Şişkoyum elbise bulamıyorum

Evet ama kız giydigini kendine yakistirmiyor ki baskasi begensin.
Insan ilk önce kendini sevecek. Ben bunu ima ettim.

Tamam anladim ama
Kollari acik bir elbise icinde kendisini iyi hissetmeyecegini dusunuyor.
İyi hissedilmeyen bir elbiseyi de kimse giymek istemez.
Kendini sevme yada sevmeme meselesi degil bu.
Benimde azicik gobegim var mesela
Gobege yapisan dapdar bir ust tercih etmiyorum. Gogus kismi darsa gobege dogru hafif bollasan modeller seciyorum.
Giy gitsin guven kendine dedigimiz zaman
Ise yaramayacak, konu sahibi
Iyi gorunmeyecegini biliyor cunku.
Derdi de tam olarak bu zaten.

Neyse
Takilacak birsey demek istemedim bende.
 

aman aman ip askılı asla giyemem zaten :) direk abiye almayı düşünmüyorum öyle abartı abiye yani. evde aile arasında bir nişan/söz olacak.

sizin bu gönderdiğiniz modeller harika ama kadınsı gösterir mi beni diye korkuyorum. yüzüm küçük duruyor gerçi yaşım da küçük ama. bir de böyle elbiseler internette oluyor genelde
öyle mi dersiniz yazın böyle giyinilmez görüntüsü vermiyorsa dışardan bakan sizler için, sorun yok demektir :)



ben de işte bugün elbise baktım vücut girse kollar darttı filan deli oldum eve kendimi zor attım. ben de aynı son aylarda 10kg aldım ne kadar ortak noktamız var :) benim görümce, kv acayip zayıflar ve bakımlılar. şükür ki sürpriz yaşamayacaklar gördüler çok kez beni ama babaanne, hala vs ilk kez görecek bakacaklar şişko gelin :)

internetten alsam geri yollamak yenisine bakmak en az 10 gün demek. bizimki izne gelince totalde 20 25 günümüz olacak aileleri bir araya getirmek onu ailemle tanıştırmak ve nişan yapmak için. ama sanırım tek yol bu. şimdi alsam denesem ama daha ortada fol yok yumurta yok uğursuzluk gibi geliyor elbiseyi hemen almak :)
 
B bilinmeyenkullanici öncelikle Allah tamamına erdirsin :)

Hemen motivasyonunu bozma, pes etme. Her zaman öyle değil midir aradığın zaman bulamazsın. Yukarda MissCherryBlossom çok güzel anlatmış. Bence de yakışır. Zamanla da diyetinle ve koşturmayla istedigin kiloya inersin.. Öyle her yemek için de (özel yemekler değilse) ayrı bir elbise almana gerek yok bence.. Olanlardan giyinirsin.. Bu arada reklam olur mu bilemedim yazamıyorum buraya.. 42 44 beden çok şık ve indirimde olan ünlü markalar var. Onlara baktın mı?
 

sondaki 2 elbiseye bayıldım şimdi internetten bu tarzlara bakacağım hemen çok zahmette bulunmuşsunuz teşekkürler :) hiç denemedim askılı elbise belki de çok düşündüğüm gbii abartı durmaz. bilemedim.
 

Çevrenizde abiye dikebilecek işin erbabı bir terzi yok mu? Gelinlikçileri de gezin isterseniz, sipariş üzerine dışarıya abiye dikiyor bazıları.
İstediğiniz modeli beğenirsiniz dikerler, kalıbı konusunda sorun yaşama olasılığınız minimuma düşer.

 

teşekkür ederim :)

şu sözü atlatsam zaten düğün vs zamanına tığ gibi olurum zamanında çok ciddi kilolar vermişliğim var. ya şöyle ben bacaklarımdan da rahatsız olduğıum için genelde elbise giyerim günlük hayatımda. o yüzden elbise dedim. onlara giderken, onlar bize gelince 2 farklı gün demek ve 2 farklı elbise. yani o elbiseler basit elbiseler de olabilir defactodan filan günlük elbiseler.

hangi markalar onlar? boynerde birçok markada bayağı indirim gördüm ama evime azcık uzak henüz gidip bakamadım.
 
Ya canım saçmalama al ne olacak hazırlık yapıyorsun son gün alamazsin. Ben kayınvalide yanımda çocuk gibi duruyo bende çok dertliyim beni bi dayı gördü başka kimse görmedi. Ama supriz yapicam zayiflicam InsAllah sende düğünde zayıflamış olursun. O gun saçını makyajını yaptıktan sonra kadınsı durursun merak etme her insan çağla sikel gibi degil. 44 ayrıca bi 54 değil yani okadarda şişman olamazsin
 

işin açığı öyle abartı bir nişanlık vs giymeyeceğim. basit düz bir kısa veya uzun abiye. hatta biraz günlüğe bile kaçabilir diyebilirim. böyle bir elbise için terziye gitmeyi hiç düşünmedim fakat bu dar askılı elbiseler oluyor ya sade onlara tülden kol yaptırabilirim diye düşündüm yine terziye. öneriniz için teşekkürler bu arada.
 

ya ne bileyim ya olmazsa diye ben her konuda takıntılıyımdır. bu elbise işini biliyorum ki ailesi bize gelene kadar ertelerim garanti olsun diye böyle bir yapım var.
bizim kv de işte kısa boylu zayıf ve çok güzel giyinir, klasik bir anadolu bayanı olsa bu kadar dert etmem :) zaten görümce filan bana gıcık diyecek şişkoya bak yakışmamış giydiği vs :) der yani biliyorum. kusur arıyorlarsürekli.
saç filan da yandan örgü düşündüm pek kadınsı değil sanırım :)
tabi abartı bir kilom yok ama işte ele karışınca böyle şeyler dert oluyor sanırım :)
 
Bence askılı giymekten korkmayın, bir bizlerde var kilolu kadın herşeyi giymez tavrı, tamam sağlığınız için kilo vermeniz lazım ama sırf kilolusunuz diye de askılı giyme, şunu giyme denilmesine aldırış etmeyin, önemli olan askılı bir elbise, bluz aldığınızda doğru elbise ve bluz kesimini bulmak.
 
Eki Görüntüle 2024842
Bu tarz modellerde olur bence
Elbise hem yazlik hem kollari uzun ve bol :)
bugün böyle bir elbise nasıl olur diye denemeye kalktım kolları çok dardı hemen attım üstümden :) daha bol bir model deneyeceğim dediğiniz gibi çok hoş görünüyor bu elbise teşekkürler :)


öyle tabi günlük hayatımda çok dikkat ederim fazlalık kısımları kapatan şeyler giyerim güzel de durur askılı giyip ortaya çıkarmaktan korkarım biraz. çünkü aynada bakınca canım sıkılıyor :)
bizdeki bu zihniyet yüzünden böyleyiz zaten. insanlara dayatılanlar var bunun dışında kalan herkes kendini dışlanmış ve kısıtlanmış hissediyor.
 

Ben arnavut gelini olucam Allah izin verirse
Arnavut yani bildiğimiz hayatımda gördüğüm en abartı şekilde düğün yapan insanlar herkes öylede böylede konusuyor sen çok takma dicem ama yinede takıcaksın :/ Bende örgü istedim sonra vazgeçtim çok sade olur. Dalgalı yaptırıcam belki kilomdan daha fazla dikkat çeker insAllah herşey guzel olur sözünde
 

Bence efil efil duruyorlar konu sahibesi, sokakta da giyen çok genç kız görüyorum :)

Senin yerinde olsam volan kollu, altı düz, floral baskılı uçuş uçuş bir şey giyerdim. Ben klasik abiye sevmiyorum, düğüne giden kv gibi duruyor bence

Elbisen düzse takıyı ve makyajı patlat derim. Bu sezon uzun küpe moda bilesin :) Büyük küpe, değişik yüzük, bileklik çeşitleri olabilir, So Chic'e bir bak derim.

Ben olsam makyajım iddialı yaptırırdım Değişik bir şey yaptırırdım. Lancome un ombre paletlerini tavsiye ederim.
 


Boynere baktın mı cok güzel elbiseler vardı gecen hafta. 44 46 beden için de güzel elbiseler vardı
 

Allah abartı düğün mü aman aman diyim benden uzak olsun :)
bizim aile arasında olacağı için sade olması daha iyi o yüzden örgü aklıma geldi hem çok yakıştırıyorlar bana.
dalgalı saç kıpkırmızı bir ruj ve koyu göz makyajıyla harika oluyor.
inşallah hepimizin çok güzel geçer bu günleri.


aynen volan kollu olanlara bakacağım ayakkabı ve makyajı patlatırım fakat takı olayını ne bileyim böyle bir günde öyle takılar takmam hoş olur mu acaba? ayrıca askılı giyenler için de kollarınıza abartı takılar takın öylelikle kollar dikkat çekmez demişler :)
ben de abiye dediğime bakmayın işte öyle şıkır şıkır bir abiye olmayacak sade normal bir elbise.
makyajı mac'de mağazaya gidip ürün karşılığı yaptırmayı planlıyorum ama bilemedim dediğim gbii plan yapmaya korkuyorum
so chic'e hemen girip şimdi bakıyorum teşekkürler
 
yaa internetten baktım evet çok güzeller de mağazaya gidince aynılarını bulamazsam diye korkuyorum. yarın gideceğim boynere. teşekkürler :)

Bir şey değil:)

Mune nin yorumundaki elbiseler cok elbiseler cook güzel ya. Bunlar gibi bir şey bul hiçbir şey diyemez görümce:))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…