Sir ada icin kuafre gidenler ?

bende başta konserve aldım pınarla kouştuğumda bana dediki genitali konserveyle daha rahat alırsın bende tamam dedim aldım.sonra bacaklarımıda alayım dedim konserveyle olmuyor zor oluyor onun içinde kartuş alcam ikiside olsun:)ben biraz önce yaptım ağdamı konserveyi yapabiliyorum

ben konserve ağdanın sürmesini yapmam die çekindim o yüzden kartuş aldım biraz beceriksizimdirde her yeri ağda yaparım:)))

bende çok beceriksizimdir ben bide ağda eldiveni almıştım takıyorum elimi hiç olmazsa ellerime bulaştırmıyorum banaa konserve kolay geldi.sadece aklıma takıldı acaaba yapabilirmiyim diyede saolsun pınar aydınlattı benii :)

canım ismini bilmiyorumda ağda nasıl yapılır bölmüne gidelim burası kuaföre gitmk isteyenlerin bakıcağı yer ya şimdi bakan muhabbetle karşılaıyor

burada cesaret verici konuşma yapan herkese çok ama çok teşekkür ederim. ben de çok utanıp korkuyodum ama 20 dk iş bitti. ve dünya varmış heyoo diyorum. sakın utanmayın sıkılmayın gidin evde ben beceremiyodum orda rahatça oldu bitti kuş gibiyim. evde telef olduğunuza değmez hanımlar. herkese tavsiye ederim.

bende burdaki yazıyı okuyup cesaretlendim ve gittim ağdaya.2 seneden beri gittiğim kuaförüm vardı oraya gittim.sir değil ama normal ağda yaptırdım.resmen kuş gibi oldum :lepi::eek:hihoyyyt bi dahaki ay sir yaptırıcam bakalım o nasıl olucak hihoyyytdelikafadulden:nazar: yattın sedyeye ohh 10 dakikada bitti valla kaydirigubbakcemile2:dance::teytey: herkese tavsiye ediyorum.utanmanıza gerek de yok.ben kıza dedim ama utandım diye kandırdım kızı :roflol:

bikini bölgesine ağda yaptırmak istiyorum ama cesaret edemiyorum canım çok yanacak diye kökleri çok kuvvetli hep jiletle aldım bu zamana kadar

Kızlar bende o kadar utanıyodum kii anlatamam bütün arkadaşlarım gaza getirdiler malum yaz geldi artık yeter dedim yaa etrafımdaki herkes gidio aldırdığım kıza dedim yaa çok utanıyorum kızda dedi burası bana normal bi kol bacak alıyorum gibi gelio okadar alıştımkii hiçç utanma filan ee gel bana anlat onu sonra acıya alışıyosun sadece çok terliyosun çektikten sonra uyuşuyo sanki ben hep karıştığım için eline dokunuyorum kızın filan her tarafım yapış yapış oldu tabii ama çok rahatta bende 1 hafta sonra çıkmaya başladı ona sinir oldum.:gitme:

merhaba arkadaşlar ben hayatımda hiç ağda yaptırmadım ama artık yaptırmak zorundayım korkuyorum korkuyorum çok korkuyorum bi de utanıyorum utanıyorum çok utanıyorumguclubacismile

yaklaşık 1,5 senedir düzenli gidiyorum
bence kuafor yerıne dırek bu ısle ugrasan bır yere gıdersenız daha rahat edersınız arkadaslar
benım gıttıgım yer baska yerlere gore bıraz tuzlu ama temız
bende kendıme aslında alt bacak ıcın agda makınası ıstıyorum
onu kendım alırsam altı ust bacagı bıkını bolgesı ve koltuk altı aynı zamanda guzellık merkezınde aldırabılırım
alt bacak masrafından kurtulmus olurum en azından her daımde gıtmek zorunda kalmam en azından

.

agda icin kuaföre gitmedim, gitmem de

güzellik merkezine gidiyorum, cok güzel ve temiz bir ortam ve
agdadan sonra birde bacaklarima masaj yapiyorlar ohh mis gibi oluyor
herkezede tavsiye ederim

.

agda icin kuaföre gitmedim, gitmem de

güzellik merkezine gidiyorum, cok güzel ve temiz bir ortam ve
agdadan sonra birde bacaklarima masaj yapiyorlar ohh mis gibi oluyor
herkezede tavsiye ederim

ne farkı varkı sonucta tüy alıyolar yanı ne kadar temız olunabılırkı canım yanı temızlıkten kasıt nedır spatula falan dıyolar ama bılmıyorumkı ben omrumde gıtmedıgım bı kuafore gırdım agda yapıyomusunuz dedım evet dedı yattım dıreksempatiksalakcinni

ne farkı varkı sonucta tüy alıyolar yanı ne kadar temız olunabılırkı canım yanı temızlıkten kasıt nedır spatula falan dıyolar ama bılmıyorumkı ben omrumde gıtmedıgım bı kuafore gırdım agda yapıyomusunuz dedım evet dedı yattım dıreksempatiksalakcinni

biriyle kuaföre gitmistim o kisi agda yaptirdi ama ortalik rezillik icindeydi, igrenc bir yerdi, öyle bir yere asla gitmem :dilcikar:
mikrop filan kaparim neyime lazim

benim gittigim güzellik merkesinde ise kadin ellerini dezenfekte ediyor
agda yapilan masanin üzerine yeni bir havlu gibi birsey seriyor öncekini atiyor (kumastan havlu degil, umarim anlamissindir)
tertemiz bi sekilde agdayi yapiyor, bacak koltuk alti vs temizliyor, birde bacaklarima masaj yapiyor
daha ne olsun

Kuaförede şöyle bir sorun var içeri giriyorsunuz, kuaför çocuklar yanınıza üşüşüp buyrun falan dediklerinde ağda olacak diyemediğinizden trip oluyorsunuz, bayan arkadaşa baktım falan diyordum. Bi de gözleri önünde bir odaya girip bi süre kalıp çıkmak biraz gıcık bir durum. Güzellik salonunda ise girdiğinizde içerde yalnız bayanlar olduğundan huzur içinde işlemlerinizi yaptırıyorsunuz.zemuszemus Kuaför de olsa güzellik salonu da olsa zaten temiz düzgün bir yer olmalı bu en önemlisi.

.

gizem cok haklisiniz, katiliyorum size
vereliniortak

birde kuaför uluorta bir yerde oluyor, giren cikan belli olmuyor
oysaki güzellik merkezinde randevuyla gidiyliyor, cok rahat ne gelen nede rahatsiz eden oluyor

genital bölgemı bı kuaforde alamadım gıttı cesaretım de yok ya kol bacak bıyık neyse ama ora olunca guvenemıyorum kopupta kadının elınde kalmakta var kaydirigubbakcemile3 evde kendım sır agdayla yavas yavas alıyorum tam purussuz olmuyo ama temızleyebıldıgım kadar temızlıyorum azaldıda tuylerım guclubacismile

genital bölgemı bı kuaforde alamadım gıttı cesaretım de yok ya kol bacak bıyık neyse ama ora olunca guvenemıyorum kopupta kadının elınde kalmakta var kaydirigubbakcemile3 evde kendım sır agdayla yavas yavas alıyorum tam purussuz olmuyo ama temızleyebıldıgım kadar temızlıyorum azaldıda tuylerım guclubacismile

ay ben de ondan korkuom jilletten sonra kıl kökleri güçlendiği için deri filan kalkar mı die düşünüorum akannehir

X