Sir ada icin kuafre gidenler ?

canım ben koltuk altı tüm bacak ve bikini bölgesi aldırıyorum
şimdiye kadar sürdüğü en fazla 40 dk olmuştur
o da benim cebelleşmelerim yüzünden

ben kartalde emine güzellik salonuna gittim. daha aldırmadım ama kollar için 15 dk da biter dedi. bu arada ben 13 yaşındayım. hem oraya 11 yaşındakiler bile geliyormuş.

ya kızlar ben de 5 aydrı falan koltukaltıma jilet vuruyorum kış mevsimi diye uğraşmadım ağdayla kendim de koltukaltımı alamıyorumyarın kuaföre gidicem tabi bu arada jilet vurduğum için çoğaldı düzenli olarak gitsem ne kadar zamanda azalmaya başlar tahminen bi fikri olan var mı? :)

ya kızlar ben de 5 aydrı falan koltukaltıma jilet vuruyorum kış mevsimi diye uğraşmadım ağdayla kendim de koltukaltımı alamıyorumyarın kuaföre gidicem tabi bu arada jilet vurduğum için çoğaldı düzenli olarak gitsem ne kadar zamanda azalmaya başlar tahminen bi fikri olan var mı? :)

canm jilet birz kıl köklerini güçlendirşmtir onun için biraz zaman alabilir ama dzenli gidersen ikinic agdadan sonr zayflar sonra azalır

bikini bölgesini aldırırken komple tek seferde açıyoruz dimi :KK53: parça parça açsam olmaz mı :KK43: acısında değilim de utanıyorum ben ya

dün gözümü kararttım ve kuaföre gittim bikini bölgesi için. 5 yıldır jilet kullanıyorum artık kılların halini siz düşünün. çok utandığım iç
in hep erteliyordum ama artık canıma tak etti her hafta jilet üstelik hemen ertesi güne çıkmaya başlıyorlar. önce baya utandım açmak istemedim ama kadın rahatlattı. şöyle söylim inanılmaz acıdı kadının eline yapıştım kıvrandım :KK17: ama sonuca değdi doğrusu. bide bi serum verdi 3 gün gündüz gece sürünce tüyleri azaltıp zayıflatıyormuş kullanıyorum bakalım sonuç ne olucak. ama artık jilete tövbeliyim.

azalıp azalmaması tamamen bünyeye bağlı birşer. ben o konuda şanslıyım. hem tüylü bir insanımdır hemde alındığında çabuk etkisini gösterenlerdenimdir:)

5 yıldır kuaföre gidiyorum yaza girerken bide biterken komple ağda yaptırırm onun dışında bikini bölgeme sürekli giderim. bacaklarımı ve koltuk altımı evde epilatörle alırım. Jilet kullanmıyorum hiç artık kullananlarda kullanmasın hiç acımıyor diye kendinze eziyet etmeyin heleki koltuk altına hemen çıkıyor zaten çok kötü birşey. ergenlik döneminden beri epilatörle alıyorum koltuk altımı artık iyice azalmış durumda çıkanlar tüy halinde çıkıyor ve inanın 1 dakka sürmüyo almam okadar çabuk bitityor 1 dkk süren bir işlemde ne kadar acı olabilir ki :)

bikini bölgesini kuaförde alırmakta inanılmaz büyük rahatlık zaten 5-10 dakkada bitiyor utanmaya çekinmeye fırsat bile kalmıyorki. acıda illaki acıyacak tabiki ama öyle korkulacak bir acı değil evde kendimde yaptım ağdayı inana kendi yaptığım çok çok fazla acıdı resmen kendime çinişkencesi yapmak gibibirşey çünkü kılın yönünü vs kuför daha net görüyor ayrıca siz kendiniz yaparken duruşunuz sürüşünü vs tamaman farklı oluyor dolayısıyla azalma çok daha az olur veya hiç olmaz. Ama kuaför kıl kökünün yönüne göre sürüp çektiği için ve o malum bölgede çok yakın kısımlarda kıl kökünün yönüde farklılaştığından kuaför buna göre alıyor ve çok daha çabuk etkisini görüyorsunuz.

ayrıca heryeriniz yapış yapış olmuyor :KK70: bir gününüz ağdayla bitmiyor :)

acıda illaki acıyacak tabiki ama öyle korkulacak bir acı değil evde kendimde yaptım ağdayı inana kendi yaptığım çok çok fazla acıdı resmen kendime çinişkencesi yapmak gibibirşey çünkü kılın yönünü vs kuför daha net görüyor ayrıca siz kendiniz yaparken duruşunuz sürüşünü vs tamaman farklı oluyor dolayısıyla azalma çok daha az olur veya hiç olmaz. Ama kuaför kıl kökünün yönüne göre sürüp çektiği için ve o malum bölgede çok yakın kısımlarda kıl kökünün yönüde farklılaştığından kuaför buna göre alıyor ve çok daha çabuk etkisini görüyorsunuz.

ayrıca heryeriniz yapış yapış olmuyor :KK70: bir gününüz ağdayla bitmiyor :)

kesinlikle katılıyorum. özellikle bikini bölgesine bildiginiz temiz bir kuaförde agda yaptırın. bende hep utanırım ederim vs diye erteliyordum evde çin işkencesi cekiyorsum resmn. 10 dk bile sürmüyo ve 1 ay mis gibi dolasıyorsunuz. ve arkadasın da dedigi gibi kıl kökünün yönüne dogru aldıkları için kuaförler gereksiz sarkmaların da önüne gecilmiş olunuyor.:KK16:

dün gözümü kararttım ve kuaföre gittim bikini bölgesi için. 5 yıldır jilet kullanıyorum artık kılların halini siz düşünün. çok utandığım iç
in hep erteliyordum ama artık canıma tak etti her hafta jilet üstelik hemen ertesi güne çıkmaya başlıyorlar. önce baya utandım açmak istemedim ama kadın rahatlattı. şöyle söylim inanılmaz acıdı kadının eline yapıştım kıvrandım :KK17: ama sonuca değdi doğrusu. bide bi serum verdi 3 gün gündüz gece sürünce tüyleri azaltıp zayıflatıyormuş kullanıyorum bakalım sonuç ne olucak. ama artık jilete tövbeliyim.

ne kadar ödedin bikini bölgesi icin

Kizlar merhaba saatlerdir burada arastirma yapıyorum. Ama tam kara vercekkennolumsuz bir yorum geliyor vazgeçiyorum tabi bunda kendi tecrübelerimin de etkisi var.

Ben cene bolgeme ve göğüs ucu cevresine iğnemi epilasyona yaptırıyorum. İki uç seans sonra tamamen biter diye tahmin ediyorum gercekten memnun kaldim çünkü iki bolgedekiler de kalın kalındı o acıya katlandım ve değdi. Vücuduma da sır ağda yaptırıyorum her ay. Onda da tüylerimde azalma var gercekten Burda Aycangül tarih veriyor ya o tarihlere gore alıyorum memnun kaldim azalmasından ancak bacaklarımda falan bazen sivilce ve iz yapıyor ama çok takmıyorum. Zamanla da alışıyor sanki sivilceler azaldı eskiye nazaran.

Şimdi asıl problem olan bölgeye geliyorum: favori ve yanak bölgesi. Onceleri önceydi ve ben çeneme odaklandigimdan görmüyordum bile onları. Sonra gözüme batmaya başladı ama bıyık bolgeme daha onceden sır yaptırdığım ve acayip sivilce yaptıgı için agdayi asla düşünmedim. Cildim çok hassas çünkü ki bıyığımı alan bayanda demişti o bölgeye yaparsak daha kötü olur diye. Bıyığımı her hafta iple aldırıyorum o yüzden. Neyse bu favori bolgeme ip yaptırmaya da biraz fırsatım açıkcası ve iğnem yaptırdığım bayana söyledim daha once hiç alınmadığı için daha çabuk her dedi. Ben de 20 dk sag 20 dk sola yaptırdım ama bayanın eli biraz yavaş ( hakkını yemeyeyim bunun dısında çok memnunum hiç iz falan bırakmadı ) oldugundan minik bir bolge hallolmuş oldu. Acıya dayanıklı bir insan oldugum halde dayanamadım zaten acısına gogsumbbile bunkadar acımıyor. Çok fena oldum gözümden yas geldi. Ve kİzariklik 1 ayda geçmedi ilk zaman işyerinde bir erkek arkadas yüzüne ruj bulaşmış bile dedi duşunun artık :) yani iğnemi olayından bu sebeplerle vazgeçtim.

Sonra tuy sarartıcı maceram başladı 3-4 defa tüylerimi sarartt çık memnunum ama hem kimyasal oldugundan icim rahat degil hem de tüyler daha bı siyahlasip uzadı sanki.

Şimdi size ilk sorum ben tuy sarartmaya devam edeyim mı ? Sally hansen urunleri kullananlar vasa Ankara'da nerede bulabilirim?
İkincisi yoksa tüylerimi iple mı aldırayım ? İlk defa aldirms olacağım oyle olursa sertleşme olur mu?

Lütfen bana yardım edin cumartesiye kadar bu ısı halletmem lazım 2 tane düğün var bu hafta ve kıllarıma 2 aydır dokunmadım çok dikkat çekiyorlar.

Düğünüm var ağdaya gitmek istiyorum.geçen sene bi kaç defa bir ağda salonuna gittim.güya temiz görünüyordu ama mikrop kaptım hemde derilerimi kopardı resmen.beşiktaş civarında önerebileceğiniz temiz ve eli hafif biri var mı?

merhaba sahra87 :129:
Oncelikle dugunun hayirli olsun insallah.
Madem sabit bir kuafor salonun ve agdacin yok cok iyi arastirma yapmani oneririm. (Ben Antalya'da oldugum icin sana oneri yapamayacagim maalesef.)
Arastirmadan kastim girdigin kuafor salonundan agda odalarini gormek istedigini,servis veren elemanin isinin ehli olup olmadigini ve kullandiklari markanin guvenirliligi hakkinda on bilgi almani oneririm.Su an piyasadaki en iyi agdalar Depileve,Depilissima agdalardir.
Kolay gelsin...

sir'den gayet memnunum. bende 2 sene öncesine kadar jilet yapanlardandım ama baktım sonu gelmiyor sir'e başladım. canım kıymetli olduğundan hiç bir acıya dayanıklı değildim. Ama cesaretimi topladım gittim,korkulcak bişey yokmuş hiç. Acı var ama dayanılmayacak kadar değil. kuaförünüz deneyimli olmalı çekmeyi bilmeli sir'i. O yüzden canınız yanmıyor. ve inanılmaz azalttı benim tüylerimi. erkek gibi sert ve siyah çıkardı. şimdi zayıfladı tüylerim ve az çıkıyor. ama hala siyah :S herşeye rağmen memnunum. hatta bugün gidicem :))

kızlar bugün ilk kez randevu aldım bikini bölgesine sir ağda için ama vazgeçsem mi diye düşünüyorum çok utanıyorum nasıl yaptırıcam diye?birde nasıl açıyorsunuz o bölgeyi komple mi?korkudan ordan akıntı falan gelir mi diye düşünüyorum gitmden önce yapmam gereken bişey var mı oraya nasıl çamaşır giymeli off napıcam ben lütfen yardımmm :KK17:

kızlar bugün ilk kez randevu aldım bikini bölgesine sir ağda için ama vazgeçsem mi diye düşünüyorum çok utanıyorum nasıl yaptırıcam diye?birde nasıl açıyorsunuz o bölgeyi komple mi?korkudan ordan akıntı falan gelir mi diye düşünüyorum gitmden önce yapmam gereken bişey var mı oraya nasıl çamaşır giymeli off napıcam ben lütfen yardımmm :KK17:

Canim bunlari hic kafana takma. Bu onlarin isi ve seni incelemek icin bakmiyacak, isini yapacak. Rahat ol, git istedigin gibi davran. Ben olsam biraz uzun bi tshirt giyerdim, en azindan agdayi hazirlarken filan rahat edeyim diye. Regl olmadigin sürece bi sorun olacagini sanmiyorum.:82:

Canim bunlari hic kafana takma. Bu onlarin isi ve seni incelemek icin bakmiyacak, isini yapacak. Rahat ol, git istedigin gibi davran. Ben olsam biraz uzun bi tshirt giyerdim, en azindan agdayi hazirlarken filan rahat edeyim diye. Regl olmadigin sürece bi sorun olacagini sanmiyorum.:82:

off tşk ederim canım ama öyle gerginim ki anlatamam nasıl üzerimden atıcam bilmem randevumada 2 saat kaldı uzun tişört iyi fikir öyle cıscıbıl kalma fikri çok tuhaf geliyo bana :KK5:

Kızlar İstanbul Avrupa Yakası'nda bana bi güzellik salonu tavsiye edebilecek varsa çok makbule geçer.En son geçen hafta kendim yapayım dedim ama beceremiyorum.Kesin gitmem lazım,tatile çıkmak üzereyim.Avrupa Yakası'nda her yer olabilir ama özellikle Bakırköy-Bahçelievler civarı bana yakın.

Kızlar İstanbul Avrupa Yakası'nda bana bi güzellik salonu tavsiye edebilecek varsa çok makbule geçer.En son geçen hafta kendim yapayım dedim ama beceremiyorum.Kesin gitmem lazım,tatile çıkmak üzereyim.Avrupa Yakası'nda her yer olabilir ama özellikle Bakırköy-Bahçelievler civarı bana yakın.

çok uzun zaman olmuş ama ben yinede yazmak istedim. bahçelievlerde asya kuaför var, dilek abla süperdir. hiç anlamazsın bile nasıl yaptığını senelerdir gidiyorum...incirli metrobüs durağının orada.

X