• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şırnak'ta öldürülen 24 yaşındaki genç, zırhlı araca bağlanarak sürüklendi.

Parkon ben seni anlıyorum çok da haklısın.
Ama bunu şimdi türk askerleri yaptı yarın onlarda bizimkilere yapacak emin ol çünkü pkk kalleş.
bunun intikamını almayı düşünecektirler allah izin vermesin.
Tabii ki gereksiz bir hareket olmuş.
Ama bana göre haber niteliği yok,neden ?
O polisin,askerin PKK yüzünden ne yaşadığını bilmiyoruz,nasıl bir can korkusu yaşadığını bilmiyoruz.Gereksiz bir intikam hareketi veya sadece güvenlik tedbiri.
Askerliği Hakkari Çukurca da yapmış bir tanıdığım 2 yıl boyunca psikolojik tedavi gördü askerden gelince.2 Tane silah arkadaşı yanında şehit edilmiş.

olivia olivia sana '' nasılda iftira atıyor ''dedin bunu sorduk parkon la kimmiş iftira atan ne demiş diye anlamadın sanırım

yoksa yazdıkların da hem fikiriz niye aynı şeyleri yazıyorsun.

Ben tüm cevaplarimi yazdim. Her zaman acik ve net düsüncelerimide yaziyorum. herkesin her sorusunu her an cevaplamaya acigim.
Tekrar konumuza gelecek olursak, Türkiye`de 1 milyon civari pkk yasiyor, öyle yazilip cilziliyor arastirmalarimda. Ve biz Türkiye Cumhuriyeti 30 yildan fazladir bu terörle mücadele ediyoruz ama nedense hic bir sonuca varamiyoruz.
Insanlarimiz ölüyor, genclerimiz ölüyor, askerlerimiz ölüyor, ama yinede bir türlü bu 1 milyoncuk pkk`nin kökünü kaziyamiyoruz.
sadece yaptigimiz, terörü lanetliyoruz, beddua ediyoruz, ama baskada birsey yapmiyoruz. Cözüm aramiyoruz, madem yenemiyoruz 30 yildir o Zaman artik alin karsiniza konusun, ama öyle arka kapilarda degil. Herkesin gözü önünde konusun. Televizyonda bizde takip edelim, bilelim kimmis bunlar.
Senelerdir bir durgunluk vardi, arka kapilarda ne konusuldu, ne imzalandi, ne vaatler verildi bilmiyoruz.
Her yer sessiz, her yer suskun, artik ne vaatler verilmis ise bilemiyoruz. Ama birden bir daha hortlamasi hayira yoramiyoruz tabiki ?
Simdiki halk olarak ben soruyorum ?
Ne vaat etmistiniz ?
Neden simdi bu terör yine hortladi ?
Kazıyamayız,çünkü kazımak istemiyoruz.
Silahlanmalarına izin veriyoruz ki,Türkiye daha fazla karışsın.

Ben herseyin acik ve net konusulmasi taraftariyim. Ben arka kapilarda ne konusuldu, ne vaatler verildi, bunlari bilmek isterim.
Ben bu insanlar kim, düsmanim kim bilmek isterim.
Ben düsmanimin gözlerinin icine bakip ne dediklerini duymak isterim. Biz hic bir sey blmiyoruz. hersey gizlice yapiliyor ve bizler sadece sonuclarina katlanmak mecburiyetinde oluyoruz. nice anneler gözü yasli, kime ne diyecegini, kime isyan edecegini bilmiyor sadece agliyor.
Ben bu politikacilarin oyunlarini anlamak istiyorum. Hepsi bize bir aciklama yapmalari sart. Bu ülke sadece onlarin degil, halkinda ülkesi.

Kaziyamayiz, cünkü kazimak istemiyoruz diyorsun. Peki neden ?
Neden bir problemi cözmek istemiyoruz ? Buna engel ne ?
Bu ayni sunu bana hatirlatiyor, misal kocam beni aldatiyor, ben sucu kocamda degil aldattigi kadinda ariyorum.
Yani su an ben acik söyliyeyim ben sucu simdiki ve daha önceki hükümetlerde ararim eger hala bir cözüm olmamissa, zira baskasinda aramak, insanin kendisini kandirmaktir.
Zaten dikkat edin kimsede kürsüye cikip biz bu problemi cözemedik demiyor, hepsi, terörü lanetliyor, eeee ? Siz degilmisiniz bizi koruyacak ????
Daha siz terörü lanetliyorsaniz, biz ne diyelim ?

Okypete`nin dedigi gibi alirsin cesedi verirsin yetkililere. Biz ne olursa olsun, insanligimizi, serefimizi, degerimizi Kücük düsürmemize gerek yok. Onlarin terörist oldugunu zaten herkes biliyor, bu sadece halk icinde atese körükle gitme, olayi alevlendirme, daha cok ölümlere neden olmadir.
Bunu yapacagimiza biz, basimizdakilere sormamiz lazim, niye cözmüyorsunuz bu problemi ? niye hala insanlarimiz ölüyor ? Niye biz emniyette yasayamiyoruz ?

Hatta bende karsiyim böyle haberlerin yayilmasina. Amac bakin biz ne yapiyoruz onlarin ölüleriyle ???
Eeeeeee ? Kime fayda ????
Sizler ilk önce daha cok ölümler olmamasi icin hükümetinize baski yapin. nasil 13 sene birsey yoktu, her yer sesizlikdi yine barisi getirin ülkemize.
Bize neler konustunuz ? Ne vaatlerde bulundunuz aciklayin ?
Bu ülke bizimde ülkemiz sadece yönetenlerin degil, bizim hersey haber alma bilgi edinme hakkimiz var. Bu oyunlara gelmemeye calisip, hepimizi sagduyu `ya davet ediyorum.
Keske beddua etmekle hepsi yok olsa, keske lanetlemekle yok olsa. öyle olmuyor maalesef. Bu problemi bir an önce cözmesini istiyoruz hükümetin !!!

Yıl 2010 yer Hakkari merkez eşimle alışveriş için çarşıya çıktık ve benim yanımda eşime saldırdılar kaç kişi olduklarını yüzlerini bile ifade verirken hatırlamıyordum. Doğuda asfalt diye birşey olmaz her taraf kaldırım taşıdır ki olaylarda söküp kullansınlar diye onunla saldırdılar eşime burnu kırıldı ben çığlık çığlığa yardım istiyorum üstü başı kan içinde eşimin bir kişi geldi Allah ondan bin kere razı olsun cennetine koysun o kadar kişinin arasından çekip aldı eşimi arabaya bindirdi uzaklaştırdı bizi emniyete gittik ifade veriyoruz. Kişileri bulup getirdiler teşhis edeceğim eşimi hastaneye rapor almaya götürdüler ben tekim tek teşhis ediyorum hiçbirine bakamadım sinir krizi geçirdim. Benim hafızamdan nasıl silinecek peki bunlar ne kadar kolay kınıyorsunuz ne kadar melek değil mi onlar ben konuştukça faşist oluyorumya hani evet faşistim gram içim sızlamadı hepsinin sonu böyle olur inşallah

Hangi ırktan hangi türden olduğunun önemi yok. Ölüye saygı geleneğimizi de es geçiyorum.

Misty de demiş ya, bir canlının bu türlü davranabilmesi ve bu kadar soğukkanlı olabilmesi benim için dehşet verici.

Yıl 2010 yer Hakkari merkez eşimle alışveriş için çarşıya çıktık ve benim yanımda eşime saldırdılar kaç kişi olduklarını yüzlerini bile ifade verirken hatırlamıyordum. Doğuda asfalt diye birşey olmaz her taraf kaldırım taşıdır ki olaylarda söküp kullansınlar diye onunla saldırdılar eşime burnu kırıldı ben çığlık çığlığa yardım istiyorum üstü başı kan içinde eşimin bir kişi geldi Allah ondan bin kere razı olsun cennetine koysun o kadar kişinin arasından çekip aldı eşimi arabaya bindirdi uzaklaştırdı bizi emniyete gittik ifade veriyoruz. Kişileri bulup getirdiler teşhis edeceğim eşimi hastaneye rapor almaya götürdüler ben tekim tek teşhis ediyorum hiçbirine bakamadım sinir krizi geçirdim. Benim hafızamdan nasıl silinecek peki bunlar ne kadar kolay kınıyorsunuz ne kadar melek değil mi onlar ben konuştukça faşist oluyorumya hani evet faşistim gram içim sızlamadı hepsinin sonu böyle olur inşallah

msg cim tunceliye tayininiz çıkmış allahım yardımcınız olsun melekler korusun...

bende van da yaşadım buna benzer bir şeyi...ama batıda doğudan göç edenler yaşamıyor yaşamsında herkes özgürce yaşasın kimseye karşı kinim öfkem yok pkk dışında

doğuya batılı biri gidiyorsa can tehlikesi var ama doğudan biri geliyorsa özgür ne güzel keşke yurdumun her köşesi böyle olsa kimsenin canı yanmasa

ha can yakıyorsa bunuda adice yapıyor sa bunun karşılıgda mutlaka olmalı

ayrıca Olivia tam iki kere alıntı alıp soru sorduğum halde herkese öyle yada böyle cevap verip beni görmezden geldiği için teşekkür ederim...

msg cim tunceliye tayininiz çıkmış allahım yardımcınız olsun melekler korusun...

bende van da yaşadım buna benzer bir şeyi...ama batıda doğudan göç edenler yaşamıyor yaşamsında herkes özgürce yaşasın kimseye karşı kinim öfkem yok pkk dışında

doğuya batılı biri gidiyorsa can tehlikesi var ama doğudan biri geliyorsa özgür ne güzel keşke yurdumun her köşesi böyle olsa kimsenin canı yanmasa

ayrıca Olivia tam iki kere alıntı alıp soru sorduğum halde herkese öyle yada böyle cevap verip beni görmezden geldiği için teşekkür ederim...
burada işine nasıl geliniyorsa o şekil cevaplar veriliyor matmazelimm.. heleki olivya için konu hdp ve pkk ise

geçende de benzer bi konu vardı, bi arkadaş kk dan üyelik iptali istemişti, topikte kimsenin terörü desteklediğini sanmam, umarım benzer bişey olmaz yine kk da

Teşekkür ederim canım rabbim bütün askeri polisi korusun inşallah. Çok haklısın canım doğudaki batıya rahat rahat geliyor ama batıdaki öyle kolay değil. Ayrıca doğudaki vatandaş kendi bölgesini istiyor batıya hizmet etmek ters onlara memur olarak sadece kendi illerini isterler inşaat gibi işte çalışanlar sadece batıya gidiyor

Hangi ırktan hangi türden olduğunun önemi yok. Ölüye saygı geleneğimizi de es geçiyorum.

Misty de demiş ya, bir canlının bu türlü davranabilmesi ve bu kadar soğukkanlı olabilmesi benim için dehşet verici.

peki şehit olan askerleri toplayıp yakmaları sence nedir?

o askerler o polisler neler neler görüyorlar arkadaşları yanlarında parçalanıyorlar elleri kolları kopuyor.sakat kalıyorlar bunun sebebi olan kim?

o askerin psikolojisi nedir?

o pkk lılar kimbilir neler neler yapıyorlar.bilgimiz varmı yok sen bu ülkeyi korumak için görev yapana onun çoluğuna çocuğuna lojmana kadar saldır gir evinde ensesine silah sık eşiyle pazara giden askeri eşinin yanında öldür yada araba da öldür sonra insanlık de bizler evlerimizde bu ortamlarda yazıyoruz o ortamları bilmeden birde yaşamak görmek lazım dimi

Back
X