Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba, cok sanslisiniz bende tüp bebek icin arastirma yapiyorum daha bugun fiyat aldim. Hoca ilk muayenede 4800 tl aliyormus( formda baska bir arkadasin yazdiginden okudugum kadari ile adetin 3. gunun gidin demis. zaten muayene ediyor tekrar 4800 tl den kurtulmak icin) yumurta toplama ve transfer 96 bin tl. ve birde her sefer gidiste kan testi yapiyorlarmis hoca ona gore ilac dozlarini ayarliyormus her kan testi 900 tl dedi yani ilaclar+kan testi+yumurta toplama+transfer yaklasik olaran 150.000-180.000 arasi tutar dedi. bende kan testini orada yaptirmayayim baska yerde yaptirip sonucunu size atsam dedim. bana ayni gun icinde sonuc cikarsa yapabilirsiniz dediler. sekreteri bu sekilde soyluyor ama benim sahsi dusuncem bence 200.000 tl yi gozden cikartmak gerek gibi geldi bana. he bide baska biryerde donmus embiryonuz var ise transfer icinde 48.000 tl istediler.3. Tüp bebeğimi planlıyorum. Memnuniyetler Şişli memorial ve Aret Kamar üzerine. Son paramızı son şansımızı deneyeceğiz. Kaç gün sürüyor fiyatı ne kadar detaylı tavsiye verecek olan varsa dua ederim
Aret kamar mı?Merhaba, cok sanslisiniz bende tüp bebek icin arastirma yapiyorum daha bugun fiyat aldim. Hoca ilk muayenede 4800 tl aliyormus( formda baska bir arkadasin yazdiginden okudugum kadari ile adetin 3. gunun gidin demis. zaten muayene ediyor tekrar 4800 tl den kurtulmak icin) yumurta toplama ve transfer 96 bin tl. ve birde her sefer gidiste kan testi yapiyorlarmis hoca ona gore ilac dozlarini ayarliyormus her kan testi 900 tl dedi yani ilaclar+kan testi+yumurta toplama+transfer yaklasik olaran 150.000-180.000 arasi tutar dedi. bende kan testini orada yaptirmayayim baska yerde yaptirip sonucunu size atsam dedim. bana ayni gun icinde sonuc cikarsa yapabilirsiniz dediler. sekreteri bu sekilde soyluyor ama benim sahsi dusuncem bence 200.000 tl yi gozden cikartmak gerek gibi geldi bana. he bide baska biryerde donmus embiryonuz var ise transfer icinde 48.000 tl istediler.
Umarım son olur. Ne paramız ne umutlarımız çöpe gitmezÇok güzel bir başlık acmissiniz. Bende şuan ikisi arasındayım. benim 5. Tüp bebek denemem olacak![]()
İnşaallah. Siz karar verdiniz mi?Umarım son olur. Ne paramız ne umutlarımız çöpe gitmez
evt Aret hocanin tedavi ucretiAret kamar mı?
Maddi olarak toparlanmaya çalışıyoruz. En son aralık ayında ikinci tüp bebeği yaptırdık. Hala tutmayan çocuğun borcunu ödüyoruz.. Üçüncü tüp bebekte tutsun ne umutlarımız ne paramız çöpe gitsin istemiyoruz artıkİnşaallah. Siz karar verdiniz mi?
Siz başladınız mı? Yumurta toplamadan sonra rahmi dinlendiriyor mu yoksa hemen transfer mi?evt Aret hocanin tedavi ucreti
merhaba ben de aret hocaya gittim ilk muayene için. almanyadan gelmiştim. napacam bilmiyorum burada çalışıyorum hoca tedavi 10 12 gün sürer dedi. yumurtan az toplama yapmamız lazım biraz dedi. sizin süreç nasıldı acabaSiz başladınız mı? Yumurta toplamadan sonra rahmi dinlendiriyor mu yoksa hemen transfer mi?
Ben Adana’da kötü bir yerde yaptım en son. Aret hocada daha önce yaptırıp pozitif sonuç alan bir arkadaşım var keşke ikincisini orada yapsaydım. Şu an zayıflıyorum kendimi psikolojikman toparlamaya çalışıyorum. Yüz tane de sperm yumurtanız olsa da psikolojiniz iyi olmadıktan sonra tutmuyormerhaba ben de aret hocaya gittim ilk muayene için. almanyadan gelmiştim. napacam bilmiyorum burada çalışıyorum hoca tedavi 10 12 gün sürer dedi. yumurtan az toplama yapmamız lazım biraz dedi. sizin süreç nasıldı acaba
Doğru söylüyorsun. İşallah sağlıklı sıhhatli sonu hayırlı bir başlangıç olur sana da bana da. Bende endişeliyim yumurtam az Yaşım 38 diye.Ben Adana’da kötü bir yerde yaptım en son. Aret hocada daha önce yaptırıp pozitif sonuç alan bir arkadaşım var keşke ikincisini orada yapsaydım. Şu an zayıflıyorum kendimi psikolojikman toparlamaya çalışıyorum. Yüz tane de sperm yumurtanız olsa da psikolojiniz iyi olmadıktan sonra tutmuyor
peki her denemeye ayrı ücret mi alıyor embriyolarınız olsa da ya da nasıl ekonomik anlamda da süreçNasip kısmet bu işler nerde yaptırırsan yaptır nasip değilse olmaz. Ben Aret kamarda tubbebek yaptırdım ilk deneme negatif oldu hemde hiç bir sorun yokken embriyolarim var ikinci denemeyi yapmayı düşünüyorum yaza kısmetse.
Sadece transfer parası ilaçlar zaten bize ait. Sil baştan başlarsan elbette daha pahalıpeki her denemeye ayrı ücret mi alıyor embriyolarınız olsa da ya da nasıl ekonomik anlamda da süreç
inşallah güzel haberler alırsınızSadece transfer parası ilaçlar zaten bize ait. Sil baştan başlarsan elbette daha pahalı
İnşallahinşallah güzel haberler alırsınız
Hiç endişelenmeyin sizin durumunuzde olup bebek sahibi olan çok insan var. Bir arkadaşım tek yumurtayla kaldı ve yaşı 40 tı. Allah istedikten sonra her şey olur umut etmeyi bırakmayınDoğru söylüyorsun. İşallah sağlıklı sıhhatli sonu hayırlı bir başlangıç olur sana da bana da. Bende endişeliyim yumurtam az Yaşım 38 diye.
Sil baştan ne kadar mesela? Bir de süreç toplam kaç günde ilerliyorSadece transfer parası ilaçlar zaten bize ait. Sil baştan başlarsan elbette daha pahalı
Bu seneki fiyatları bilmiyorum geçen yıl 80 bin di. O kişiden kişiye değişiyor herkesin bedeni sorunu tedavi şekli farklı ona bisey diyemem.Sil baştan ne kadar mesela? Bir de süreç toplam kaç günde ilerliyor