Sizin ne probleminiz var cocuk mu olmuyor ypksa ben gbi vajinismus rahatsızlıgınız mı varBizde denedik lakin çoğu dışarı çıktı gibi, umarım bu yöntem bizlere vesile olur.
Canım bu vajinismus nasıl bişey ne hissediyorsunuz.acı mı.hani benimde acıma oluyor her seferinde ama sizlerin ki çok daha farklı sanırımBenimde cogu dışarıcıktı ama ben yumurtlama günlerini dikkate alarak yaptım bi ümit bişeyler yapmaya çalışıyorum. Gerçekten bu vajinismus hastalığı okadar zor bir durumki rabbim kimsenin başına vermesin.
Rica etsem detaylarıyla özelden yazar mısınız nasıl uyguladınız sırıngayla ekstra bişey yapmak lazım mı? Ayrıca hayırlı olsun çocuğunuz hep sağlıklı yaşasın inşallah ve bende anne olmak istiyorum vajinusmus olduğum için bu yöntemi kullanmak istiyorum şimdiden ilgin için çok teşekkğr ederim :)sırınga ile hamile kaldim ve dogum yaptim.cok saglikli bir oglum var cok sukur yorumlari okuyunca gercekten güldüm.ne kadar cahilce seyler ben bu işlemi yıllarca arastirdim kendimde bir saglik calisaniyim ve bu islemi doktor arkadaslarima sordum dnasi bozulmus sperm yumurtaliklara ulasamadan vajinadan atilir kazara ulassa bile saglikli spermler ondan önce yumurtaliga ulastigindan sagliksiz sperm döllenemez bunu unutmayin.bu türklerin buldugu bir yöntem degil yurt disinda cok sayida kisinin basvurdugu bir yöntem asilamadan tek farki hareketli ve hareketsiz spermler ayrilmadan direk vajinaya bosaltiliyor bir damla spermde binlerce sperm hücresi var ve etrafindaki beyaz kremsi tabaka spermleri koruyor bu tabaka zaten hareketsiz spermlerle beraber vücuttan atilir.umarim aciklayici olmustur..
Anladım canım.gerçekten zor bir durum ama bunlar geçecek bu surumda kalan duymadım hiç biraz zaman ve sabırÖzelden yazıyorum hemen
Sizin ne probleminiz var cocuk mu olmuyor ypksa ben gbi vajinismus rahatsızlıgınız mı var
Masallah saglikla büyüsün bebisiniz:) peki vajinismusu yenebildiniz miMerhaba kızlar sizlere siringa hikayemi anlatmak istiyorum. 2018 yılının Kasım ayında buraya girip yazılanları okumuştum ve vajinismus hastasiyim eşimle çok bebek istiyorduk bu arada 3 yıllık evliyim ve tam bir iliskimiz olmadı. Sonra burda yazilanlari harfi harfine uyguladim ama ilk once Allahimin nasibi kismetiymis tabi. Neyse Kasım ayında denedim insülin siringalarindan aldim ince varya sonra kullanmadigim bi kahve fincani vardi eşim ona boşaldı burda cok cabuk hareket etmeniz lazim ben çok hizli oldum ve o fincandaki bütün spermleri cekip siringayi icime soktum ve hemen fiskirttim o arada bacaklarimi yukari dogru duvara kaldirarak bi 15 dk bekledim ve o gece banyo yapmadim sabah yaptim bu arada bunu yumurtlama gunumden bir gün önce yumurtlama gunumde Ve yumurtlama gunumden bir gün sonra olarak iliskiye girdim. Bu arada o Kasım ayinda beslenmeme de cok dikkat etmistim haftada 3 gün balık yiyordum yeşillik C vitamini bilmiyorum illaki beslenmeminde etkisi olmuştur. Neyse fazla uzatmiyim aralık ayinin 25 inde regl olacaktim ama hiç belirtim falanda yok tabi hic umutlu degilim neyse 2 gün gecti ayin 27 si oldu dedim bi test yapiyim eczaneden aldim ve sabah test yaptim iki çizgi o gün hala gozlerimin önünde yazarken bile gozlerim doluyor elim ayagim titremisti hemen eşimi annemi aradim inanamiyorlar test bozuktur diyorlar :) hastaneye gittik kan verdim ve hamileydim okadar mutlu olmuştuk ki hep dua ediyorum Allahim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Bu arada kızım 6 aylık ellerinizden öper teyzeleri rabbim inşallah tez zamanda hepinize nasip eder. ....
Masallah saglikla büyüsün bebisiniz:) peki vajinismusu yenebildiniz mi
Anladim ben de henuz yenemedim, peki hamileyken alttan muayene olabildiniz mi zar varsa muayene de etmiyorlar sizin nasil olduEvet tam anlamıyla olmasada yendim sayılır. Yine kasılma ve acı hissediyorum ama ilişki oluyor.
Anladim ben de henuz yenemedim, peki hamileyken alttan muayene olabildiniz mi zar varsa muayene de etmiyorlar sizin nasil oldu
Anladim canim sagol aciklama icin ben de henuz yenemedim ama bebek dusunuyoruz bu yontemi denemeyi düşünüyorum:)Ben zaten sezeryan istiyorum diye doktorumla konuşmuştum muayene edince kendide gördü zaten normal doğum yapamayacagimi birde başka şeyler vardi bende myom ve bebegimin kordonu boynuna dolanmisti öyle devam ettik alttan bi muayene gerekmedi. Zamani gelince sezeryan a girdim okadar. Sezeryanda alttan muayene edilmiyor zaten
Peki şiringanın ne kadarlık bi kısmını içeriye soktunuzMerhaba kızlar sizlere siringa hikayemi anlatmak istiyorum. 2018 yılının Kasım ayında buraya girip yazılanları okumuştum ve vajinismus hastasiyim eşimle çok bebek istiyorduk bu arada 3 yıllık evliyim ve tam bir iliskimiz olmadı. Sonra burda yazilanlari harfi harfine uyguladim ama ilk once Allahimin nasibi kismetiymis tabi. Neyse Kasım ayında denedim insülin siringalarindan aldim ince varya sonra kullanmadigim bi kahve fincani vardi eşim ona boşaldı burda cok cabuk hareket etmeniz lazim ben çok hizli oldum ve o fincandaki bütün spermleri cekip siringayi icime soktum ve hemen fiskirttim o arada bacaklarimi yukari dogru duvara kaldirarak bi 15 dk bekledim ve o gece banyo yapmadim sabah yaptim bu arada bunu yumurtlama gunumden bir gün önce yumurtlama gunumde Ve yumurtlama gunumden bir gün sonra olarak iliskiye girdim. Bu arada o Kasım ayinda beslenmeme de cok dikkat etmistim haftada 3 gün balık yiyordum yeşillik C vitamini bilmiyorum illaki beslenmeminde etkisi olmuştur. Neyse fazla uzatmiyim aralık ayinin 25 inde regl olacaktim ama hiç belirtim falanda yok tabi hic umutlu degilim neyse 2 gün gecti ayin 27 si oldu dedim bi test yapiyim eczaneden aldim ve sabah test yaptim iki çizgi o gün hala gozlerimin önünde yazarken bile gozlerim doluyor elim ayagim titremisti hemen eşimi annemi aradim inanamiyorlar test bozuktur diyorlar :) hastaneye gittik kan verdim ve hamileydim okadar mutlu olmuştuk ki hep dua ediyorum Allahim isteyen herkese nasip etsin inşallah. Bu arada kızım 6 aylık ellerinizden öper teyzeleri rabbim inşallah tez zamanda hepinize nasip eder. ....
Bence denemekte fayda var. İnşallah müjdeli haberini alırız :)Anladim canim sagol aciklama icin ben de henuz yenemedim ama bebek dusunuyoruz bu yontemi denemeyi düşünüyorum:)
Peki şiringanın ne kadarlık bi kısmını içeriye soktunuz
Yaptım ama bu ay olmadı veyatta yanlış ugladım büyük ihtimalle
ben şiringanın küçük ucunu soktum sıktım deniycem bu ay bu şekilde vajinismus hastasıyım ileri derece de hemde eger olursa gebelik denemekte fayda var kardeşim azda olsa sok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?