-
- Konu Sahibi pembekuvars30
Kadın kadının düşmanı falan değil. Siz dönün bi okuyun yazdıklarınızı. Saldırma amacımda yok ama herşeyden çok bihaber gibi duruyorsunuz. Adam tuzaklarla dolu falan diyorsunuz da adam yalan söylememiş kandırmamış evlilik niyetinde değilim demiş size.Sinirlendiriyor bazı yaklaşımlar kadın kadının düşmanı burda
Bana saldırmayın
Bacım, sen bu kafayla gidersen evlilik vaadiyle çook kanarsin. Manipülasyona açıksin.Ne veriyorum eşyamı sizin yaklaşımınız da yanlış daha kimki evlilik istemeyen adama vereceğim sonra başka kızla mutlu evliliğini mi izleyeceğim benim hayatım benim kararım sonuçta
Cevaplarına hazır olmadığın soruları sorma o zaman.Bana sen diye hitap edemezsiniz
Nezaketle konuştukça terbiye aşmaya başladınız.
Son mesajımdır.
İşinize bakın. Bir kez daha yazarsanız kib basacağım.
Ama sizinkisi gösterip elletmemek olmuş, kusura bakma da.
Kadın kadının düşmanı falan değil. Siz dönün bi okuyun yazdıklarınızı. Saldırma amacımda yok ama herşeyden çok bihaber gibi duruyorsunuz. Adam tuzaklarla dolu falan diyorsunuz da adam yalan söylememiş kandırmamış evlilik niyetinde değilim demiş size.
Ayrıca 18 gündür tanıdığınız kimsenin niyetini bilemezsiniz, anlayamazsınız. Sizin için evlilik ve bekaret gibi kavramlar önemliyse de yakınlaşmazsınız.
Bacım, sen bu kafayla gidersen evlilik vaadiyle çook kanarsin. Manipülasyona açıksin.
Bu adam da sana ayak yapsaydı, çok isterim evlenmek dese, gelip geçerken çeyiz mağazaları vitrininden baksanız çoktan devam edecektin..hadi bu safmis.yarin bir gün anasının gözü biri anlar seni, kandırır.
Soru ne bu konuda anlamadım. İletişim ve ilişki bitmiş zaten no kalsa ne silinse ne?
Evlilik düşünseydi verecekmiydin o meşhur bekareti? Bu konulara nezaman girsem yeminle kızlık zarı dikimi reklamları çıkıyor
Adam niyetini acikca belli etmis, zorlamamis, olmadigi icin yoluna devam etme karari almis. Sizde adami istemiyorsaniz numarasini silin. Birde insanin yatagina kadar girip, ciddi dusunmedigini ogrenince "sirtlan, sapik vs" gibi sifatlar yapistirilmasini doğru bulmuyorum. Bence karsinizdaki insan size durust davranmis, kandirilabilirdiniz de
Ya ben bu konularda elimden geldiğince anlayışlı olmaya çalışıyorum.
2 haftadır tanıdığım biriyle yakınlaşmak bana göre değil mesela ama yakınlaşanada bir şey demem kendi tercihidir der geçerim.
Ama hem 2 haftadır tanıdığın adamla yakınlaşıp,hem bekaretimi istedi vermedim,erkekler sırtlan olmuş diye yakınmakta bana biraz saçma geliyor açıkcası.
Adam şansını denemiş doğal olarak,yem atmış ama tutmamış.
Aranızda hiç yakınlaşma olmadan birlikte olmak istese haklısın derdim.
Ayrıca 2 haftalık süre evlilik konuşmak içinde aşırı erken ya.
Böyle şeyler ısmarlama olmaz ki,önce bir tanırsın,vakit geçirirsin,bir şeyler hissedersin sonra kendiliğinden evrilir zaten ilişki evlilik boyutuna.
Adam haklı bence,2 haftadır tanıdığım kız banada evlilik mevzusu açsa bende böyle tepki verirdim.
O kadar şaşırdım ki hangi evrende yaşıyor bu şahıs yada tüm erkeler ve kuşak zihniyeti böylede benim mi haberim yok korkuyorum yaaa gelecekten çok korkuyorumBekareti istedi vermedim mi yazıyor orda?
kız bu elma armut mu ya da ev tapusu neyi alıp veriyosun.
o değişik de sen normalsin yani?
Açabilirsin ama karşılığında böyle bir cevap alırsın üzgünüm.Cinsellik mevzusu açabiliyorsa erkek bende evlilik mevzusu açabilirim
Çok seviyesiz konuşmuş evlilikte düşünmeyen biri yani belli ki eğlenmek istiyor ve bence bosverin ama erkeklerde şöyle bir durumda var tanıdıkça fikri değişebilir fakat yuh kelimesi affedilemezArkadaşlar merhaba 18 gün önce bir değişik ile tanıştım 2 kez yakınlaştık bekareti istedi vermedim çünkü henüz çok yeni bir durum ve bu şahısa evlilik hakkında fikrini sordum 2-3 yıl içinde evlilik düşünmediğini evlilik kafasında olmadığını söyledi bende zaten 20 günde tanıdığım adamla evlenmekten korkacağını söyledim o da hadsiz olarak arkadaş olarak devam edelim dedi.Bende arkadaş olarak göremeyeceğimi çok arkadadışımn olduğunu gerek olmadığını yazdım yuh yazdı bende sokak ağzı ile ne konuşuyorsun sana yuh yazdım.İletişimi kestim yani erkeklere birşey olmuş değişikler yol verdim tabiki de kimseye enerjimi,kendimi ve vaktimi harcayamam.Sizin yorumlarınız nedir?Numarasını sileyimmi o silmedi.
Ay neyse ne boşver konunu kapattır bence gerek yok tartışmaya.Cinsellik mevzusu açabiliyorsa erkek bende evlilik mevzusu açabilirim
Ay neyse ne boşver konunu kapattır bence gerek yok tartışmaya.
İyice terbiye sınırlarını aştılar
Neden bu kadar kısa zamanda yatağa girdin bilmem ne.
Millet 1 sene bekliyor heralde hakkını vereyim diye
Ha girdiysen de vermek zorundasın vermediysen milleti kandırıyorsun dolandırıyorsun .
Erjek beyinliler yine konuşuyor
Boşver .
Valla bu forumu okuyunca erkeklerin ne kadar şanslı olduğunu bir kez daha anladım.
Hani Müge Anlı zaman zaman bahsediyorya eskiden kızlarımız kaçardı erken yaşta kocaya felan diye ,şimdiki nesil çok güzel çok bilinçli diyor.Nesilin neler yaptığını tam manası ile bilmiyor.Estetik o kadar kolay ki doğallık nerde okulda öğrenciler çoook rahat aileler yaaaÖptürenler,diktirenler, sürtünenler, elma armut gibi bekaret istiyorum ver diyenler... işte yeni Türkiye herkese hayırlı olsun