- 8 Mart 2011
- 11.242
- 707
-
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #34.361
başka doktora gitmeyeceğim canım, 2 doktora randevu aldım zaten, eğer onlar başka yere göndermezlerse, başka bi doktor yok planda.mayıs ayı çok uzak değil ki canım başka doktora gideceksen şimdiden bak al canım sonra yine sıkıntı çekme
Selam kızlar hepinize
burda hava hala pek iyi değil yaa, üşüyorum ben...
başka doktora gitmeyeceğim canım, 2 doktora randevu aldım zaten, eğer onlar başka yere göndermezlerse, başka bi doktor yok planda.
eee sen regl olmadın hala di mi
dün olman gerekiyordu
ayy hadi inşallahhh bakalım
ben de çok yoğunum yaa, gelemiyorum pek burayaslm kızlar
yoğundum bugun patronda yok
bır fılm ızleyım dedım bakalım o gelmeden ınşallah bıter
benım adım rhan dıye cok güzel dıyolar
bıde fatura bastırcaz yenı bı araç logosu arıyorum ama hıc ıstedığım gıbı bulamadım
jinekoloğa ve hematolojiye gideceğim canım, ikisine randevu aldım zaten. önce jinekolog, sonra hematologanladım ben ayrıca bide jinekologa gideceksin diye düşündüm.
hala hastalanmadım ben dün olmam lazımdı
jinekoloğa ve hematolojiye gideceğim canım, ikisine randevu aldım zaten. önce jinekolog, sonra hematolog
bugün de olmazsın inşallah yarın da olmazsın, ondan sonraki.. ondan sonraki ve ondan sonraki gün de olmazsın inşallahh
evet yaa tahmin edebiliyorum sıkıcılığınıinşallah canım ama olucak mıyım diye yoksa olmayacak mıyım diye beklemejk sıkıcıymış
bunu anladım şuanda
evet yaa tahmin edebiliyorum sıkıcılığınıben de felaket sıkıntılıyımdır, hemen herşey olsun bitsin isterim, beklemekten nefret ederim. Eminim ben de beklerken çok sıkılacağım
uu film harıkaymış cokta duygulandımizlemenızı tavsıye ederım
MY NAME IS KHAN
sipidim ınşallah olmazsın ve ınşallahsonra sırası ıle olsun herkes en sona benı yazın 2 yıl sonraya denk gelecek şekılde
BEN İZLEDİM O filmi amiir khan tüm filmlerini izle taare zaman ve ganji ikisi de mükemml
vakıt buldukça ızlerım cnm sağol
taare zamen alt yazılı sanırm türkçe dublaj bulamadım
sipaydiiiiiiiii test yapmayı düşünmüyor musunn ?:26:
Günaydin kizlar hayirli cumalar kocaman öpülüyorsunuz
speedim hakkinda hayirlisi, dedigim gibi bahar etkiside olabilir test göstermemiste olabilir
merakla beklioruz sonucu biz teyzeleri
bekliyoruz bakalım yarın da çalışıyorum ya
pazar gününe kadar olmazsam eğer doktora giderim belki kan testi yaptırırım
süper ozaman o kadar dayanabilirsenkesin bi sonuc alirsin hem biraz gecikirse iyi olur canim
evet alt yazı türkçesini bizde bulamamıştık
hayırlı cumalar
uu ızledım süpermiş162 dakıka az iş az o bıde mügeye baktım geldım aslında gelmedım yemeğe kaçarımm