symnre canım evine taşınmışsın hayırlı olsun en güzel günleriniz bu evde olsun .bizede yeni alıp memnun yada şikayetçi olduğun ürünler varsa yazarsan seviniriz.
geztapocum çok çok teşekkür ederim iyi dileklerin için!darısı isteyen herkesin başına!
evet yaklaşık 10 gün önce yeni evimize taşındık nihayet!internetim geç bağlandığı için bir türlü buraya yazma fırsatım olamadı..hoş zaten internet olsa da,buraya uğrayacak zaman yoktu..
nereden başlasam bilmiyorum ama öncelikle şunu söyleyebilirim ki çok yıpratıcı 10 gün geçirdim..hala da herşey bitmiş sayılmaz..
bugüne kadar perdelerimin bir bölümü takılmamıştı bile,bugün salonun perdeleri ile perde faslımız sona erdi;biraz geç oldu ama içime çok sinen bir iş çıktı ortaya..
ilk önce salon perdesini ayrı yere yaptırmaya karar vermiştim;ama adam işi sürekli savsakladığı gibi bir de yalancı çıktı..iyi ki kapora falan vermemişim..taşındıktan sonra diğer odaların işini yapan perdeciye verdik işi,harika bir iş çıkardığı gibi bir de çok kısa zamanda perdelerimi teslim etti..
tadilat yaptıracak olanların bilgisi olsun;şeffaf duşakabin denen şey ölçülere göre kesiliyor ve 2-3 haftadan önce teslim edilmiyor!!mesela ben hala duşakabin olmadan duşumu alıyorum
tabii bunda bizim Antalya'da yaşıyor olmamızın da etkisi büyük çünkü tam otellerin sezonu açtığı zamanlara tadilat denk geldi,dolayısıyla firmalar otellerin toplu siparişlerini dikkate alıyorlar..
klimalar takıldı,oğlumun odasındaki borunun içe gömülmesi gerekiyormuş,badana yapılan canımmm duvarı bir güzel kırdılar,borusunu içine döşediler
bu hafta ustamız alçı ve sıvasını bitirdi,bu akşam boyasını yapacak..eğer mümkünatı varsa badana yaptırmadan klimalarınızı taktırabilirsiniz..
asıl bombaya geliyorum:aqualilly,Mudo'dan aldığım mavi dresuarı hatırlıyor musun?hani buraya fotoğrafını koymuştum..taşınacağımız hafta Mudo'ya gittim dresuarımı teslim almak için..BAŞKASINA SATMIŞLAR!! düşünebiliyor musun?sinirimden orada ağlayacaktım neredeyse..bu zamana kadar çevremdeki herkese pozitif,sıcak ve alçakgönüllü davranan beni tanıyamadı orada eşim,içimden bir canavar çıktı diyebilirim!neyse ki mağaza müdürü hemen duruma el koyup birkaç gün sonra aynı dresuarı başka bir ilden temin edip evime gönderdi..bu tip mağazalardan birşey alıyorsanız orada pek fazla bekletmeden evinize göndertin derim.
mutfak dışında tamamen biten hiçbir yer yok gibi hala evde..duşakabinler takılmadı,tablolar hala duvarlara yaslanmış duruyor çünkü eşim çok yoğun çalışıyor bu ara,eşimin şömine karşısına istediği puf ve koltuğu bulamadık,misafir odasının yatak/koltuğu henüz gelmedi,balkon için fırsat bulup ta çiçeklerimi almaya gidemedim(ama her gelen balkonda oturmak istiyor,haklıymışsın aquallily:)),yatak odasına giyinme odası yapılıyor,ay sonuna kadar gelmeyecek,o yüzden çoğu eşya valizlerde,bir bölümünü de gardroba doldurdum,ebeveyn banyosuna hala istediğim gibi bir ayna bulamadım,kiler/depo rafları hala takılamadı,orası darmadağın...
sizin anlayacağınız evde hala herşey yarım yamalak..
öyle bir haftada yerleşip bitmiyormuş..
bir de üstüne üstelik bana temizliğe gelen yardımcı kaburgasını zedeledi,uzunca bir süre çalışamayacak
geçici olarak birini bulmam lazım..
bende durumlar böyle işte..
dilerim sizler iyisinizdir..