Sir ada icin kuafre gidenler ?

burda komple 45 yapıyorlar ben kışın sadece paket yaptırıyorum 15 kimi zaman da 10 güya indirim yapıyor işde ama evlenip ist gidince napıcam bilmiyorum, hijyenik olması şart birde bilmiyorum güvenmek gerek birazda duyuyoruz sağdan solda abuk subuk şeyler,

mikini bölgeme kendim yapabilsem birde ufff

teyzem kuaför olmasına rağmen hiç bi zaman ağdamı başka bi kadına yaptırmadım. hele hele bikini bölgemi. ağdamı herzaman evde yaparım bi top, koyarım buzdolabına. ihtiyacım oldukça bi parca alır yaparım. üstelik o kadar da azaldı ki. seyrek seyrek çıkıyor artık. o konuda çok rahatladım. jilet asla vurmadım tavsiyem her zaman ağda. ama bence kendiniz yapın

pekı evde hangı agda ıle alıosun canım<** ısmı nedır?
bıde mıkını bölgesının ust kısımları alınıo hadı zor dııl de dudak kısımları daha hassas ben yırtılcak dıe korkuom :gitme:delikafadulden

yaa ben gecen yıl gitmiştim bikere,,yine burdab cesaret alıp sonra bidaa da cesaret edip gidemedim pufff mafoldumben yine gitmek istiyorum ama ya nebicim oldu yine senağlama
bakırkoyde giden ve tavsiye eden var mı?

ilk defa yaptırcaksan kızarma olur fazla şekilde
bir iki gün öcne yaptırman daha iyi olur senin için

bikini bölgesi tabi biraz acıyor ama bacakta falan acı yapmıyo ayrıca kısa suruyo , agdadan snra da karınca yumurtası yagı kullnyrm ... bnce mutlaka gidin

Ablalarım merhaba :-) .
Ben 13 yaşındayım ve ergenliğe girdiğin şu 6 ay içinde bikini ve genital bölgemdeki tüyler çok fazla ve çok kalın =(. Evde annem sir ağda yapmasına rağmen çokçabuk 2 haftana uzuyor. Annem beceremiyor çünkü o 10 yıldır jiletle alıyo , benimde yaklaşık 2,5 aydır bikini ve genital bölgem kaldı. Annem kuoföre gidelim en iyisi diyo ama ben çok utanıyorum =(. Kuzenim gidiyo onla beraber giidin diyor yine utanıyorum. Sizce ne yapmalıyım ayrıca karınca yumurtası aldım gerçekten faydası varmı ?

Lütfen cevap !

valla evde alamıyorum diyorsam daha fazla kalınlaşıp çoğalmadan git tatlım yaa sonra çok çekersin bak ben 17 mdeyim kılı tüyü aştılar sakal oldular :gitme:

Evet alamıyoruz ve Veetle aldım üstü sivilce doldu =(. Yarım yamalak oldu of ama çok utanıyorum . Bi bezle falan kapıyolarmı yoksa her yeri açıyolarmı ( genital bölgenin ? )

arkadaşım ben gidiyorum sire komple çok rahat ediyorum bende jilete vuruyordum alıştım artık ilk zamanlar insan utanıyo ama sonra alışıyorsun evde kaç kere denedim olmuyo yapamıyorum kendi başıma epilasyon aleti de aldım oda çok uzun sürüyor çalıştığım için o kadar vaktim olmuyo gerçi evde olsamda o kadar uzun sürede sıkılıp bırakıyorum en iyisi kuaför tabi kuaförün iyi olacak yoksa çok canını yakarlar başka sormak istediğiniz bişiler varsa yardımcı olabilirim

1 kere gidin utanma diye birşey kalmaz:icecream: ama ilk gidenler için emla krem sürmeleri şartyerimseniben
Çok rahatlık tavsiye ederim...

X