Şırnak'ta öldürülen 24 yaşındaki genç, zırhlı araca bağlanarak sürüklendi.

javiera tabiki dünya politikasinda Avrupa dahil illaki olaylar oluyordur ve sanmaki VW olayinda bu burada bitti, bunun sorgulamalari ve mahkemeleri devam ediyor ve edecek.
Biz ülkemizde ölen insanlari konusuyoruz burada yani ölümle hic bir sey karsilastiralamaz. Orada sadece bir kisi ölmüyor tüm aile ölmüs oluyor. Yani anne, baba, kardes vs. vs.
Birde 30 sene süren bir problemi konusuyoruz burada. Problem var ama bitmiyor. kapalli kapilar arkasinda planlar yapiliyor, birseyler imzalaniyor, vaatler veriliyor ama biz duymuyoruz. Sonra planlar iyi gitmiyor ve terör birden bir daha hortluyor.
bu arada @msg38 Allah yardimciniz olsun. Allah tüm herkese yardimci olsun, kimsenin burnu kanamasin.

parkon orada durmayayım ben.. şu mesajları gördüm yeni. durmayayım
bu açıkça oliviayı ithamdır

matmazel nasıl görmesin. sen olmadığın halde böyle yaftalansan görmezmisin.

ayrıca burda beni suçluyormuş durumuna düşmüşün eger öyleyse sende beni yaftalıyorsun ki

dediğin yaftalamak durumu aklıma dahi gelmedi.hani günah almaktan bahsediyorsun ya şuan günahımı aldın..

bazen cok utopik seyler dusundugum dogrudur.
bence insanlarin olmesini zorunlu kilan 2 sektor var. Bu sektorler olmazsa, Dunya ayakta kalamaz.
1- Ilac sektoru
2- Silah sektoru

Cagimizda bir cok hastalik icin olumu engelleyici kürün bulundugunu, ama Dunyanin sebat icinde seyredebilmesi ve tabi ki Dunya'yi yonetenlerin faydasina olabilmesi icin insanligin hizmetine sunulmadigini, sunulmayacagini iddia edenler oluyor.
mesela, biz kansere yakalanmiyoruz, bizi kanser yapiyolar.
Silah sektoru de boyle. Dunyayi yonetenlerin faydasi icin devam etmek zorunda olan, ve amacina ulasmasi icin insanlarin ölmesini gerektiren bir mecburiyetler dizisi var.
bence, birileri, nerede kimin ne sekilde ölmesi gerektigine karar veriyor.
ve biz burda aglayip, dizimize vuruyoruz.

bu mesaj pkk sempatizanı olduğunumu gösterdi parkon

Övmek değil de, Türk askerinden ziyade PKK'lılara daha çok merhameti işleyen insanlar var burada. Kimse üzerine alınmasa da var.
PKK'nın yaptıklarına vahşet diyemeyenler Türk askerinin PKK'ya yaptığına vahşet diyecek kadar cüretkar. Nedense SADECE Kürt halkına ve PKK'ya yapılanlarla ilgilenenler var.

oky bunu bana iki kez yaptın her ikisinde cevabımı saygılıca yazdım ve her ikisinde de yaftalamak kelimesini kullandın oysa benim niyetim bu değilken bu duruma getirin şuan gerçekten ayıp ediyorsun.

ben neden yaftalayım sadece soru sordum oliva ya sen şusun demedim busun demedim diyemem de

olmayan bir şeyi olmuş gibi söyleme yada kelimelere başka anlamlar yükleyip kişileri özellikle beni suçlama buna hakkın yok

Bize kürt düşmanı muamelesi yapan bir insana pkk ya edilen laflardan neden rahatsızsın derim ben.
Amaç ya pkk destekçiliğidir yada bize çamur atmaktır,ve amacın nedir diyede sorarım.
Bunuda hiç kimse sorgulayamaz.

yaftalamak sana değildi diyorum. üstüne alınıyorsun .

Pkk sempaatizasın demiş miyim?
Amacını açıkça yaz demişim.
Sen ne münesebetle benim iftira ttığımı yazabiliyorsun hayretler içindeyim.

bende aynen hayretler içindeyim sadece bir soru nereye getiridi durumu

kim kime pkk lı dedi yada başka kelime dedi nerde yazıldı sanki varmış olmuş gibi hayali yazılması garip

Pkk sempaatizasın demiş miyim?
Amacını açıkça yaz demişim.
Sen ne münesebetle benim iftira ttığımı yazabiliyorsun hayretler içindeyim.
valla parkon
ister gir ister girme hayrete. ama şurada bir insana bunu sormak hoş değil.
Eğer TERÖR ÖRGÜTÜ PKK ya söylenilenlerden rahatsızsan açıkça yaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…