evime dekorasyon için öneriler bekliyorum

Yeni eviniz hayirli olsun bende yeni yaptiriyorum v cok zor is yataklar hakkinda sohbet olmus bende fikir isteyecegim adanada bedline da kampanya varmir bin tlye yatak ve baza gidip bakmadim kalitesi nasil bilmiyorum bana bazali yatak olarak hangi markayi onerirsiniz tesekkurler

Yeni eviniz hayirli olsun bende yeni yaptiriyorum v cok zor is yataklar hakkinda sohbet olmus bende fikir isteyecegim adanada bedline da kampanya varmir bin tlye yatak ve baza gidip bakmadim kalitesi nasil bilmiyorum bana bazali yatak olarak hangi markayi onerirsiniz tesekkurler

ben de adanalıyım gördüm kampanyayı ama yataş daha güvenilir geldi e5 üzerinde yataş bölge bayii var orda daha uygun fiyatlar tavsiye dederim

evet gidersem orda ki yatasa bakmayi dusunuyorum bazayla beraber mi daha uygun super olur oyleyse yatagim iyi olsun istiyorum birde visco cikmis markafonide indirim var degisik bir markanin cesaret edip alamadim gormeden

evet gidersem orda ki yatasa bakmayi dusunuyorum bazayla beraber mi daha uygun super olur oyleyse yatagim iyi olsun istiyorum birde visco cikmis markafonide indirim var degisik bir markanin cesaret edip alamadim gormeden

benim aldığım altı yaylı üstü visco, 740a aldım 160x200 yatağı daha uygunları da vardı daha pahalıları da. fiyatlar 500 le 2500 arasındaydı gördüğüm kadarıyla

Yaa aslında ben cok merak ediyorum evlerinizi :) mailleşmeseniz de bize de gösterseniz nasıl olur :KK5: cidden merakla takip ediyorum. hem belki bize de fikir verirsiniz :)

Yaa aslında ben cok merak ediyorum evlerinizi :) mailleşmeseniz de bize de gösterseniz nasıl olur :KK5: cidden merakla takip ediyorum. hem belki bize de fikir verirsiniz :)

ben tamamen yerleşmeden fotoğraf göndermek istemiyorum, çünkü o kötü görüntüyle olumsuz yorumlar olabiliyor bu da insanın canını sıkıyor :/ ama tamamen yerleştikten sonra paylaşabilirim fotoları :))

çiniyi symrne yaptırdı o daha iyi bilir. ben beyaz sevmiyorum desem mutfak dolabında :KK70: hatta ben keskin beyazı hiç bi yerde sevmiyorum çok çiğ duruyor. kırık beyaz kemik rengi düşünebilirsin. benim yatak odamın rengi çok güzel kırık beyaz evde de harika durdu onu tavsiye ederim. ikea'da da var bu renkten. istanbul ikea'da pax gardrobun olduğu yatak odası benim odamın rengindeydi hemen gittim onu beğendim sonra farkettim ki rengi benimkiyle aynı :KK70:

bi de berceste'nin evinde yeşil bi mutfakları var çok güzel bence ona da bi bak derim.

canım merhaba,
dolabı koyu renk dışında bence her renk yaptırabilirsin:)
her ikisi de güzel oluyor;beyaz da krem de..
çinilere gelince..karo istanbul,altınçini ve daha pekçok firma bu işi yapıyor,Karo İstanbul en bilineni..
metrekaresi 100 tl dan başlıyor canım..
aklında olsun;geçen bir country homes diye bir ingiliz dergisi var,orada bir mutfağın zemini dikkatimi çekti,yerleri terracotta yapmışlar harika görünüyordu..özellikle açık renk dolaplarla harika görünüyordu..terracottanın fiyatları daha uygun,bilgin olsun..

teşekkür ederim bu güzel bilgilendimeler için : ) esra canım daha önce mailleştiğimizde dolap rengi için yazdıkların aklıma geldi benimde : ) smyrne nin dediği gibi dergilere , topladğm resimlere tekrar baktm , biraz mağazaları gezdim bende kemik rengine karar verdim , ustamzda onay verdi. dolaplarda açık renk ,aksesuar, örtü ,duvar, vs. de pembe- su yeşili ağırlıklı mutfak istiyorum. zaten aldıklarm genelde bu renklerde : ) çini araştırmaya devam ediyoruz ama terrocotta'ya da bakacağım symrne teşekkür ederim : ) ilk defa duydum netten araştıraym hemen : )
banyomuzda aslnda güzel bir dolap var ama benim istediğim gibi değil banyoyuda değiştirmeye karar verdik.

bu işler gerçekten zor , bir dolaba karar verene kadar akla karayı seçtik :KK70:

bu arada bana ankastre tavsiyesinde bulunacak olan var mı : ) teka, smeg ve franke arasında gidip geliyorum :S

teşekkür ederim bu güzel bilgilendimeler için : ) esra canım daha önce mailleştiğimizde dolap rengi için yazdıkların aklıma geldi benimde : ) smyrne nin dediği gibi dergilere , topladğm resimlere tekrar baktm , biraz mağazaları gezdim bende kemik rengine karar verdim , ustamzda onay verdi. dolaplarda açık renk ,aksesuar, örtü ,duvar, vs. de pembe- su yeşili ağırlıklı mutfak istiyorum. zaten aldıklarm genelde bu renklerde : ) çini araştırmaya devam ediyoruz ama terrocotta'ya da bakacağım symrne teşekkür ederim : ) ilk defa duydum netten araştıraym hemen : )
banyomuzda aslnda güzel bir dolap var ama benim istediğim gibi değil banyoyuda değiştirmeye karar verdik.

bu işler gerçekten zor , bir dolaba karar verene kadar akla karayı seçtik :KK70:

bu arada bana ankastre tavsiyesinde bulunacak olan var mı : ) teka, smeg ve franke arasında gidip geliyorum :S

ben ankestre almıcam canım ya bilmiyorum pek o yüzden :/

kemik rengi çok güzel bi renk inşallah pişman olmayız. güzelliği açısından pişman olmayız zaten de umarım temizliği falan problem olmaz :KK70:

banyo dolabını ben çok beğenmiştim ya neyse artık bakalım nasıl olacak eviniz :))

livacan symrne taşındı evini inanılmaz merak ediyorum, azcık gördüm ucundan ama yerleşmemişti henüz. çok güzel olacağına eminim, seninkinin de öyle. mutlu sağlıklı yaşayalım da evlerimizde gerisi önemli değil zaten

ben ankestre almıcam canım ya bilmiyorum pek o yüzden :/

kemik rengi çok güzel bi renk inşallah pişman olmayız. güzelliği açısından pişman olmayız zaten de umarım temizliği falan problem olmaz :KK70:

banyo dolabını ben çok beğenmiştim ya neyse artık bakalım nasıl olacak eviniz :))

livacan symrne taşındı evini inanılmaz merak ediyorum, azcık gördüm ucundan ama yerleşmemişti henüz. çok güzel olacağına eminim, seninkinin de öyle. mutlu sağlıklı yaşayalım da evlerimizde gerisi önemli değil zaten

evet kemik rengi benimde içime sindi canım , dediğin gibi inşallah temizliğide problem olmaz :KK70:
banyo dolabı güzel evet ama tezgahı falan hoşuma gitmiyor :S hem kayınvalidemde o dolabı istiyordu yazlğa götürecek bende bundan yararlanp dolabı değiştirebilirim:KK70:
symrne nin evini bende merak ediyorum doğrusu ,sen yine ucundan gördün ben hiç görmedim. bu kadar emeğe değmiştir mutlaka : )
aynen tatlm sevdiklerimizle beraber sağlıkla mutlulukla yaşayalım gerisi mühim değil : )

symrnecim taşınma telaşındasın bugünlerde ama buraya bakınca yazabilir misin bachatayı nerden almıştın? ben baktım da 379 fiyatı 290a mı ne almıştın sen sanırım acaba kampanya devam ediyor mu hala? klasik avize salona pek uymadı. modeli uydu ama rengi koyu geldi bana içime sinmedi beyaz bachata alayım diyorum.

canım selam,
gecikme için özür dilerim çünkü bugün yeni girebildim nete..akıllı telefonlardan KK ya girmek çok problem oluyor,o yüzden internet bağlantısının gelmesini bekledim..
ben bachatayı Koçtaş'tan almıştım,o zaman kampanya vardı,belki hala devam ediyordur,bir gözat istersen..
bu arada ben şu an kullanıyorum,çok ta memnunum,bilgine..
ha bu arada,Koçtaş'ta bizim istediğimiz tarzda başka avizeler de gelmişti son zamanlarda,bilgin olsun:KK66:

rica ederim,elimden geldiğince yardım etmeye çalışırım:KK66:
ankastre konusuna gelince..ben de teka/franke arasında gidip gelmiştim ama yetkili servis bolluğu sebebiyle Siemens'i tercih ettim..
fırın dışındaki herşeyi kullandım;ocak,davlumbaz,mikrodalga,kurutma makinesi ve buzdolabından çok memnun kaldım..zaten yetkili servis te ürün seçimlerini iyi yaptığımı söyledi..
bu arada nemli yerlerde yaşayanlara şiddetli bir tavsiye:mutlaka kurutma makinesi edinin..bunca zaman neden direnip,almamışım,hala kendime hayret ediyorum..süper ötesi memnunum.

symnre canım evine taşınmışsın hayırlı olsun en güzel günleriniz bu evde olsun .bizede yeni alıp memnun yada şikayetçi olduğun ürünler varsa yazarsan seviniriz.

symnre canım evine taşınmışsın hayırlı olsun en güzel günleriniz bu evde olsun .bizede yeni alıp memnun yada şikayetçi olduğun ürünler varsa yazarsan seviniriz.

geztapocum çok çok teşekkür ederim iyi dileklerin için!darısı isteyen herkesin başına!
evet yaklaşık 10 gün önce yeni evimize taşındık nihayet!internetim geç bağlandığı için bir türlü buraya yazma fırsatım olamadı..hoş zaten internet olsa da,buraya uğrayacak zaman yoktu..

nereden başlasam bilmiyorum ama öncelikle şunu söyleyebilirim ki çok yıpratıcı 10 gün geçirdim..hala da herşey bitmiş sayılmaz..

bugüne kadar perdelerimin bir bölümü takılmamıştı bile,bugün salonun perdeleri ile perde faslımız sona erdi;biraz geç oldu ama içime çok sinen bir iş çıktı ortaya..
ilk önce salon perdesini ayrı yere yaptırmaya karar vermiştim;ama adam işi sürekli savsakladığı gibi bir de yalancı çıktı..iyi ki kapora falan vermemişim..taşındıktan sonra diğer odaların işini yapan perdeciye verdik işi,harika bir iş çıkardığı gibi bir de çok kısa zamanda perdelerimi teslim etti..

tadilat yaptıracak olanların bilgisi olsun;şeffaf duşakabin denen şey ölçülere göre kesiliyor ve 2-3 haftadan önce teslim edilmiyor!!mesela ben hala duşakabin olmadan duşumu alıyorum:KK43:tabii bunda bizim Antalya'da yaşıyor olmamızın da etkisi büyük çünkü tam otellerin sezonu açtığı zamanlara tadilat denk geldi,dolayısıyla firmalar otellerin toplu siparişlerini dikkate alıyorlar..

klimalar takıldı,oğlumun odasındaki borunun içe gömülmesi gerekiyormuş,badana yapılan canımmm duvarı bir güzel kırdılar,borusunu içine döşediler :KK43:bu hafta ustamız alçı ve sıvasını bitirdi,bu akşam boyasını yapacak..eğer mümkünatı varsa badana yaptırmadan klimalarınızı taktırabilirsiniz..

asıl bombaya geliyorum:aqualilly,Mudo'dan aldığım mavi dresuarı hatırlıyor musun?hani buraya fotoğrafını koymuştum..taşınacağımız hafta Mudo'ya gittim dresuarımı teslim almak için..BAŞKASINA SATMIŞLAR!! düşünebiliyor musun?sinirimden orada ağlayacaktım neredeyse..bu zamana kadar çevremdeki herkese pozitif,sıcak ve alçakgönüllü davranan beni tanıyamadı orada eşim,içimden bir canavar çıktı diyebilirim!neyse ki mağaza müdürü hemen duruma el koyup birkaç gün sonra aynı dresuarı başka bir ilden temin edip evime gönderdi..bu tip mağazalardan birşey alıyorsanız orada pek fazla bekletmeden evinize göndertin derim.

mutfak dışında tamamen biten hiçbir yer yok gibi hala evde..duşakabinler takılmadı,tablolar hala duvarlara yaslanmış duruyor çünkü eşim çok yoğun çalışıyor bu ara,eşimin şömine karşısına istediği puf ve koltuğu bulamadık,misafir odasının yatak/koltuğu henüz gelmedi,balkon için fırsat bulup ta çiçeklerimi almaya gidemedim(ama her gelen balkonda oturmak istiyor,haklıymışsın aquallily:)),yatak odasına giyinme odası yapılıyor,ay sonuna kadar gelmeyecek,o yüzden çoğu eşya valizlerde,bir bölümünü de gardroba doldurdum,ebeveyn banyosuna hala istediğim gibi bir ayna bulamadım,kiler/depo rafları hala takılamadı,orası darmadağın...

sizin anlayacağınız evde hala herşey yarım yamalak..
öyle bir haftada yerleşip bitmiyormuş..
bir de üstüne üstelik bana temizliğe gelen yardımcı kaburgasını zedeledi,uzunca bir süre çalışamayacak :KK43:geçici olarak birini bulmam lazım..

bende durumlar böyle işte..
dilerim sizler iyisinizdir..

ayy canım yaa aksilikler olmuş ama olsun kendi evin ne güzel seçimlerini kendin yapıyorsun tabiiki bazı sıkıntılar olacak.mudonunn yaptığı büyük ayıp..ustalar hep savsaklıyor sezonla filan ilgisi yok bence geneli öyle..artık ne diyim inşallah eksikler bir an önce tamamlanırda sende bir ohh dersin.

ayy canım yaa aksilikler olmuş ama olsun kendi evin ne güzel seçimlerini kendin yapıyorsun tabiiki bazı sıkıntılar olacak.mudonunn yaptığı büyük ayıp..ustalar hep savsaklıyor sezonla filan ilgisi yok bence geneli öyle..artık ne diyim inşallah eksikler bir an önce tamamlanırda sende bir ohh dersin.

N'apalım geztapocum artık biz de "geç olsun,temiz olsun" diyerek avutuyoruz kendimizi:))
ben de nickname altındaki temennini az önce gördüm,dilerim sen de bir an önce hayalindeki eve kavuşursun!
sevgiler

symrnecim harika bir evin olacak bu kadar sorun yaşasan da bunu düşün kendini motive et :))

hayırlı olsun tekrar umarım çok ama çok güzel yıllarınız olur evinizde :nazar: her şeyle sen ilgilendin bu da ister istemez seni yoruyor bazı aksilikler de cabası olmuş yine de üzülme sinirlerini sağlam tut. sonuçta o kadar emek verdin keyfini sürerken emeklerime değmiş dersin her şeye değer bence :)

gerçekten bak tüm kalbimle söylüyorum baştan ayağa uğraştın ama değdi ben eminim. gördüğüm en güzel dairelerden biriydi inşaat haliyle bile.

inşallah biz de görürüz evini bir an önce yerleşirsin de :)

şapkasız avizeler var ampülü mum gibi sanırım zbyd'in evinde vardı onlardan gelmiş koçtaş'a. aslında ben hala avize konusunda kararsızım :/ benim aldığım o ahşap avizeye bayılıyorum kıyamıyorum ama kaan koyu oldu diyor salon için :KK43: bir de sanırım biraz da ağır oldu çünkü ne kadar da olsa modernlik daha ağır basıyor salonumuzda. oyma ahşap lukens ayak falan kullanılmayınca o avize de olmadı gibi geliyor :S of ama avizeme kıyamıyorum da :/ hem bachata da olmaz gibi geliyor düşününce :/

bak burda var ilk fotolar

http://www.kadinlarkulubu.com/salon...lari-icin-yorumlar-lutfen-4.html#post24561618

buna yemek takımıyla aynı konseptte orta sehpa ve sana daha önce gösterdiğim v sehpası eklenecek sadece. tv sehpası su yeşili perdeyi pembe düşünüyorum.

sen ne dersin avize için?

symrnecim harika bir evin olacak bu kadar sorun yaşasan da bunu düşün kendini motive et :))

hayırlı olsun tekrar umarım çok ama çok güzel yıllarınız olur evinizde :nazar: her şeyle sen ilgilendin bu da ister istemez seni yoruyor bazı aksilikler de cabası olmuş yine de üzülme sinirlerini sağlam tut. sonuçta o kadar emek verdin keyfini sürerken emeklerime değmiş dersin her şeye değer bence :)

gerçekten bak tüm kalbimle söylüyorum baştan ayağa uğraştın ama değdi ben eminim. gördüğüm en güzel dairelerden biriydi inşaat haliyle bile.

inşallah biz de görürüz evini bir an önce yerleşirsin de :)

şapkasız avizeler var ampülü mum gibi sanırım zbyd'in evinde vardı onlardan gelmiş koçtaş'a. aslında ben hala avize konusunda kararsızım :/ benim aldığım o ahşap avizeye bayılıyorum kıyamıyorum ama kaan koyu oldu diyor salon için :KK43: bir de sanırım biraz da ağır oldu çünkü ne kadar da olsa modernlik daha ağır basıyor salonumuzda. oyma ahşap lukens ayak falan kullanılmayınca o avize de olmadı gibi geliyor :S of ama avizeme kıyamıyorum da :/ hem bachata da olmaz gibi geliyor düşününce :/

bak burda var ilk fotolar

http://www.kadinlarkulubu.com/salon...lari-icin-yorumlar-lutfen-4.html#post24561618

buna yemek takımıyla aynı konseptte orta sehpa ve sana daha önce gösterdiğim v sehpası eklenecek sadece. tv sehpası su yeşili perdeyi pembe düşünüyorum.

sen ne dersin avize için?

ah canım yaa,çok teşekkür ederim iyi dileklerin için..
şimdi darısı senin başına:KK66:
bahsettiğin ahşap avize tavanda olan mı?eğer oysa bence hiç te sırıtmıyor!ayrıca neden sevdiğin bir eşyadan vazgeçesin ki??
zaten mobilyalarında kahve tonları var,ahşap bir avizenin sırıtacağını düşünmüyorum ben..bir de inan bana,kimse tavanla ilgilenmeyecek..

sana önceden de söylemiştim,önemli olan sevdiğin,içine sinen eşyalarla doldurman evi..sırf uyacak diye birşeyleri zorlamanın anlamı yok diye düşünüyorum..
benim evim de tamamen country olmadı inan bana..evet bu tarzı seviyorum ama zorlama hiçbir şey olmasını istemiyorum evimde,ne seviyorsam onu kullandım..
bak sana bir örnek vereyim;çocukluk arkadaşım Rodos'ta yaşıyor,kendince birşeyler tasarlıyor..güzel bir kaftan tablosu..country tarzla alakası yok ama aldım!hem arkadaşıma destek olup onu tasarımlarında yüreklendirmek için,hem de gerçekten yaptığı işleri çok sevdiğim için..
bugün evime geldi tablom..girişte dresuarın üzerine koydum,henüz nereye koyacağımı bulamadım,düşünüyorum..

yani demek istediğim,orası senin evin..senin yuvan..kısmetse en güzel günlerini geçireceğin yer..içine girdiğinde huzur,sıcaklık duyman çok önemli..eğer istemediğin avizeyi koyarsan oraya,o avize sana hep batacak,"ah ah çok sevdiğim bir ahşap avizem vardı" diye hayıflanıp duracaksın..
bırak,ne seviyorsan onu kullan..

umarım yardımcı olabilmişimdir :))

X