Şırınga İle Hamilelik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar bende bu yöntemle hamile kaldım çok şükür bende burdan okumuştum bu konuyu birilerini yardımcı olmak isterim sorunuz varsa sorun bana Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Ya gercekten mumkunmu birde disari bosalan erkegin menisi vs diyirlar spermi yakalayabilirmiyiz pek anlamadim nasil yapıtınız

Kaç
Kızlar bende bu yöntemle hamile kaldım çok şükür bende burdan okumuştum bu konuyu birilerini yardımcı olmak isterim sorunuz varsa sorun bana Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Allah bağışlasın.kaç yıldır olmuyordu.sıkıntı neydi acaba.bu yöntemle kaçıncı denemede hamile kaldınız.

mesela vajinamdar bazen sperm oraya gitmiyormi diye düşünmüyor degilim

Ya gercekten mumkunmu birde disari bosalan erkegin menisi vs diyirlar spermi yakalayabilirmiyiz pek anlamadim nasil yapıtınız
Eşim Pet bardağa boşladı sonra şırınga ila cekip bana verdi bende rahme gönderdim her seferinde yeni bardak ve şırınga ile 3 ay denedik son ayda oldu ama bizim bir problem yoktu ben acele ettim yani

Kaç

Allah bağışlasın.kaç yıldır olmuyordu.sıkıntı neydi acaba.bu yöntemle kaçıncı denemede hamile kaldınız.
Benim 18 aydır oluyordu hatta öyle bir konu var 18 ay sonra gelen mucize diye oraya da bak cnm uzun uzun anlattım yaptıklarımı eşim de bende doktara gittik bir sıkıntı yoktu sadece ben spermin hepnısinin gittiğine tam emin olamiyordum

Kızlar bu ay bende denedim bu yöntemi adetim 3 gün gecikti kan testi yaptırdım ama çıkmadı

benimde vajinam dar sanki ileirye gitmiyor sperm öyle hissediyorum

Merhaba kızlar bana bu yöntemi arkadaşım söyledi ve onun da sebebi belirsiz bir şekilde olmuyordu geçen ay denedi ve hamile kaldı ilk denemesinde benim eşimin sperm sayısı düşük ve hareketlilik az bu yüzden bu ay rahim filmi çektirip ovulasyon testi kullanarak ben de denedim bakalım olcak mı

Hayırlısı olsun inşaallah

Bana yardımcı olurmusunuz lütfen nasıl uygulanma yaptınız?şırınga yı aldım.

Ben de bir umut denemeye karar verdim adetime 6 gün var 10 gün kala kahve rengi akıntım oldu birkaç gün sürdü geçti inşaallah gerek kalmaz da hamileyimdir değilsem bu ayda bu enjektör fikrini denicem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…