- 21 Eylül 2014
- 7.981
- 11.878
- 218
- Konu Sahibi Mathilda leon
-
Hadi sizin dediğiniz gibi olsun popüler kültür mağdurları
kakao süpersin :))) bazen beni çok kızdırsan da çok da samimi de geliyorsun.çözemedim seni ben hemsehrim.tatlım arkadaşlar haber veriyorlar filanca sayfada seni kastedmiş diye sende o sayfaya gidip göz ardıyı kaldırıp okuyorsunn.. ve hop yorumunu yapıp gene göz ardı ediyorsunn.. yoksa haber vermesler elbette göremiyorsunn..
savaş ahlakı evet bende bunu savunurum savaşın bile ahlakı olur diye
sizin söylediğiniz ahlaka o katiller uyuyormu evlerine girip uykuda iki polisi enselerinden vurmak gibi mesela eşi için pazara giden bir subayı vurmak mesela sokağın ortasında babasıyla telde konuşan uzman çavuşu vurmak mesela
ahlak diyorsunuz da bütün bunları yaşıyan ve o savaşın içinde nelere şahit olduklarını bilmediğimiz psikolojilerini bilmediğimiz sadece tahmin ettiğimiz askerlimizi neden düşünmüyorsunuz.
bu ahlak iki taraflı olur tek taraflı olmaz
Anlarsan pek komik değil aslındapopüler kültür mağdurları....
komik
Bakın ben taraf belirtmedim. Bunu herkes için söyledim. Taraf tutmuyorum ben kusura bakmayın. Savaş her iki taraf içinde kötü. Kimsenin çocuğu ölmesin isterim ben.
Anlarsan pek komik değil aslında
ben seni çok güzel anladım...anlıyorum da merak etme sadece yazık diyorum bunuda sen anlarsın galiba...
İki adım sonra terörist sempatizanısınBakın ben taraf belirtmedim. Bunu herkes için söyledim. Taraf tutmuyorum ben kusura bakmayın. Savaş her iki taraf için de kötü. Kimsenin çocuğu ölmesin isterim ben.
İki adım sonra terörist sempatizanısın
taraf tutmuyorum ne demk onu da yeni duydum?
ben tutuyorum ülkemi ülkemin askerini polisini huzurunu güvenliğini bölünmez bütünlüğünü tutuyorum...bunu bozanlara da lanet ediyorum destekleyenlere de aynı acıları yaşasınlar istiyorum
evet ben ülkem için çok gaddarım...kötüyüm faşistim
kakao süpersin :))) bazen beni çok kızdırsan da çok da samimi de geliyorsun.çözemedim seni ben hemsehrim.
Kakao ve Ben bazen adamın sinirine sinirine basar deli eder ama gel gelelim ben seviyorum bu sinir eden halinin arkasında iyi biri olduğunu düşünüyorum tanıdığım ilk günden bu yana
neyse gidip börek yapayım ... allah izin verirse yarışmadayım ...desteklerinizi esirgemeyin
Farkettim. insanlık çok gerilerde.
Siyasette açılan konuları kapatamıyorlar.Konuyu kapatabilir misiniz@mune???
Neden kapanacak konu?Siyasette açılan konuları kapatamıyorlar.
Şu görüntüye hiç acımadım bile,kılım bile kıpırdamaz insan olarak..
Sen benim askerimi polisimi şehit et,arkadan kalleşçe vur,sen böyle yerlerde sürürnürken acıyacam haa ..
Bende katılcam ,rakip olcam sanaKakao ve Ben bazen adamın sinirine sinirine basar deli eder ama gel gelelim ben seviyorum bu sinir eden halinin arkasında iyi biri olduğunu düşünüyorum tanıdığım ilk günden bu yana
neyse gidip börek yapayım ... allah izin verirse yarışmadayım ...desteklerinizi esirgemeyin
tatlım arkadaşlar haber veriyorlar filanca sayfada seni kastedmiş diye sende o sayfaya gidip göz ardıyı kaldırıp okuyorsunn.. ve hop yorumunu yapıp gene göz ardı ediyorsunn.. yoksa haber vermesler elbette göremiyorsunn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?