evime dekorasyon için öneriler bekliyorum

evet kemik rengi benimde içime sindi canım , dediğin gibi inşallah temizliğide problem olmaz :KK70:
banyo dolabı güzel evet ama tezgahı falan hoşuma gitmiyor :S hem kayınvalidemde o dolabı istiyordu yazlğa götürecek bende bundan yararlanp dolabı değiştirebilirim:KK70:
symrne nin evini bende merak ediyorum doğrusu ,sen yine ucundan gördün ben hiç görmedim. bu kadar emeğe değmiştir mutlaka : )
aynen tatlm sevdiklerimizle beraber sağlıkla mutlulukla yaşayalım gerisi mühim değil : )

Livacım merhaba,

ben prensip gereği buraya pek fotoğraf koymamaya karar vermiştim.
bu yeni birşey değil,diğer topiklerde de hiçbir şekilde fotoğraf koymuyorum.
aşağıya 2 tane mutfak fotoğrafı ekliyorum,geztapo ve senin için..bir de bu kadar muhabbet oldu,hiç koymamak belki samimiyetsizlik olur.
ama diğer bölümlerin fotoğraflarını evn hazırlıkları bittikten sonra eğer dilerseniz aqualilly'ye gönderirken geztapo ve sana da gönderirim..
herşey pek bitti sayılmaz,henüz eksikler var ama bu fotoğraflarla idare edin artık..
sevgiler

Eklentiler

• $IMG_3735.jpg
    $IMG_3735.jpg
    53,7 KB · Görüntüleme: 58
  • $IMG_3736.jpg
    $IMG_3736.jpg
    52,8 KB · Görüntüleme: 65
N'apalım geztapocum artık biz de "geç olsun,temiz olsun" diyerek avutuyoruz kendimizi:))
ben de nickname altındaki temennini az önce gördüm,dilerim sen de bir an önce hayalindeki eve kavuşursun!
sevgiler
çok teşekkür ederim:KK71:amin bu arada mutfağın çok güzel olmuş nihayet karo taşlarıda bulmuşsun ben dolapların rengini ve avizeni çok beğendim .bitince mail atarsan sevinirim Allahım nazarlardan saklasın:nazar:

Son düzenleme:
bu arada mutfağın çok hoş olmuş canım uğraşıp didindiğine değmiş gerçekten ben dolaplarla avizene bayıldım .cici mamalar yaparsın sevdiklerine bu mutfakta artık.hepsi bitince isteriz görmeyi canım .kolay gelsin.:nazar::nazar:

kızlar pazartesş ya da salıya kadar yokum geri geldiğimde artık evli bir bağyan olucam kısmetse :KK52::KK52: ban şans dileyin her şey çok güzel olsun hem şimdi hem de evlendikten sonra symrnecim mutfağının yerleşmiş haline bayıldım mutlulukla kullanmanı dilerim. daha uzun yazmak isterdim ama okuldayım birazdan derse girmem gerek.

nikah maceralarımla görüşmek üzere :KK70:

kızlar pazartesş ya da salıya kadar yokum geri geldiğimde artık evli bir bağyan olucam kısmetse :KK52::KK52: ban şans dileyin her şey çok güzel olsun hem şimdi hem de evlendikten sonra symrnecim mutfağının yerleşmiş haline bayıldım mutlulukla kullanmanı dilerim. daha uzun yazmak isterdim ama okuldayım birazdan derse girmem gerek.

canım şimdiden tebrik ederim!
dualarımız seninle,inşallah herşey yolunda gider..su gibi akar gider herşey..
maceralarını keyifle bekliyoruz:)
sevgiler

çok teşekkür ederim:KK71:amin bu arada mutfağın çok güzel olmuş nihayet karo taşlarıda bulmuşsun ben dolapların rengini ve avizeni çok beğendim .bitince mail atarsan sevinirim Allahım nazarlardan saklasın:nazar:

geztapocum çok çok sağolasın..
ben de dolapların böyle olmasını çok istemiştim,bıktım kahverengiden çünkü..
bir de silinmesi çok kolay,kaç defa leke oldu,sildiğin an birşey kalmıyor:)
merak etme,bitince üçünüze de mail göndereceğim:KK66:
sevgiler

canım tereyağından kıl çeker gibi olsun düğünün .aksilikler yaşanmasın hep mutlu ol çok mutlu ol başladığı gibi sürsün:KK71:

Mutfağın çok hoş olmuş çok beğendim valla tam benim istediğim mutfak tarzı canım bayıldım.. güle güle otur güle güle kullan. Hayırlı olsun. :KK71:

Livacım merhaba,

ben prensip gereği buraya pek fotoğraf koymamaya karar vermiştim.
bu yeni birşey değil,diğer topiklerde de hiçbir şekilde fotoğraf koymuyorum.
aşağıya 2 tane mutfak fotoğrafı ekliyorum,geztapo ve senin için..bir de bu kadar muhabbet oldu,hiç koymamak belki samimiyetsizlik olur.
ama diğer bölümlerin fotoğraflarını evn hazırlıkları bittikten sonra eğer dilerseniz aqualilly'ye gönderirken geztapo ve sana da gönderirim..
herşey pek bitti sayılmaz,henüz eksikler var ama bu fotoğraflarla idare edin artık..
sevgiler

Biliyorum çok sessiz duruyorum ama ben de takip ediyorum sizi :) ve çok merak ediyorum.. ayrıca inanın korkmanıza (yanlış bir kelime olabilir ama bence anldınız ne demek istediğimi) hiç gerek yok. çünkü ucundan bile görünen yetiyor. bence mutaka koyun da güzel bir ev görelim. kimsenin ufacık olumsuz bir yorum yapabileceğini sanmıorum küçük de olsa. zaten yazdıklarınızdan seçimlerinizden belli nasıl bir şey çıkacağı. mutfagınızı görünce de hiç şaşırmadım :)) eger kesin eklemicem diyorsanız buraya, bana da mail atın lütfen :))

Son düzenleme:
Biliyorum çok sessiz duruyorum ama ben de takip ediyorum sizi :) ve çok merak ediyorum.. ayrıca inanın korkmanıza (yanlış bir kelime olabilir ama bence anldınız ne demek istediğimi) hiç gerek yok. çünkü ucundan bile görünen yetiyor. bence mutaka koyun da güzel bir ev görelim. kimsenin ufacık olumsuz bir yorum yapabileceğini sanmıorum küçük de olsa. zaten yazdıklarınızdan seçimlerinizden belli nasıl bir şey çıkacağı. mutfagınızı görünce de hiç şaşırmadım :)) eger kesin eklemicem diyorsanız buraya, bana da mail atın lütfen :))

cillibom selam,
ya aslında herhangi birinin eleştirisi -özellikle de yapıcı değilse- açıkçası umurumda değil:)aquallily beni az buçuk tanımaya başladı,ben her daim bildiğimi okurum :)yani başkaları eleştirdi diye evime vitrin koymam ya da ne bileyim halı sermem...evimde neyi görmek istiyorsam onu koyarım,yaparım..
yani problem başkalarının eleştirecek olması değil,sadece ben buraya fotoğraf koyma konusunda pek istekli değilim işte..:)
ama karar değiştirmez ve fotoğraf koymama konusunda ısrar edersem sizi de alırım mail listeme:))

symrnecim okuldyım buraya link atamadım şimdi de çeyiz topiğine perdelerle ilgili bi şeler yazdım yardımına da çok ihtiyacım var bi bakabilir misin girince

kızlar kullandıkça memnun olduğum ya da olmadığım şeylerden bahsediyordum..
hani şu mutfaklarda evyenin altındaki dolaba çöp kovası monte edilir,dolabı açtığın an çöp kovası kapağı açılarak gelir..
işte o kovalardan kullanmanızı pek tavsiye etmem..zira kutu küçük ve bana kesinlikle yetmiyor o kova!şimdi onu sökeceğim,yerine kocaman kapaklı plastik bir çöp kovası koyacağım..
neyse ben kullandıkça gelirim yine buraya..

kızlar kullandıkça memnun olduğum ya da olmadığım şeylerden bahsediyordum..
hani şu mutfaklarda evyenin altındaki dolaba çöp kovası monte edilir,dolabı açtığın an çöp kovası kapağı açılarak gelir..
işte o kovalardan kullanmanızı pek tavsiye etmem..zira kutu küçük ve bana kesinlikle yetmiyor o kova!şimdi onu sökeceğim,yerine kocaman kapaklı plastik bir çöp kovası koyacağım..
neyse ben kullandıkça gelirim yine buraya..

Bende cok ozeniyodum o kovaya yeni evimde olacak belki mutfagini cok begendim tezgah ustunde neler var senin ben nasil yapsam bilemedim tezgah arasina takilan raflardan taksam nasil durur bilemedim senin evinin dekorasyonunu cok merak ediyorum benimle paylasirsan cok sevinirim

Bende cok ozeniyodum o kovaya yeni evimde olacak belki mutfagini cok begendim tezgah ustunde neler var senin ben nasil yapsam bilemedim tezgah arasina takilan raflardan taksam nasil durur bilemedim senin evinin dekorasyonunu cok merak ediyorum benimle paylasirsan cok sevinirim

kadis selam,
beğenin için çok teşekkür ederim.
o kovaları hiç tavsiye etmiyorum,abimlerin evinde de vardı,yengem hep küçüklüğünden söylenirdi,en sonunda o da söküp attı o çöp kovasını:)eğer sık çöp çıkaran bir aileseniz evyenin altındaki dolaba büyük bir çöp kovası tavsiye ederim..benim için görünüşten çok işlevsellik önemli,eğer o çöpü verimli kullanamayacaksam kullanmamın da bir anlamı yok.
tezgah arasına takılan raflara önce ihtiyacın olup olmadığını düşün,ona göre taktır..
ben tezgah üzerinde çok fazla ıvır zıvır olmasından pek hoşlanmıyorum;bu yüzden küçük ev aletleri,bitki çayı kutusu,vazo,karaf gibi zımbırtılar için bir dolap ayırdım mutfakta,hepsini orada tutuyorum,mutfak daha az karışık gözüküyor :KK1: baharat kavanozlarım ise,sık kullandıklarım ocağın altındaki çekmecede,az kullandıklarım kiler dolabında..tezgah üzerinde kahve makinelerim,günlük kullanılan vitamin/ilaçlarım,yemek pişirme kaşıklarım,tarif kitaplarımın olduğu bir stant ve tuz/çay/şeker kavanozum var..pek fazla dağıntı olduğu söylenemez..
evimin dekorasyonunun tam olarak bittiği söylenemez ama artık biliyorum ki,bu zaman içinde doğru parçaların karşıma çıkmasıyla tamamlanacak...ben de şu an hazırlamakta olduğum blogta değişiklikler yaptıkça fotoğraflarla paylaşacağım,çünkü kendi arkadaşlarım da blog konusunda çok ısrarcı..adres belli olur olmaz burada sizlerle paylaşmaktan sevinç duyarım.
tavsiyeye ihtiyacın olduğunda istediğin zaman yazabilirsin,elimden geleni yaparım.
sevgiler

Tesekkur ederim blog fikrin cok hos merakla bekliyorum ben senden mutlaka fikir alacagim o kadar cok is varki hali perde en sikintili kisim sadece stor taktirip geri kalani eve tasindiktan sonra secmek daha mantikli geldi bana

X