- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
- Konu Sahibi bilinmeyenkullanici
-
Askılı istemiyorsanız tüllü uzun kollu elbiselerle bakın. Kısa kollu elbiseler çok yaşlı gösteriyor. Kollarınızı büyük ihtimalle abartıyorsunuz. Eğer askılı elbiselerden denemediyseniz deneyin. Belki yakışır.
Bence biz biraz fazla abartıyoruz kilo konusunu. Kilolu olduğum için gelinliğimi straplez yaptırmak istememiştim. Tv de bir programda gördüm benim iki katım kız straplez gelinliği giydi ve o kadar güzel durdu ki. Biz kendimizde kompleks yapıyoruz sanırım. Kollarınız kötü durmaz rahat olun. 44 beden onlardan abartılası bir beden değil. Çoğu mağazada rahatça bulursunuz. Bazı mağazalar çok dar kalıp çalışıyor onları es geçin. Güzel günlerinizin tadını çıkarın. Hayırlısı olsunKızlar Merhaba, sözüm için elbise bakmaya gittim bugün ayrıca işte aile ile bir araya gelme vs işleri için de kıyafetler baktım hiçbir elbise olmuyor deli oldum tüm gün aradım taradım yok yok. 44 bedenim adamakıllı elbise bulamıyorum bulduklarım da askılı kollarım kötü durur diye istemiyorum cidden kötü mü durur yoksa kompleks mi yapıyorum ne yapıcam ne giyicem bilmiyorum şu an gelmeyin deme aşamasındayım düşünün. Kilolu olanlarınız nasıl elbise buluyor ne giyiyor? Kısa kollu elbiselerim var ama abiye tarzı değil.
Ayrıca diyetteyim.
Yok li adamakıllı elbise. Aslında çok şık giyinirim sizin dediğiniz gibi kusurlarımı güzel kapatırım ama kv ve görümce çok zayıf ondan kompleks yaptım biraz.E bende 44 bedendim. Ner oluyor yani.
Abartma. Şimdi giyiyorsun ve çıkıp diyorsun ki ay surasi da bende çok güzel durdu.
Sen öyle dedikçe millet elbiseyi sana yakistiracak. Azıcık kendine güven.
100 kilosun sandım.
Mesela ben şimdi hamileyim 78 kiloyum.
Ama yakistirip giyerim. Millet kilomu değil kombinimi begenir. Kilomu soyleyen birine valla seni üstüne otururum derim olay kapanir
Elbiseyi diktirmek geldi aklıma ama gerisini ne yapacağımı bilemedim. Onların evine gitme onların bize gelmesi vs birüsü elbise lazım.Diktirin bence terziye..
Bkz. Son cümlemKaç kilosun ki diyet yapsan biraz
Normalde kotonda business kısmından hep elbise alırım 42 beden bugün gittim olmuyor giremiyorum içlerine iyice delirdim. Şöyle bir durum var 44 bedenim ama abiye olunca söz konusu o 44 beden sanki 48 gibi alıyorsun abiyeyi. Yani abiye bedeni biraz farklı. Bundan 20 kg azken giydiğim bir abiyeye baktım 40 beden görünüyor şaka gibi. Türkiye şartlarında çok zor bu kalıpta elbise kıyafet bulmak..Bence biz biraz fazla abartıyoruz kilo konusunu. Kilolu olduğum için gelinliğimi straplez yaptırmak istememiştim. Tv de bir programda gördüm benim iki katım kız straplez gelinliği giydi ve o kadar güzel durdu ki. Biz kendimizde kompleks yapıyoruz sanırım. Kollarınız kötü durmaz rahat olun. 44 beden onlardan abartılası bir beden değil. Çoğu mağazada rahatça bulursunuz. Bazı mağazalar çok dar kalıp çalışıyor onları es geçin. Güzel günlerinizin tadını çıkarın. Hayırlısı olsun
Bende 44 bedendim. Nişan ve gelinlik satan bir sürü mağazaya girdim çıktım. Abuk subuk şeylerde denedim ama zümrüt yeşili askılı bir nişanlik giydim cok güzel oldu. Kilolu olunca yapabilecek çok birşey yok. Sadece içime dizden göğüs altına kadar olan bir korse giydim biraz daha hoş durdu.
kolsuz v yaka düz bir elbise giyin,
kollarınız kalınsa uzun kol da giyseniz kalın, kısa kol da askılı da, o yüzden kısıtlamayın hiç kendinizi, ilerde resimlerinize bakıp ağustos sıcağında ne giymişim demeyin.
hm, mango, koton gibi mağazaların büyük beden reyonlarına, adil ışık a ya da direk love my body e bakabilirsiniz.
ben kiloluyken c&a dan çok güzel şeyler alırdım ama artık yok sanırım, love my body nin de kalıpları süper.
Ankarada var mıdır ki? Internet ise riske girmek istemiyorum zayıf olsam hiç problem değil internetten alırım da bu kiloda risk taşıyor olmama ihtimali yüksekIkiler diye bir marka var. Büyük neden çalışıyor galiba.
bilemiyorum ankarayi ama büyük bir firma olması lazım.Ankarada var mıdır ki? Internet ise riske girmek istemiyorum zayıf olsam hiç problem değil internetten alırım da bu kiloda risk taşıyor olmama ihtimali yüksek
bilemiyorum ankarayi ama büyük bir firma olması lazım.
internet sitesinde adresler yazıyor. ankarada varmisAnkarada var mıdır ki? Internet ise riske girmek istemiyorum zayıf olsam hiç problem değil internetten alırım da bu kiloda risk taşıyor olmama ihtimali yüksek
Bakıyorum şu an Teşekkürlerinternet sitesinde adresler yazıyor. ankarada varmis
Hm hariç hepsinegittim bugün yok yok. Lcw bile baktım belki güzel bir şey çıkar diye o ciddiyette bir elbise yok orda da. Seçil yeşim mağazaları vs bunlara da girdim yok. Büyük beden olanlar kadın işi. Annem bile öyle giyinmiyor. Hm bakacağım internet sayfasında pek bir şey bulamadım ama bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?