Sıra Bende :)

akvaryumm

o benim dünyam
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2008
417
7
118
İçel Mersin
Birkaç zamandır forumu takip ediyorum.sadece okumakla kalıyordum gerçi tecrübe sıfır olunca yazacak bişeyde bulamıyordum. forumda edindiğim bilgiler ve referanslar sonucu bende meme büyütme ameliyatı olmaya karar verdim ve hemen uygulamaya koyularak hacettepede dr. Haldun bey ile görüştüm. 17 ocak da bir aksilik olmazsa hayallerime kavuşucam. burada verilen bilgiler için hepinize çok teşekkür ederim.özellikle patikk, ebruli26 ve arzum77 arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler. bende neticelenince buradan süreci yardımım olur niyetiyle en ince ayrıntısıyla paylaşıcam inşallah. umarım herşey çok sorunsuz geçer :)

Son düzenleme:

Haydi bakalim sanada hayirlisi. 13 günün kaldi. geri sayim basladi....

Canim bende 30ocak az kaldiii hadi hayirlisi heyecanlym bende ne dedi dr.yontem cc konusunda

Allah yardımcın olsun :) ilk günler ağrın olucak.. Ve ilk günler çok şiş olucak.. ayrıca ölçüyü olabildiğince yüksek tut ben 275 cc yüksek profil ama keşke 350 olsaymış diyorum ama sığmamış :)) 1 ay sonunda iyice rahatlarsın ilk 1 hafta dikkat öptüm :)

destek için hepinize çok teşekkürler iyiki varsınız.ben ankarada değilim il dışından gidicem biraz uzakda olduğu için haldun beyle telefon yoluyla iletişim kurdum. sağolsun patikk görüşmemizi sağladı.daha öncede ömer beylede görüşmüştüm ama artık ömer bey yok sanırım.ameliyat öncesinde gidicem ankaraya muayene sonrası ölçüye falan karar verilicek daha sonrada büyük gün ameliyat.ölçü konusunda doktora mutabık kalırım sanırım.ama olabildiğincede büyük olmalı bu isteğimi söyliycem tabi.yüksek profil düşünüyorum.ama işte asıl kafama takılan yuvarlakmı damlamı olsun???ona bir türlü karar veremedim.yuvarlak olursa yapay dururmu diye çok korkuyorum.iki çocuktan sonra emzirme falan olmayan memelerimin üst tarafı tamamen düzleşti.offf bir an önce kurtulmak istiyorum bu görüntüden.

bence yuvarlak yap yaa bide ilerde sarkma derdin olmasın bide yuvarlak daha güzel görünüyor bence bide damlanın dönme riski varmış ve de daha uzun süre sert kalıyormuş..

Canim insallah kavusucaksin guzel goguslere sonunda:)) sakin panik yapma sakin sakin pozitif dusun hep:)

bence yuvarlak yap yaa bide ilerde sarkma derdin olmasın bide yuvarlak daha güzel görünüyor bence bide damlanın dönme riski varmış ve de daha uzun süre sert kalıyormuş..

aslına bakarsan benimde gnlüm yuvarlaktan yana şu dönme riskinden çok korkuyorum.bakalım doktoruma söyliycem.

Canim insallah kavusucaksin guzel goguslere sonunda:)) sakin panik yapma sakin sakin pozitif dusun hep:)

sağol canım benim.senin yardımların sayesinde olucak inşallah.desteğini hiç unutmiycam

aslına bakarsan benimde gnlüm yuvarlaktan yana şu dönme riskinden çok korkuyorum.bakalım doktoruma söyliycem.

sağol canım benim.senin yardımların sayesinde olucak inşallah.desteğini hiç unutmiycam

senin ameliyat gunune az kalmis canim bayada streslisin hakli olarak tabiki ama sakinligini korumalisin elinden geldigince sakin olmaya bak kolay degil tabiki fakat stres seni daha çook yipraticak korkma insallah ALLAHİN İZNİYLE atlaticaksin buyuk gun geldiginde bir uyuycan bir uyanican uyandıgında basarmis oldugunu görüceksin :)) insallah çook kolay atlatirsin bak bende bu amliyati olmayi çook istiyorum elimden gelen herseyin fazlasini zorluyorum insallah basaririm sen artik son nokdadasın darisi benim ve benimgibi olanlarin basina insallah

Kararın hayırlı uğurlu olsun inşallah..Hayal ettiğin göğüslere kavuş ve sorunsuz bir süreç geçir inşallah
Arkadaş olarak kabul ettim seni,albümüme bakabilirsin

Kararın hayırlı uğurlu olsun inşallah..Hayal ettiğin göğüslere kavuş ve sorunsuz bir süreç geçir inşallah
Arkadaş olarak kabul ettim seni,albümüme bakabilirsin

çok teşekkür ederim arzum ilk sana sormuştum zaten yazdıklarınla bi cesaret karar verdim.kavuşucam inşallah hayallerime bende :)

Sorunsuz ameliyat geçirirsin umarım bende senin gibi burdaki arkadaşlar sayesinde sürekli okudum birçok şeyi öğrendim şimdi bende oluyorum 8 ocak yani 2 gün sonra çok heyecanlıyım hayırlısı

canım arkadaşım şimdiden hayırlı olsun inşallah sorunsuz sağ sağlim girer ve çıkarsın ameliyattan.istediğin güzelliklikte memişlere kavuşursun.iyi haberlerini dört gözle bekliyorum.şimdi senin heyecanın tavan yapmıştır çok iyi anlıyorum seni.yine soracağın yada konuşmak isteyeceğin bişey olursa herzaman yardıma hazırım.buraya bazen hergün gelemiyorum ama faceden nezaman istersen yaz bana.

canım bence yuvarlak seçmelisin zaten onlar zaman içinde aşağı doğru inecekler.benim fotolarımı gördün öyle top top bi görüntü olduğunu düşünmüyorum tabi sen karşıdan gördün senin fikrin daha önemli :)

ebruli26 senin fotoların varmıydı canım ?

Sorunsuz ameliyat geçirirsin umarım bende senin gibi burdaki arkadaşlar sayesinde sürekli okudum birçok şeyi öğrendim şimdi bende oluyorum 8 ocak yani 2 gün sonra çok heyecanlıyım hayırlısı

canımmm çok az kalmış yarın itibariyle yeni süper görüntüne kavuşacaksın darısı başıma,hiç bir olumsuzluk olmadan atlatman dileğiyle..

CANN sın sen cannn ne kadar teşekür etsem azdır sana. sıcaklığınla candan tavırlarınla bana güvenişinle ne güç verdin bana.emeğini asla unutamam.çok sağol

senin fotolar muhteşemdi canım.bir aksilik olmazsa kesinlikle yuvarlak istiyorum bende canım.ben çok beğenmiştim seninkileri biliyosun :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…