- 12 Temmuz 2006
- 5.055
- 5.695
- 248
- Konu Sahibi Mathilda leon
-
parkon orada durmayayım ben.. şu mesajları gördüm yeni. durmayayımBurda söylediklerimiz ya anlaşılmıyor,yada anlışılmazlıktan geliyor olivia.
''Lanetlemek,ötekileştirmek'' kısmı burda hiçbir etnek kökenden insana yapılmıyor.
Burda bizler 30 yıldır çoluk çocuk,bebek,hamile demeden,asker,polis demeden öldüren bir terör örgütünü lanetliyoruz.
Eğer TERÖR ÖRGÜTÜ PKK ya söylenilenlerden rahatsızsan açıkça yaz.
Öyle alengirli,ben insanım,insancılım demekle kürtleri koruyorsan buradaki hiçbir insan KÜRT halkına bu tarza bir yorum yapamaz.Emin ol linç edilir,ve bunu bende yaparım.
Anlayın artık bizlerin Kürtlere pozitif ayrımcılık yapılmasına karşı olmamız onları sevmiyor olduğumuzu göstermiyor.
Nasıl bu ülkede Laz,Arap,Ermeni,Türk herkes eşitse,kürtlerde aynıdır.
matmazel nasıl görmesin. sen olmadığın halde böyle yaftalansan görmezmisin.
sana yazdim ama belki hemen yazamadim ama yazdim M matmazeldepresif yani bumu seni üzdü veya kirdi ? Anlamadimki.sadece iftirayı nasıl attılar deyince gayet masumane kim iftira attı diye sordum..hepsi bu
yok sana demedim...ayrıca burda beni suçluyormuş durumuna düşmüşün eger öyleyse sende beni yaftalıyorsun ki
dediğin yaftalamak durumu aklıma dahi gelmedi.hani günah almaktan bahsediyorsun ya şuan günahımı aldın..
bu mesaj pkk sempatizanı olduğunumu gösterdi parkonOnlar gibi sizlerde bu oyunu cok güzel oynuyorsunuz, zaten plan bu, lanetlemek, ötekilestirmek, küfürler yagdirmak, beddua etmek, düsman yaratmak, kin güdemek,hersey istedikleri gibi oluyor ama maalesef sadece sizler inaniyorsunuz.
Şu mesajdan ne çıkartıyosun oky,onuda yazsana.
parkon kim, pkknın lanetlenmesinden rahatsız olan.
evet soruyorum bunu devamlı. cevap bekliyorum.
yııllardır bu bölümdeyim. başka bölümlere bakmıyorum bile.
ama pkkyı öven,lanetlemeywn bir kişi görmedim konularda hatta öven. ya ben kaçırdım yada yanlışlık var
parkon orada durmayayım ben.. şu mesajları gördüm yeni. durmayayım
bu açıkça oliviayı ithamdır
Bize kürt düşmanı muamelesi yapan bir insana pkk ya edilen laflardan neden rahatsızsın derim ben.parkon orada durmayayım ben.. şu mesajları gördüm yeni. durmayayım
bu açıkça oliviayı ithamdır
yaftalamak sana değildi diyorum. üstüne alınıyorsun .oky bunu bana iki kez yaptın her ikisinde cevabımı saygılıca yazdım ve her ikisinde de yaftalamak kelimesini kullandın oysa benim niyetim bu değilken bu duruma getirin şuan gerçekten ayıp ediyorsun.
ben neden yaftalayım sadece soru sordum oliva ya sen şusun demedim busun demedim diyemem de
olmayan bir şeyi olmuş gibi söyleme yada kelimelere başka anlamlar yükleyip kişileri özellikle beni suçlama buna hakkın yok
Pkk sempaatizasın demiş miyim?bu mesaj pkk sempatizanı olduğunumu gösterdi parkon
yaftalamak sana değildi diyorum. üstüne alınıyorsun .
Şu mesajdan ne çıkartıyosun oky,onuda yazsana.
Beni hiç yaftalayamazsın.konu kapanmıştır.yaftalamak sana değildi diyorum. üstüne alınıyorsun .
Pkk sempaatizasın demiş miyim?
Amacını açıkça yaz demişim.
Sen ne münesebetle benim iftira ttığımı yazabiliyorsun hayretler içindeyim.
valla parkonPkk sempaatizasın demiş miyim?
Amacını açıkça yaz demişim.
Sen ne münesebetle benim iftira ttığımı yazabiliyorsun hayretler içindeyim.
Sana sordum olivia,cevap yazmadın.parkon cugum ben hala buradayim, banada sorabilirsin, o cümleleri ben yazdim cünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?