canım çok geçmiş olsun yetişemedim ameliyatına kusura bakma.biliyosun ankaradayım net yok giremiyorum.telden girdim bi iki kere konunu bulamadım bitürlü.umarım iyisindir.
sağol ebrucum işgüç bende aynı durumdayım foruma girip iki satır bir şey yazmaya zaman bulamıyorum iki çocuk, çalışma e ameliyat sonrası toparlanma falan derken yoruluyorum biraz. allaha şükür iyiyim ama şimdi.
sağol canım iyi geçti ameliyatım toparlanmaya çalışıyorum.
kızlar bugün ameliyatımın 16.günü ve bu kadar erken süreçte bile ameliyatın ilk gününe nazaran memelerim acayip şekil değiştirdi güzelleşti ödemler falan gitti çok şaşrıdım.açıkçası ilk hallerini pek beğenmemiştim biçimsiz ortası aşırı ayrık.hep öyle kalıcağını sanmıştım ama şişlikler gidince gittikçe güzelleşiyor.ağrılarımda çok azaldı artık.ama tam rahat hareket edemiyorum tabi.onada zaman lazım.amliyat izi için dermatix diye bir krem kullanıyorum doktorum tavsiye etti.sadece kafama takılan birşey var sağ göğüs küçük sol büyük aynaya bakınca baya belli ediyor.önce de böyleydi aslında ama bu kadar bariz değildi.doktoruma sordum zamanla düzelicek dedi.umarım düzelir yoksa bundan dolayı çok mutsuz olucam (( ve sanırım düzelmezse sağ memeyer bir tık büyük protez koydurtmayı şimdiden bile düşünmeye başladım(( ha birde benim ameliyat sonrası aşırı morluklarım oluştu.rengarenkler :)) onlarda daha hala geçmedi.ama onları düşünmüyorum bile biliyorumki onların hepsi geçicek iyice güzelleşince koyucam fotoda.işte durum böyle canlar :)