Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl ya siringayamı bosalttıracam kocamı
Yok ustune bosalacak sırıngaya alacaksın rahme cıkacaksınNasıl ya siringayamı bosalttıracam kocamı![]()
Coooooook gereksiz allah dogal yolunu vermis zatenYok ustune bosalacak sırıngaya alacaksın rahme cıkacaksın![]()
Öylede ümit işte cnmCoooooook gereksiz allah dogal yolunu vermis zaten![]()
Kızlar bende bu yöntemle hamile kaldım çok şükür bende burdan okumuştum bu konuyu birilerini yardımcı olmak isterim sorunuz varsa sorun bana Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın![]()
ben şiringanın küçük ucunu soktum sıktım deniycem bu ay bu şekilde vajinismus hastasıyım ileri derece de hemde eger olursa gebelik denemekte fayda var kardeşim azda olsa sokCanim merhaba bende hayretle okudum ama dis gebelik yuzunden benim 1 tupum alindi ben bu yontemle hamile kalabilirmiyim ve siringanin buyuklugu nekadar bende denicem bunu kesinlikle ve tamamen mi icine sokmamiz lazim siringayi ? Yoksa hafif basini soksak yeterlimi lutfen banada bilgi verin
Aynen nasip denemekten zarar gelmez stril olduktan sonra hiç bir zararıda yokBen bunu Gone Girl filminde görmüştüm neden olmasın ki çok mantıklı, bir de hiç boşalmadan bile hamilelik oluyor nasip yani
şuan deniyorum bakalım sonuc ne olcakDeneyip olumlu sonuç alan var mı?
Sonucu yazarsanız sevinirimBen
şuan deniyorum bakalım sonuc ne olcak
Tamam sonucu yazarım adet günüme 13 gün var dahaSonucu yazarsanız sevinirim
Tamam sonucu yazarım adet günüme 13 gün var daha
Tamam sonucu yazarım adet günüme 13 gün var daha