şimdiden heyecanlandığım nasıl da belli. 17 ocak yazacakken 17 aralık demişim
Birkaç zamandır forumu takip ediyorum.sadece okumakla kalıyordum gerçi tecrübe sıfır olunca yazacak bişeyde bulamıyordum. forumda edindiğim bilgiler ve referanslar sonucu bende meme büyütme ameliyatı olmaya karar verdim ve hemen uygulamaya koyularak hacettepede dr. Haldun bey ile görüştüm. 17 aralık da bir aksilik olmazsa hayallerime kavuşucam. burada verilen bilgiler için hepinize çok teşekkür ederim.özellikle patikk, ebruli26 ve arzum77 arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler. bende neticelenince buradan süreci yardımım olur niyetiyle en ince ayrıntısıyla paylaşıcam inşallah. umarım herşey çok sorunsuz geçer :)
destek için hepinize çok teşekkürler iyiki varsınız.ben ankarada değilim il dışından gidicem biraz uzakda olduğu için haldun beyle telefon yoluyla iletişim kurdum. sağolsun patikk görüşmemizi sağladı.daha öncede ömer beylede görüşmüştüm ama artık ömer bey yok sanırım.ameliyat öncesinde gidicem ankaraya muayene sonrası ölçüye falan karar verilicek daha sonrada büyük gün ameliyat.ölçü konusunda doktora mutabık kalırım sanırım.ama olabildiğincede büyük olmalı bu isteğimi söyliycem tabi.yüksek profil düşünüyorum.ama işte asıl kafama takılan yuvarlakmı damlamı olsun???ona bir türlü karar veremedim.yuvarlak olursa yapay dururmu diye çok korkuyorum.iki çocuktan sonra emzirme falan olmayan memelerimin üst tarafı tamamen düzleşti.offf bir an önce kurtulmak istiyorum bu görüntüden.
Birkaç zamandır forumu takip ediyorum.sadece okumakla kalıyordum gerçi tecrübe sıfır olunca yazacak bişeyde bulamıyordum. forumda edindiğim bilgiler ve referanslar sonucu bende meme büyütme ameliyatı olmaya karar verdim ve hemen uygulamaya koyularak hacettepede dr. Haldun bey ile görüştüm. 17 aralık da bir aksilik olmazsa hayallerime kavuşucam. burada verilen bilgiler için hepinize çok teşekkür ederim.özellikle patikk, ebruli26 ve arzum77 arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler. bende neticelenince buradan süreci yardımım olur niyetiyle en ince ayrıntısıyla paylaşıcam inşallah. umarım herşey çok sorunsuz geçer :)
bence yuvarlak yap yaa bide ilerde sarkma derdin olmasınbide yuvarlak daha güzel görünüyor bence bide damlanın dönme riski varmış ve de daha uzun süre sert kalıyormuş..
Canim insallah kavusucaksin guzel goguslere sonunda:)) sakin panik yapma sakin sakin pozitif dusun hep:)
aslına bakarsan benimde gnlüm yuvarlaktan yana şu dönme riskinden çok korkuyorum.bakalım doktoruma söyliycem.
sağol canım benim.senin yardımların sayesinde olucak inşallah.desteğini hiç unutmiycam
Kararın hayırlı uğurlu olsun inşallah..Hayal ettiğin göğüslere kavuş ve sorunsuz bir süreç geçir inşallah
Arkadaş olarak kabul ettim seni,albümüme bakabilirsin
canım bence yuvarlak seçmelisin zaten onlar zaman içinde aşağı doğru inecekler.benim fotolarımı gördün öyle top top bi görüntü olduğunu düşünmüyorum tabi sen karşıdan gördün senin fikrin daha önemli :)
Sorunsuz ameliyat geçirirsin umarım bende senin gibi burdaki arkadaşlar sayesinde sürekli okudum birçok şeyi öğrendim şimdi bende oluyorum 8 ocak yani 2 gün sonra çok heyecanlıyım hayırlısı
canım arkadaşım şimdiden hayırlı olsun inşallah sorunsuz sağ sağlim girer ve çıkarsın ameliyattan.istediğin güzelliklikte memişlere kavuşursun.iyi haberlerini dört gözle bekliyorum.şimdi senin heyecanın tavan yapmıştır çok iyi anlıyorum seni.yine soracağın yada konuşmak isteyeceğin bişey olursa herzaman yardıma hazırım.buraya bazen hergün gelemiyorum ama faceden nezaman istersen yaz bana.
canım bence yuvarlak seçmelisin zaten onlar zaman içinde aşağı doğru inecekler.benim fotolarımı gördün öyle top top bi görüntü olduğunu düşünmüyorum tabi sen karşıdan gördün senin fikrin daha önemli :)
ebruli26 senin fotoların varmıydı canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?