yedecim sen hangi boyutlarda düşünüyorsun ? kaç cc mesela ?
En fazla 250cc canim
demeee niye hayatım ya olmuşken biraz daha dolgun düşünmez miydin diye diyorum gerçi pippa nın sonucu çok güzel masallah... senin boyun kilon kaçtı canım? ben niye aç gözlüyüm ya aklım 375 deama %90 vazgeçtim benim vücut yapıma çok fazla sanki beklediğiminde üstünde bi görüntü olursa eşim dünyayı başıma yıkar benim bi de dokum da var gerçekten fazla olacak sanırım rüyalardan uyanma vakti..
Canim ben cok zayıfim 165boy kilo 47 48 degisiyo bukadar zayifken buyuk göğüsler istemiyorum kucuk ama dik diri diri memeler istiyorum :))
merhaba kizlar dun sabah saatlernde oldum ameliyatimi.ameliyat sonrasi acayip bir pismanlik kufredip durdum kendime.anlatilmaz agrilarim var cok aci cekiyorm.umarim gecicek.300cc dual plan damla kondu.ama bana kucuk gibi geliyor(suan bandajlar ve korse var belki o baskiliyodur diye teselli ediyorum kendimi.bakalim cok yeni daha.merak edip dua ettiginiz icin hepinize cok tskler.seviyorum hepinizi canlar.
merhaba kizlar dun sabah saatlernde oldum ameliyatimi.ameliyat sonrasi acayip bir pismanlik kufredip durdum kendime.anlatilmaz agrilarim var cok aci cekiyorm.umarim gecicek.300cc dual plan damla kondu.ama bana kucuk gibi geliyor(suan bandajlar ve korse var belki o baskiliyodur diye teselli ediyorum kendimi.bakalim cok yeni daha.merak edip dua ettiginiz icin hepinize cok tskler.seviyorum hepinizi canlar.
Arkadaslar merhaba.. Bende ankarada yasiyorum ve a cup'i bile doldurmayanlardanim :)
hacettepe hastanesini duyunca heyecanlandim acikcasi.. Fiyatlar disariya oranla uygundur dimi?
Birde resim gormekten bahsediyorsunuz. Sanirim arkadas olarak ekleyince girebiliyoruz resimleri. Gormemden rahatsiz olmayacak arkadaslar beni arkadas olarak ekleyebilirlermi rica etsem.
Ve ben calistigim icin.. Kac gun rapor veriyor doktorlar bu ameliyata ve estetik operasyon olarak mi kayit altina aliniyor? Memurum ben ve duyulursa diye korkarim
merhaba,bende izmirde olucam,5.000 tl benimki,bende çalışıyorum rapor konusu benide çok endişelendiriyo yazacakları rapor sebebi
Evet ayni sekilde.. Raporu baskan/patron vs. Disinda kayda alan memurlar flnda gorucek sonuctapoff
Fiyati uygunmus bu arada. Simdiden hayirlisi olsun..
Merhabalar,
Yeni ameliyat olmuş ve memnun kalmamış biri olarak şunları söyleyebilirim size. Doktorunuz hangi yöntemi hangi tip protezi daha iyi kullanıyor ise onda karar kılın. Forumda yuvarlak daha güzel damla daha güzel gibi yorumlar okuyorum. Tamamen kişinin vücut yapısı ile ilgili bir durum bu. Bazısında yuvarlak bazısında damla güzel olur. Benim doktorumda ikisini de uygulayabiliyordu. Ben forumda ki yorumların çok etkisinde kalarak yuvarlak istedim. Ama şuan bin pişmanım. Ban damla daha uygun olacaktı muhtemelen. Şuan önümde iki top duruyor. Üstelik dekoltede sorunlu!!! Ve boyut konusu. Bazı arkadaşların fotoğraflarına bakıyorum benden çok daha büyük protez kullanılmış ama benimkiler daha büyük gözüküyor... Bu da kişiden kişiye çok değişiyor. Bu yüzden forumda paylaşılanlar tabi ki aklında bulunsun çok değerli bilgiler. Ama doktorun ile sana uyguna karar vermeye çalışın.
Şimdiden cicişlerin ile mutluluklar dilerim. :))))
acaba yenide o yüzden olabilir mi? yani ne zaman yaptırdın. bende karar verme aşamasında olduğum için olumsuz herşey kafamı çok karışırıyor en ufak birşeyden etkileniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?