- 23 Ağustos 2012
- 50.605
- En iyi cevaplar
- 1
- 235.224
- 898
- Konu Sahibi bilinmeyenkullanici
-
Evet ama kız giydigini kendine yakistirmiyor ki baskasi begensin.
Insan ilk önce kendini sevecek. Ben bunu ima ettim.
Sevgili konu sahibesi
0. İp askılı elbise kesinlikle giyme kolların kalın durur
0.5. Klasik abiye giyme derim , olduğundan iri gösterebilir
1. Bu sezondan şanslısın çünkü hareketli kollar moda. Açık omuz, volanlı kol kurtarıcın olur bence. Aşağıdaki kol örneklerine bak. Kollar cafcaflı, dikkat çekici. Aslında kolun çoğu görünmüyor ama kapalı, hoh yaz yaz bu kız ne kapalı giyinmiş denecek bir görüntü kesinlikle vermiyor. Omzu açık, kolu fırfırlı bir elbise giyebilirsin, saçlarını da hacimli yaptırıp omzuna bırakırsın.
2. Alt bedenine karın+basen korsesi alırsın olur biter
Canım benim alınma bukadar bende 42 44 bedenim. Benim ama Allahtan kollarım zayıf ordan kurtarıyorum. En son çarşıya gittiğimde hicbir elbise bulamadım moralim okadar bozulduki. Ben son birkaç ayda 10 kilodan fazla aldım benimde sözüm olacak bende diyetteyim. Çok şükür 2 ay vargorumcem bebek doğurdu benden zayıf diyet nasıl gecio kız dio bana. Bunda bi kötülük yok ki kendinde rahatsızsin bu durumdan. Ilk sayfaları okurken kahkaha attım erkek kardeşine sormussunya. Bende birşey giydigimde erkek kardeşime soruyorum inş istediğin kiloya gelirsin güzel geçer çok kasma herkes seni gördü biliyorlar zaten hanı ılkkez kollarını gormicekler. Internette al geri yollayabilirsin
n lütfen.
Bence size yakışacak çok güzel modeller var, evet bir kısmı internette oluyor bu kıyafetlerin ama şahane modeller satan büyük beden mağazalarını araştırmanız lazım, bu arada askılı giyilmez diye birşey yok bence, doğru elbise kalıbıyla askılı da giyebilirsiniz.
Şu kıyafetler çok hoşuma gitti, size de yakışacağını düşünüyorum.
Eki Görüntüle 2024832 Eki Görüntüle 2024833 Eki Görüntüle 2024834 Eki Görüntüle 2024835 Eki Görüntüle 2024837 Eki Görüntüle 2024838 Eki Görüntüle 2024836
aman aman ip askılı asla giyemem zaten :) direk abiye almayı düşünmüyorum öyle abartı abiye yani. evde aile arasında bir nişan/söz olacak.
sizin bu gönderdiğiniz modeller harika ama kadınsı gösterir mi beni diye korkuyorum. yüzüm küçük duruyor gerçi yaşım da küçük ama. bir de böyle elbiseler internette oluyor genelde
öyle mi dersiniz yazın böyle giyinilmez görüntüsü vermiyorsa dışardan bakan sizler için, sorun yok demektir :)
ben de işte bugün elbise baktım vücut girse kollar darttı filan deli oldum eve kendimi zor attım. ben de aynı son aylarda 10kg aldım ne kadar ortak noktamız var :) benim görümce, kv acayip zayıflar ve bakımlılar. şükür ki sürpriz yaşamayacaklar gördüler çok kez beni ama babaanne, hala vs ilk kez görecek bakacaklar şişko gelin :)
internetten alsam geri yollamak yenisine bakmak en az 10 gün demek. bizimki izne gelince totalde 20 25 günümüz olacak aileleri bir araya getirmek onu ailemle tanıştırmak ve nişan yapmak için. ama sanırım tek yol bu. şimdi alsam denesem ama daha ortada fol yok yumurta yok uğursuzluk gibi geliyor elbiseyi hemen almak :)
B bilinmeyenkullanici öncelikle Allah tamamına erdirsin :)
Hemen motivasyonunu bozma, pes etme. Her zaman öyle değil midir aradığın zaman bulamazsın. YukardaMissCherryBlossom çok güzel anlatmış. Bence de yakışır. Zamanla da diyetinle ve koşturmayla istedigin kiloya inersin.. Öyle her yemek için de (özel yemekler değilse) ayrı bir elbise almana gerek yok bence.. Olanlardan giyinirsin.. Bu arada reklam olur mu bilemedim yazamıyorum buraya.. 42 44 beden çok şık ve indirimde olan ünlü markalar var. Onlara baktın mı?
Ya canım saçmalama al ne olacak hazırlık yapıyorsun son gün alamazsin. Ben kayınvalide yanımda çocuk gibi duruyo bende çok dertliyimaman aman ip askılı asla giyemem zaten :) direk abiye almayı düşünmüyorum öyle abartı abiye yani. evde aile arasında bir nişan/söz olacak.
sizin bu gönderdiğiniz modeller harika ama kadınsı gösterir mi beni diye korkuyorum. yüzüm küçük duruyor gerçi yaşım da küçük ama. bir de böyle elbiseler internette oluyor genelde
öyle mi dersiniz yazın böyle giyinilmez görüntüsü vermiyorsa dışardan bakan sizler için, sorun yok demektir :)
ben de işte bugün elbise baktım vücut girse kollar darttı filan deli oldum eve kendimi zor attım. ben de aynı son aylarda 10kg aldım ne kadar ortak noktamız var :) benim görümce, kv acayip zayıflar ve bakımlılar. şükür ki sürpriz yaşamayacaklar gördüler çok kez beni ama babaanne, hala vs ilk kez görecek bakacaklar şişko gelin :)
internetten alsam geri yollamak yenisine bakmak en az 10 gün demek. bizimki izne gelince totalde 20 25 günümüz olacak aileleri bir araya getirmek onu ailemle tanıştırmak ve nişan yapmak için. ama sanırım tek yol bu. şimdi alsam denesem ama daha ortada fol yok yumurta yok uğursuzluk gibi geliyor elbiseyi hemen almak :)
Çevrenizde abiye dikebilecek işin erbabı bir terzi yok mu? Gelinlikçileri de gezin isterseniz, sipariş üzerine dışarıya abiye dikiyor bazıları.
İstediğiniz modeli beğenirsiniz dikerler, kalıbı konusunda sorun yaşama olasılığınız minimuma düşer.
Ya canım saçmalama al ne olacak hazırlık yapıyorsun son gün alamazsin. Ben kayınvalide yanımda çocuk gibi duruyo bende çok dertliyimbeni bi dayı gördü başka kimse görmedi. Ama supriz yapicam zayiflicam InsAllah sende düğünde zayıflamış olursun. O gun saçını makyajını yaptıktan sonra kadınsı durursun merak etme her insan çağla sikel gibi degil. 44 ayrıca bi 54 değil yani okadarda şişman olamazsin
Bence askılı giymekten korkmayın, bir bizlerde var kilolu kadın herşeyi giymez tavrı, tamam sağlığınız için kilo vermeniz lazım ama sırf kilolusunuz diye de askılı giyme, şunu giyme denilmesine aldırış etmeyin, önemli olan askılı bir elbise, bluz aldığınızda doğru elbise ve bluz kesimini bulmak.sondaki 2 elbiseye bayıldım şimdi internetten bu tarzlara bakacağım hemen çok zahmette bulunmuşsunuz teşekkürler :) hiç denemedim askılı elbise belki de çok düşündüğüm gbii abartı durmaz. bilemedim.
bugün böyle bir elbise nasıl olur diye denemeye kalktım kolları çok dardı hemen attım üstümden :) daha bol bir model deneyeceğim dediğiniz gibi çok hoş görünüyor bu elbise teşekkürler :)
Bence askılı giymekten korkmayın, bir bizlerde var kilolu kadın herşeyi giymez tavrı, tamam sağlığınız için kilo vermeniz lazım ama sırf kilolusunuz diye de askılı giyme, şunu giyme denilmesine aldırış etmeyin, önemli olan askılı bir elbise, bluz aldığınızda doğru elbise ve bluz kesimini bulmak.
ya ne bileyim ya olmazsa diye ben her konuda takıntılıyımdır. bu elbise işini biliyorum ki ailesi bize gelene kadar ertelerim garanti olsun diyeböyle bir yapım var.
bizim kv de işte kısa boylu zayıf ve çok güzel giyinir, klasik bir anadolu bayanı olsa bu kadar dert etmem :) zaten görümce filan bana gıcık diyecek şişkoya bak yakışmamış giydiği vs :) der yani biliyorum. kusur arıyorlarsürekli.
saç filan da yandan örgü düşündüm pek kadınsı değil sanırım :)
tabi abartı bir kilom yok ama işte ele karışınca böyle şeyler dert oluyor sanırım :)
aman aman ip askılı asla giyemem zaten :) direk abiye almayı düşünmüyorum öyle abartı abiye yani. evde aile arasında bir nişan/söz olacak.
Normalde kotonda business kısmından hep elbise alırım 42 beden bugün gittim olmuyor giremiyorum içlerine iyice delirdim. Şöyle bir durum var 44 bedenim ama abiye olunca söz konusu o 44 beden sanki 48 gibi alıyorsun abiyeyi. Yani abiye bedeni biraz farklı. Bundan 20 kg azken giydiğim bir abiyeye baktım 40 beden görünüyor şaka gibi. Türkiye şartlarında çok zor bu kalıpta elbise kıyafet bulmak..
yaa internetten baktım evet çok güzeller de mağazaya gidince aynılarını bulamazsam diye korkuyorum. yarın gideceğim boynere. teşekkürler :)Boynere baktın mı cok güzel elbiseler vardı gecen hafta. 44 46 beden için de güzel elbiseler vardı
Ben arnavut gelini olucam Allah izin verirse
Arnavut yani bildiğimiz hayatımda gördüğüm en abartı şekilde düğün yapan insanlarherkes öylede böylede konusuyor sen çok takma dicem ama yinede takıcaksın :/ Bende örgü istedim sonra vazgeçtim çok sade olur. Dalgalı yaptırıcam belki kilomdan daha fazla dikkat çeker insAllah herşey guzel olur sözünde
Bence efil efil duruyorlar konu sahibesi, sokakta da giyen çok genç kız görüyorum :)
Senin yerinde olsam volan kollu, altı düz, floral baskılı uçuş uçuş bir şey giyerdim. Ben klasik abiye sevmiyorum, düğüne giden kv gibi duruyor bence
Elbisen düzse takıyı ve makyajı patlat derim. Bu sezon uzun küpe moda bilesin :) Büyük küpe, değişik yüzük, bileklik çeşitleri olabilir, So Chic'e bir bak derim.
Ben olsam makyajım iddialı yaptırırdımDeğişik bir şey yaptırırdım. Lancome un ombre paletlerini tavsiye ederim.
yaa internetten baktım evet çok güzeller de mağazaya gidince aynılarını bulamazsam diye korkuyorum. yarın gideceğim boynere. teşekkürler :)
Bir şey değil:)
Mune nin yorumundaki elbiseler cok elbiseler cook güzel ya. Bunlar gibi bir şey bul hiçbir şey diyemez görümce:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?