Sıra Bende :)

Evet canim bende yuvarlak isteyerek gittim ama damlanin daha iyi duracagini soyledi haldun bey suanda cok memnunum resimlerimi gordun zaten:) cumartesi bende kontrole gelicem sabahtan belki gorururm bile seni:))

En fazla 250cc canim

demeee niye hayatım ya olmuşken biraz daha dolgun düşünmez miydin diye diyorum gerçi pippa nın sonucu çok güzel masallah... senin boyun kilon kaçtı canım? ben niye aç gözlüyüm ya aklım 375 de ama %90 vazgeçtim benim vücut yapıma çok fazla sanki beklediğiminde üstünde bi görüntü olursa eşim dünyayı başıma yıkar benim bi de dokum da var gerçekten fazla olacak sanırım rüyalardan uyanma vakti..

Canim ben cok zayıfim 165boy kilo 47 48 degisiyo bukadar zayifken buyuk göğüsler istemiyorum kucuk ama dik diri diri memeler istiyorum :))

Canim ben cok zayıfim 165boy kilo 47 48 degisiyo bukadar zayifken buyuk göğüsler istemiyorum kucuk ama dik diri diri memeler istiyorum :))

haklısın incecik bel kollar bile zayıfken çok iri gögüsler doğal durmayacaktır tabi ki.. vücutla orantılı çok daha hoş gözüken gögüsler en ideali bende şu büyük takıntımdan vazgeçicem gerçekten yaptığım saçmalık çünkü bende minyonum vücuduma abartı olacaktır mutlaka istediğim ölçü.. boyum 1.70 değil sonuçta niye bu denli aç gözlülük ediyorsam bende anlamıyorum ne yapim herkes küçük oldu küçük oldu, sonradan çok küçüldü diyo bende 300 le başlayıp 375 lere kadar geldim okuya okuya :))

Canim buradaki arkadaslar hepsi saolsunlar resimlerine baktim hepsinin kendi vucutlarina cok yakismis kimisi buyuk istiyo kimisi küçük ben dogal olsun kucuk olsun istiyiyorum goles arkadasimizinki tam istedigim boyutta hayirlisi artik

evet goles sonucunu bende çok çok beğiniyorum canım

merhaba kizlar dun sabah saatlernde oldum ameliyatimi.ameliyat sonrasi acayip bir pismanlik kufredip durdum kendime.anlatilmaz agrilarim var cok aci cekiyorm.umarim gecicek.300cc dual plan damla kondu.ama bana kucuk gibi geliyor(suan bandajlar ve korse var belki o baskiliyodur diye teselli ediyorum kendimi.bakalim cok yeni daha.merak edip dua ettiginiz icin hepinize cok tskler.seviyorum hepinizi canlar.

Canim ben hacettepedeyim cok gormek istiyorum seni:))

çoook gecmıs olsun cnm benımmm bunu hep okudum amelıyat sonrası sendemı öyle hıssettın bakalım ben nasıl olucam ılk gunden coook korkuyorum amelıyatdan cıkdıkdan sonrasını kaldıramazsam dıe odum kopuyor dayanılmaz acılarım olursa dıe ama yınede olucagım tabıkı yasıyarak uzerınden gelıcem ınsallah bende agrı kesıcılere guvenıorum yaa gercekden rabbım hakkımızda hayırlısını versın insallah hersey ıyı gıder bızler ıcın byby

Arkadaslar merhaba.. Bende ankarada yasiyorum ve a cup'i bile doldurmayanlardanim :)

hacettepe hastanesini duyunca heyecanlandim acikcasi.. Fiyatlar disariya oranla uygundur dimi?

Birde resim gormekten bahsediyorsunuz. Sanirim arkadas olarak ekleyince girebiliyoruz resimleri. Gormemden rahatsiz olmayacak arkadaslar beni arkadas olarak ekleyebilirlermi rica etsem.

Ve ben calistigim icin.. Kac gun rapor veriyor doktorlar bu ameliyata ve estetik operasyon olarak mi kayit altina aliniyor? Memurum ben ve duyulursa diye korkarim

merhaba,bende izmirde olucam,5.000 tl benimki,bende çalışıyorum rapor konusu benide çok endişelendiriyo yazacakları rapor sebebi

gecmis olsun canim..inan seni cok iyi anliyorum bugun zor bir gun senin icin dren takildimi yazmamissin ama 3.gun bunlarin hepsi hafifleyecek..su an derinden bir nefes dahi alamayabilirsin pismanlik duyabilirsin ama sabır benim 6.gunum ve isimin basindayim odem ve sislik disinda pek biseyim kalmadi..tam duz pozisyonda sakin yatma baski daha cok olur sirtina bolca yastik al yari oturur gibi dinlen veya uyu daha rahatlarsin ..

merhaba,bende izmirde olucam,5.000 tl benimki,bende çalışıyorum rapor konusu benide çok endişelendiriyo yazacakları rapor sebebi

Evet ayni sekilde.. Raporu baskan/patron vs. Disinda kayda alan memurlar flnda gorucek sonucta poff

Fiyati uygunmus bu arada. Simdiden hayirlisi olsun..

Evet ayni sekilde.. Raporu baskan/patron vs. Disinda kayda alan memurlar flnda gorucek sonucta poff

Fiyati uygunmus bu arada. Simdiden hayirlisi olsun..

senin içinde hayırlı olsun,ben doktordan rica edicem başka şekilde rapor olmasını ,cerrahi müdahale yazsın ama estetik olarak bilgi olmasın dicem kabul edermi bilmiyorum.

geçmiş olsun,umarım acıların hafifler,benimde yakın zamanda olacak şu anlatılamaz acı ve ağrılardan acayip :18:tırsıyorum

Kizlarr akvaryumu canli canli gordum kendisi cok iyi masallah ayaga kalkabiliyo kollarini oynatiyo ve suan cok asiri bi agri durumu yok cok sukur:)) agri esigi yuksek sanirim sadece kucuk olmasindan endiseleniyo cok sevindim onun adina oldu kurtuldu:))

Merhabalar,

Yeni ameliyat olmuş ve memnun kalmamış biri olarak şunları söyleyebilirim size. Doktorunuz hangi yöntemi hangi tip protezi daha iyi kullanıyor ise onda karar kılın. Forumda yuvarlak daha güzel damla daha güzel gibi yorumlar okuyorum. Tamamen kişinin vücut yapısı ile ilgili bir durum bu. Bazısında yuvarlak bazısında damla güzel olur. Benim doktorumda ikisini de uygulayabiliyordu. Ben forumda ki yorumların çok etkisinde kalarak yuvarlak istedim. Ama şuan bin pişmanım. Ban damla daha uygun olacaktı muhtemelen. Şuan önümde iki top duruyor. Üstelik dekoltede sorunlu!!! Ve boyut konusu. Bazı arkadaşların fotoğraflarına bakıyorum benden çok daha büyük protez kullanılmış ama benimkiler daha büyük gözüküyor... Bu da kişiden kişiye çok değişiyor. Bu yüzden forumda paylaşılanlar tabi ki aklında bulunsun çok değerli bilgiler. Ama doktorun ile sana uyguna karar vermeye çalışın.

Şimdiden cicişlerin ile mutluluklar dilerim. :))))

acaba yenide o yüzden olabilir mi? yani ne zaman yaptırdın. bende karar verme aşamasında olduğum için olumsuz herşey kafamı çok karışırıyor en ufak birşeyden etkileniyorum

Evet canim cok haklisin bende yuvarlak isteyerek gittim cok israr ettim yuvarlak olsun diye doktorum sabirla bana acikladi onun bana uygun olmayacagini allahtan onu dinledim suan damladan cok memnunum dekoltemde cok dolgun. Kesinlikle herkes doktorunun tavsiyesini dinlemeli. Sen 2. Ameliyati dusunuyomusun canim o derecemi memnun degilsin??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…