Sipaydi ye Yardım lütfen

hımm evet rahim kalınlaşması için gitmelisin bence. Gebelik öncesi testleri yaptırırken sormamışmıydın bu konuyu? döllenen embriyo bazen rahime yapışmakta zorlanabiliyor .

sıkıntı yoksa niye sıkıntı yapıyorsun ki madem rahat ol, sıkıntı yapma bu işlerde rahat olmak da önemli biliyorsun, stresin yumurta ve sperm üzerinde olumsuz etkileri var:26:

canım bizim aile de kadın hastalıkları genetikleşmiş tek sıkıntım bu aslında. dokto sana vuracağı ne malum gayet iyi gözüküyorsun dedi ama yine de ya tutarsa diyorum.
bide 8 ay önce yaptırdım smear testini hamilelik öncesi kontrol oldu sadece doktora gidersem yine sorarım şuan için önemi yok

4 mayısta çalışıyorum bişey yok.

1 mayıs resmi tatil size de tatil olur. yarın için iyi ulaşmıssın patrona tadını çıkart sözlün çalışacak mı gezerdiniz ?

yok maalesef ona tatil değil o çalışıyor

aklım başka şeye çalışmıyor ki

buara çok yüklendiniz galiba

maalesef

1 mayıs resmi tatil kızzzzz

ayy hakketen mi ben nerde yaşıorum acaba

bizim iş belli olmaz heran herşey olabilir o yüzden çalışabiliriz 1 mayısta belki ondan şuan kendimi çok umutlandırmıyım

kötü düşünme sen sipaydim inşallah seni teğet geçer o hastalıklar ...
d.k. haplarına bağlı kalınlaşma olabiliyor, ama bırakınca etkileri geçiyor, belki senin de düzelmiştir artık kalınlaşma.

sizin memleket nire
sizin orda tatil değil midir 1 mayıs
1 mayısta çalışırsan fazla mesai yaptım de, paranı iste bari patrondan

şuanda beni umutlandırıosunnn ama bak çalışırsam izin alır gelir bulurumm seni hee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…