Sipaydi ye Yardım lütfen

dün çıkmak zorunda kaldım yazamadım canım, iyiyim işler yoğun biraz.. hava da kötü, hiç işe gelmek istemedim yine bugün
akşam olsa da eve gidip pijamalarımı giysem, tv karşısında miskinlensek
Bu arada anketi oyladım, başarılar canım

bugün arayacağım canım inşallah. Bi akrabamın eşinde taşıyıcılık varmış, çocukları doğduktan sonra öğrenmişler. Çocukları da taşıyıcıymış. Doktora sormuşlar ne yapmak gerek diye. Hiç birşey yapmaya gerek yok demiş. Sadece çok çabuk yorulabilir, başka da hiç bir şey olmaz demiş...
Bakalım bana ne dicekler

Alah rahmet eylesin canım, minicikmiş kardeşin, çok üzüldüm...
Ben ölen insanların isimlerini koymanın insanın canını acıtacağını düşünmüşümdür hep. Sanki ona her seslenişimde ölen kişiyi hatırlayacaklar gibi.. Ama kimisi de daha memnun olur, hoşuna gider. Annene belki sorabilirsin hislerini, sonuçta çok uzun yıllar geçmiş, acıları küllenmiştir:26:

ver elıne yıkasın bencedeıstemekle olmuo bazı şeyler bıde zorluğunu görsun
di mi yaa, görsün zoru walla

bu arada herkese puslu bir bursa sabahından günaydınlar

Günaydın tatlım

çok tşk ederimm oyun için

aynen burasıda öyle insanın içi kararıyor yaşam enerjisi gidiyor valla havadan

Geçen hafta ne güzeldi

Ben havadan çok etkileniyorum maalesef aynen benmde sabahın köründe ne evden çıkasın geldi ne işe gidesim off dedim gene iş var zoraki geldim resmen

yok ya canım istiyoruz ama hamile falan değilim
geçenlerde isim hakkında muhabbet oldu da burada konuşurken konu genişledi
ama istiyoruz artık beklemedeyim

sen nasılsın canım nasıl gidiyor

Anladım canım hayırlısı..Rabbim gönlünüze göre versin inşallah..

Benim iyi gidiyor.Artık ağırlaştım zorlanıyorum iş yerinde ama tam gaz devam..Azalıyor zaman hazırlıklar hızlandı..Heyecanla Haziranı bekliyorum

Kullanıcı panelimde speedynin yazısı görünce koştum geldim topiğe neler oluyor diye

İyi gidiyor canım.Kızım kıpır kıpır artık...Yaramazlık yapmıyor annesine..Uslu kızım benim

Haftaya odamız gelecek.Eşim bu hafta sonu odasının boyasını yapacak.Birde biz o odayı kiler-çamaşır odası gibi kullanıyorduk..Şimdi küçük bir yerimiz var oraya kiler yapacaz..Eşim bu haftasonu o işleri hallettimi tamam..

Sonrada yavaş yavaş kızımın eşyalarını yıkayacam artık...

Sende ne var ne yok.Evlilik hazırlıkları nasıl gidiyor

DERYAW ; belki sana da öyle diyecek
inşallah bakalım

rica ederim
ahh mutlucum sorma, yataktan zor çıktım, sürünerek geldim işe bu sabah
senin hazırlıklar ne alemde bu arada?

ohh iyi yapmışsınn

negüzel olur şimdi onun eşyalarıyla odasıyla ugraşmak

şurda hazirana ne kaldı kızın yakında sizlerle yani

Allah'ım analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin darısı isteyenlerin başınaa

Ben napimm ya aynı bildgin gibi çalışıorum söz yaptık, yazada kısmet olursa nişan düşünüyoruz düğün işi biraz ertelendi kısmet olursa inşallah gelcek yaza düşüyoruz bakalım artık rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin hepimizin.

Mandiş ve Sel napıyormuş oğlunu büyütmüştür çoktan, arada bakıp kaçıorum bende ama göremiorum kimseleri

oyumu verdım cnmdiğerlerıde hıc fena deıl ne becerıklılersınız

iş güç şimdılık memnunum cnm sorun yok sabah iş akşam aş hayat devam edıyo iştesenın nasıl gıdıo
böcük günaydın

senı atlamışım
evt erkeklere göre herşey 5 dakıkalık iş
babam bıle dıo aman ev işi nedır yarım saate her işi ederım dıyebıgun vercen elıne bı odayı süpürse yarım saate şükür

Son düzenleme:
inşallah bakalım

rica ederim
ahh mutlucum sorma, yataktan zor çıktım, sürünerek geldim işe bu sabah
senin hazırlıklar ne alemde bu arada?

Al bendende o kadar yaa hatta ilk uyandım ne alakaysa bian haftasonu bugün die düşündüm rahat ettim sonra dank etti kafama hemencik kalktım

Hazırlık yapmıyorum ya ilk başta bi heves ettim falan ama bıraktım şimdi nişan için napcamıda bilemiom ztn

Amin canım..Rabbim isteyen herkese versin inş...

Bu yaz nişanı yapıp toparlanırsın sonra düğün daha rahat olur..Üst üste olunca yorgunluk curcuna çok oluyor..

Faceden görüyorum mandiş ve Seli..Mandişin kızını kocaman olmuş :) Selin oğluda 1 aylık olmuş artık..Doğan büyüyor işte..

Tşk ederim tatlımm

Yok ya beceriklilik değil hatta çok kolay benm yaptıgımm normalde bile yapabilirsiniz garnitürle fln fikir anasıda tatlı kedi

ama çok adil bir yarışma olduguna inanmıyorum ben açıkçası

Evt arada zaman olunca bi açıdan iyi olcak inş maddi manevi

Hay maşallahh Zaman ne çabuk geçiyor senin ilk hamile oldugunu yazdıgın günü hatırlıorum forumda ozaman selle mandişte hamişti

Bazen seviniorum bazen üzülüyorum şu zamanın hemencik akıp gitmesine

Zaman çabuk geçiyor ama gün içinde geçmiyor sanki gibi geliyor..Mesela Haziran gelmesine 2 ay var daha ama geçecek oda birşekilde..Dediğin gibi mandişle Selde bak doğum yaptılar büyüttüler bile kuzularını..

Bu arada bende oyumu verdim..Başarılar canım

Son düzenleme:

tşk ederim tatlımm

aynen öyle yarın okula başlar ne ara doğurdumda büyüttüm dersin

hayat böyle gerçekten göz açıp kapayana kadar geçiyor

heheh erkekler işte naparsın

hımm, mekanı ayarladınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…