- 24 Kasım 2014
- 652
- 86
- 33
- 37
- Konu Sahibi Mathilda leon
-
Yıkılan mezarlıkta cephanelik çıktığını biliyorsundur sanırım mathilda.Bir ölüyü yerden sürüklemenin hiç bir kitapta yazdığını sanmıyorum. Tedbir amaçlı olsa bu konuyla ilgili soruşturma başlatılmazdı... Cesetten intikam almak , mezarları yıkmak , bu mudur ???
Ben bunu yapamıyorum keşke düşününce o gencecik evlatlar geri gelse bilinse evet politikacıların oyunu olduğu böyledir dense değişen bişey olacak mı o canlar gelecek mi? şehitler hep vardı her daim oldu kimisi dendi elinde bomba patladı kimis dendi askeri araç devrildi ama hep vardı. Sadece biz bilmiyorduk tv karşısında denileni öğreniyorduk! Terör hep vardı ama bu bahanelerle algı değiştirildi. Şu zamanda yaşanılanlar ise bir yarayı kanatır gibi zehir gibi hastaya son darbeyi vurur gibi. Ama akıbet nedir Allah bilir..Baris olsun diye cabalayan ben, ne yazikki hic bir siddet görüntüsünde mutlu olamiyorum. Barisin bir an önce vatanima gelmesini diliyorum. Hic kimse ama hic kimse ölsün istemiyorum. Bu siddetlerinde sona ermesini !!!
Secim sonrasi hortlayan bu eylemlerin sadece ve sadece politikacilarin oyunu oldugunu hepimiz cok iyi biliyoruz.
Onlar gibi sizlerde bu oyunu cok güzel oynuyorsunuz, zaten plan bu, lanetlemek, ötekilestirmek, küfürler yagdirmak, beddua etmek, düsman yaratmak, kin güdemek,hersey istedikleri gibi oluyor ama maalesef sadece sizler inaniyorsunuz.
Neden bunu su an yasiyoruz, bunu soran varmi kendisine ? Arastiran, kafa yoran ?
Burda söylediklerimiz ya anlaşılmıyor,yada anlışılmazlıktan geliyor olivia.Baris olsun diye cabalayan ben, ne yazikki hic bir siddet görüntüsünde mutlu olamiyorum. Barisin bir an önce vatanima gelmesini diliyorum. Hic kimse ama hic kimse ölsün istemiyorum. Bu siddetlerinde sona ermesini !!!
Secim sonrasi hortlayan bu eylemlerin sadece ve sadece politikacilarin oyunu oldugunu hepimiz cok iyi biliyoruz.
Onlar gibi sizlerde bu oyunu cok güzel oynuyorsunuz, zaten plan bu, lanetlemek, ötekilestirmek, küfürler yagdirmak, beddua etmek, düsman yaratmak, kin güdemek,hersey istedikleri gibi oluyor ama maalesef sadece sizler inaniyorsunuz.
Neden bunu su an yasiyoruz, bunu soran varmi kendisine ? Arastiran, kafa yoran ?
Baris olsun diye cabalayan ben, ne yazikki hic bir siddet görüntüsünde mutlu olamiyorum. Barisin bir an önce vatanima gelmesini diliyorum. Hic kimse ama hic kimse ölsün istemiyorum. Bu siddetlerinde sona ermesini !!!
Oky şu yukarda yazdıkların burdaki herkesin düşüncesi zaten.yazmayım diyorum ama duramıyorum.
vahşi bir terör örgütüyle karşı karşıyayız. hepsinden nefret ediyorum. yok olmalarını diliyorum.
ancak
onlar vahşi .. onlar şeytan. onlar insanlıklarını yok etmişler. peki bizler. bizim tarafımızdakiler. öylemi olalım. onlar gibi. öldür elbette. yaşam savaşı bu.
ama sürüklemek ne demek. bu onlarla bizi aynı yapar. onlar gibi canavarmıyız biz. biz insanız. insanlığımızı kaybetmemeliyiz. öldürdünmü çatışmada. ört üstünü. ver ailesine haber
. budur görevin.
panzerde sürüklemek, bizi insanlıktan çıkarır.
yine hümanist naraları atacaksınız oky için.
evet. atıın zaten.
ayrıca,bu hareket onların bir askerimizi ,polisimizi Allah korusun ama öldürdüğünde aynını yapmasına sebep verir. intikam,misilleme amacıyla buna yol açmamalıyız.
E bunları bende biliyorum.Hemende nasil yapistiriyorlar iftiralari inanilir gibi degil !!
Neden secim sonrasi bu olaylar hortladi ? Bana bunun cevabini verin ilk önce.
30 senedir bu terör laneti niye bitmedi ? Hic soran varmi icinizde ?
Bu kadarmi zor, 30 sene 1 milyonluk pkk `nin kökünü getiremedikmi koskoca Türkiye olarak ?
Niye basaramadik ? Niye insanlarimiz ölüyor ?
Türkiye bu kadarmi gücsüz, 1 milyon pkk cinin kökünü getiremedi 30 senedir ? Acaba birilerinin iyiligine olasin tüm bu oyunlar ?
Ben sahsen 30 senedir Türkiyede 1 milyon pkk`nin sonunu getiremedigimize bir türlü anlam veremiyorum, bir türlü Kabul edemiyorum, bir türlü inanamiyorum !!!
Hemende nasil yapistiriyorlar iftiralari inanilir gibi degil !!
Neden secim sonrasi bu olaylar hortladi ? Bana bunun cevabini verin ilk önce.
30 senedir bu terör laneti niye bitmedi ? Hic soran varmi icinizde ?
Bu kadarmi zor, 30 sene 1 milyonluk pkk `nin kökünü getiremedikmi koskoca Türkiye olarak ?
Niye basaramadik ? Niye insanlarimiz ölüyor ?
Türkiye bu kadarmi gücsüz, 1 milyon pkk cinin kökünü getiremedi 30 senedir ? Acaba birilerinin iyiligine olasin tüm bu oyunlar ?
Ben sahsen 30 senedir Türkiyede 1 milyon pkk`nin sonunu getiremedigimize bir türlü anlam veremiyorum, bir türlü Kabul edemiyorum, bir türlü inanamiyorum !!!
Burda söylediklerimiz ya anlaşılmıyor,yada anlışılmazlıktan geliyor olivia.
''Lanetlemek,ötekileştirmek'' kısmı burda hiçbir etnek kökenden insana yapılmıyor.
Burda bizler 30 yıldır çoluk çocuk,bebek,hamile demeden,asker,polis demeden öldüren bir terör örgütünü lanetliyoruz.
Eğer TERÖR ÖRGÜTÜ PKK ya söylenilenlerden rahatsızsan açıkça yaz.
Öyle alengirli,ben insanım,insancılım demekle kürtleri koruyorsan buradaki hiçbir insan KÜRT halkına bu tarza bir yorum yapamaz.Emin ol linç edilir,ve bunu bende yaparım.
Anlayın artık bizlerin Kürtlere pozitif ayrımcılık yapılmasına karşı olmamız onları sevmiyor olduğumuzu göstermiyor.
Nasıl bu ülkede Laz,Arap,Ermeni,Türk herkes eşitse,kürtlerde aynıdır.
Sorun ne biliyor musun?parkon teröri kim lanetlemedi bu konuda. ben gerileri okumadım. bir bakayım.
kimseyi bu şekilde suçlayamam ben parkon. günah almak istemem çünkü..Sorun ne biliyor musun?
Burda terör konusunda hiçbir paylaşım yapmayıp ,öldürülen teröristleri bile çocuk,genç gibi göstermeye çalışan 2-3 kişi var.
Türkiye de bir terör sorunu değil de Türk,Kürt savaşı var zannediyorlar.
Tepkimiz onlara,lütfen herkes üstüne alınmasın.
Tanıdığım ,arkadaşlık kurduğum hiç kimssenin etnik kökeniyle ilgilenmem,bizleri Kürt düşmanı zannediyorlar.
Halbuki bizz sadece PKK ya ve onları besleyenlere tepkiliyiz.
Aynen !!! Bizde sadece PKK ye ve onlari besleyenlere tepkiliyiz. Aynen, bu konuda senin gibi düsünüyorum.Halbuki bizz sadece PKK ya ve onları besleyenlere tepkiliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?