Sipaydi ye Yardım lütfen

ayarladık tatlımm

başkada bişiy yapmadık
hani bize foto gösterdiğin yer di mi?
önemli olan yer zaten. daha zamanınız var diğer hazırlıkları son 1-2 ayda da yapabilirsiniz. siz en zoru halletmişsiniz zaten
ne giyeceğine karar verdin mi?

selam kizlar

hanginizden alinti yapacagimi sasirdim en iyisi bi selam verip kacayim islerim var birazcik

mutlu oy verdim canim
aa hemen kaçmak var mı öyle
şaka şaka sen işlerini hallet öyle gel canım rahat rahat
kolay gelsin

yok canım o resimde gösterdiğim yer değil sonradan öğrensim ki orası inanılmaz sıcak olmuş düğünün ortasında millet nefes alamaz haldeymiş klimalar yetmemiş fln bende kıllandım

başka biyer oldu orasıda kapalı biyer ama büyük bi balkonu var bize çok kalabalık olmıcaz diye hava şartlarıda güzel olursa balkonda yapabiliriz dedik bu tuttumuz yer kesin yani ya kapalısı ya balkonu

henüz elbisede bakmadım buarada

Son düzenleme:
hımm iyi olmuş orayı tutmadığınız. Balkon süper olur bence benim nişanımın olduğu yerde de kocaman bir teras vardı, çoğunluk orda takıldı zaten oyun pistini de görüyordu teras. Peki bu yeni mekanın fotosu var mı? ben gelinlik, düğün salonu, kınalık fln bakmaya doyamadım da, hala açıp açıp gelinlik fotolarına ya da düğün salonlarına fln bakıyorum

Buarada deryaW bgn tam 7. ayınızmş yeni farkettim

var mı bi plan
evet var planımız ; eve gidip pijamaları giyip tv karşısında cips yemek
o kadar temizlik yaptım, daha evimin sefasını süremedim ayol

ama eşim beni çok mutlu edecek bi mesaj attı az önce, çok sevindim

yok canmm maalesef fotosu

nişaana yakın giderim heralde ancak ozaman çekebilirim fotosunu

bende aynen çok seviyorum özellikle bohçalar alıkoyamıorum kendimi bohça bakmaktan ne merakliymişim bohçaya

ohh hadi bakalım kocadan jest he

çekince bize de göster
e hadi sen bohça yapacaksın da bakıyorsun. ben evleneli 7 ay oldu hala bakıyorum, sanki yeniden düğün yapcakmışız gibi yeni açılan düğün salonlarını fln takip ediyorum, bakıyorum
bağımlılık yaptı bende, kurtulamıyorum

evet kocacığım sevindirdi beni

bak bak iyidir baktıkça değişik bişiy görürsen bana söyle ama düğün salonlarını geç artık o bitti

bohçalara bakabilirsin hatta baktıklarını yolla bende bakıyım ben kk bitirdim artık ggdan bakıorum onları bile bitirdm nerdeyse neden insanlar bıhçalarını koymuolar

değişik bişi bulursam sana da haber ederim birlikte bakarız

işler yine coştu
zaten öğleden sonra da yokum 3 ten fabrikada olmam lazım

amin canım inşallah gelmesini bekliyoruz sonra 9 aylık uzun sürecimiz var

Allah kolaylık versin canım benim uslu kıza maşallah gelince de öyle olur inşallah

uuubugun soppetınıze doyum olmamışnerelerdesınız
gerçı benımde işlerım vardı günaydın dıyemedım barı ıyı akşamlar dıyeyım dedımyarın görüşürüz ınşallah
bu hafta ne çabuk geçtı bana mı öle geldı bılmıyorum ama geçsın h sonu annem babam gelcek

hıı bıde halılarım yorganlarım battanıyelerım gelmışnasıl oldular acaba cok merak edıyorum akşamda koltuk örtülerını yıkayıp ctesıne iş bırakmam lazımkı mısafırlerıme mamalar yapım

günaydınnnnnnnnnnnnnnn

bugün cok yorgun hıssedıyrum kendımı nedense cok nadır sabahları bu hisle uyanmam iş yapmadan yorulmak gıbı bişi
dün halılarım yorganlarım battanıyelerım geldı
12 ye kadar onları yerleştrdım belkıde o yüzden yorgunum
en zoruda halılar koltukların altına gırmesı gerekıyorsa. 10 cm daha büyük olsa ev bunun için uğraşmıycaz bıde holdekı kıtaplığın altına soktuk eşimle anam ne zahmetlı iş
koltuk örtüleri bugüne kaldı havada güneşi görduk bakalım ınş.sıcaklık artarda bırgunde kurur herşeyımın

Günaydın milllet.

hava berbat ya iyi ki başlamamışım bahar temizliğine önümüzdeki hafta düzelirse yazlık kışlıkları halletmek istiyorum.

dün eve gittim eşim sofrayı hazırlamıştı bile sonra yattım bana hizmet etti
malum regl dönemim hahahha yandın kocacım hamileysem tabi eğet

Günaydın kızlarr nabersiniz

nasıl gidiyor

gizem inşallah hamişsindir

böcükk iyi işleri bitirmişin

bugün burda hava güzel gibi bakalım inş bozmaz belli olmuyor havanın sağı solu hava güzel olunca iyi oluyor ya insan kendini iyi hissediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…