- 8 Haziran 2009
- 14.782
- 11.183
- 823
- Konu Sahibi Mathilda leon
Bilmem konu sahibinin öyle bir isteği var,sanırım sürekli tartışma çıkmasından rahatsız oldu.Neden kapanacak konu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmem konu sahibinin öyle bir isteği var,sanırım sürekli tartışma çıkmasından rahatsız oldu.Neden kapanacak konu?
Yaa peki konuyu açarken hepimizin ah vah yazık insanciga diyeceğimizi mi düşünüyormus?Bilmem konu sahibinin öyle bir isteği var,sanırım sürekli tartışma çıkmasından rahatsız oldu.
Bende katılcam ,rakip olcam sana
Müdürüm sen git orda oyna dedi bana,siyasetten uzak durcakmışım![]()
hanım ablam senin benim burdaki çoğu kişinin insanlığı yok ölmüş..biz insan değiliz...
kim insan askeri masum halkı öldürenler insan yeni insan tanımı bu artık
Bizim ikimizi başka topiğe bağlasalar iyi olacak.rakibem gel katıl valla uzak durayım diyorum olmuyor ... mıknatıs var çekiyor beni buraya sonra deliye dönüyorum
ban mı bile özlüyorum parkon ya varmı böyle bir şey
olivia bir msjina bak bir yayınladığın fotoya.sen bu eli kanlı örgüt ile askerimizi bir mi tutuyorsun?bak suçlama falan yok sadece soruyorum.nedir bu msjin fotonun anlamı?Biz daha bu derece düsmedik diye düsünüyorum. Kizalim, lanet edelim, beddua edelim, tabiki otomatikmen yapiyoruzda bunu ama bu raddeye gelmesine gerek yok. Sonra bizi bu kefeye koyarlar.
Her zaman sagduyuya sesleniyorum, bugünlerinde gececegini cok iyi biliyorum. Kiskirtmakla. atese körükle gitmekle hic bir Problem cözülmedi bu dünya üzerinde.
![]()
Bizim ikimizi başka topiğe bağlasalar iyi olacak.
Yarışmaya vuralım kendimizi,bende duramıyorum![]()
Bizim ikimizi başka topiğe bağlasalar iyi olacak.
Yarışmaya vuralım kendimizi,bende duramıyorum![]()
Ablam bence yarışmaları çoğaltsınlar,bizde sürekli yarışmalara katılıp eğlenelim.Yoksa siyaset gerginliği hepimizi yiyip bitirecek.Benimde katılasaım geldi parkuşum![]()
burdaHanimKelesimiGetir ablamız büyük beni kovsa da gitsem gitt şurdan gitttttttttt....
.... böreğini yap dese çivilendim kalkamıyorum...
hanım ablaaaaaaaa kov biziiiiiiii buralardan
bide grip olmuşum bir elimde mendil hayır yani yat dinlen dimi burda ne diye faşistlik yapıyorum anlamıyorum![]()
Cumhurbaskanina sehit annesi agladi benim oglum iki parca geldi alin intikamimizi devam edin bitirin onlari gibi seyler soyledi .O annenin caninin nasil yandigini kim anlayabilir.Helikopteri roketatarla düşürülen binbaşımızın tabutunda ceseti olduğunumu sanıyorsunuz yoksa..
Buna şahit oldum ben,o tabutun içinde naaşı yoktu bile,paramparça olmuş vücutu,eşine bile göstermemişler..
Hala insanlık diyenlere gelsin..
Ablam bence yarışmaları çoğaltsınlar,bizde sürekli yarışmalara katılıp eğlenelim.Yoksa siyaset gerginliği hepimizi yiyip bitirecek.![]()
Helikopteri roketatarla düşürülen binbaşımızın tabutunda ceseti olduğunumu sanıyorsunuz yoksa..
Buna şahit oldum ben,o tabutun içinde naaşı yoktu bile,paramparça olmuş vücutu,eşine bile göstermemişler..
Hala insanlık diyenlere gelsin..
Cumhurbaskanina sehit annesi agladi benim oglum iki parca geldi alin intikamimizi devam edin bitirin onlari gibi seyler soyledi .O annenin caninin nasil yandigini kim anlayabilir.![]()
hanım ablam konya divanlar köyü açıp sorulsun burda bize laf edenlere açık adres...
15 gün önce şehit geldi tabutunda ne vardı sorulsun sorulsunda ölmüş insanlık diyen belki utanırlar.
sen yukleyebılmıssın ne guzelBiz daha bu derece düsmedik diye düsünüyorum. Kizalim, lanet edelim, beddua edelim, tabiki otomatikmen yapiyoruzda bunu ama bu raddeye gelmesine gerek yok. Sonra bizi bu kefeye koyarlar.
Her zaman sagduyuya sesleniyorum, bugünlerinde gececegini cok iyi biliyorum. Kiskirtmakla. atese körükle gitmekle hic bir Problem cözülmedi bu dünya üzerinde.
![]()
Cesedi yerde sürülen teröristtin annesi senin benim anladığımızdan daha iyi anlarCumhurbaskanina sehit annesi agladi benim oglum iki parca geldi alin intikamimizi devam edin bitirin onlari gibi seyler soyledi .O annenin caninin nasil yandigini kim anlayabilir.![]()