Şırınga İle Hamilelik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım bu vajinismus nasıl bişey ne hissediyorsunuz.acı mı.hani benimde acıma oluyor her seferinde ama sizlerin ki çok daha farklı sanırım

Rica etsem detaylarıyla özelden yazar mısınız nasıl uyguladınız sırıngayla ekstra bişey yapmak lazım mı? Ayrıca hayırlı olsun çocuğunuz hep sağlıklı yaşasın inşallah ve bende anne olmak istiyorum vajinusmus olduğum için bu yöntemi kullanmak istiyorum şimdiden ilgin için çok teşekkğr ederim :)

Merhaba kızlar sizlere siringa hikayemi anlatmak istiyorum. 2018 yılının Kasım ayında buraya girip yazılanları okumuştum ve vajinismus hastasiyim eşimle çok bebek istiyorduk bu arada 3 yıllık evliyim ve tam bir iliskimiz olmadı. Sonra burda yazilanlari harfi harfine uyguladim ama ilk once Allahimin nasibi kismetiymis tabi. Neyse Kasım ayında denedim insülin siringalarindan aldim ince varya sonra kullanmadigim bi kahve fincani vardi eşim ona boşaldı burda cok cabuk hareket etmeniz lazim ben çok hizli oldum ve o fincandaki bütün spermleri cekip siringayi icime soktum ve hemen fiskirttim o arada bacaklarimi yukari dogru duvara kaldirarak bi 15 dk bekledim ve o gece banyo yapmadim sabah yaptim bu arada bunu yumurtlama gunumden bir gün önce yumurtlama gunumde Ve yumurtlama gunumden bir gün sonra olarak iliskiye girdim. Bu arada o Kasım ayinda beslenmeme de cok dikkat etmistim haftada 3 gün balık yiyordum yeşillik C vitamini bilmiyorum illaki beslenmeminde etkisi olmuştur. Neyse fazla uzatmiyim aralık ayinin 25 inde regl olacaktim ama hiç belirtim falanda yok tabi hic umutlu degilim neyse 2 gün gecti ayin 27 si oldu dedim bi test yapiyim eczaneden aldim ve sabah test yaptim iki çizgi o gün hala gozlerimin önünde yazarken bile gozlerim doluyor elim ayagim titremisti hemen eşimi annemi aradim inanamiyorlar test bozuktur diyorlar :) hastaneye gittik kan verdim ve hamileydim okadar mutlu olmuştuk ki hep dua ediyorum Allahim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Bu arada kızım 6 aylık ellerinizden öper teyzeleri rabbim inşallah tez zamanda hepinize nasip eder. ....

Masallah saglikla büyüsün bebisiniz:) peki vajinismusu yenebildiniz mi

Anladim ben de henuz yenemedim, peki hamileyken alttan muayene olabildiniz mi zar varsa muayene de etmiyorlar sizin nasil oldu

Ben zaten sezeryan istiyorum diye doktorumla konuşmuştum muayene edince kendide gördü zaten normal doğum yapamayacagimi birde başka şeyler vardi bende myom ve bebegimin kordonu boynuna dolanmisti öyle devam ettik alttan bi muayene gerekmedi. Zamani gelince sezeryan a girdim okadar. Sezeryanda alttan muayene edilmiyor zaten

Anladim canim sagol aciklama icin ben de henuz yenemedim ama bebek dusunuyoruz bu yontemi denemeyi düşünüyorum:)

Peki şiringanın ne kadarlık bi kısmını içeriye soktunuz

Peki şiringanın ne kadarlık bi kısmını içeriye soktunuz

Benim aldığım siringa ince uzundu. Yarısında tuttum yavas yavas sıkmadim ama siringayi birden sıktım hepsi fiskirmis oldu galiba baya gitti. Sonra bacaklarimi duvara dayadim akmasin diye bekledim biraz giden gitti demek :)

ben şiringanın küçük ucunu soktum sıktım deniycem bu ay bu şekilde vajinismus hastasıyım ileri derece de hemde eger olursa gebelik denemekte fayda var kardeşim azda olsa sok

insAllah canim benim Ama benim tupumun biri alindi dis gebelikten tek tupluyum bu bende fayda eder mi bilmiyorum bende aldim cok ince siringa en incesini aldim olumlu sonuc alirsin insallah banada haber et artik iyice depresyona girdim ozellikle bu ameliyattan sonra tupum patladi acil ameliyattan sonra gozum korkuyor

Kizlar bu yontemle tek tup ile hamile kalan varmi ?? Dis gebelikten tupum alindi ve havasi icindemi kalmasi lazim ? Reglmi bekliyorum ben , bende en ince siringayi aldim insulin icin galiba insallah faydasi olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…