Şırnak'ta öldürülen 24 yaşındaki genç, zırhlı araca bağlanarak sürüklendi.

Teröristin yerde sürüklendiğini görüp bunu vicdansızlık , insanlık dışı görüyorsunuz ya.Bu pislikler yüzünden insanların gencecik evlatları şehit düştü.Anne ve babaların kalbine kor düştü.
Ben olsam bırak yerde sürüklemeyi tırnaklarımla parçalarım bu pisliği .
Vicdan diyorsunuz ?Ne vicdanı yapıcam bunlara.
Dışarısı pislik dolu.Töröristi,tecavüzcüsü, çocuk katili...İnsan bu tarz acılar yaşamayınca empati kurması da zor olsa gerek.
Tabi herkesin kendi düşüncesi.

Bu kalleş alcakların bin bir işkence ile şehit ettiği polis ve askerimizi düşününce eden bulur diyorum.
Ama Askerimize yakışan bir hareket olmamış.
İnsanları bin bir işkence ile öldüren ve bunu utanmadan videoya alan işid denen insanlık dışı örgütten ne farkımız kalır o zaman.
Bende parkon gibi düşünmek istiyorum tedbir amaçlı da olabilir.

Bir ölüyü yerden sürüklemenin hiç bir kitapta yazdığını sanmıyorum. Tedbir amaçlı olsa bu konuyla ilgili soruşturma başlatılmazdı... Cesetten intikam almak , mezarları yıkmak , bu mudur ???

Bir ölüyü yerden sürüklemenin hiç bir kitapta yazdığını sanmıyorum. Tedbir amaçlı olsa bu konuyla ilgili soruşturma başlatılmazdı... Cesetten intikam almak , mezarları yıkmak , bu mudur ???

haklı olabilirsin biz ki düşman askeri cephede son nefesini verirken son suyunu elimizle içirmiş insanlarız.
O hainlere ne kadar öfkeli bile olsak bizim şanımıza yakışmaz.

YALANNNN HABERRRRR..

Bunlar iyi günleriniz hepinizin bu duruma düşeceği günler yakındır inşAllah bekleyin..

Ekleyecek başka birşey bulamıyorum

Yazıklar olsun bu zihniyete bir anne olarak kınıyorum
Ölümün böylesi kimseye yakışmaz

Dağda pusu kurularak şehit olmak daha fazla mı yakışıyor?

Eğer terörist ise bu kişi zerre acımıyorum...

Aynen ya bir dürüst olsunlar ilk önce, Şehitler için tek kelam etme ama terörist olunca hümanist damarların tutsun...

Terörist bu, çatışmada öldürülmüş, belkide vücudunda bomba var, tuzak var. Belki temkinli davranmak için sürüklendi, ki ben öyle olduğundan eminim.

Videosu çıktı, özel harekat küfürler eşliğinde sürüklüyor cesedi...

Hala kınıyorum vs yazanları da ben anlamıyorum!!!

dombikim normal insanlar gibi evine işine gücüne baksaydı pusuda bekleyip askeri polisi vurmak yerine

bu pislik öldürülmeseydi kimbilir kimin ocağını yakıcaktı.nereye ne bomba koyuyordu kimbilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…