Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
memorial öneririm bir arkadaşım 5 senedir çocuğu olmuyordu tekte tuttu ve tüm süreç için hastaneden çok memnun kaldı3. Tüp bebeğimi planlıyorum. Memnuniyetler Şişli memorial ve Aret Kamar üzerine. Son paramızı son şansımızı deneyeceğiz. Kaç gün sürüyor fiyatı ne kadar detaylı tavsiye verecek olan varsa dua ederim
Öyle mi? Süreç kaç gün işledi bilginiz var mımemorial öneririm bir arkadaşım 5 senedir çocuğu olmuyordu tekte tuttu ve tüm süreç için hastaneden çok memnun kaldı
İlk kez duydum. Memnuniyet nasılBrüksel tüp bebek Prof.sabri Cavkaytar
Şıklar arasında yok ama ben eklemek istedim .
Umarım sağlıkla kolaylıkla evladınıza kavuşursunuz ..
Gün değil ay bazında düşünün çünkü günlük olması mümkün değil. Yumurtalık rezervinize bakılacak, rahim filmi çekilecek. Eşinize de spermiyogram testi yapılmalı. Yumurtlamanız takip edilecek, gerekirse takviye ile yumurtanız büyütülecek, eşinizin de sperm kalitesi için takviye kullanılabilir gerek olursa. Yumurtanız toplanacak eşinizin de sperm örnekleri alınacak, laboratuvara gönderilecek. Sonra yine belli bi zamanda embriyo transferi yapılacak size. Bunların hepsi belirli bi tarih aralığında yapılıyor gün olması mümkün değil. Süre hakkında net bir bilgim yok ama şöyle bir bilgim var memorial ile alakalı arkadaşımın bahsettiği; ürolojiden genel cerrahına, periodontolojisine hepsi tek tek muayene etmiş eşini de kendisini de. Ayrı ayrı bilgilendirme yapmışlar her konuda. Normalde insan unutur eve gelince keşke şunu da sorsaydım der ya hani, onlar aklıma gelebilecek tüm soruları cevaplamışlardı dedi. Tüp bebek paketine dahilmiş bu hizmet de sanırımÖyle mi? Süreç kaç gün işledi bilginiz var mı
Kendisini 5 sene önce bahçecide tanıdımİlk kez duydum. Memnuniyet nasıl
Ben daha baslamadim tedaviye. para biriktiriyoruz. sonrasinda hem aret hoca'ya hem semra hoca'ya gidecegim . fakat aret hoca'ya daha yakin gibiyim.Siz başladınız mı? Yumurta toplamadan sonra rahmi dinlendiriyor mu yoksa hemen transfer mi?
Bende ikisi arasındayım ama Semra hoca ekibine gideceğim mecbur cınku kredi kartı geçiyor ve devlet 2-3 taksit yapıyormus sonradan bu ödemelere hastane oldugu icin. Diğer doktorlar hep nakitBen daha baslamadim tedaviye. para biriktiriyoruz. sonrasinda hem aret hoca'ya hem semra hoca'ya gidecegim . fakat aret hoca'ya daha yakin gibiyim.
Çok teşekkür ederim araştıracağım Allah razı olsunKendisini 5 sene önce bahçecide tanıdıminsani yönü doktorluğu babacanlığı tartışılmaz işinde aşırı titizdir,5 sene sonra brüksele geçince bende tekrar oraya gittim çünki Sabri hocadan başkasında Türkiyede tedavi olmam diyordum, almanyada tedavim sırasında bile ben Sabri hocayı aradım bilgi aldım. Hastasını anlayan dinleyen bir doktor . Zaten brükselde laboratuvar olarak çok iyi. Kesinlikle tavsiye ederim
herşey gönlünüzce olsun inşallah
Allah razı olsun cevapladığınız içinGün değil ay bazında düşünün çünkü günlük olması mümkün değil. Yumurtalık rezervinize bakılacak, rahim filmi çekilecek. Eşinize de spermiyogram testi yapılmalı. Yumurtlamanız takip edilecek, gerekirse takviye ile yumurtanız büyütülecek, eşinizin de sperm kalitesi için takviye kullanılabilir gerek olursa. Yumurtanız toplanacak eşinizin de sperm örnekleri alınacak, laboratuvara gönderilecek. Sonra yine belli bi zamanda embriyo transferi yapılacak size. Bunların hepsi belirli bi tarih aralığında yapılıyor gün olması mümkün değil. Süre hakkında net bir bilgim yok ama şöyle bir bilgim var memorial ile alakalı arkadaşımın bahsettiği; ürolojiden genel cerrahına, periodontolojisine hepsi tek tek muayene etmiş eşini de kendisini de. Ayrı ayrı bilgilendirme yapmışlar her konuda. Normalde insan unutur eve gelince keşke şunu da sorsaydım der ya hani, onlar aklıma gelebilecek tüm soruları cevaplamışlardı dedi. Tüp bebek paketine dahilmiş bu hizmet de sanırım
Aynen sanırım ben de öyle yapacağımBende ikisi arasındayım ama Semra hoca ekibine gideceğim mecbur cınku kredi kartı geçiyor ve devlet 2-3 taksit yapıyormus sonradan bu ödemelere hastane oldugu icin. Diğer doktorlar hep nakit![]()
İvetAret kamar mı?
Merhaba bende isviçrede yaşıyorum. Orada jinekolog doktoruma gittim adetin 2. Günü yumurta boyutlarını ölçtürdüm lh e2 progestan fsh aynı gün başka laborant gittim kan verdim aynı gün sonuçlar çıktı ve türkiyede ki doktoruma bunları whatsap üzerinden gönderdim hemen sonuçları kurula soktular ve tedaviye 4 gün orda devam ettim yaşadığım yerde yani. Bende işlerimden dolayı uzun süre kalamadığım için böyle bir sistem yaptık uzak takip yani.ğnelerimi Türkiye’den önceden reçeten ettirdim isviçreye götürdüm çünkü orada ausland rezeptler geçmiyor. Hemde Türkiye daha ucuz iğneler. 1 kutu g. İle başlayan iğne baba yetmişti. Sizde böyle birşey yapabilirsiniz hiç bir sorun olmadımerhaba ben de aret hocaya gittim ilk muayene için. almanyadan gelmiştim. napacam bilmiyorum burada çalışıyorum hoca tedavi 10 12 gün sürer dedi. yumurtan az toplama yapmamız lazım biraz dedi. sizin süreç nasıldı acaba