Şırnak'ta öldürülen 24 yaşındaki genç, zırhlı araca bağlanarak sürüklendi.

kakao süpersin :))) bazen beni çok kızdırsan da çok da samimi de geliyorsun.çözemedim seni ben hemsehrim.

Bakın ben taraf belirtmedim. Bunu herkes için söyledim. Taraf tutmuyorum ben kusura bakmayın. Savaş her iki taraf için de kötü. Kimsenin çocuğu ölmesin isterim ben.

Bakın ben taraf belirtmedim. Bunu herkes için söyledim. Taraf tutmuyorum ben kusura bakmayın. Savaş her iki taraf içinde kötü. Kimsenin çocuğu ölmesin isterim ben.

taraf tutmuyorum ne demk onu da yeni duydum?

ben tutuyorum ülkemi ülkemin askerini polisini huzurunu güvenliğini bölünmez bütünlüğünü tutuyorum...bunu bozanlara da lanet ediyorum destekleyenlere de aynı acıları yaşasınlar istiyorum

evet ben ülkem için çok gaddarım...kötüyüm faşistim

göz ardı et butonunu asla kullanmam. o benim yazılarımı okumasaydı okeyde ben onun yazılarını okumadıktan sonra ne anlamı var.
hatun bir konuda bana bindirmiş yada başka yerlerde. ben onu görmek isterimki gardımı alayım:). göz ardı butonunu saçma buluyorum kısacası

Son düzenleme:
Bakın ben taraf belirtmedim. Bunu herkes için söyledim. Taraf tutmuyorum ben kusura bakmayın. Savaş her iki taraf için de kötü. Kimsenin çocuğu ölmesin isterim ben.
İki adım sonra terörist sempatizanısın

Şu görüntüye hiç acımadım bile,kılım bile kıpırdamaz insan olarak..
Sen benim askerimi polisimi şehit et,arkadan kalleşçe vur,sen böyle yerlerde sürürnürken acıyacam haa ..

kakao süpersin :))) bazen beni çok kızdırsan da çok da samimi de geliyorsun.çözemedim seni ben hemsehrim.

Kakao ve Ben bazen adamın sinirine sinirine basar deli eder ama gel gelelim ben seviyorum bu sinir eden halinin arkasında iyi biri olduğunu düşünüyorum tanıdığım ilk günden bu yana

neyse gidip börek yapayım ... allah izin verirse yarışmadayım ...desteklerinizi esirgemeyin

Ben seni tutuyorum matmazelim

Şu görüntüye hiç acımadım bile,kılım bile kıpırdamaz insan olarak..
Sen benim askerimi polisimi şehit et,arkadan kalleşçe vur,sen böyle yerlerde sürürnürken acıyacam haa ..

hanım ablam senin benim burdaki çoğu kişinin insanlığı yok ölmüş..biz insan değiliz...

kim insan askeri masum halkı öldürenler insan yeni insan tanımı bu artık

Bende katılcam ,rakip olcam sana
Müdürüm sen git orda oyna dedi bana,siyasetten uzak durcakmışım

Arada bir o kişinin göz ardısını kaldırıp bakacan o zaman,bir ara ben öyle yaptım gerçi o vatandaş uzun siredir yok neyseki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…