• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şırnak'ta öldürülen 24 yaşındaki genç, zırhlı araca bağlanarak sürüklendi.

gerçek olmasını çok çok çok istediğim bir tablo keşke gerçek olsa daha fazlasını hakediyorlar ..bunamı üzülüyorsunuz eşlerinin gözü önünde öldürülen kardeşlerimize değil de ? suçsuz yere birde...vah vah vah empati kurun biraz insanlık nereye gidiyor diye soracağınıza

Baris olsun diye cabalayan ben, ne yazikki hic bir siddet görüntüsünde mutlu olamiyorum. Barisin bir an önce vatanima gelmesini diliyorum. Hic kimse ama hic kimse ölsün istemiyorum. Bu siddetlerinde sona ermesini !!!
Secim sonrasi hortlayan bu eylemlerin sadece ve sadece politikacilarin oyunu oldugunu hepimiz cok iyi biliyoruz.
Onlar gibi sizlerde bu oyunu cok güzel oynuyorsunuz, zaten plan bu, lanetlemek, ötekilestirmek, küfürler yagdirmak, beddua etmek, düsman yaratmak, kin güdemek,hersey istedikleri gibi oluyor ama maalesef sadece sizler inaniyorsunuz.
Neden bunu su an yasiyoruz, bunu soran varmi kendisine ? Arastiran, kafa yoran ?

Bir ölüyü yerden sürüklemenin hiç bir kitapta yazdığını sanmıyorum. Tedbir amaçlı olsa bu konuyla ilgili soruşturma başlatılmazdı... Cesetten intikam almak , mezarları yıkmak , bu mudur ???
Yıkılan mezarlıkta cephanelik çıktığını biliyorsundur sanırım mathilda.

Baris olsun diye cabalayan ben, ne yazikki hic bir siddet görüntüsünde mutlu olamiyorum. Barisin bir an önce vatanima gelmesini diliyorum. Hic kimse ama hic kimse ölsün istemiyorum. Bu siddetlerinde sona ermesini !!!
Secim sonrasi hortlayan bu eylemlerin sadece ve sadece politikacilarin oyunu oldugunu hepimiz cok iyi biliyoruz.
Onlar gibi sizlerde bu oyunu cok güzel oynuyorsunuz, zaten plan bu, lanetlemek, ötekilestirmek, küfürler yagdirmak, beddua etmek, düsman yaratmak, kin güdemek,hersey istedikleri gibi oluyor ama maalesef sadece sizler inaniyorsunuz.
Neden bunu su an yasiyoruz, bunu soran varmi kendisine ? Arastiran, kafa yoran ?
Ben bunu yapamıyorum keşke düşününce o gencecik evlatlar geri gelse bilinse evet politikacıların oyunu olduğu böyledir dense değişen bişey olacak mı o canlar gelecek mi? şehitler hep vardı her daim oldu kimisi dendi elinde bomba patladı kimis dendi askeri araç devrildi ama hep vardı. Sadece biz bilmiyorduk tv karşısında denileni öğreniyorduk! Terör hep vardı ama bu bahanelerle algı değiştirildi. Şu zamanda yaşanılanlar ise bir yarayı kanatır gibi zehir gibi hastaya son darbeyi vurur gibi. Ama akıbet nedir Allah bilir..

Burda söylediklerimiz ya anlaşılmıyor,yada anlışılmazlıktan geliyor olivia.
''Lanetlemek,ötekileştirmek'' kısmı burda hiçbir etnek kökenden insana yapılmıyor.
Burda bizler 30 yıldır çoluk çocuk,bebek,hamile demeden,asker,polis demeden öldüren bir terör örgütünü lanetliyoruz.
Eğer TERÖR ÖRGÜTÜ PKK ya söylenilenlerden rahatsızsan açıkça yaz.
Öyle alengirli,ben insanım,insancılım demekle kürtleri koruyorsan buradaki hiçbir insan KÜRT halkına bu tarza bir yorum yapamaz.Emin ol linç edilir,ve bunu bende yaparım.
Anlayın artık bizlerin Kürtlere pozitif ayrımcılık yapılmasına karşı olmamız onları sevmiyor olduğumuzu göstermiyor.
Nasıl bu ülkede Laz,Arap,Ermeni,Türk herkes eşitse,kürtlerde aynıdır.

dağlıca 16 asker şehit düştü bu askerlerden 3 tanesi konyaya geldi iki askerin ailesiyle görüşüyorduk.askerler ailelerine bir hafta sonra verildi dna testi için.

ve tabutta hiç bir şey yoktu bedenleri yoktu sadece dna testi içim alınan örnek bir parça et vardı.

insanlığı unutan bizler değiliz insanlığa zulum edenler bunlar bir anne olarak kınıyorum diyenler asker annelerini de düşünmezler mi...

doğru düzgün insan olsunlar evlerinde otursunlar.

şu da geldi aklıma bundan 4 yada 5 yıl önce polis ve asker çocuklarının gittiği lise ve üniversite hazırlık kurslarına bomba konuldu.diyarbakır da orda 16 yada 20 tam sayısını hatırlamıyorum çocuk öldü...

bunları yapan hainler bunu da hak eder.

kimse kusura bakmasın o çocukların suçu neydi sorarım ötekileştirme yada adı neyse neydi o masum bebelerin suçu

yazmayım diyorum ama duramıyorum.
vahşi bir terör örgütüyle karşı karşıyayız. hepsinden nefret ediyorum. yok olmalarını diliyorum.
ancak
onlar vahşi .. onlar şeytan. onlar insanlıklarını yok etmişler. peki bizler. bizim tarafımızdakiler. öylemi olalım. onlar gibi. öldür elbette. yaşam savaşı bu.
ama sürüklemek ne demek. bu onlarla bizi aynı yapar. onlar gibi canavarmıyız biz. biz insanız. insanlığımızı kaybetmemeliyiz. öldürdünmü çatışmada. ört üstünü. ver ailesine haber
. budur görevin.
panzerde sürüklemek, bizi insanlıktan çıkarır.
yine hümanist naraları atacaksınız oky için.
evet. atıın zaten.
ayrıca,bu hareket onların bir askerimizi ,polisimizi Allah korusun ama öldürdüğünde aynını yapmasına sebep verir. intikam,misilleme amacıyla ,buna yol açmamalıyız.

Son düzenleme:
Hemende nasil yapistiriyorlar iftiralari inanilir gibi degil !!
Neden secim sonrasi bu olaylar hortladi ? Bana bunun cevabini verin ilk önce.
30 senedir bu terör laneti niye bitmedi ? Hic soran varmi icinizde ?
Bu kadarmi zor, 30 sene 1 milyonluk pkk `nin kökünü getiremedikmi koskoca Türkiye olarak ?
Niye basaramadik ? Niye insanlarimiz ölüyor ?
Türkiye bu kadarmi gücsüz, 1 milyon pkk cinin kökünü getiremedi 30 senedir ? Acaba birilerinin iyiligine olasin tüm bu oyunlar ?
Ben sahsen 30 senedir Türkiyede 1 milyon pkk`nin sonunu getiremedigimize bir türlü anlam veremiyorum, bir türlü Kabul edemiyorum, bir türlü inanamiyorum !!!

yazmayım diyorum ama duramıyorum.
vahşi bir terör örgütüyle karşı karşıyayız. hepsinden nefret ediyorum. yok olmalarını diliyorum.
ancak
onlar vahşi .. onlar şeytan. onlar insanlıklarını yok etmişler. peki bizler. bizim tarafımızdakiler. öylemi olalım. onlar gibi. öldür elbette. yaşam savaşı bu.
ama sürüklemek ne demek. bu onlarla bizi aynı yapar. onlar gibi canavarmıyız biz. biz insanız. insanlığımızı kaybetmemeliyiz. öldürdünmü çatışmada. ört üstünü. ver ailesine haber
. budur görevin.
panzerde sürüklemek, bizi insanlıktan çıkarır.
yine hümanist naraları atacaksınız oky için.
evet. atıın zaten.
ayrıca,bu hareket onların bir askerimizi ,polisimizi Allah korusun ama öldürdüğünde aynını yapmasına sebep verir. intikam,misilleme amacıyla buna yol açmamalıyız.
Oky şu yukarda yazdıkların burdaki herkesin düşüncesi zaten.
Kimse senin gibi düşünen bir insana da ''hümanist'' takılıyor diye laf atmaz.
Burda sen gerek yok bu harekete dersin,başkası iyi olmuş der,bir başkası içinde haber niteliği bile taşımaz bu haber.
Burda tepki koyulan durum teröristleri Kürt halkıymış gibi göstermeye çalışan,terörist bile diyemeyip ''24 yaşındaki gencin ölüsüne bile saygı gösterilmiyor'' tadındaki yorumlardır.
Ben hiçbir teröriste,çocuk tecavüzcüsüne,çocuk katiline acımam,acıyamam.

Kimse öyle birsey demedi parkon parkon cugum, herkes terörü lanetliyor, bende dahil. Ama kimsenin seviyesine düsmeye gerek yok. Bu sadece atese körükle gitmek olur. Bunu anlatmaya calisiyoruz.
Ve bu olaylarin nedense secimden sonra yani 08.06 2015`de hortlamasida cok ilginc.

Bu kadarmi zor, 30 sene 1 milyonluk pkk `nin kökünü getiremedikmi koskoca Türkiye olarak ?
Türkiye bu kadarmi gücsüz, 1 milyon pkk cinin kökünü getiremedi 30 senedir ? Acaba birilerinin iyiligine olasin tüm bu oyunlar ?
Ben sahsen 30 senedir Türkiyede 1 milyon pkk`nin sonunu getiremedigimize bir türlü anlam veremiyorum, bir türlü Kabul edemiyorum, bir türlü inanamiyorum !!!
E bunları bende biliyorum.
Düşünmediğimi,veya düşünmediğimizi nerden biliyorsun?
Bu terörü devlet besliyor diye düşünmemiz teröristi lanetlememiz gerektiğini mi gösteriyor?
Sorulan sorulara açıkça cevap ver olivia,konuyu değiştirme,iftira atıldıysa da kendini doğru cümlelerle ifade edecek bilgi birikimin var,alıntıla ve cevap ver.

tüm bunların bilinçli olarak yapıldığını düşünüyorum
halkı iyice kutuplaştırmak ve bölünmeyi tüm dünya da meşrulaştırmak
yoksa bu görüntülerin olması servis edilmesi akıl karı değil
büyük ortadoğu projesi hızla tamalanıyor ve bizler birbirimize kin kusarak buna çanak tutacağız

bu soruları bende soruyorum benim gibi vatanı nı seven herkeste soruyor bunda sorun yok ki oliva

konu içeriği farklı konuya yapılan yorumlar farklı yoksa yukardaki sorular hepmizin ortak noktası

bide iftira demişin onu anlıyamadım?

Burda söylediklerimiz ya anlaşılmıyor,yada anlışılmazlıktan geliyor olivia.
''Lanetlemek,ötekileştirmek'' kısmı burda hiçbir etnek kökenden insana yapılmıyor.
Burda bizler 30 yıldır çoluk çocuk,bebek,hamile demeden,asker,polis demeden öldüren bir terör örgütünü lanetliyoruz.
Eğer TERÖR ÖRGÜTÜ PKK ya söylenilenlerden rahatsızsan açıkça yaz.
Öyle alengirli,ben insanım,insancılım demekle kürtleri koruyorsan buradaki hiçbir insan KÜRT halkına bu tarza bir yorum yapamaz.Emin ol linç edilir,ve bunu bende yaparım.
Anlayın artık bizlerin Kürtlere pozitif ayrımcılık yapılmasına karşı olmamız onları sevmiyor olduğumuzu göstermiyor.
Nasıl bu ülkede Laz,Arap,Ermeni,Türk herkes eşitse,kürtlerde aynıdır.

Parkon ben seni anlıyorum çok da haklısın.
Ama bunu şimdi türk askerleri yaptı yarın onlarda bizimkilere yapacak emin ol çünkü pkk kalleş.
bunun intikamını almayı düşünecektirler allah izin vermesin.

parkon teröri kim lanetlemedi bu konuda. ben gerileri okumadım. bir bakayım.
Sorun ne biliyor musun?
Burda terör konusunda hiçbir paylaşım yapmayıp ,öldürülen teröristleri bile çocuk,genç gibi göstermeye çalışan 2-3 kişi var.
Türkiye de bir terör sorunu değil de Türk,Kürt savaşı var zannediyorlar.
Tepkimiz onlara,lütfen herkes üstüne alınmasın.
Tanıdığım ,arkadaşlık kurduğum hiç kimssenin etnik kökeniyle ilgilenmem,bizleri Kürt düşmanı zannediyorlar.
Halbuki bizz sadece PKK ya ve onları besleyenlere tepkiliyiz.

Ben tüm cevaplarimi yazdim. Her zaman acik ve net düsüncelerimide yaziyorum. herkesin her sorusunu her an cevaplamaya acigim.
Tekrar konumuza gelecek olursak, Türkiye`de 1 milyon civari pkk yasiyor, öyle yazilip cilziliyor arastirmalarimda. Ve biz Türkiye Cumhuriyeti 30 yildan fazladir bu terörle mücadele ediyoruz ama nedense hic bir sonuca varamiyoruz.
Insanlarimiz ölüyor, genclerimiz ölüyor, askerlerimiz ölüyor, ama yinede bir türlü bu 1 milyoncuk pkk`nin kökünü kaziyamiyoruz.
sadece yaptigimiz, terörü lanetliyoruz, beddua ediyoruz, ama baskada birsey yapmiyoruz. Cözüm aramiyoruz, madem yenemiyoruz 30 yildir o Zaman artik alin karsiniza konusun, ama öyle arka kapilarda degil. Herkesin gözü önünde konusun. Televizyonda bizde takip edelim, bilelim kimmis bunlar.
Senelerdir bir durgunluk vardi, arka kapilarda ne konusuldu, ne imzalandi, ne vaatler verildi bilmiyoruz.
Her yer sessiz, her yer suskun, artik ne vaatler verilmis ise bilemiyoruz. Ama birden bir daha hortlamasi hayira yoramiyoruz tabiki ?
Simdiki halk olarak ben soruyorum ?
Ne vaat etmistiniz ?
Neden simdi bu terör yine hortladi ?

Sorun ne biliyor musun?
Burda terör konusunda hiçbir paylaşım yapmayıp ,öldürülen teröristleri bile çocuk,genç gibi göstermeye çalışan 2-3 kişi var.
Türkiye de bir terör sorunu değil de Türk,Kürt savaşı var zannediyorlar.
Tepkimiz onlara,lütfen herkes üstüne alınmasın.
Tanıdığım ,arkadaşlık kurduğum hiç kimssenin etnik kökeniyle ilgilenmem,bizleri Kürt düşmanı zannediyorlar.
Halbuki bizz sadece PKK ya ve onları besleyenlere tepkiliyiz.
kimseyi bu şekilde suçlayamam ben parkon. günah almak istemem çünkü..

Back
X