- 30 Ocak 2009
- 7.500
- 149
-
- Konu Sahibi speedy-gonzales
- #34.321
Günaydın...
Sdeedy hayırdır kuzum hamilemisin yoksa..İsiim arayışları başlamış
Günaydın...
Sdeedy hayırdır kuzum hamilemisin yoksa..İsiim arayışları başlamış
dün çıkmak zorunda kaldım yazamadım canım, iyiyim işler yoğun biraz.. hava da kötü, hiç işe gelmek istemedim yine bugünyok canım bnmm olur mu hiç öyle şeyyy
neyse en azından unutmuosun neler yapcagını o bile bişeyben hep unutuyorum
benm anket açılsın hatırlatırım sana
işyerinde olunca böyle oluyor tam bişey yapıyım derken bişey çıkartıolar ugraş dur
senin nasıl gidiyor neler yapıosun
bugün arayacağım canım inşallah. Bi akrabamın eşinde taşıyıcılık varmış, çocukları doğduktan sonra öğrenmişler. Çocukları da taşıyıcıymış. Doktora sormuşlar ne yapmak gerek diye. Hiç birşey yapmaya gerek yok demiş. Sadece çok çabuk yorulabilir, başka da hiç bir şey olmaz demiş...Deryaw fakulteyi arayıp şimdiden alsana randevu bu süre zarfında zaman geçmiş olurdu diğeri yine olmazsa mecbur ona gideceksin.
olursa gitmezsin arar iptal edersin.
Ömer gibi adaletli
hamza gibi güçlü kuvvetli olsun hep aklımda bu iki isim var ama bakalım yanına ne olacak
Alah rahmet eylesin canım, minicikmiş kardeşin, çok üzüldüm...aman canim al mutlakada gün gectikce zaman giriyor araya bak :26:
--
sipaydi ömer ismi hosuma gidiyor sakin durgun insanlarin ismi gibi geliyor bana
bende erkek için vefat eden kardesimin ismini koymak isterdim ama annem/babam kendini nasil hisseder bilmiyorum soramam bile böyle biseyi
adi eraydi... ay gibi parlak erkek demek... yakisikli kuzum benim melek oldu 1 yasinda... ben 5 yasindaydim ozamanlar..
erkek ismi baska hiç düsünmedim adi ile gelir zaten insallah
ama kiz ismide Belinay'i cok istiyorum insallah esimde sever=> Peygamber çiçegi demek
di mi yaa, görsün zoru wallaver elıne yıkasın bencedeıstemekle olmuo bazı şeyler bıde zorluğunu görsun
dün çıkmak zorunda kaldım yazamadım canım, iyiyim işler yoğun biraz.. hava da kötü, hiç işe gelmek istemedim yine bugün
akşam olsa da eve gidip pijamalarımı giysem, tv karşısında miskinlensek
Bu arada anketi oyladım, başarılar canım
bugün arayacağım canım inşallah. Bi akrabamın eşinde taşıyıcılık varmış, çocukları doğduktan sonra öğrenmişler. Çocukları da taşıyıcıymış. Doktora sormuşlar ne yapmak gerek diye. Hiç birşey yapmaya gerek yok demiş. Sadece çok çabuk yorulabilir, başka da hiç bir şey olmaz demiş...
Bakalım bana ne dicekler
Alah rahmet eylesin canım, minicikmiş kardeşin, çok üzüldüm...
Ben ölen insanların isimlerini koymanın insanın canını acıtacağını düşünmüşümdür hep. Sanki ona her seslenişimde ölen kişiyi hatırlayacaklar gibi.. Ama kimisi de daha memnun olur, hoşuna gider. Annene belki sorabilirsin hislerini, sonuçta çok uzun yıllar geçmiş, acıları küllenmiştir:26:
di mi yaa, görsün zoru walla
bu arada herkese puslu bir bursa sabahından günaydınlar
yok ya canım istiyoruz ama hamile falan değilim
geçenlerde isim hakkında muhabbet oldu da burada konuşurken konu genişledi
ama istiyoruz artık beklemedeyim
sen nasılsın canım nasıl gidiyor
Boşverr naber yaa, seni burda görmek ne güzel
nasıl gidiyor, kızın nasıl yaramazlık yapıyor mu
hazırlıklar nasıl gidiyor az kaldı dimi
Buarada sipaydi eslem ve buğlem değişik isimlermiş cidden
inşallah bakalımDERYAW ; belki sana da öyle diyecek
rica ederimGünaydın tatlım
çok tşk ederimm oyun için
aynen burasıda öyle insanın içi kararıyor yaşam enerjisi gidiyor valla havadan
Geçen hafta ne güzeldi
Ben havadan çok etkileniyorum maalesef aynen benmde sabahın köründe ne evden çıkasın geldi ne işe gidesim off dedim gene iş var zoraki geldim resmen
Kullanıcı panelimde speedynin yazısı görünce koştum geldim topiğe neler oluyor diye
İyi gidiyor canım.Kızım kıpır kıpır artık...Yaramazlık yapmıyor annesine..Uslu kızım benim
Haftaya odamız gelecek.Eşim bu hafta sonu odasının boyasını yapacak.Birde biz o odayı kiler-çamaşır odası gibi kullanıyorduk..Şimdi küçük bir yerimiz var oraya kiler yapacaz..Eşim bu haftasonu o işleri hallettimi tamam..
Sonrada yavaş yavaş kızımın eşyalarını yıkayacam artık...
Sende ne var ne yok.Evlilik hazırlıkları nasıl gidiyor
Günaydın kızlarr
Nabersiniz?
Anket bgn tekrar açılmış artık oy verebilirsiniz Enginar dolmamla kabak salatama, tabi begenirseniz
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekteyiz-soframiz-mutfagim/610915-zeytinyaglilar-salatalar.html
böcük naber ya görüşemioruz nezamandır, nasıl gidiyor iş güç memnun musun?
böcük günaydın
dün çıkmak zorunda kaldım yazamadım canım, iyiyim işler yoğun biraz.. hava da kötü, hiç işe gelmek istemedim yine bugün
akşam olsa da eve gidip pijamalarımı giysem, tv karşısında miskinlensek
Bu arada anketi oyladım, başarılar canım
bugün arayacağım canım inşallah. Bi akrabamın eşinde taşıyıcılık varmış, çocukları doğduktan sonra öğrenmişler. Çocukları da taşıyıcıymış. Doktora sormuşlar ne yapmak gerek diye. Hiç birşey yapmaya gerek yok demiş. Sadece çok çabuk yorulabilir, başka da hiç bir şey olmaz demiş...
Bakalım bana ne dicekler
Alah rahmet eylesin canım, minicikmiş kardeşin, çok üzüldüm...
Ben ölen insanların isimlerini koymanın insanın canını acıtacağını düşünmüşümdür hep. Sanki ona her seslenişimde ölen kişiyi hatırlayacaklar gibi.. Ama kimisi de daha memnun olur, hoşuna gider. Annene belki sorabilirsin hislerini, sonuçta çok uzun yıllar geçmiş, acıları küllenmiştir:26:
di mi yaa, görsün zoru walla
bu arada herkese puslu bir bursa sabahından günaydınlar
inşallah bakalım
rica ederim
ahh mutlucum sorma, yataktan zor çıktım, sürünerek geldim işe bu sabah
senin hazırlıklar ne alemde bu arada?
ohh iyi yapmışsınn
negüzel olur şimdi onun eşyalarıyla odasıyla ugraşmak
şurda hazirana ne kaldı kızın yakında sizlerle yani
Allah'ım analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsindarısı isteyenlerin başınaa
Ben napimm ya aynı bildgin gibi çalışıorum söz yaptık, yazada kısmet olursa nişan düşünüyoruz düğün işi biraz ertelendi kısmet olursa inşallah gelcek yaza düşüyoruz bakalım artık rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin hepimizin.
Mandiş ve Sel napıyormuş oğlunu büyütmüştür çoktan, arada bakıp kaçıorum bende ama göremiorum kimseleri
oyumu verdım cnmdiğerlerıde hıc fena deıl ne becerıklılersınız
iş güç şimdılık memnunum cnm sorun yok sabah iş akşam aş hayat devam edıyo iştesenın nasıl gıdıo
senı atlamışım
evt erkeklere göre herşey 5 dakıkalık iş
babam bıle dıo aman ev işi nedır yarım saate her işi ederım dıyebıgun vercen elıne bı odayı süpürse yarım saate şükür
Amin canım..Rabbim isteyen herkese versin inş...
Bu yaz nişanı yapıp toparlanırsın sonra düğün daha rahat olur..Üst üste olunca yorgunluk curcuna çok oluyor..
Faceden görüyorum mandiş ve Seli..Mandişin kızını kocaman olmuş :) Selin oğluda 1 aylık olmuş artık..Doğan büyüyor işte..
Evt arada zaman olunca bi açıdan iyi olcak inş maddi manevi
Hay maşallahhZaman ne çabuk geçiyor senin ilk hamile oldugunu yazdıgın günü hatırlıorum forumda ozaman selle mandişte hamişti
Bazen seviniorum bazen üzülüyorum şu zamanın hemencik akıp gitmesine
Zaman çabuk geçiyor ama gün içinde geçmiyor sanki gibi geliyor..Mesela Haziran gelmesine 2 ay var daha ama geçecek oda birşekilde..Dediğin gibi mandişle Selde bak doğum yaptılar büyüttüler bile kuzularını..
Bu arada bende oyumu verdim..Başarılar canım
heheh erkekler işte naparsınoyumu verdım cnmdiğerlerıde hıc fena deıl ne becerıklılersınız
iş güç şimdılık memnunum cnm sorun yok sabah iş akşam aş hayat devam edıyo iştesenın nasıl gıdıo
senı atlamışım
evt erkeklere göre herşey 5 dakıkalık iş
babam bıle dıo aman ev işi nedır yarım saate her işi ederım dıyebıgun vercen elıne bı odayı süpürse yarım saate şükür
hımm, mekanı ayarladınız mı?Al bendende o kadar yaa hatta ilk uyandım ne alakaysa bian haftasonu bugün die düşündüm rahat ettim sonra dank etti kafama hemencik kalktım
Hazırlık yapmıyorum ya ilk başta bi heves ettim falan ama bıraktım şimdi nişan için napcamıda bilemiom ztn
heheh erkekler işte naparsın
hımm, mekanı ayarladınız mı?