Ekim ayından beri Aret Bey ile tedavi görüyorum. İlk görüşmede geçmiş detayları aktardım sorularımı cevapladı. İğnelerin kaliteyi düşürdüğünü söyledi ve sadece klomen verdi. 1,5 ayda 9 kez gidip geldim, yumurtalarda gelişme de oldu fakat E2 değeri yeterince yükselmediği için yumurta toplama işi iptal oldu. Daha önce başka merkezde toplanan 3 yumurtam embriyo haline gelmemişti, E2 değerine bakılmadan büyüyen yumurta toplanıyordu. Bu merkezdeki sorun benim açımdan şu; Aret Bey aynı anda 4 muayene odası arasında mekik dokuyor, 2 saat araç kullanarak ulaşıp 45 dk-1 saat arası doktoru bekliyorum, max. 5 dk görüp o aralığa sorum varsa sığdırmaya çalışıyorum. Her gittiğimde kan testi alıyorlar, gecesine arayıp sonucu söylüyorlar ve arada ilaç kullanmadan yakın bir güne yeni randevu oluşturalım diyorlar. Bu şekilde nasıl yumurta büyüyecek diyorum, doktor bey böyle ilerlememizi istedi diyorlar. Elbette bir bildiği vardır ama bu şekilde nasıl yol alacağız ben bilemiyorum. Bu arada Aret Bey gayet kibar sevecen biri bu konuda hiç sorun yok. Kendisinde tedavi olup deneyimleri olanlar yazabilirlerse belki umudum artar