Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şişli Memorial mi Aret Kamar mı? Hangisini şiddetle tavsiye edersiniz?
3. Tüp bebeğimi planlıyorum. Memnuniyetler Şişli memorial ve Aret Kamar üzerine. Son paramızı son şansımızı deneyeceğiz. Kaç gün sürüyor fiyatı ne kadar detaylı tavsiye verecek olan varsa dua ederim
3. Tüp bebeğimi planlıyorum. Memnuniyetler Şişli memorial ve Aret Kamar üzerine. Son paramızı son şansımızı deneyeceğiz. Kaç gün sürüyor fiyatı ne kadar detaylı tavsiye verecek olan varsa dua ederim
Merhaba, cok sanslisiniz bende tüp bebek icin arastirma yapiyorum daha bugun fiyat aldim. Hoca ilk muayenede 4800 tl aliyormus( formda baska bir arkadasin yazdiginden okudugum kadari ile adetin 3. gunun gidin demis. zaten muayene ediyor tekrar 4800 tl den kurtulmak icin) yumurta toplama ve transfer 96 bin tl. ve birde her sefer gidiste kan testi yapiyorlarmis hoca ona gore ilac dozlarini ayarliyormus her kan testi 900 tl dedi yani ilaclar+kan testi+yumurta toplama+transfer yaklasik olaran 150.000-180.000 arasi tutar dedi. bende kan testini orada yaptirmayayim baska yerde yaptirip sonucunu size atsam dedim. bana ayni gun icinde sonuc cikarsa yapabilirsiniz dediler. sekreteri bu sekilde soyluyor ama benim sahsi dusuncem bence 200.000 tl yi gozden cikartmak gerek gibi geldi bana. he bide baska biryerde donmus embiryonuz var ise transfer icinde 48.000 tl istediler.