• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şişkoyum elbise bulamıyorum

Kızlar Merhaba, sözüm için elbise bakmaya gittim bugün ayrıca işte aile ile bir araya gelme vs işleri için de kıyafetler baktım hiçbir elbise olmuyor deli oldum tüm gün aradım taradım yok yok. 44 bedenim adamakıllı elbise bulamıyorum bulduklarım da askılı kollarım kötü durur diye istemiyorum cidden kötü mü durur yoksa kompleks mi yapıyorum ne yapıcam ne giyicem bilmiyorum şu an gelmeyin deme aşamasındayım düşünün. Kilolu olanlarınız nasıl elbise buluyor ne giyiyor? Kısa kollu elbiselerim var ama abiye tarzı değil.
Ayrıca diyetteyim.
Bence kompleks yapmayın. Beğendiğiniz renk ve modelde bi elbise diktirebilirsiniz. Üstelik çarşı pazarda 44 bedenden fazla olan insanları askılı şortlu görüyorum kendinizi üzmeyin. Bence pek problem deģil insanın kendini beģenmesi yakıştırması yeterli.

Kızlar Merhaba, sözüm için elbise bakmaya gittim bugün ayrıca işte aile ile bir araya gelme vs işleri için de kıyafetler baktım hiçbir elbise olmuyor deli oldum tüm gün aradım taradım yok yok. 44 bedenim adamakıllı elbise bulamıyorum bulduklarım da askılı kollarım kötü durur diye istemiyorum cidden kötü mü durur yoksa kompleks mi yapıyorum ne yapıcam ne giyicem bilmiyorum şu an gelmeyin deme aşamasındayım düşünün. Kilolu olanlarınız nasıl elbise buluyor ne giyiyor? Kısa kollu elbiselerim var ama abiye tarzı değil.
Ayrıca diyetteyim.
Alfa Beta nin modellerine baktiniz mi. O magazada cok şık abiyeler bulabilirsiniz.

Konu sahibesi takı için Zara , Mango ve Aldo shoes a bakabilirsin. Aldoda 2 al 1 öde vardı aksesuarlarda. Bir 3lü yüzük seti 1 jantili küpeyi 60 tlye mi ne aldım 2al1öde sağ olsun:) Zara ve Mango ikilisinden toplamda 4 büyük küpe beğendim 4ü de birbirine benziyor. Seçemeyince hepsini almaya karar verdim:KK51:

Back
X