Sıra geldi perdelere ve duvar rengine karar vermeye...

Aydii

26.05.2017/ ADA
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2008
598
571
40
MERHABA KIZLAR....

DÜN EN SONUNDA KARAR VERİP MOBİLYALARIMIZI ALABİLDİK...

SHOWROOMDA ÇEKTİĞİM FOTOĞRAFLARI EKLİYORUM...

ŞİMDİ SİZLERDEN PERDE VE DUVAR RENGİ İÇİN ÖNERİLER BEKLİYORUM, HATTA RESİM EKLERSENİZ SEVİNİRİMMM...

[/IMG]

gardrop

[/IMG]

yatağımız ve komidinlerimiz

[/IMG]

bu da şifonyerimiz

[/IMG]

TV ünitemiz

[/IMG]

konsol ve yemek masası-sandalyeler

[/IMG]

koltuklarımızın üçlüsü, zaten takımı bozduk ve 2 üçlü ile 2 tekli aldık...

eşyaların çok güzel tam benlik bembeyazzzz..
Duvar rengı fildişi diyorum.
Beyaz aĞırlıklı kahve tonlarını ıÇeren bır halı olabılır..

kum beji duvarlar güzel olur. perdede ise modern hatlar olmalı. mekanızmalı katlamalı olanlardan olabilir. renk ise kremli , açık kahveli. en önemlisi sizin mutluluğunuz ve uyumunuz tabi.mutlu yarınlar

çok güzel hayırlı olsun cnm bence çok güzel renkler beyaz ağırlıklı ne renkseviyorsan olur yni her renk gider.Açık renge boyayıp aksesuarlarlada renklendirebilirsin

ben de açık renk boyayıp dediğin gibi aksesuarlarla renklendirmeye karar verdim galibaa...:)
sadece salon için perdede turkuaz ve kahveli düşünüyorummm...

yatak odasında ise sanırım krem-kahve ağırlıklı perdeler iyi olacak..

hayırlı olsun canım...duvar kağıdımı yoksa boyamı olucak ona göre söyliyelim...açık renk olduğu için her renk olur..halı perde uyumunada dikkat cicim..eminim pek şık olucak.3lü koltuğunuz pek şıkmış canım..a.s.

teşekkür ederim canımmm..
duvarlar boya olacak,sanırım kum beji yada mum ışığı iyi olur..

perdeleri ve halıları da bugün hallettim...
salon için krem versace desen shaggy halı, krem-dore tüller ve turkuaz-krem fon,

yatak odası için de kahve-balköpüğü ve bakır renkli deri-astragan halı ve bakır-kahve fon ile krem-dore tül

yine,çalışma odasına da krem-siyah astragan-deri halı ve siyah-beyazlı fon ile beyaz-gümüş simli tül seçtimmm....

umarım dikilmişi de kafamdaki gibi olur da sonuçta hüsrana uğramam...

hepsi çoook güzel.nerden aldın mobilyalarını canım???şu sıralar ben de arıyorum ve bursadayım yardıma ihtiyacım var?????

canım renk için bişey diemicemm ama mobilyaların çok hoşuma gitti.allahım güle güle kullanmayı nasip etsinn

bnde renk için birşey diyemicem mobilyaların çok hiç vallahi güle güle kullan:)

mobilyalarını nerden aldın canım çok şıklarmış.Allah huzurlu günlerinizde her zaman kullanmanızı nasip eder inşalah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…