- 22 Eylül 2014
- 1.615
- 1.913
- 333
- Konu Sahibi bilinmeyenkullanici
Nara max tolga saracoglu selen markalarına bakin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu elbiseler sadece internette var çol beğendim bunları ama annem internetten alma diyor Boynerde de var sanırım evime biraz uzak gideceğim bugün yarın Teşekkürler :)Kolları bu tarzda elbiseler giyebilirsiniz hem hoş duracak hem de kamufle edecektir![]()
Kızlar Merhaba, sözüm için elbise bakmaya gittim bugün ayrıca işte aile ile bir araya gelme vs işleri için de kıyafetler baktım hiçbir elbise olmuyor deli oldum tüm gün aradım taradım yok yok. 44 bedenim adamakıllı elbise bulamıyorum bulduklarım da askılı kollarım kötü durur diye istemiyorum cidden kötü mü durur yoksa kompleks mi yapıyorum ne yapıcam ne giyicem bilmiyorum şu an gelmeyin deme aşamasındayım düşünün. Kilolu olanlarınız nasıl elbise buluyor ne giyiyor? Kısa kollu elbiselerim var ama abiye tarzı değil.
Ayrıca diyetteyim.
Adil ışıkta bulamadım bir şey boynere gideceğim bugünlerde. Indirim de varmış. Internet dediğim gibi annem sakın alma diyor. Çok teşekkürler :)adil ışık ve boynere de bakın,
bi de sonrası için bonprix aklınızda bulunsun, 56 bedene kadar elbiseler var ve kalıpları da oldukça büyük, sadece internet satışı var ama günlük giysileriniz için deneyebilirsiniz.
Keske istanbulda olsaniz bizzat yardimci olurdum,alisveris icin ,
Bende cok cektim insulin direncim var ,
95 kiloyuda gordum 45 kiloyuda gordum,
Kol vs umursamadan rahat edeceginiz onden hos durani in,yandan cok az poz cekikir nisan bu ,kollari gecin
Nara max tolga saracoglu selen markalarına bakin
Forewer new e bakabilirsin
Netten begendigin bir modeli Ankara da subesi var diye biliyorum
Gidip denersin.
Kollari kapali 44 bedene kadar bir kac model var baktim simdi.
E bende 44 bedendim. Ner oluyor yani.
Abartma. Şimdi giyiyorsun ve çıkıp diyorsun ki ay surasi da bende çok güzel durdu.
Sen öyle dedikçe millet elbiseyi sana yakistiracak. Azıcık kendine güven.
100 kilosun sandım.
Mesela ben şimdi hamileyim 78 kiloyum.
Ama yakistirip giyerim. Millet kilomu değil kombinimi begenir. Kilomu soyleyen birine valla seni üstüne otururum derim olay kapanir
Kompleks değilde lütfen yanlış anlamayın ama ben kilolu olup sadece kolu açık kıyafet giyenleri pek hoş bulmuyorum. Mesela mini bir elbise olsa kol o kadar dikkat çekmez çünkü bacak da görünür ve bir orantı olur ancak elbise kalın askılı ve upuzun olunca en kilolu yer üst kol gibi görünüyorsa giyme derim. Mesela her tarafı üstüne yakışan elbise bulursan askı kısmından kol kısmına detaylar yaptırabilirsin. Aynı detayı elbise üzerindede kullanabilirsin. Tül bir elbise olursa ekstra tül alıp terziye yaptırabilirsiniz döklümlü uçuş uçuş, kol eti kalınlığını ikinci plana atacak elbise. Ankarada isen Balgat taraflarında giyim mağazaları var, oralara da bak derim.
Evet ama kız giydigini kendine yakistirmiyor ki baskasi begensin.Kiz bana kilolu dediler demiyor
Yapisina uygun, giydigi zaman iyi hissetmek istedigi bir elbise arayisinda sadece.
Çok fena duruyor tabiri sanki çok hoş olmamış ne dersiniz ? Ben de "çok fena durduğu" için zaten buraya bir başlık açtım.Askılı giyme tabi üst kol çok fena duruyor. Daha evlenmemişsin bile 44 beden fazla değil mi ? Söze yetişmez ama bunun kınası var düğünü var bide sağlık boyutu var. Hamilelik falan o konulara hiç girmiyorum bile.. bence net çözüm zayıfla..
Hayır aşırı bir şey yok kollarımda ama işte en son yorum atan arkadaş gibiler yüzünden bizler böyle giysi konusunda ve sosyal hayatta sıkıntı yaşıyoruz.Bence abartiyorsunuz. Tamam 44 beden her istediginizi salina salina giyebileceginiz bir beden degil ama elbise bulunamayacak bir beden de degil. Kollarinizin orantisizca asiri bir sismanligi veya çatlak vs var mi?
Yoksa hic takilmayin. Vucudunuzla baglantili olarak kollarinizin da tombikce olusu cok normal.
Bu kadar takilmayin uzulmeyin en guzel gunleriniz keyfini cikartin
Tek akıllı ben değilim haklısın.. neyse canım umarım gönlünce elbise bulursun,bişey demiycem kilo sende gerginlik yapmış polemiğe gerek yokÇok fena duruyor tabiri sanki çok hoş olmamış ne dersiniz ? Ben de "çok fena durduğu" için zaten buraya bir başlık açtım.
Evlenince 44 beden normal O zaman öyle mi?
Bir akıllı siz değilsiniz diyet yapıyorum diye sizin gibi çok bilmişler bu tavsiyeleri vermesin diye açıklamada belirttim. Söze yetişmeyeceği için derde düştüm. 2 hafta önce belli oldu 2 haftadır diyet ve spor yapıyorum. Bir siz akıllı değilsiniz Ben de şişko gelin, anne, eş olmayı düşünmüyorum.
Gidip kırıcı yorumlarınızı kendinize saklayın lütfen bir akıllı siz değilsiniz ben hepsini akıl edebilecek kapasitedeyim.
Gerginlik yapmadı siz üslubunuza dikkat edin biraz. Başka yorum yapmayın lütfen.Tek akıllı ben değilim haklısın.. neyse canım umarım gönlünce elbise bulursun,bişey demiycem kilo sende gerginlik yapmış polemiğe gerek yok![]()
Hayır aşırı bir şey yok kollarımda ama işte en son yorum atan arkadaş gibiler yüzünden bizler böyle giysi konusunda ve sosyal hayatta sıkıntı yaşıyoruz.
Canım benim alınma bukadar bende 42 44 bedenim. Benim ama Allahtan kollarım zayıf ordan kurtarıyorum. En son çarşıya gittiğimde hicbir elbise bulamadım moralim okadar bozulduki. Ben son birkaç ayda 10 kilodan fazla aldım benimde sözüm olacak bende diyetteyim. Çok şükür 2 ay varÇok fena duruyor tabiri sanki çok hoş olmamış ne dersiniz ? Ben de "çok fena durduğu" için zaten buraya bir başlık açtım.
Evlenince 44 beden normal O zaman öyle mi?
Bir akıllı siz değilsiniz diyet yapıyorum diye sizin gibi çok bilmişler bu tavsiyeleri vermesin diye açıklamada belirttim. Söze yetişmeyeceği için derde düştüm. 2 hafta önce belli oldu 2 haftadır diyet ve spor yapıyorum. Bir siz akıllı değilsiniz Ben de şişko gelin, anne, eş olmayı düşünmüyorum.
Gidip kırıcı yorumlarınızı kendinize saklayın lütfen bir akıllı siz değilsiniz ben hepsini akıl edebilecek kapasitedeyim.