Sir ada icin kuafre gidenler ?

merhaba kızlar yazdıklarınızdan cesaret alarak bugün komple sir ağdaya (bel ve göbek dahil) gittim yıllardır jilet kullanıyordum çok sert ve kalındı tüylerim inanamadım hiç acı hissetmedim ve şu anda çok mutluyum gerçekten jiletle uğraştığıma değmezmiş asla:)

mrhb bende hamılelıgımde ılk gıtmıstım daha karnım kucuktu kuaför salonuna bır arkadsım göturmustu.paket agda ıcın ama alan abaza kadın mahvettı benı ılk gıdıyorum senelerdır jılet tu dökucu vs kullanmıssın,anlatamam ne kadar acı cekdıgımı bır hafta boyunca kızarıklık şişlik gecmeedı elımı dokunamıyordum:a015:hayatta asla dedım her yerımı kıl sarsada agdamı tövbe demıstım..delikafaduldenbırde üstüne azarladı benı dogru durmamısım bır hamıle benmıymısım:mymeka:bırde 15 lıra paramı almıstı seneler önce sonra ıkıncı hamılelıgımde baska bır kuaföre gıttım orası sac kas işerımı halletıgım bır yerdı.dedım ne kadar paket su dedıler..neyse bır cesaret yıne gttım.gulcan sagolsun actı klımasını konusa konusa rahatlattı ne kadar utanc verıcı tanımadıgın bırsının önunde alt tarfının cıplak kalması..ama o guvenı verdı.bu nekı ne musterıler göruyorum dedı heryerı orman gıbı gelenler var dedı.rahat ol surdan gerdır burdan gerdır derken ısını halettı...cokta menun kaldım..araya bıseyler gırdı tekrar gıtmedım acıkcası....ama ınan ıkıncı seferde daha az acı ve kıl köklerım sandıgım kadar kuvvetlı degılmıskı ıkıncı seferde hemen yumusadılar bıle..agda yaptırmak ucretlı utanabılıyosun ama verdıgı temızlık pamuk gıbı olmak paha bıcılemez:içelim:

ben de 4-5 ay kadar yaptirdim ama ilk aylarda temiz olsaa da sonda kizariklik,ici dolu sivilce gibi seyler cikmaya basladi.malesef jilete geri dondum ben.agda siyahlatti ustelik...ama temizligi harika....tartisilmaz.

yaa ben de bi cesaret randevu aldm iki gün sora gidicem deneyimlerimi paylaşırım artık. umarım güsel şeyler yazarım:))

Bende yaklaşık 4 yıldır sır agda yaptırıyorum . Fakat zamanında jılet kullandıgım ıcın kıl köklerım hala çok güçlü malesef. Ama ağdadan sonrakı temızlık tartısılmaz :)

Bende yaklaşık 4 yıldır sır agda yaptırıyorum . Fakat zamanında jılet kullandıgım ıcın kıl köklerım hala çok güçlü malesef. Ama ağdadan sonrakı temızlık tartısılmaz :)

haklıısn canım
zamanınd ajilet kullanasydık şimdi kıl kökleri zayıf oluru
agtdadam sonr pamuk giib
tertmiz
temizlik gibiis yok

4 senedir duzenli tum vucut sir agda yaptiriyorum ozel bolgem artik kel kaldi ve anca 2 ayda alinacak kadar uzuyo zemuszemus
temizlik hiissine diyecek yok zaten..
ama sanki karartti gbi sicak oluyo ya agda sizdede bole bi sorun varmi kizlar??

bi defalik disinizi sIkIn yada eczaneden emla adli krem alin aldirmadan 1 saat once surun uyusssun :lepi:

ya onu ben denedm bi kaç kere ama uyuştrmadı beni pek az bişi etki etti o yüzden korkuyorm bide artık kıllar çok sert çekerken deri kalkar yırtılma falan olur die korkuormeyvahedigeldismile

yok daha neler deri falan kalkmaz belki biraz kanar o da hijyen acisindan problem olur bu yzuden isinin ehli ve temiz bi kuafor veya guzellik salonuna git kukuna bisi olmaz bak ben garanti veriyorum bisi olursa gel o zaman sole zemuszemus

ayy yarın gitcem ben de ilk defa neler oldu anlatırım. deri meri kalkmaz inş:KK43:( gazetede okumuştum ama seyrek olaylar sanırım onlar

ayy yarın gitcem ben de ilk defa neler oldu anlatırım. deri meri kalkmaz inş:KK43:( gazetede okumuştum ama seyrek olaylar sanırım onlar

ne oldu tuyacım anlatırım demiştin anlatmadın.bende senin gibi ilk zamanlar çok korkuyordum.en son korkunun ecele faydası yok dedim ve gittim.ilki biraz zor oldu sonra emlayla tanıştım..gerisi çok rahat oldu.2 ayda anca çıkıyor tüylerim

Ben de bugün ilk defa genital bölgem için ağdaya gittim. Normalde bacağımı ve kolumun altını aldırıyordum ama o bölgemi jiletle alıyordum. Bi cesaret randevu aldım ve gittim ilk başlarda çok strese girdim kastım kendimi ama sonra ağdayı yaptıkça o bölge uyuşuyo ve çok acı hissetmiyorsun. Ağdacı, ikinci gelişinde bu kadar bile acı hissetmeyeceksin dedi inşallah öyle olur. Ben çok korkuyordum acır dayanamam o acıya falan diye ama hiç de gözümde büyüttüğüm kadar yokmuş yani dayanılamaz bir acı değil. İsteyenler bence bi cesaretle gidip yaptırsınlar tertemiz gezmek gibisi yokmuş valla ohh mis gibi zemuszemus

ben de gitmak istiyorum ama bir şartla gidebilirim kafama kese kağıdı geçirirsem ancak :kedi:cok utanıyorummmmmmmm

X