- 8 Haziran 2009
- 14.782
- 11.183
- 823
- Konu Sahibi Mathilda leon
-
Bu arada beni kınadığınız durum nedir bir anne olarak, açıklama bekliyorum.Yazıklar olsun bu zihniyete bir anne olarak kınıyorum
Ölümün böylesi kimseye yakışmaz
Bir ölüyü yerden sürüklemenin hiç bir kitapta yazdığını sanmıyorum. Tedbir amaçlı olsa bu konuyla ilgili soruşturma başlatılmazdı... Cesetten intikam almak , mezarları yıkmak , bu mudur ???
YALANNNN HABERRRRR..İnsanlık hâlâ sürükleniyor
- Eklenme Tarihi: 04 Ekim 2015 10:43
Şırnak'ta özel harekat timleri tarafından yaralı haldeyken infaz edilen Hacı Lokman Birlik'in daha sonra Akrep tipi zırhlı aracın arkasına bağlanarak sürüklendiği ortaya çıktı.
Şırnak'ın Dicle Mahallesi'nde dün öldürülen 24 yaşındaki Hacı Lokman Birlik'in infaz edildikten sonra Akrep tipi zırhlı aracın arkasına bağlanarak sürüklendiği ortaya çıktı. Bölgedeki çatışmalardan fotoğraf ve görüntüler paylaşan @J_I_T_E_M adlı Twitter hesabı fotoğrafı "Ben Askerime, Polisime leş taşıtmam..." ibaresiyle paylaştı.
DİHA'nın Birlik'in katledildiği ana tanık olan görgü tanıklarına dayandırdığı haberinde Birlik'in özel harekat timleri tarafından önce yaralandığı sonra infaz edildiği kaydedilmişti. Özel harekat timlerinin infaz edilen Birlik'in başına basarak fotoğraf çektirdiklerinin altını çizen görgü tanıkları, Birlik'in daha sonra Akrep tipi zırhlı aracın arkasına bağlanarak Bayındırlık binasına kadar sürüklendiğini anlatmıştı.
Birlik'in cenazesinin getirildiği Şırnak Devlet Hastanesi'nde de sağlıkçı Menal Geçer, Birlik'in hastaneye taşınması için sedye getirdiği sırada özel hareket timlerinin saldırısına uğramış ve gözaltına alınmıştı.
http://www.evrensel.net/haber/262001/insanlik-h-l-surukleniyor
Ekleyecek başka birşey bulamıyorumBir haber niteliği taşıdığını düşünmüyorum.
PKK lı cesedine terörist bile diyemeyip "24 yaşında genç " diye demagoji yapan haber sitesine de güvenmiyorum.
Terörist bu, çatışmada öldürülmüş, belkide vücudunda bomba var, tuzak var. Belki temkinli davranmak için sürüklendi, ki ben öyle olduğundan eminim.
"""İnsanlığı"" terörist mağduriyeti yapanlardan öğrenecek değiliz!!!!
YALANNNN HABERRRRR..
Yazıklar olsun bu zihniyete bir anne olarak kınıyorum
Ölümün böylesi kimseye yakışmaz
Bir teröristin cansız bedeni sizi neden ilgilendiriyor?
Mesajımı okudunuz mu? Ne yazmışım?
Bir sebebi vardır, bomba kontrolü vs dir demişim.
Polis kendi canını korumak için yaptığı bir uygulamayı size soracak değil.
Bir şehit haberine gelipte böyle" yazıklar olsun !!!!" Diye höykürmeyip terörist naaşı için yapma sebebiniz nedir?
Dürüst olun hepiniz, cesaretiniz varsa tam düşüncelerinizi açıklayın , onun üzerine konuşalım.
Hala kınıyorum vs yazanları da ben anlamıyorum!!!uykusunun en tatlı yerinde enseninden tek kurşunla..
kinayanlari gonderelim sinira askerin yanina ne kinama kalir ne biseyHala kınıyorum vs yazanları da ben anlamıyorum!!!
Yaaa artık neyin vicdanını taşıyor millet bu soysuzlara neyin merhametini duyuyorlar anlamak güç!!kinayanlari gonderelim sinira askerin yanina ne kinama kalir ne bisey
Terörist bu, çatışmada öldürülmüş, belkide vücudunda bomba var, tuzak var. Belki temkinli davranmak için sürüklendi, ki ben öyle olduğundan eminim.
Hala kınıyorum vs yazanları da ben anlamıyorum!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?