Canim ben 1. Haftadan sonra kullanmaya basladim gunde 1 defa suandada kullaniyorum masaji onunla yapiyorum cok sukur catlak falan olusmadi rahatlatiyo cildimi sende al bence
Canim bi resim koyabiliyosan koysana bendede vardi basta onun gibi biseymi??
canım şuan morluklar falan okadar fazlaki bu hallerini koymak istemiyorum.biraz daha bekliyim en iyisi.yada yarın haldun beyi arayıpda sorabilirim aslında.sarı yeşil mor rengarenk memelerim var :)) kendimi güzel hissedince koyucam foto ama canım
canım sen başladın mı masajabenimde 25 inde kontorulüm var acaba o zmn mı dicek bana masajı bnde hiç çatlak felan olmadı bişi de sürmedim izlerime de sürmedim onları da gidince sorıyım
vallahi canım ben yorum almak için dayanamayıp koydumcanım şuan morluklar falan okadar fazlaki bu hallerini koymak istemiyorum.biraz daha bekliyim en iyisi.yada yarın haldun beyi arayıpda sorabilirim aslında.sarı yeşil mor rengarenk memelerim var :)) kendimi güzel hissedince koyucam foto ama canım
canım sen başladın mı masajabenimde 25 inde kontorulüm var acaba o zmn mı dicek bana masajı bnde hiç çatlak felan olmadı bişi de sürmedim izlerime de sürmedim onları da gidince sorıyım
Ben basladim canim sende doktoruna bi sor cunku bazi doktorlr tavsiye etmiyo. Bende catlak olusmasin diye suruyorum en gicik oldugum sey catlak cunku.İzler icin silikon bant yada krem kullan ama canim faydasi oluyo diyolar ins bendede faydasi olur
merhaba kızlar canım az önce aynaya baktım canım pek bir sıkıldı.sağ meme sol memeye oranla bariz şekilde küçük.ameliyat önceside biraz öyleydi.ama sanki dahada belirginleşmiş gibi.napıcam ben bu durumda şimdi(( varmıdır bunun bir çaresi??
Ben basladim canim sende doktoruna bi sor cunku bazi doktorlr tavsiye etmiyo. Bende catlak olusmasin diye suruyorum en gicik oldugum sey catlak cunku.İzler icin silikon bant yada krem kullan ama canim faydasi oluyo diyolar ins bendede faydasi olur
canım şuan morluklar falan okadar fazlaki bu hallerini koymak istemiyorum.biraz daha bekliyim en iyisi.yada yarın haldun beyi arayıpda sorabilirim aslında.sarı yeşil mor rengarenk memelerim var :)) kendimi güzel hissedince koyucam foto ama canım
evet canim ya bende cok morluk var malesefAa morlukmu oldu canim yaa bende hic olmamisti neyse zamanla gecer bosver:) kendini ne zaman iyi hissedersen o zaman koy tabi
yok canim ya demedi oyle bisey olcum falanda yaparken bahsetmedi oyle biseydenBenimde şu anda 2 memem arasında büyüklük farkı var.ameliyat için randevu alıp doktora gitigimde birine farklı birine farklı silikon koyarız demişti.sana öyle bir şey söylemediler mi :S ??
vallahi kızlar çatlaklar için tedbirli olun derim çünkü geri dönüşü yokbenim hamileliğim ve emzirme döneminde farkında olmadan oluşan çatlaklarım var ve hiç bir çare bulamadım...şimdi ise gerilince daha çok belirginler... ne yapayım ben yinede memnunum ama sizler dikkat edin
cnm benim bende 2gun sonra ameliyata giricem bildigin gibi bu catlaklarin olusumunu engellemek için ne kullanmaliyim ney öneriosun bana simdiden aliyim birde ne zaman kullanmaya basliosun nasil kullaniosun masajı nasil yapmaya ozan gestirioruz ne zamndan sonra masaja baslioruz cook sordum gibi oldu ama merak ediorum napiyim ..
canım benim çatlaklarım öncesine ait emzirme döneminde çok fazla büyümüştü birden oldu engel olamadımsenin içinse şu an çok erken ameliyattan bi kaç gün sonra deriyi yumuşatmak için bebe yağı veya losyon kullanabilirsin...masaj için bende doktoruma sormuştum fakat dada zamanı var dedi...bakalım ne zaman başlarım bilmiyorum...
evet canim ya bende cok morluk var malesefbeklemedeyim daha. canim su gerginlik hissi ne zaman gecicek
yok canim ya demedi oyle bisey olcum falanda yaparken bahsetmedi oyle biseyden
cnm benim bende 2gun sonra ameliyata giricem bildigin gibi bu catlaklarin olusumunu engellemek için ne kullanmaliyim ney öneriosun bana simdiden aliyim birde ne zaman kullanmaya basliosun nasil kullaniosun masajı nasil yapmaya ozan gestirioruz ne zamndan sonra masaja baslioruz cook sordum gibi oldu ama merak ediorum napiyim ..
canım benim çatlaklarım öncesine ait emzirme döneminde çok fazla büyümüştü birden oldu engel olamadımsenin içinse şu an çok erken ameliyattan bi kaç gün sonra deriyi yumuşatmak için bebe yağı veya losyon kullanabilirsin...masaj için bende doktoruma sormuştum fakat dada zamanı var dedi...bakalım ne zaman başlarım bilmiyorum...
anladim canim benim de catlaklarim var emzirmeden dolayi sut dolunca buyudur catlakda olusdu onlarin geri donusu yok zaten simdi ameliyatdan sonrada olusabilirmi catlak onu dusundum ?? oyuzden dedim silikon takılınca buyuyecek bundan dolayı cATLAK olurmu yıne bırde bebe yagımı dıoruz eczaneye sorsam bulabilirmiyim ? losyon nasil bisiy onu nasil demeliyim ??
Az kaldı ne güzel:) haftaya bugün bu saatlerde hastanede yatıyor olacağım.
evet cnm 2gun kaldi hayirlisiyla insallah atlaticam..
anliorum senii bende öyleyim ama korkunun faydasi yokkii... sadece kendi kendine herseyi zehir ediosun insallah hayirlisiyla atlaticaksin yuregini ferah tut ve dua et canim benim ucunda ölüm yok ya ben kendi kendime öyle diorum :))
Haklısın canım :) zaten bende hazırım valizi falan hazırladım :) sen hemen haber ver kendini iyi hissedince nasıl olduğunu falan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?