Sıra Bende :)

cok az kaldi bak o gun iyi olursan haber atmayi unutma merak ediyoruz :))

tuba günaydın cnm :)) nasılsın iyimisin umarım iyisindir inşallah ...

bugun kacıncı gunun oldu cıcıler nasıl agrı sızı nasıl kendını nasıl hıssedıosun cnm ... nasıl gidior ??

cok az kaldi bak o gun iyi olursan haber atmayi unutma merak ediyoruz :))

teşekkür ederim kızlar dünden beri endişelerimi tereddütlerimi bi kenara bıraktım hayallerime kavuşmanın az kalmış olduğu heyecanın tadına varmaya bakıyorum...son derece mutlu ve huzurluyum gözümü açar açmaz kendimi iyi hissettiğim anda yazıp sizleri haberdar edicem...inşallah

inşallahhhh bitanemm insallahhh çoook sevındım ıyı olmana huzurlu olmana çoook sukur :)))

kendını ıyı hıssedıgınde ınsallah haberlerını alıcaz cnm hayırlısı olur ınsallahh senın ıcın dua edıcem cnm bnmm senın adına kendım gıbı sevınıorum çooook guzel olucak herseyyyy :))))

nasılsın çok az kaldı artık yarın bu saatlerde ameliyat çoktan bitmiş olacak inşallah

Nasılsınız kızlarrr heyecan full herkesde hadi hayirlisi olun atlatin iyilesin bana destek olun :)

çok sağol canım aslında bende hep yuvarlak olsun istiyorum ama bilmiyorum yinede bakalım doktor çok diretmezse eğer yuvarlak istiyorum.

akvaryumcum ben günleri saya saya bitirdim ...eğer bir aksilik olmaz ise sadece bir günüm kaldı...darısı senin başına...hayırlısı ile inşallah hayallerimize kavuşalım

canımm muhtemeln ameliyat olmuşsundur sen şimdi güzel haberlerini merakla bekliyorum :)

Nasılsınız kızlarrr heyecan full herkesde hadi hayirlisi olun atlatin iyilesin bana destek olun :)

offf yedecim nasıl olayım kalbim güm gümmm çok korkuyorum çok heyecanlıyım ve de çok mutluuuuu .....

Canimm kacgunun kaldi??

Canimm kacgunun kaldi??

canım yarın akşam ankaradayım inşallah.sabahtan haldun beyin yanında olucam.muayene tetkikler falan veee Allahın izniyle cuma günü ameliyatım.çok mutluyum ama çokta korkuyorum.hem ameliyat masasına yatacak olmaktan hemde sonucunda istemediğim bir görüntü riskinin olmasından dolayı çok stresliyim.nolur bana dua edin.rhatalıkla atlatayım.zor günler beni bekliyor sanırım.

Canim haldun bey gercekten iyi bi doktor bence ona guven ve pozitif ol eminim cok guzel gecicek ameliyatin:))

kizlarrr heyecanim dorukta yarin ameliyatim var simdi hastanedeyim yatisim yapildi.o kadar heyecanliyimki anlatamam...yuvarlaktan yanaydim ama doktorum beni damlaya ikna etti insallah dogru karardir.boyut konusunda 300-345 deniyecegini soyledi.mentor high profil dual plan yontemiyle.hadi hayirlisi bakalim

hayırlı olsun...sendede korkup vazgeçme duygusu var mı....bende çok var ne yapacağım bilmiyorum....allah kolaylık versin

Ayyyy kuzum cok heycanliyim bende sanku ben oluyorum ya hadi hayirlisi stres yapma güzel haberlerle don

Ayyy canim cok sevindimm umarim hersey yolunda gider biran once olup kurtulursun:)) boyut falan cok guzel ama:))

ayy ne çabuk gün gelip çattı hepiniz oldunuz varda art arda

hayırlı olsun...sendede korkup vazgeçme duygusu var mı....bende çok var ne yapacağım bilmiyorum....allah kolaylık versin

okadar gelgitler yasiyorumki anlatamam yarina kadar koyup kacmasam iyi yani o derece..

Ayyyy kuzum cok heycanliyim bende sanku ben oluyorum ya hadi hayirlisi stres yapma güzel haberlerle don

yedecim halimi bir gorsen titriyorum resmen amma korkakmisim ha:))

Ayyy canim cok sevindimm umarim hersey yolunda gider biran once olup kurtulursun:)) boyut falan cok guzel ama:))

canim arkadasim cok sagol bitanem bugun sendende bahsetti haldun hoca.bahar damlalardan cok mutlu sende olucaksin dedi beni damlaya ikna etti guzel olucak dedi.sende once yuvarlak demissin galiba ben gibi.bakalim artik guvendim haldun beye damla dogru karardir umarim.bana cok dua et cok korkuyorum.boyutun buyuk olmasini ben istedim canim.

ayy ne çabuk gün gelip çattı hepiniz oldunuz varda art arda

evet canim sira bana da geldi artik dualariniza cok ihtiyacim var.hepiniz cok sagolun destekleriniz icin...

inş herşey istediğin gibi olur :)

hayırlı olsunn şimdiden geçmiş olsun.. boyutlarında çok iyi hacettepe de genelde 275 üstüne çıkmıyodu o yüzden şanslısın bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…