- 26 Eylül 2013
- 873
- 58
- 73
cok az kaldi bak o gun iyi olursan haber atmayi unutma merak ediyoruz :))
cok az kaldi bak o gun iyi olursan haber atmayi unutma merak ediyoruz :))
canım benım kaldı ( '' 1 '' ) günnnuykusuz gecelerıde yasadık yarın son uykusuz gecen :))) insallah pazartesı =BUYUKGUN = nasılsınnn nasıll gıdıor ne duygulardasın en cook da duygularını merak edıorum :))) dogrusu heyecann tavanda dır dıe dusunuorum senın ıcın
teşekkür ederim kızlardünden beri endişelerimi tereddütlerimi bi kenara bıraktım hayallerime kavuşmanın az kalmış olduğu heyecanın tadına varmaya bakıyorum...son derece mutlu ve huzurluyum gözümü açar açmaz kendimi iyi hissettiğim anda yazıp sizleri haberdar edicem...inşallah
teşekkür ederim kızlardünden beri endişelerimi tereddütlerimi bi kenara bıraktım hayallerime kavuşmanın az kalmış olduğu heyecanın tadına varmaya bakıyorum...son derece mutlu ve huzurluyum gözümü açar açmaz kendimi iyi hissettiğim anda yazıp sizleri haberdar edicem...inşallah
Merhabalar,
Yeni ameliyat olmuş ve memnun kalmamış biri olarak şunları söyleyebilirim size. Doktorunuz hangi yöntemi hangi tip protezi daha iyi kullanıyor ise onda karar kılın. Forumda yuvarlak daha güzel damla daha güzel gibi yorumlar okuyorum. Tamamen kişinin vücut yapısı ile ilgili bir durum bu. Bazısında yuvarlak bazısında damla güzel olur. Benim doktorumda ikisini de uygulayabiliyordu. Ben forumda ki yorumların çok etkisinde kalarak yuvarlak istedim. Ama şuan bin pişmanım. Ban damla daha uygun olacaktı muhtemelen. Şuan önümde iki top duruyor. Üstelik dekoltede sorunlu!!! Ve boyut konusu. Bazı arkadaşların fotoğraflarına bakıyorum benden çok daha büyük protez kullanılmış ama benimkiler daha büyük gözüküyor... Bu da kişiden kişiye çok değişiyor. Bu yüzden forumda paylaşılanlar tabi ki aklında bulunsun çok değerli bilgiler. Ama doktorun ile sana uyguna karar vermeye çalışın.
Şimdiden cicişlerin ile mutluluklar dilerim. :))))
akvaryumcum ben günleri saya saya bitirdim...eğer bir aksilik olmaz ise sadece bir günüm kaldı...darısı senin başına...hayırlısı ile inşallah hayallerimize kavuşalım
Nasılsınız kızlarrr heyecan full herkesde hadi hayirlisi olun atlatin iyilesin bana destek olun :)
çok sağol canım aslında bende hep yuvarlak olsun istiyorum ama bilmiyorum yinede bakalım doktor çok diretmezse eğer yuvarlak istiyorum.
canımm muhtemeln ameliyat olmuşsundur sen şimdi güzel haberlerini merakla bekliyorum :)
offf yedecim nasıl olayım kalbim güm gümmm çok korkuyorum çok heyecanlıyım ve de çok mutluuuuu .....
Canimm kacgunun kaldi??
canım yarın akşam ankaradayım inşallah.sabahtan haldun beyin yanında olucam.muayene tetkikler falan veee Allahın izniyle cuma günü ameliyatım.çok mutluyum ama çokta korkuyorum.hem ameliyat masasına yatacak olmaktan hemde sonucunda istemediğim bir görüntü riskinin olmasından dolayı çok stresliyim.nolur bana dua edin.rhatalıkla atlatayım.zor günler beni bekliyor sanırım.
kizlarrr heyecanim dorukta yarin ameliyatim var simdi hastanedeyim yatisim yapildi.o kadar heyecanliyimki anlatamam...yuvarlaktan yanaydim ama doktorum beni damlaya ikna etti insallah dogru karardir.boyut konusunda 300-345 deniyecegini soyledi.mentor high profil dual plan yontemiyle.hadi hayirlisi bakalim
Ayyyy kuzum cok heycanliyim bende sanku ben oluyorum ya hadi hayirlisi stres yapma güzel haberlerle donkizlarrr heyecanim dorukta yarin ameliyatim var simdi hastanedeyim yatisim yapildi.o kadar heyecanliyimki anlatamam...yuvarlaktan yanaydim ama doktorum beni damlaya ikna etti insallah dogru karardir.boyut konusunda 300-345 deniyecegini soyledi.mentor high profil dual plan yontemiyle.hadi hayirlisi bakalim
kizlarrr heyecanim dorukta yarin ameliyatim var simdi hastanedeyim yatisim yapildi.o kadar heyecanliyimki anlatamam...yuvarlaktan yanaydim ama doktorum beni damlaya ikna etti insallah dogru karardir.boyut konusunda 300-345 deniyecegini soyledi.mentor high profil dual plan yontemiyle.hadi hayirlisi bakalim
hayırlı olsun...sendede korkup vazgeçme duygusu var mı....bende çok var ne yapacağım bilmiyorum....allah kolaylık versin
Ayyyy kuzum cok heycanliyim bende sanku ben oluyorum ya hadi hayirlisi stres yapma güzel haberlerle don
Ayyy canim cok sevindimm umarim hersey yolunda gider biran once olup kurtulursun:)) boyut falan cok guzel ama:))
ayy ne çabuk gün gelip çattı hepiniz oldunuz varda art arda
inş herşey istediğin gibi olur :)okadar gelgitler yasiyorumki anlatamam yarina kadar koyup kacmasam iyi yani o derece..
yedecim halimi bir gorsen titriyorum resmen amma korkakmisim ha:))
canim arkadasim cok sagol bitanem bugun sendende bahsetti haldun hoca.bahar damlalardan cok mutlu sende olucaksin dedi beni damlaya ikna etti guzel olucak dedi.sende once yuvarlak demissin galiba ben gibi.bakalim artik guvendim haldun beye damla dogru karardir umarim.bana cok dua et cok korkuyorum.boyutun buyuk olmasini ben istedim canim.
evet canim sira bana da geldi artik dualariniza cok ihtiyacim var.hepiniz cok sagolun destekleriniz icin...
Canımmmm oldu bittimi dualarımdasın haber bekliyorum senden öptüm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?