- 8 Mart 2011
- 11.242
- 707
-
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #34.341
hani bize foto gösterdiğin yer di mi?ayarladık tatlımm
başkada bişiy yapmadık
aa hemen kaçmak var mı öyleselam kizlar
hanginizden alinti yapacagimi sasirdim en iyisi bi selam verip kacayim islerim var birazcik
mutlu oy verdim canim
hani bize foto gösterdiğin yer di mi?
önemli olan yer zaten. daha zamanınız var diğer hazırlıkları son 1-2 ayda da yapabilirsiniz. siz en zoru halletmişsiniz zaten
ne giyeceğine karar verdin mi?
aa hemen kaçmak var mı öyle
şaka şakasen işlerini hallet öyle gel canım rahat rahat
kolay gelsin
hımm iyi olmuş orayı tutmadığınız. Balkon süper olur benceyok canım o resimde gösterdiğim yer değil sonradan öğrensim ki orası inanılmaz sıcak olmuş düğünün ortasında millet nefes alamaz haldeymiş klimalar yetmemiş fln bende kıllandım
başka biyer oldu orasıda kapalı biyer ama büyük bi balkonu var bize çok kalabalık olmıcaz diye hava şartlarıda güzel olursa balkonda yapabiliriz dedik bu tuttumuz yer kesin yani ya kapalısı ya balkonu
henüz elbisede bakmadım buarada
evet var planımız ; eve gidip pijamaları giyip tv karşısında cips yemekBuarada deryaW bgn tam 7. ayınızmş yeni farkettim
var mı bi plan
hımm iyi olmuş orayı tutmadığınız. Balkon süper olur bencebenim nişanımın olduğu yerde de kocaman bir teras vardı, çoğunluk orda takıldı zaten oyun pistini de görüyordu teras. Peki bu yeni mekanın fotosu var mı? ben gelinlik, düğün salonu, kınalık fln bakmaya doyamadım da, hala açıp açıp gelinlik fotolarına ya da düğün salonlarına fln bakıyorum
evet var planımız ; eve gidip pijamaları giyip tv karşısında cips yemek
o kadar temizlik yaptım, daha evimin sefasını süremedim ayol
ama eşim beni çok mutlu edecek bi mesaj attı az önce, çok sevindim
çekince bize de gösteryok canmm maalesef fotosu
nişaana yakın giderim heralde ancak ozaman çekebilirim fotosunu
bende aynen çok seviyorum özellikle bohçalar alıkoyamıorum kendimi bohça bakmaktan ne merakliymişim bohçaya
ohh hadi bakalım kocadan jest he
çekince bize de göster
e hadi sen bohça yapacaksın da bakıyorsun. ben evleneli 7 ay oldu hala bakıyorum, sanki yeniden düğün yapcakmışız gibiyeni açılan düğün salonlarını fln takip ediyorum, bakıyorum
bağımlılık yaptı bende, kurtulamıyorum
evet kocacığım sevindirdi beni
değişik bişi bulursam sana da haber ederimbak bak iyidir baktıkça değişik bişiy görürsen bana söyleama düğün salonlarını geç artık o bitti
bohçalara bakabilirsin hatta baktıklarını yolla bende bakıyım ben kk bitirdim artık ggdan bakıorum onları bile bitirdm nerdeyse neden insanlar bıhçalarını koymuolar
Anladım canım hayırlısı..Rabbim gönlünüze göre versin inşallah..
Benim iyi gidiyor.Artık ağırlaştım zorlanıyorum iş yerinde ama tam gaz devam..Azalıyor zaman hazırlıklar hızlandı..Heyecanla Haziranı bekliyorum
Günaydınlar kızlar
iyiyim sipaydicim sen nasılsın?günaydın canım nasılsın
selam tatlımselam kizlar
Deryawcim ne zamana aldin randevuyu hadi gozun aydin
iyiyim sipaydicim sen nasılsın?
Bu arada randevu işlemlerim tamamdırhaber vereyim dedim. dün hallettim.