ekibe güvenmen lazım o sebeple bol bol soru sor tatmin edici cvplar al yoksa sonradan sistemle ilgili aklın karışır