Aret Kamar a gidenler bilgi verebilir mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi ruhay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben de şu an aynı iki merkez arasında kaldım karar veremiyorum. Aret Kamar klomen dedi, Şişli Memorial bana da piezo, pgt önerdi. Ön görüşmede iki merkezden de memnun kalmıştım, ikisi de ayrı ayrı mantıklı geldi çok kararsızım :( siz şu an başladınız mı acaba tedaviye? İnşallah hepimiz için hayırlı olur 🌸💕
Aret kamara gitmek istiyorum da döllenme olmaz diye korkuyorum. Piezzoelektrik ise yaramaz diyo Aret kamar. Adet olunca gitmek istiyorum da karar veremiyorum

şişli memorial 'de ( Semra hoca için) ön görüşmede ücret ödeniyor mu?
Yok Şişli Memorial’de ön görüşme ücretsiz. Semra hoca ile görüşmek istediğinizi belirtirseniz ona göre randevu ayarlıyorlar. Başka yerlerde tedavi olduysanız mutlaka tahlil, rapor, aldığınız ilaç dozlarını, rahim filmini vs her şeyi yanınızda götürün 🙏

Aret kamara gitmek istiyorum da döllenme olmaz diye korkuyorum. Piezzoelektrik ise yaramaz diyo Aret kamar. Adet olunca gitmek istiyorum da karar veremiyorum
Evet karar verme çok zor oluyor. Benim üçüncü denemem olacak ve artık yalnış seçim yapmak istemiyorum. Piezzo konusunda benim de şüpheleri var, çok da araştırılmış bir uygulama değil sanki. Yalnız Aret hoca bana sadece klomen ile yumurta büyütme yapmak istediğini söylemiştive az yumurta elde edeceğimizi belirtti. Benim yumurta sayım fena değil aslında her zaman 8-12 arası folikül oluyor bunlar heba olmasından çekiniyorum eğer klomen ile sadece 2-3 tane oluşursa..

Back
X