• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sıra Bende :)

Arkadaslar merhaba.. Bende ankarada yasiyorum ve a cup'i bile doldurmayanlardanim :)

hacettepe hastanesini duyunca heyecanlandim acikcasi.. Fiyatlar disariya oranla uygundur dimi?

Birde resim gormekten bahsediyorsunuz. Sanirim arkadas olarak ekleyince girebiliyoruz resimleri. Gormemden rahatsiz olmayacak arkadaslar beni arkadas olarak ekleyebilirlermi rica etsem.

Ve ben calistigim icin.. Kac gun rapor veriyor doktorlar bu ameliyata ve estetik operasyon olarak mi kayit altina aliniyor? Memurum ben ve duyulursa diye korkarim :(

Merhaba canim bende hacettepede haldun kamburogluna oldum cok memnunum suanda darisi basina ins:)) fiyatlar disariya oranla daha uygun tabi ben toplamda 3500 tl odedim. Bana 1 ay rapor verildi ama raporda ameliyatin latincesi yaziyor tabi yazmak zorundalar cunku. Kimsenin onunla pek ilgileneceginide sanmiyorum anlamazlar cunku ne demek oldugunu

Merhaba canim bende hacettepede haldun kamburogluna oldum cok memnunum suanda darisi basina ins:)) fiyatlar disariya oranla daha uygun tabi ben toplamda 3500 tl odedim. Bana 1 ay rapor verildi ama raporda ameliyatin latincesi yaziyor tabi yazmak zorundalar cunku. Kimsenin onunla pek ilgileneceginide sanmiyorum anlamazlar cunku ne demek oldugunu

Aa, bak bu super bi haber, latince yaziyorsa sorun olmaz;) cok tesekkur ederim cevabin icin.. En kisa zamanda randevu almaliyim ilk gorusme icin, butceyi ayarlayip tabi ;)

merhaba kizlar dun sabah saatlernde oldum ameliyatimi.ameliyat sonrasi acayip bir pismanlik kufredip durdum kendime.anlatilmaz agrilarim var cok aci cekiyorm.umarim gecicek.300cc dual plan damla kondu.ama bana kucuk gibi geliyor:((suan bandajlar ve korse var belki o baskiliyodur diye teselli ediyorum kendimi.bakalim cok yeni daha.merak edip dua ettiginiz icin hepinize cok tskler.seviyorum hepinizi canlar.

ilk günlerde hep küçük gözükür gözüne gitgide değişecek oturacak :D ilk bende çıktığımda ne bu ya buncacık için m ı bu kadar ağrıya katlanıyorum ben dediydim :D :D

herkese merhaba kızlar.evimdeyim döndüm.azalmakla beraber hala ağrılarım var.yalnız şunu anladımki ben bu işi baya basite almışım.basbaya ağır bir ameliyat bu :)))) ama pişman değilim asla. sadece keşke biraz daha büyük olsaydı diye ısrar etmeliydim doktoruma diye kızıyorum kendime.acayip bir gerginlik ve basınç var bende acaba normalmi.patlıycakmışım gibi sanki herlade geçer diye umut ediyorum.bu arada patik ziyaretime geldi nasıl mutlu oldum anlatamam.sıkıntılarımı bir anda attım ilaç gibi geldi onu grmek.manevi destek çok önemli onu demek istedim.çok tatlı bir bayan kendisi şeker gibi birşey ; demeden edemiycem :16:
dokktorumdan da bahsetmeliyim tabiki haldun bey harika bir insan ve çok profosyonel bir doktor.ilgisinden ve bilgisinden çok çok memnun kaldım.hacettepe düşünen arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim. kesinlikle yuvarlak yapıcam diye gittim ama damlaya ikna etti beni. o kadar güven veriyor yani.

ilk günlerde hep küçük gözükür gözüne gitgide değişecek oturacak :D ilk bende çıktığımda ne bu ya buncacık için m ı bu kadar ağrıya katlanıyorum ben dediydim :D :D

canım hislerime tercüman olmuşsun aynen.halada öyle düşünüyorum gibi keşke 325-350 falan olaydı diye ama doktorum olacak olan buydu dedi.inşallah şekil oturunca daha da farklılaşır.çok yeni daha değilmi canım?

canım hislerime tercüman olmuşsun aynen.halada öyle düşünüyorum gibi keşke 325-350 falan olaydı diye ama doktorum olacak olan buydu dedi.inşallah şekil oturunca daha da farklılaşır.çok yeni daha değilmi canım?

tabiki çok yeni haftan bile dolmadı daha senin.. :) bugun 41.günüm anca daha oturuyor yavaş yavaş her gecen gün şekli hala daha değişiyor.. :)

herkese merhaba kızlar.evimdeyim döndüm.azalmakla beraber hala ağrılarım var.yalnız şunu anladımki ben bu işi baya basite almışım.basbaya ağır bir ameliyat bu :)))) ama pişman değilim asla. sadece keşke biraz daha büyük olsaydı diye ısrar etmeliydim doktoruma diye kızıyorum kendime.acayip bir gerginlik ve basınç var bende acaba normalmi.patlıycakmışım gibi sanki herlade geçer diye umut ediyorum.bu arada patik ziyaretime geldi nasıl mutlu oldum anlatamam.sıkıntılarımı bir anda attım ilaç gibi geldi onu grmek.manevi destek çok önemli onu demek istedim.çok tatlı bir bayan kendisi şeker gibi birşey ; demeden edemiycem :16:
dokktorumdan da bahsetmeliyim tabiki haldun bey harika bir insan ve çok profosyonel bir doktor.ilgisinden ve bilgisinden çok çok memnun kaldım.hacettepe düşünen arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim. kesinlikle yuvarlak yapıcam diye gittim ama damlaya ikna etti beni. o kadar güven veriyor yani.

Canim benimm cok sagoll sende oylesinn ne demek keske daha onceden haberlesseydik sana sporcu sutyeninide getirirdim evine donmene cok sevindim sakin kendini yorma bu gercekten buyuk ciddi bi ameliyat o gerginligin yavas yavas azalicak daha cok yeni bide zamanla asagiya indikce buyuyo hafiften sen ona canini sıkma

cANIM BENIM gecmıs olsun... insallah hayırlısıyla ıslesme surecını de cooook guzel atlatırsın... sabır ve zaman gerekıyor coook sevındım cnm benım yaaaa ....

birgun dAHA gıttı kaldı 5 gun 5gun sonra ınsallah bende hayırlısıyla atlatırım rabbım hakkımızda hayırlısını nasip etsın hepimize ...

Canim benimm cok sagoll sende oylesinn ne demek keske daha onceden haberlesseydik sana sporcu sutyeninide getirirdim evine donmene cok sevindim sakin kendini yorma bu gercekten buyuk ciddi bi ameliyat o gerginligin yavas yavas azalicak daha cok yeni bide zamanla asagiya indikce buyuyo hafiften sen ona canini sıkma

çok sağol canımsın ya yüreğinin güzelliği yüzüne de yansımış zaten kompliman değil gerçekleri diyorum.neyse protezi aldığım medikal sağolsun iki beden sporcu sütyenini getirdi hastaneye denedim ve uygun olanını aldım hemen.onu öyle hallettim neyseki.dediğin gibi ciddi bir ameliyat ne sanmışsam ben artık :)ama herşey yavaş yavaş yoluna giriyor.zaten ben ağrılardan çok şu acayip gerginlik hissinden ölüyorum.birde dediğin gibi inşallah biraz daha büyürler.haldun beyde daha çıkıklaşıcaklar dediydi zaten.ne aç gözlüyüm yaa :)))) yıllarca okadar çektimki küçük memelerden gözüm doymuyor :))

cANIM BENIM gecmıs olsun... insallah hayırlısıyla ıslesme surecını de cooook guzel atlatırsın... sabır ve zaman gerekıyor coook sevındım cnm benım yaaaa ....

birgun dAHA gıttı kaldı 5 gun 5gun sonra ınsallah bende hayırlısıyla atlatırım rabbım hakkımızda hayırlısını nasip etsın hepimize ...

canımsın sağol begümcüm iyileşmeye çalışıyorum herşey güzel olucak biliyorum.geçici bunlar inşallah.seninde çok az kalmış.kurtulacaksın hayırlısıyla çok güzel günler bekliyor senide.

aaa oldun demek hayırlı olsun...kaç cc hangi yöntemle oldu...daha sonra bilgi almak isterim...bbenimde 1 subatta

aaa oldun demek hayırlı olsun...kaç cc hangi yöntemle oldu...daha sonra bilgi almak isterim...bbenimde 1 subatta

evet canım oldum nihayet.teşekkür ederim.300 cc damla high profil meme altı kesisi dual plan oldu.az kalmış seninde.senin nasıl olucak konuştunuzmu?

evet canım oldum nihayet.teşekkür ederim.300 cc damla high profil meme altı kesisi dual plan oldu.az kalmış seninde.senin nasıl olucak konuştunuzmu?

benimde 300 350 cc yuvarlak koltukaltı kesisiyle...hiğh profil olacak...nasıl dayanılmayacak bir ağrımı...senin çocuğun falan var mı...hani hayatında en zor bu ağrı ilemi karsılaştın merak ediyorum haekezin ağrı sınırı farklı oluyor...

benimde 300 350 cc yuvarlak koltukaltı kesisiyle...hiğh profil olacak...nasıl dayanılmayacak bir ağrımı...senin çocuğun falan var mı...hani hayatında en zor bu ağrı ilemi karsılaştın merak ediyorum haekezin ağrı sınırı farklı oluyor...

evet canım 2 tane çocuğum var 3 ve 5 yaşlarında :) annem olmasa ne yapardım bilmiyorum.onların bakımlarına yardımcı oluyor.yoksa çok zor olurdu.yatıp kalkarken bile destek gerekiyor şuanlık.gerçi ben tutnarak kendi başıma kalkıyorum artık.yani ben sezeryanla doğum yapmııştım ama unuttuğumdanmıdır bilmiyorum bunun ağrısı sıkıntısı kesinlikle daha fazla geldi bana.birde narkoz sonrası kötü vücut atana kadar biraz sıkıntı yaşıyorsun.ama sen bunları düşünüp germe kendini hepsi geçici sonuçta.geryekalan güzellikleri ;)

canım senin pazartesimi olacak aramızda 5 gun olacak...

bı kacgundur forumu takıp edemıyorum bakıp cıkıyorum sımdı ogrendım cooook sevındım cnm ınsallah cook guzel atlatırsın amelıyatını ve ıyılesme surecı ayın kacında senın kı ?
benımkı 28 ocak salı gunu sabah 11 de amelıyata gırıcem ınsallah bızde basarıcaz sonunda mutlu olucaz ...

canım az kaldı ama ben hala tamam kesin oluyorum diyemiyorum arada vazgeçiyorum of offf napcam ben ya

Back