Sipaydi ye Yardım lütfen

dün gece yaptım canım test negatif çıktı :KK54: 2. gün bugün gecikmede
hımmm, birkaç gün daha bekle madem :KK34: :KK54:

Günaydin kizlar hayirli cumalar kocaman öpülüyorsunuz :KK16::KK16::KK16::KK54::KK54::KK54:

speedim hakkinda hayirlisi, dedigim gibi bahar etkiside olabilir test göstermemiste olabilir :KK31:
merakla beklioruz sonucu biz teyzeleri :KK54::KK54::KK54:
hayırlı cumalar kedicim :KK54:

herkese iyi haftasonları, eve gidiyorum :KK55:
öpüyorum hepinizi :KK54:

günaydınnnnnnn kzlar
hayırlı haftalar
günler sonrada olsa güneşi görduk:KK1:ınşallah hava daha sıcak olur ve artık tşört dönemıne geçerız:KK6:

h sonu annemler vardı harıkaydııııııı sonra bızde onlarla karşıya gectık gene harıkaydı:KK52::KK52::KK52:cuma olsadsa gtsem gene pazar annemler memlekete dönuyoo:KK5:kaç ay göremıycemmmm

şimdılık işlerı toparlamaya gıdıyorm ben gelınce görüşelımmm:KK53:

günaydınnnnnnn kzlar
hayırlı haftalar
günler sonrada olsa güneşi görduk:KK1:ınşallah hava daha sıcak olur ve artık tşört dönemıne geçerız:KK6:

h sonu annemler vardı harıkaydııııııı sonra bızde onlarla karşıya gectık gene harıkaydı:KK52::KK52::KK52:cuma olsadsa gtsem gene pazar annemler memlekete dönuyoo:KK5:kaç ay göremıycemmmm

şimdılık işlerı toparlamaya gıdıyorm ben gelınce görüşelımmm:KK53:
Günaydın demek isterdim ama tünaydın diyeceğim :KK1:
iyi çalışmalar :KK34:

Günaydınlarr kızlar :KK3:

Böcükk saolasın canım sanada hayırlı haftalar, gerçekten havalar ısınsa güneş açsa hep içimiz açılsa bide yarın tatil olsun :KK1: hayat bayram olsun :KK1:
tünaydın canım :KK34:
yarın bize tatil ama keşke bugün de olsaydı :26:

SİPAYDİİİİİİİ Bİ SES VER, Bİ HABER VERRRRR :KK52:

Selam ;

benden beklenen haberi söylüyorum.

hala olmadım 5. gün bugün 2 kez test yaptım. 2. testi 2 gün önce yaptım. sonuç ise negatif..
kan testi için bekliyorum biraz daha geçsin diye. topikleri gezdim çoğu kişinin gecikmesi olmuş bahardan yada stresten sanırım ...

böyle işte :KK52:

deryaww masus mu yapıyon bunu tatıl bulmuşsun günü beğenmıorsun:KK22:sus sus bız çalışıyozz :KK5:

mutlucummm hava sanırm bugunden ıtıbaren düzelıyo

sipidim :KK49::KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:ınş..

günaydin hatunlar :KK16:
mutlu haftalar :KK31:

yarin bende calisiyorum böcük yalniz degilsin, bize 23 nisan yok ama 1,8,9,10 mayis var tatil olarak :KK1:
uff fazla tatilden zarar gelmez ne vardi yarinda olaydi :KK14::KK14::KK14:

evet sipaydi bir cok kisi gecikmis normal mevsimsel gecislerde :KK34:

deryaw yarin tatili olmayanlarda var elindekiyle yetin lütfen :KK9::KK9::KK9:

Selam ;

benden beklenen haberi söylüyorum.

hala olmadım 5. gün bugün 2 kez test yaptım. 2. testi 2 gün önce yaptım. sonuç ise negatif..
kan testi için bekliyorum biraz daha geçsin diye. topikleri gezdim çoğu kişinin gecikmesi olmuş bahardan yada stresten sanırım ...

böyle işte :KK52:
hımmm, kan için ne kadar daha bekleyeceksin peki? varsa eğer testte çıkmasa bile kanda çıkar zaten şuanda bile :KK34:

günaydin hatunlar :KK16:
mutlu haftalar :KK31:

yarin bende calisiyorum böcük yalniz degilsin, bize 23 nisan yok ama 1,8,9,10 mayis var tatil olarak :KK1:
uff fazla tatilden zarar gelmez ne vardi yarinda olaydi :KK14::KK14::KK14:

evet sipaydi bir cok kisi gecikmis normal mevsimsel gecislerde :KK34:

deryaw yarin tatili olmayanlarda var elindekiyle yetin lütfen :KK9::KK9::KK9:
mutlu haftalar canım :KK54:
1 mayıs bizde de tatil de, 8-9-10 mayısı anlayamadım, onlar niçin tatil size?
yaa ben tatilimden memnunum da, bugün çok yorgundum, bugün tatil olsa daha iyi gelirdi bana demek istemiştim :KK1:
yani 1 gün ,işe gel sonra yine tatil yap,öolmuyor yani:KK20::KK9:

5 mayis pazar degil mi speedy niye caliscaksin anlamadim ben :44::44:

yalnış söyledim 4 mayıs işte :KK1::KK1:
sonra 1 mayıs var çarşambaya denk geliyor :KK1:

hımmm, kan için ne kadar daha bekleyeceksin peki? varsa eğer testte çıkmasa bile kanda çıkar zaten şuanda bile :KK34:

:

kan testinde varsa eğer regl öncesi bile çıkıyor :KK34: ama idrar testinde çıkmadığı için önemsemiyorum valla.

dün gidecektik aslında ama kadın doğum doktoru yokmuş. bu akşam gidelim dedik , eşimin dişi çok ağrıyor şuanda hastaneye gitti iyi olursa belki gideriz iş çıkışı yanıma gelecek zaten

yalnış söyledim 4 mayıs işte :KK1::KK1:
sonra 1 mayıs var çarşambaya denk geliyor :KK1:

kan testinde varsa eğer regl öncesi bile çıkıyor :KK34: ama idrar testinde çıkmadığı için önemsemiyorum valla.

dün gidecektik aslında ama kadın doğum doktoru yokmuş. bu akşam gidelim dedik , eşimin dişi çok ağrıyor şuanda hastaneye gitti iyi olursa belki gideriz iş çıkışı yanıma gelecek zaten
evet canım biliyorum, hatta varsa evdeki testlerde bile regl öncesi silik pembe çizgi çıkabiliyor :KK34: biraz bu işlerin içindeyim de biliyorum, ama yine de umut etmek nedir bildiğim için bekleyen arkadaşlarıma regl öncesi test yapmaları konusunda pek ısrar etmem :KK34: yine de dayanamayıp regli tarihine 1 hafta kala evde test yapıp, hamiş çıkan arkadaşlarım oldu. Hemen kan tahlili için kadın doğumcuya gitti, kadın doğumcu da hamile olabilirsin de olmayabilirsin de, niye bu kadar seviniyorsun tarzında yaklaşmıştı, 1 hafta sonra gel dedi. 1 hafta sonraki tahlilinde beta hcg si gayet yüksekti. Umarım o doktor arkadaşımız da tahlil sonucunu görünce, 1 hafta önceki pis tavrından dolayı utanmıştır birazcık:KK47:

evet canım biliyorum, hatta varsa evdeki testlerde bile regl öncesi silik pembe çizgi çıkabiliyor :KK34: biraz bu işlerin içindeyim de biliyorum, ama yine de umut etmek nedir bildiğim için bekleyen arkadaşlarıma regl öncesi test yapmaları konusunda pek ısrar etmem :KK34: yine de dayanamayıp regli tarihine 1 hafta kala evde test yapıp, hamiş çıkan arkadaşlarım oldu. Hemen kan tahlili için kadın doğumcuya gitti, kadın doğumcu da hamile olabilirsin de olmayabilirsin de, niye bu kadar seviniyorsun tarzında yaklaşmıştı, 1 hafta sonra gel dedi. 1 hafta sonraki tahlilinde beta hcg si gayet yüksekti. Umarım o doktor arkadaşımız da tahlil sonucunu görünce, 1 hafta önceki pis tavrından dolayı utanmıştır birazcık:KK47:

kesinlikle ben öncesinde yapmadım bu ay geçtiği gün gecesi bide 3. günü sabah yaptım ( genelde testi sabah yaptırmak önerilir ) ikisinde de negatif çıktı.
doktorun uslubu biraz yalnış olmuş ama başka pencereden bakarsan HCG hormu varya bu horman çok yükselmedikçe kimse hamile diyemiyor :2:
kendi adıma geç döllenmeyi araştırdım. onda da regl üzerinden 10 gün geçince anlaşılıyormuş :KK34:

ben ağustos ayında dr gittiğimde rahim kalınlaşması demişti şimdi kafama o takıldı acaba hamile kalmama etken olur mu diye .. dr aslında öncelikle bunun için gitmek istiyorum

Ayrıca bu hafta Ebeler haftası....
Tüm ebe arkadaşlarımın ebeler haftasını kutluyorum :KK16: :emir_bebek::KK49:
Sadece doğum anı değil, Ana-çocuk sağlığında da doğum öncesi veya doğum sonrası olsun büyük emekleri vardır onların :KK16:

Sipaydi hadi hayırlısı canımmm yaaa :KK16::KK16:

4 mayısta ne var kız??

benmde yarn tatil buarada :KK16:

ama 1 mayıs tatil değil galiba bizim ya resmi tatil oldu mu 1mayıs:26:

4 mayısta çalışıyorum bişey yok.

1 mayıs resmi tatil size de tatil olur. yarın için iyi ulaşmıssın patrona :KK34: tadını çıkart sözlün çalışacak mı gezerdiniz ?

X