kadis selam,
beğenin için çok teşekkür ederim.
o kovaları hiç tavsiye etmiyorum,abimlerin evinde de vardı,yengem hep küçüklüğünden söylenirdi,en sonunda o da söküp attı o çöp kovasını:)eğer sık çöp çıkaran bir aileseniz evyenin altındaki dolaba büyük bir çöp kovası tavsiye ederim..benim için görünüşten çok işlevsellik önemli,eğer o çöpü verimli kullanamayacaksam kullanmamın da bir anlamı yok.
tezgah arasına takılan raflara önce ihtiyacın olup olmadığını düşün,ona göre taktır..
ben tezgah üzerinde çok fazla ıvır zıvır olmasından pek hoşlanmıyorum;bu yüzden küçük ev aletleri,bitki çayı kutusu,vazo,karaf gibi zımbırtılar için bir dolap ayırdım mutfakta,hepsini orada tutuyorum,mutfak daha az karışık gözüküyor
baharat kavanozlarım ise,sık kullandıklarım ocağın altındaki çekmecede,az kullandıklarım kiler dolabında..tezgah üzerinde kahve makinelerim,günlük kullanılan vitamin/ilaçlarım,yemek pişirme kaşıklarım,tarif kitaplarımın olduğu bir stant ve tuz/çay/şeker kavanozum var..pek fazla dağıntı olduğu söylenemez..
evimin dekorasyonunun tam olarak bittiği söylenemez ama artık biliyorum ki,bu zaman içinde doğru parçaların karşıma çıkmasıyla tamamlanacak...ben de şu an hazırlamakta olduğum blogta değişiklikler yaptıkça fotoğraflarla paylaşacağım,çünkü kendi arkadaşlarım da blog konusunda çok ısrarcı..adres belli olur olmaz burada sizlerle paylaşmaktan sevinç duyarım.
tavsiyeye ihtiyacın olduğunda istediğin zaman yazabilirsin,elimden geleni yaparım.
sevgiler