• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aret Kamar a gidenler bilgi verebilir mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ruhay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ekim ayında Bahçeci Tüp bebek merkezinde ilk defa deneyelim dedik (Hangi il olduğu nu söylemeyeyim)Beni sağlığımdan ettiler.Psikolojiyi hiç demiyorum bile.15 gün boyunca iğne vurdurdular yumurta toplama işlemi bile yapılamadı.Maddiyat önemli değil ama 100 bine yakın masrafımız oldu.Hiç arayıp sormadılar öldünüz mü kaldınız mı.Eşim doktora defalarca mesaj attı bilgi almak için cevap bile vermediler .İşin açığı artık tüp bebek olayını da ticarete döktüklerini düşünüyorum .Başlarından savdılar resmen.Ki gittiğim doktorların çoğu doğal yolla olur sizin demesine rağmen eşimin ısrarıyla bi tüp bebek deneyelim demiştik
Aret hoca çok yoğun. Hiç bir zaman randevu saatinde içeride olmazsınız en az yarım saat beklersiniz. Sürece başladığında muaneye bir o bakar bi başka doktor. Ama Aret hoca gerçekten işinde iyi bir doktor asla ticaret için para için seni oyalamaz. Bence ona bu konuda gönül rahatlığıyla güvenebilirsiniz. Senin tedavin için elinden gelenin en iyisini yapar.

Aret hoca çok yoğun. Hiç bir zaman randevu saatinde içeride olmazsınız en az yarım saat beklersiniz. Sürece başladığında muaneye bir o bakar bi başka doktor. Ama Aret hoca gerçekten işinde iyi bir doktor asla ticaret için para için seni oyalamaz. Bence ona bu konuda gönül rahatlığıyla güvenebilirsiniz. Senin tedavin için elinden gelenin en iyisini yapar.

Valla Aret hocanın adını çok duyunca biz de şubat tatilinde gidelim diye niyetlendik eşimle.(Öğretmenim ve anca tatilde gidebillirim)Ama şuanda gebelik şüphem var.En son Kasımın 20 sinde adet oldum bi daha da adet görmedim.25 28 arası olurdum adetlerim düzenliydi.Doktor söktürücü verdi adet olmam için yine olmadım En son 11 gün önce kan verdim negatifti bir daha da yapmadım.Pazartesi doktora gidicem tekrar.Eğer hamilelik varsa bir mucize olacak benim için.Çünkğ tedavi falan olmuyordum bırakmıştım artık tatilde gidip bakarız diyordum

Valla Aret hocanın adını çok duyunca biz de şubat tatilinde gidelim diye niyetlendik eşimle.(Öğretmenim ve anca tatilde gidebillirim)Ama şuanda gebelik şüphem var.En son Kasımın 20 sinde adet oldum bi daha da adet görmedim.25 28 arası olurdum adetlerim düzenliydi.Doktor söktürücü verdi adet olmam için yine olmadım En son 11 gün önce kan verdim negatifti bir daha da yapmadım.Pazartesi doktora gidicem tekrar.Eğer hamilelik varsa bir mucize olacak benim için.Çünkğ tedavi falan olmuyordum bırakmıştım artık tatilde gidip bakarız diyordum
Geç döllenmede olabilir. Biraz daha bekleyin sonra gidin isterseniz. Çünkü zamanla insan daha çok stres oluyor

Hanımlar merhaba.Aret Kamar a gidip tedavi olan ya da tüp bebek yaptıran var mı?Bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim.Gidenler varsa tavsiye eder misiniz ?
Aret hocada tüp bebek tedavisi gördüm çok memnun kaldım çok babacan bir doktordur işinin ehlidir ilk denemede tek embriyo ile hamile kaldım şuan 33. Haftadayim ❤️🧿

Back