Sir ada icin kuafre gidenler ?

merhaba kızlar :) ben 6 yıl boyunca bikini bölgeme sadece jilet yaptım! düşünün yani. En sonunda epilasyona gittiğimde 'anneeeeeee tak etti artııık" dedim ve pat diye girdim ağda odasına. ve çıktığımda inanmıyodum resmen, pamuk :kk77: ve hiç öyle acımamıştı yani (ki tüylerin halini düşünün çok fena kalın ve sertlerdi) korkmayın kızlar sakıınnn :81:
bide izmir bornovada nerde yaptırabilirim sir ağdayı :KK69:

Son düzenleme:
gittim bugün kuaföre hiç de korktuğum gibi acımadı hatta hiç acımadı diyebilirim, bi kaç yerde biraz acıdı o kadar. hem de ilk defa ağdaya gidiyorum komple ağda yaptırdım geldim. korkup da gidemeyenler hiç korkmasın yani benden daha fazla canı tatlı biri olamaz herhalde :KK62:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

ankarada tavsiye edebileceğiniz hijyenik bi kuaför var mı
yaza düğünüm var da şimdiden başlamak istiyorum
ama temiz olması çok önemli

canım bence en ıyı yere gıtsen de rısk var
o yuzden kendın bır kullanımlık agda gotur
onunla yapsınlar
kendı agdanı kendın gotur

genital bölgeye sir ağda büyük rahatlık 3 senedir bende kuaförde aldırıyorum hem kıllar azaldı hemde uzun sürede alıncak boya geliyor :KK9:
acısıda dayanamayacak zorlukta bir acı değil kısa sürede bitiyor zaten :KK37:

BENDE ESKİDEN TÜY DÖKÜCÜ KREM KULLANIRDIM..çocuk için tedaviye başlayınca iki günde bir kontrole gitmek zorundaydım..halile azıcıkta tüy olsa insan utanıyor bende jilete başladım..ve nerdeyse iki senedir jiletle alıyorum..iğrenç yanii..çıkmayan yerlerde bile çıktı..
şimdi 6 aylık hamileyim göbüş fırladı iyice..şu an zaten çok zorlanarak yapıyorum..

sizce kuaföre ağdaya gideyimmi...çok çekiniyorum ama..okadar iğrenç hale getirdimki...
bide çok acıyormu

genital bölgeye sir ağda büyük rahatlık 3 senedir bende kuaförde aldırıyorum hem kıllar azaldı hemde uzun sürede alıncak boya geliyor :KK9:
acısıda dayanamayacak zorlukta bir acı değil kısa sürede bitiyor zaten :KK37:

ya benm bir sorum olacak canım yaa ben hiç ağda yapmadım o bölgeye kuaföre gitcem ama dudak kısımlarının derisi ince ya e kıl kökleride zaten ewlere şenlik deri zorlanıp yırtılır diye çok korkuyorum warmış öyle vakalar ne yapmalıyım sizce acısınıda geçtim artk yırtılabilirmi deri?? :KK58:

Kızlar kesinlikle gittiğiniz yerlere çok dikkat edin, güvenilir olsun. Çevrenizde giden varsa önersin. Ucuz yerlere kesinlikle gitmeyin, aynı ağdayı birkaç defada farklı müşterilerde kullananlar var. Genital bölgede hastalık kapma riskiniz çok yüksek + güvenilir, deneyimli vs olması şart. Bir yerde dikkatsizlik sonucu genital bölgede yırtılma olduğunu duymuştum. Kadın ameliyat masasına yattı. :KK59::KK59:

merhaba kızlar... benm kasık bölgem delik deşik desem yeridir.. böyle yaralar çıkıyor.. hep iğneyle falan patlattım.. izler kaldı falan.. kıl kökleri içe dönük çıkıyor sürekli... çok utanıyorm kuaföre gitmekten...:KK43: direk böyle açıyomsnz bacakları? kapatıyormusunuz malum bölgeyi?

merhaba kızlar :) ben 6 yıl boyunca bikini bölgeme sadece jilet yaptım! düşünün yani. En sonunda epilasyona gittiğimde 'anneeeeeee tak etti artııık" dedim ve pat diye girdim ağda odasına. ve çıktığımda inanmıyodum resmen, pamuk :kk77: ve hiç öyle acımamıştı yani (ki tüylerin halini düşünün çok fena kalın ve sertlerdi) korkmayın kızlar sakıınnn :81:
bide izmir bornovada nerde yaptırabilirim sir ağdayı :KK69:

canım bende sürekli yaptırıyorum 3 senedir tabi okula geldiğimde yaptırmıyorum vandayım ama tatillerde falan çok rahatlık herkese tavsiye ederim yani.ağda yapan yerler alışık olduğu için hiç stres falan kalmıyor zaten 2 dakika sürmüyor..zaten oradaki bayanlar çok hoş sohbet oluyor nedense:)
ben sena ağda salonu var özkanlar kervansarayın sokağından girince baya bir ilerliyorsun sol tarafta çok temiz hijyenik çok modern tavsiye ederim..

adana'da sir ağda için önerebileceğiniz güzel-temiz bir yer var mı acaba?burda yeniyim ve çok fazla bir yer bilmiyorum.soruşturmadan da önüme çıkan bi salona da gitmek istemiyorum.bana yardımcı olursanız sevinirim... :18:

merhaba kızlar... benm kasık bölgem delik deşik desem yeridir.. böyle yaralar çıkıyor.. hep iğneyle falan patlattım.. izler kaldı falan.. kıl kökleri içe dönük çıkıyor sürekli... çok utanıyorm kuaföre gitmekten...:KK43: direk böyle açıyomsnz bacakları? kapatıyormusunuz malum bölgeyi?

İnan umursamıyorlar bile...O kadar alışmışlar ki,10 dk da bitiyor zaten.Sırtüstü yatıp bacaklarını hafif aralıyorsun,doğum yapar gibi değil yani :) İlk gittiğimde çok utanmıştım,sonra dünyanın en kolay şeyi geldi,onca süre evde uğraştığıma yanıyorum...

bende kuaförümü yeni değiştirdim çoook uygun ve çok temiz ...
komple 20 mi ne yani ..
5 koltuk altı 10 komple bacak 5 de orası sanırım ...
daha bikini bölgesine gitmek nasıp olmadı koltuk altına gittim 2 kere çok iyi valla ..

kızlar şu anda kuaförden gelmiş bulunuyorum.. baya uzamışlardı :KK53: aycangülün verdigi tarıhlerı yakalamaya calıstım ama hep kaçtı kaçtıkça bekledim uzadı onlarda:KK53: neyse gittim bugun uzun oldukları ıcın cok canım yandı beee:KK43: ama oooh mis oldum değer valla.. utanmıyosunuz kızlar alışıyosun hemen hatta kadın bana şurdan gerdir falan dıyo ordada bi kız dolanıyodu ortada gel sende el at şurdanda sen gerdir diyivermişim:KK53::KK1: mis oldum miiiiiis:KK12:

emin ol benim kadar acıya dayanıksız bir insan yoktur ben bile yaptırıyosam herkes yaptırır evde yapılan ağdalara göre çok çok az acıyo sinek ısırması gibi bende genital bölgemi hep kremle aldım yıllarca kreminde jiletten farkı yok ki benim zaten kıl yapım çok sert ve kalın ilkinde biraz acı duyarsın ama kuaför hızlı hızlı yaptığı için acıyı hissetmene zaman kalmıyo dediğim gibi ben yaptırıyosam herkes yaptırır tavsiye ederim

Utanmasamm cok ıstıyorum gıtmek ama. Nasıl acıcam oramı buramı...

X