• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şırnak'ta öldürülen 24 yaşındaki genç, zırhlı araca bağlanarak sürüklendi.

ben anlamıyorum yahu.. The Walking Dead dizisinde Rick kendilerini öldürmek üzere gelen zombileri öldürüp, kafalarını falan koparıyordu.. hiç "bunlar bir zaman insandı" falan demiyordu.. demek bir zombi istilasında saygı duyacağız diye çıtır çıtır yiyecekler milleti..

göz ardı ettiklerin kendilerinin göz ardı edildiğini bile,, bilee hala arkandan konuşuyorsa onun zavallılığınamı gülsemm bilemedimm..pkk lı sever değilse bir insan burada o tarz resimler gördüğü zaman şunu diyebilirr.. Türk Askerine yakışmamış.. ama her şekil ölümü hakediyorlar diyebilir... buraya yazıp yok oda bir insan evladı, yok hiç bir insan bunu hak etmezzz. deyip ogucuklar ,, mucuklar,,uç uç böcekler deyip sevgi pıtırcıklığı yapmasınlar.. bir onların kanalını izleyinde gelin burda konuşun bir bakın o kan emiciler sizin TÜRK askeriniz için nasıl zafer naraları atıyorlar.. bide göz ardı edilenler zavallımısınız sizz...de arkadan konuşuyorsunuz..:KK59::KK59::KK59::KK59::KK59:

Kakao bunu yapanlar askerler değil,yazıdada yazıyor özel harekat diyor..

sen sadece takip edenlere açmışsın imzanı. o yüzden başkası göremiyor.
Kakao bunu yapanlar askerler değil,yazıdada yazıyor özel harekat diyor..
geçenlerde roj tvmidir nedir onu izledim keleşim ağladım ayol tuzağa nasıl düşürdüklerinden tutda nasıl öldürdüklerinden öyle keyifle bahsediyorlardıkii.. özel harekat yada bordo bereliler, yada askerler bunu belirtsem ne olacak belirtmesem ne olacak..resmen tvlerinde zafer çığlıkları atıyorlar...

geçenlerde roj tvmidir nedir onu izledim keleşim ağladım ayol tuzağa nasıl düşürdüklerinden tutda nasıl öldürdüklerinden öyle keyifle bahsediyorlardıkii.. özel harekat yada bordo bereliler, yada askerler bunu belirtsem ne olacak belirtmesem ne olacak..resmen tvlerinde zafer çığlıkları atıyorlar...

Roj tv yi uydudan veriyor demi,allah belalarını versin o itlerin kendi inlerinde geberip gitsinler ..
Bit mesajdada gördümde yazayım dedim dün bir anda aklımdan çıktı,sende yazınca onun için yazdım yani..

göz ardı ettiklerin kendilerinin göz ardı edildiğini bile,, bilee hala arkandan konuşuyorsa onun zavallılığınamı gülsemm bilemedimm..pkk lı sever değilse bir insan burada o tarz resimler gördüğü zaman şunu diyebilirr.. Türk Askerine yakışmamış.. ama her şekil ölümü hakediyorlar diyebilir... buraya yazıp yok oda bir insan evladı, yok hiç bir insan bunu hak etmezzz. deyip ogucuklar ,, mucuklar,,uç uç böcekler deyip sevgi pıtırcıklığı yapmasınlar.. bir onların kanalını izleyinde gelin burda konuşun bir bakın o kan emiciler sizin TÜRK askeriniz için nasıl zafer naraları atıyorlar.. bide göz ardı edilenler zavallımısınız sizz...de arkadan konuşuyorsunuz..:KK59::KK59::KK59::KK59::KK59:
Ya bi şey sorucam göz ardı ettiysen ki inan kimi kast ettiğini bilmiyorum bu ben de olabilirim, ne yazdığını nasıl görüyorsun? bunu hep duyuyorum seni göz ardı ettim ama her yazdigindan haberim var ee niye o butonu kullandin o zaman diye sorasim geldi.

Bu arada diğer paragrafa katılıyorum.

Yazıklar olsun!
Ben de bu "leş"i sıradan bir "kimse" olarak nitelendirdiğiniz için sizi kınıyorum!
Bence çok da güzel yakışmış. Askerimize polisimize hain tuzaklar kuran pislikler için az bile.
Hadi sizin dediğiniz gibi olsun popüler kültür mağdurları

Ya bi şey sorucam göz ardı ettiysen ki inan kimi kast ettiğini bilmiyorum bu ben de olabilirim, ne yazdığını nasıl görüyorsun? bunu hep duyuyorum seni göz ardı ettim ama her yazdigindan haberim var ee niye o butonu kullandin o zaman diye sorasim geldi.

Üsste sağ köşede nickini tıklayınca çerceve açılıyor ya orada kara listeniz var onu ayarlayınca üyenin yazdığı mesajları görmüyorsun,gerçi onu kaldırıp okuma oluyor yine..
Bendede var bir tane..

İnsanlığın, savaş ahlakının bittiğinin fotoğrafıdır bu. Savaşmanın da bir ahlakı vardır. Haklıyken haksız duruma düşmektir bu fotoğraf. Her kim olursa olsun ölünün bile ardından konuşmayı ayıp sayan bir milletik biz. Ne oldu bize de düşman bile olsa naaşı yerlerde sürükleme hakkını kendinde bulan insanlarla aynı havayı solur hale geldik. Hele bazı yorumlar insanın kanını donduracak biçimde. Hayret ediyorum ben.

savaş ahlakı evet bende bunu savunurum savaşın bile ahlakı olur diye

sizin söylediğiniz ahlaka o katiller uyuyormu evlerine girip uykuda iki polisi enselerinden vurmak gibi mesela eşi için pazara giden bir subayı vurmak mesela sokağın ortasında babasıyla telde konuşan uzman çavuşu vurmak mesela

ahlak diyorsunuz da bütün bunları yaşıyan ve o savaşın içinde nelere şahit olduklarını bilmediğimiz psikolojilerini bilmediğimiz sadece tahmin ettiğimiz askerlimizi neden düşünmüyorsunuz.

bu ahlak iki taraflı olur tek taraflı olmaz

Üsste sağ köşede nickini tıklayınca çerceve açılıyor ya orada kara listeniz var onu ayarlayınca üyenin yazdığı mesajları görmüyorsun,gerçi onu kaldırıp okuma oluyor yine..
Bendede var bir tane..
Yok ablam onu biliyorum dedigim şu;kişi diyor ki seni göz ardı ettim ama nasıl oluyorsa göz ardı ettiği kişi a yazsa haberi oluyor.bu nasıl oluyor onu soruyorum.

Bu ülkede yapılan en iyi şeylerden biride fişleme

Roj tv yi uydudan veriyor demi,allah belalarını versin o itlerin kendi inlerinde geberip gitsinler ..
Bit mesajdada gördümde yazayım dedim dün bir anda aklımdan çıktı,sende yazınca onun için yazdım yani..
canım ağladım diyorummm onların o zafer çığlıkları nı bir dinlesen kim bunlar keleşim.. bu şerefsizler kimm .. valla keleşimm biz bu vatanı ne şartlar altında kurduk.. ve şimdi bu sefiller bölmek istiyorlar bu ülkemizi . bu ülkeyi bölemicekler. ve sakın izleme o tvyi inan yüreğin kaldırmaz.

Yok ablam onu biliyorum dedigim şu;kişi diyor ki seni göz ardı ettim ama nasıl oluyorsa göz ardı ettiği kişi a yazsa haberi oluyor.bu nasıl oluyor onu soruyorum.
cevap vereyim canımm burada az ,yada çok arkadaş edindik değilmi,, bak seni kasdediyor değince tee işte o zaman haberin oluyor kadesaaa..

canım ağladım diyorummm onların o zafer çığlıkları nı bir dinlesen kim bunlar keleşim.. bu şerefsizler kimm .. valla keleşimm biz bu vatanı ne şartlar altında kurduk.. ve şimdi bu sefiller bölmek istiyorlar bu ülkemizi . bu ülkeyi bölemicekler. ve sakın izleme o tvyi inan yüreğin kaldırmaz.

İzlersem küfürün alasını yaparım,zaten tv de görünce ağzımın ayarı kaçıyor..

dediğm gibi sen göremiyorsun ama sana haber verildiğinde haberin oluyor kadesaa..

Ben de diyorum bunun sırri ne hahaha :) teknik bir şey bekliyordum da :)))
tatlım arkadaşlar haber veriyorlar filanca sayfada seni kastedmiş diye sende o sayfaya gidip göz ardıyı kaldırıp okuyorsunn.. ve hop yorumunu yapıp gene göz ardı ediyorsunn.. yoksa haber vermesler elbette göremiyorsunn..

Back
X