Sir ada icin kuafre gidenler ?

ya acıması falan dert değilde ,gidip hiç tanımadığınız birine kadın bile olsa ,nasıl açıyorsunuz oranızı ben onu anlamıyorum?? heleki böyle bi iş için....kıllarınızı aldırıyorsunuz açıp....hani sağlık için doktora falan göstermek değil bu....ki ben onu bile yapamıyorum:nazar:

ben kendim yapıyorum valla ağdamı...kimseye açıpta kılımı mılımı aldıramam.....:nazar:

sevgili dostlar ben gittim arkadaşlarım ısrarı üzerine 24 yaşındayım ve hep epilatörün traş başlığını kullanmıştım.
evet acıyor ama 10 dk alıyor sonra sı rahatlık tavsiye ederim

wala bende böle gidemem utanırm diodum ama bi gün ağda yaprken olmadı çekemedm cnıma tak dedi kaktğım gbi gttim bşta biraz acıdı tbi ama sonra çok raht oldu 3.kez gttm dün ama küçük küçk bi kç tane klıo blki daha düzene grmedği içindr ama gıcık oldum kadında tahriş etmylm düzene grr onlar dedibilmiyorumkismile

wala bende böle gidemem utanırm diodum ama bi gün ağda yaprken olmadı çekemedm cnıma tak dedi kaktğım gbi gttim bşta biraz acıdı tbi ama sonra çok raht oldu 3.kez gttm dün ama küçük küçk bi kç tane klıo blki daha düzene grmedği içindr ama gıcık oldum kadında tahriş etmylm düzene grr onlar dedibilmiyorumkismile

canım eskişehirde nereye gittin?

ya acıması falan dert değilde ,gidip hiç tanımadığınız birine kadın bile olsa ,nasıl açıyorsunuz oranızı ben onu anlamıyorum?? heleki böyle bi iş için....kıllarınızı aldırıyorsunuz açıp....hani sağlık için doktora falan göstermek değil bu....ki ben onu bile yapamıyorum:nazar:

ben kendim yapıyorum valla ağdamı...kimseye açıpta kılımı mılımı aldıramam.....:nazar:

Ne alaka anlamadım açıkcası.Onlar da işlerini yapıyorlar zaten,meslekleri bu.Ayrıca erkeğe aldırmıyoruz ki,kadının mesleği o oturupta kılları teker teker saymıyor ya.:kahve:

ben de gittim sonunda cok utandim ama kadin beni cok rahatlatti konusturmaya calisti filan ole ole hersey oldu bitti cok rahatim simdi 1 hafta oldu hala tertemis herkese tavsiye ederimm

bende gitmeyi düşünüyorum da o yüzden :)

ya batman yaznca sordum bnde ztn, ama gtmek istersen tavsiye edrm bide ilkse ksn oraya gt küçük bi yer ama kadın yanında açıo konserwe ağdayı tek kullnmlk oldğnu gözmle görüorm yani bide rahtltıo insanı elide hafif mis gbi oluobayanssulusmile

kızlar eğer kendiniz evde yapabilirseniz depilissimanın tek kullanımlık konserve setleri var içinde makinesi + 24 adet 50 ml konserve ağdası var 135 tl bir arkadaşım aldı bakimli ol mak. co m sitesinde var

ya batman yaznca sordum bnde ztn, ama gtmek istersen tavsiye edrm bide ilkse ksn oraya gt küçük bi yer ama kadın yanında açıo konserwe ağdayı tek kullnmlk oldğnu gözmle görüorm yani bide rahtltıo insanı elide hafif mis gbi oluobayanssulusmile

yerini tarif eder misin canım memnun kalmışsın bende kalırım umarım :)

yerini tarif eder misin canım memnun kalmışsın bende kalırım umarım :)

hamamyolunu biliosundur ykm nin sırasında seklice pasajı war onun içine gr zaten görrsn demet ablaya yaptr yanında çalışan kızlara yaptrma ama canım umarm memnun klarsn sendekaydirigubbakcemile5

6 yıldır sürekli sir ağda yaptrym kuaförde ama artık acı çekmekten bıktım ve para bayılmaktanda bıktım sir ağda ısıtıcısı ve konserve ısıtıcısı ısmarladım kendim yapıcam kızlar en iyisi bu yol valaha

6 yıldır sürekli sir ağda yaptrym kuaförde ama artık acı çekmekten bıktım ve para bayılmaktanda bıktım sir ağda ısıtıcısı ve konserve ısıtıcısı ısmarladım kendim yapıcam kızlar en iyisi bu yol valaha

nerden ısmarladın canım ne aldın?

tabii ağdacı sana yaparken bakıyorsun...kolay kolay alıyor..ama o hiç öyle değil..normal ağda yapacağım desen hiç birşey demezdim ama sir ağrda öyle kendi kendine yapılabilecek bir ağda değil..kendini yakabilir...ciltini tahriş edebilirsin..

ben yıllarca salonda calıstım arkadaslar bunu her salon yapıyor genelde ama her salon ıyı yapamıyor tecrube lı olması gerek yapan kısının bazı genıtal agalarda yırtık olusabılıryor mıkrop kapabılıyor ben genelde musterılerıme tek kullanımlık agda kullanıyorum daha hıjyen

evlenecem gıtmem lazım ama çok utanıyorum genıtal bölgeyı aldırmaya kuaförde kendımde bıyere kadar alıyorum napcam ya:KK43:(

kızlar yarın ben de ilk defa gidicem sir ağdaya bakalım neler olucak? eğer korkup vazgeçmezsem son anda dönünce her şeyi anlatırım:KK1:

Son düzenleme:
gittim bugün kuaföre hiç de korktuğum gibi acımadı hatta hiç acımadı diyebilirim, bi kaç yerde biraz acıdı o kadar. hem de ilk defa ağdaya gidiyorum komple ağda yaptırdım geldim. korkup da gidemeyenler hiç korkmasın yani benden daha fazla canı tatlı biri olamaz herhalde :KK62:

X