Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya gercekten mumkunmu birde disari bosalan erkegin menisi vs diyirlar spermi yakalayabilirmiyiz pek anlamadim nasil yapıtınızKızlar bende bu yöntemle hamile kaldım çok şükür bende burdan okumuştum bu konuyu birilerini yardımcı olmak isterim sorunuz varsa sorun bana Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın![]()
Allah bağışlasın.kaç yıldır olmuyordu.sıkıntı neydi acaba.bu yöntemle kaçıncı denemede hamile kaldınız.Kızlar bende bu yöntemle hamile kaldım çok şükür bende burdan okumuştum bu konuyu birilerini yardımcı olmak isterim sorunuz varsa sorun bana Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın![]()
mesela vajinamdar bazen sperm oraya gitmiyormi diye düşünmüyor degilimKızlar bende bu yöntemle hamile kaldım çok şükür bende burdan okumuştum bu konuyu birilerini yardımcı olmak isterim sorunuz varsa sorun bana Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın![]()
Eşim Pet bardağa boşladı sonra şırınga ila cekip bana verdi bende rahme gönderdim her seferinde yeni bardak ve şırınga ile 3 ay denedik son ayda oldu ama bizim bir problem yoktu ben acele ettim yaniYa gercekten mumkunmu birde disari bosalan erkegin menisi vs diyirlar spermi yakalayabilirmiyiz pek anlamadim nasil yapıtınız
Hayırlısı olsunEşim Pet bardağa boşladı sonra şırınga ila cekip bana verdi bende rahme gönderdim her seferinde yeni bardak ve şırınga ile 3 ay denedik son ayda oldu ama bizim bir problem yoktu ben acele ettim yani
Benim 18 aydır oluyordu hatta öyle bir konu var 18 ay sonra gelen mucize diye oraya da bak cnm uzun uzun anlattım yaptıklarımı eşim de bende doktara gittik bir sıkıntı yoktu sadece ben spermin hepnısinin gittiğine tam emin olamiyordumKaç
Allah bağışlasın.kaç yıldır olmuyordu.sıkıntı neydi acaba.bu yöntemle kaçıncı denemede hamile kaldınız.
Demeye devam et bence cnm bende 3 ay denedim 3. Ayda oldu çok şükürKızlar bu ay bende denedim bu yöntemi adetim 3 gün gecikti kan testi yaptırdım ama çıkmadı
Adet olursam aşılama yaptırıcam canım ama aşılama gününe kadar sırınga ile deneme yapıcamDemeye devam et bence cnm bende 3 ay denedim 3. Ayda oldu çok şükür
benimde vajinam dar sanki ileirye gitmiyor sperm öyle hissediyorumBenim 18 aydır oluyordu hatta öyle bir konu var 18 ay sonra gelen mucize diye oraya da bak cnm uzun uzun anlattım yaptıklarımı eşim de bende doktara gittik bir sıkıntı yoktu sadece ben spermin hepnısinin gittiğine tam emin olamiyordum
İnşallah sonuc alırsın cnmAdet olursam aşılama yaptırıcam canım ama aşılama gününe kadar sırınga ile deneme yapıcam
İnşallah canım hamilelerin duası kabul olurmuş dua et banaİnşallah sonuc alırsın cnm
Ederim cnm bu sayfadaki herkese ederim herkes bu duyguyu tatsın en kısa zamandaİnşallah canım hamilelerin duası kabul olurmuş dua et bana
Adet oldum bugün canım kısmet artıkEderim cnm bu sayfadaki herkese ederim herkes bu duyguyu tatsın en kısa zamanda
Hayırlısı olsun inşaallahMerhaba kızlar bana bu yöntemi arkadaşım söyledi ve onun da sebebi belirsiz bir şekilde olmuyordu geçen ay denedi ve hamile kaldı ilk denemesinde benim eşimin sperm sayısı düşük ve hareketlilik az bu yüzden bu ay rahim filmi çektirip ovulasyon testi kullanarak ben de denedim bakalım olcak mı
Bende şaşkınlıkla okudum ve nasıl yapılıyor acaba evde şırınga var ama korkuyorum :/Bana yardımcı olurmusunuz lütfen nasıl uygulanma yaptınız?şırınga yı aldım.