• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şırnak'ta öldürülen 24 yaşındaki genç, zırhlı araca bağlanarak sürüklendi.

Biz daha bu derece düsmedik diye düsünüyorum. Kizalim, lanet edelim, beddua edelim, tabiki otomatikmen yapiyoruzda bunu ama bu raddeye gelmesine gerek yok. Sonra bizi bu kefeye koyarlar.
Her zaman sagduyuya sesleniyorum, bugünlerinde gececegini cok iyi biliyorum. Kiskirtmakla. atese körükle gitmekle hic bir Problem cözülmedi bu dünya üzerinde.

12132482_994357350604062_3752680330277557451_o.png

Bizim bunlara acimamamizi elestirenler....Diyecek laff yok.
Baska zaman siyasete sicrayanlarin Sehit haberlerimizde hic uzuntu belirtmeyen mesajlarina hatta yorumsuz kalmalarinada dikkat edelim.
Benim yuregim simdi semdinlideyse adi gibi Mert askerimin bacagina bir sarapnel geldiyse onlarin cigerine yuregine bin sarapnel gelsin.Acimiyrm hicbirine.

Biz daha bu derece düsmedik diye düsünüyorum. Kizalim, lanet edelim, beddua edelim, tabiki otomatikmen yapiyoruzda bunu ama bu raddeye gelmesine gerek yok. Sonra bizi bu kefeye koyarlar.
Her zaman sagduyuya sesleniyorum, bugünlerinde gececegini cok iyi biliyorum. Kiskirtmakla. atese körükle gitmekle hic bir Problem cözülmedi bu dünya üzerinde.

olivia bir msjina bak bir yayınladığın fotoya.sen bu eli kanlı örgüt ile askerimizi bir mi tutuyorsun?bak suçlama falan yok sadece soruyorum.nedir bu msjin fotonun anlamı?

Bizim ikimizi başka topiğe bağlasalar iyi olacak.
Yarışmaya vuralım kendimizi,bende duramıyorum:-)

burda HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir ablamız büyük beni kovsa da gitsem gitt şurdan gitttttttttt....:mad:.... böreğini yap dese çivilendim kalkamıyorum...
:KK51:
hanım ablaaaaaaaa kov biziiiiiiii buralardan :-)

bide grip olmuşum bir elimde mendil hayır yani yat dinlen dimi burda ne diye faşistlik yapıyorum anlamıyorum:KK61:

Helikopteri roketatarla düşürülen binbaşımızın tabutunda ceseti olduğunumu sanıyorsunuz yoksa..
Buna şahit oldum ben,o tabutun içinde naaşı yoktu bile,paramparça olmuş vücutu,eşine bile göstermemişler..
Hala insanlık diyenlere gelsin..
Cumhurbaskanina sehit annesi agladi benim oglum iki parca geldi alin intikamimizi devam edin bitirin onlari gibi seyler soyledi .O annenin caninin nasil yandigini kim anlayabilir. :(

Helikopteri roketatarla düşürülen binbaşımızın tabutunda ceseti olduğunumu sanıyorsunuz yoksa..
Buna şahit oldum ben,o tabutun içinde naaşı yoktu bile,paramparça olmuş vücutu,eşine bile göstermemişler..
Hala insanlık diyenlere gelsin..

hanım ablam konya divanlar köyü açıp sorulsun burda bize laf edenlere açık adres...

15 gün önce şehit geldi tabutunda ne vardı sorulsun sorulsunda ölmüş insanlık diyen belki utanırlar.

sen yukleyebılmıssın ne guzel
ben neyın cocukları oldugu bellı olmayan pkk nın!!! yaptıklarını goruntu ve vıdeolarını yukleyemıyorum malesef
kalbım yuregım kaldırmıyor sansurlenmesı bıle care olmuyor
onu napcaz acaba ??????

Cumhurbaskanina sehit annesi agladi benim oglum iki parca geldi alin intikamimizi devam edin bitirin onlari gibi seyler soyledi .O annenin caninin nasil yandigini kim anlayabilir. :KK43:
Cesedi yerde sürülen teröristtin annesi senin benim anladığımızdan daha iyi anlar

Back
X