evime dekorasyon için öneriler bekliyorum

Tesekkur ederim blog fikrin cok hos merakla bekliyorum ben senden mutlaka fikir alacagim o kadar cok is varki hali perde en sikintili kisim sadece stor taktirip geri kalani eve tasindiktan sonra secmek daha mantikli geldi bana

eğer kafanda bir tarz oluşur da ona göre hareket edersen seçimlerini daha kolay yaparsın:KK66:
perdeyle halı işi evet zor ama sanırım kararsızlıklarımızla bu işi daha da zorlaştıran biziz gibi geliyor bana :))
sen kafandakileri bana yaz,burada kızlarla hep beraber sana yardımcı oluruz:KK66:
sevgiler

kadis selam,
beğenin için çok teşekkür ederim.
o kovaları hiç tavsiye etmiyorum,abimlerin evinde de vardı,yengem hep küçüklüğünden söylenirdi,en sonunda o da söküp attı o çöp kovasını:)eğer sık çöp çıkaran bir aileseniz evyenin altındaki dolaba büyük bir çöp kovası tavsiye ederim..benim için görünüşten çok işlevsellik önemli,eğer o çöpü verimli kullanamayacaksam kullanmamın da bir anlamı yok.
tezgah arasına takılan raflara önce ihtiyacın olup olmadığını düşün,ona göre taktır..
ben tezgah üzerinde çok fazla ıvır zıvır olmasından pek hoşlanmıyorum;bu yüzden küçük ev aletleri,bitki çayı kutusu,vazo,karaf gibi zımbırtılar için bir dolap ayırdım mutfakta,hepsini orada tutuyorum,mutfak daha az karışık gözüküyor :KK1: baharat kavanozlarım ise,sık kullandıklarım ocağın altındaki çekmecede,az kullandıklarım kiler dolabında..tezgah üzerinde kahve makinelerim,günlük kullanılan vitamin/ilaçlarım,yemek pişirme kaşıklarım,tarif kitaplarımın olduğu bir stant ve tuz/çay/şeker kavanozum var..pek fazla dağıntı olduğu söylenemez..
evimin dekorasyonunun tam olarak bittiği söylenemez ama artık biliyorum ki,bu zaman içinde doğru parçaların karşıma çıkmasıyla tamamlanacak...ben de şu an hazırlamakta olduğum blogta değişiklikler yaptıkça fotoğraflarla paylaşacağım,çünkü kendi arkadaşlarım da blog konusunda çok ısrarcı..adres belli olur olmaz burada sizlerle paylaşmaktan sevinç duyarım.
tavsiyeye ihtiyacın olduğunda istediğin zaman yazabilirsin,elimden geleni yaparım.
sevgiler

blog ha :) süpersin valla hadi bakalım eminim çok güzel olacak.

benim ev de epey ilerledi, halıları aldım az bi eksik kaldı. kendi bilgisayarım yanımda değil haftasonu adana'ya dönünce atarım fotoları bakalım ne diceksin :) öpüyorum hepinizi

sevgili aqualily evini bende merak edenlerdenim hayırlısıyla dizdizkten sonra buraya eklersen sevinirim canım:21:

sevgili aqualily evini bende merak edenlerdenim hayırlısıyla dizdizkten sonra buraya eklersen sevinirim canım:21:
inşallah canım ev konusunda epey tecrübe sahibi oldum en azından alışveriş kısmında :) symrne'nin dediği gibi buraya yazarsan -ya da başka bi başlık da açabilirsin tabii ki- elimizden gelen yardımı yaparız :)

benim ev de epey ilerledi, halıları aldım az bi eksik kaldı. kendi bilgisayarım yanımda değil haftasonu adana'ya dönünce atarım fotoları bakalım ne diceksin :) öpüyorum hepinizi

halilarida aldiysan rahatlamissindir epey antepten aldin demi fiyat konusunda avantajli demistin ben hali kismini eve tasininca halletmeye karar verdim perdelerin mf kadara mal oldu adanada cok pahali geldi bana ben stor yaptirmaya karar verdim antepte yapiliyormus storlar sosyete pazarina gelen bi satici varmis mallari kaliteli ve ucuzmus bide ondan fiyat alacagim

valla özledim seni,ne zamandır gelmiyorsun buralara,ben de hazırlıklar nasıl gidiyor diye mesaj atacaktım sana:)
blog iki yıldır bekleyen bir kenarda bekliyor aqualilly,Barselona'da gördüklerim üzerine blog tutmaya karar vermiştim 2010 başlarında,ama oradan dönüşte hamile olduğumu öğrendim,hayatım bambaşka bir hale geldi..hep erteleyip duruyordum,şimdi oğlum da epey toparladı,ev işleri de oldukça düzene girdi,şimdi blog tutmamam için bir neden kalmadı..
evimde hala eksikler var,mesela girişte dresuar üzerinde hala bir tablo/ayna,vs. yok...çok aradım ama zorlama birşey almak istemiyorum,ne zaman ki içime sinen birşey oldu,çok sevdim,o zaman alıyorum artık..bir de tadilat işi beni feci yormuş,spora ara vermiştim yeniden başladım,şimdi evi daha ağırdan alıyorum artık,yavaş yavaş..
fotoğraflarını bekliyorum canım..
sevgiler

halilarida aldiysan rahatlamissindir epey antepten aldin demi fiyat konusunda avantajli demistin ben hali kismini eve tasininca halletmeye karar verdim perdelerin mf kadara mal oldu adanada cok pahali geldi bana ben stor yaptirmaya karar verdim antepte yapiliyormus storlar sosyete pazarina gelen bi satici varmis mallari kaliteli ve ucuzmus bide ondan fiyat alacagim

istanbul'dan aldım halıları plansız gelişti bir gün gezerken bi mağazaya girdim iyi fiyat verdiler, antep'e git halı beğen kargoya verle uğraşmaktansa aldım halıları. fotoğrafları görünce anlarsın neyi kasdettiğim de giriş ve mutfağa ince halılar aldım makinaya girebiliyor onlardan birer tane daha eksiğim var ama düğünden sonra kışa yakın alıcam erteledim mali sebeplerden dolayı o iki halıyı :KK70: bir de ikeadan cam kapaklı vitrin tarzı kitaplık beğendik hemnes ya da liatorp. symrne'cimin evinden ilham aldım kitaplık konusunda da :KK70:
perdelerim şöyle ki tüllerimi kayınvalidem aldı ne kadara mal olduğunu da sormadım açıkçası ayıp olur diye sanırım brillant tüller yalnız eminönü faktörü'nü de düşünmek lazım piyasada metresi 40 lira olan tüller eminönü'nde 20ye alınabiliyor.

bir odanın tülünü english home'dan hazır aldım 40 mı ne bi şeydi. fon konusunda salonun fonu english home'dan hazır tanesi 50ydi galiba. yatak odamı ikea'dan aldım emmie modeli

perde < EMMIE | IKEA Türkiye

bunun ufak çiçeklisi. perde hazır yine fakat benim pencereme çok büyük geldi bu ben de daha ince kumaşlısıyla değiştirdim. stor da yaptırmadım normal güneşlik aldım mutfağa, yatak odasına, küçük odaya. salonuma çok güneş gelmiyor bir de bahçeye baktığından güneşlik kullanmadım.

valla özledim seni,ne zamandır gelmiyorsun buralara,ben de hazırlıklar nasıl gidiyor diye mesaj atacaktım sana:)
blog iki yıldır bekleyen bir kenarda bekliyor aqualilly,Barselona'da gördüklerim üzerine blog tutmaya karar vermiştim 2010 başlarında,ama oradan dönüşte hamile olduğumu öğrendim,hayatım bambaşka bir hale geldi..hep erteleyip duruyordum,şimdi oğlum da epey toparladı,ev işleri de oldukça düzene girdi,şimdi blog tutmamam için bir neden kalmadı..
evimde hala eksikler var,mesela girişte dresuar üzerinde hala bir tablo/ayna,vs. yok...çok aradım ama zorlama birşey almak istemiyorum,ne zaman ki içime sinen birşey oldu,çok sevdim,o zaman alıyorum artık..bir de tadilat işi beni feci yormuş,spora ara vermiştim yeniden başladım,şimdi evi daha ağırdan alıyorum artık,yavaş yavaş..
fotoğraflarını bekliyorum canım..
sevgiler

pazar günü mersin'e dönüyorum bilgisayarıma kavuşunca atıcam fotoları senin yorumların önemli benim için :) dresuar çok baktım ben de mudoya tepe home'a english home'a sonra dresuar'ın benim için fonksiyonel olmayacağını düşünmeye başladım çünkü ayakkabılığım dresuar gibi duruyor zaten ve üst çekmecesi de aynı fonksiyonu görüyor. senin beyaz kitaplığın gibi bir kitaplık araştırdım epey. mudo'da fiyatlar çok uç geldi döndüm yine ikea'ya. ayakkabılığımla takım olsun diye hemnes vitrin/kitaplığa bakıyorum ama liatorp da hoşuma gitmedi değil.

benim evin ara kısmı oldukça geniş oraya düşünüyorum kitaplığı, karşısındaki köşeye de salon için aldığım berjeri koyacağım sanırım çünkü tv sehpası heniz bitmedi ama galiba salonu epey zorlayacak ve ben ondan vazgeçmek istemiyorum. kitaplığın karşı köşesine berjer üstündeki duvarda çerçevelerle güzel olur gibi geliyor.

renso bulup da alamadım english home'lardan ona çok sinir oluyorum :/ böyle işte ufak tefek eksikler dışında pek bi şey kalmadı. beyaz eşyalarımı da kullanmaya başladım memnun kaldım şükür en tereddütte kaldığım parçalar onlardı biliyorsun :)

kendinize iyi bakın pazartesiden itibaren daha sık girebileceğim görüşmek üzre :)

İkea perdeni çok beğendim,iyi günlerde kullan.
Dresuar için acele etme,zaten girişte bir ayakkabılığın ve üzerinde de zarf,fatura,anahtar,gözlük vs.bırakabileceğin bir yer varsa dresuarın anlamı yok bence..
tamam,estetik tabii ki önemli ancak işlevsellik daha önemli diye düşünüyorum ben..yoksa çokça eleştirdiğimiz "salondaki vitrin"den hiçbir farkı kalmaz:KK66:ha baktın ki,bir süre sonra hala bir dresuara ihtiyaç duyuyorsun,o zaman düşünürsün:KK66:
evet benim beyaz kitaplığa uygun Hemnes ve Liatorp serisi var..hatta istersen sonrasında kendi zevkine göre kulplarını da değiştirebilirsin,bambaşka bir havaya bürünüyorlar:KK66:
bizim perdeci rensoları fiyata dahil etti,kendisi taktı,biraz Laura Ashley'nin kristal toplu rensoları var ya,onlara çok benziyor..
beyaz eşyalarda başın ağrımadıysa gerisi önemli değil bence:KK66:
pazartesiden sonra görüşürüz o zaman..
sevgiler

aqualilly bende evini çok merak edenlerdenim....burda paylaşacaksın dimi....:) görmek isterim...bu kadar emeğin karşılığında nasıl bir güzellik çıkacak merak ettim doğrusu....bu arada yatak oda perden çok tatlıymış... english home tarzı pek sevmem ama gayet şirin ve tatlı olmuş...inşallah güle güle kullanmak nasip olsun....

canım ben burda yeniyim ama uzun süredir takip ediyorum kk.evin çok cici hattaaaa bayıldımmmm.Allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah.bende 3 aylık nişanlıyım,ev dekorasyon için fikir ediniyorum sayenizde :)

teşekkür ederim istediğim gibi bir evim oldu çok şükür daha iyileri sizlere olsun inşallah. bana göre önemli olan herkesin kendi içine sindirmesi evini benim çok içime sindi her şey geriye sağlıkla mutlulukla huzurla oturmak kaldı içinde :) darısı isteyen herkese inşallah :)

Biliyorum çok sessiz duruyorum ama ben de takip ediyorum sizi :) ve çok merak ediyorum.. ayrıca inanın korkmanıza (yanlış bir kelime olabilir ama bence anldınız ne demek istediğimi) hiç gerek yok. çünkü ucundan bile görünen yetiyor. bence mutaka koyun da güzel bir ev görelim. kimsenin ufacık olumsuz bir yorum yapabileceğini sanmıorum küçük de olsa. zaten yazdıklarınızdan seçimlerinizden belli nasıl bir şey çıkacağı. mutfagınızı görünce de hiç şaşırmadım :)) eger kesin eklemicem diyorsanız buraya, bana da mail atın lütfen :))

cillibom selam,

buraya birkaç tane fotoğraf koyarım belki ilerleyen günlerde..
ama Smyrnetalya adresinden yapılan tüm tadilatı, evde oluşan değişiklikleri, günbegün takip edebilirsin :) henüz çok yeni..
cesaretlendirmen için ayrıca teşekkürü borç bilirim:KK66:
sevgiler

veee yine ben :) sıra geldi balkon dekorasyonuna

balkon için kesinlikle istediğim şeylerden biri sedir. bkz:

12.jpg

house+to+home.jpg+1.jpg4.bmp

1balkon_icin_sedir_7.jpg

greengatebalkon.jpg

sizce diyorum yaptırsam mı ikea'dan alsam mı? şunu düşündüm balkon için ikea'dan

IKEA_HEMNES_Day-bed_590_01.jpg

ya da acaba gerek yok mu? eşimin elinden gelir bu işler gidip malzemeyi alsak da biz mi yapsak? balkon dekorasyonlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum hanımlar :)

X